Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pff, már hányadszor sütötte el, anno én is ott hallottam...
Frosty01
ide is leírhatnátok :p had szakadjak én is

practitioner of the forbidden arts of death

Milan bhv
Igen, abban volt.

www.milcse.hu

Milan bhv
Hát azon szakadtam. <#idiota>

www.milcse.hu

mármint tegnapelõtt
nem néztem tegnap. abban volt?
RelakS
attól még régi poén :]

az jobban tetszett, hogy a nõgyógyász miért ütötte meg a kurvát <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Milan bhv
Jó volt a Showder? 😉

www.milcse.hu

Nõgyógyász a kocsmában:
"Végre... Arcok..."
Csirke4
de

(méghogy nõknek agy :ASD:AWDAW😄:ASD:A:WD😄:AS😄)
de
nem a többszöri orgazmus a másik?
én asszem igy ismerem

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Dzsega
-neve?
-Kovács Gültem
-Tessék?
-Kovács Gültem
-Elég furcsa név, hogy kapta?
-Anyám a születésemkor odaszólt apámnak: "LegyenGültem!", mire apám "Legyen!".

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Frozen Whispers
Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik:
- Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés mûvészete, és.....
- Én! Én! Én!!! Én akarom, Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!! - szakította félbe azonnal Ádám - Ez annyira leegyszerûsítené az életemet....
Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az elsõ adományt. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba.... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtõ felé fordult és megkérdezte :
- Melyik a másik ?
- Az agy, Éva, az agy...

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

nandorb
ez nagyon jo meghaltam😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

GhostRider1
Egy egyetemista az egyetem ebédlõjében le szeretett volna ülni egy üres helyre egy pedagógusa mellé, de az így válaszol:
- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - így a diák. A tanár ezen vérig sértõdött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a
tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntõ kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikbanpedig ész van. Melyiket választod?
- Az aranyat.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
- Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
A tanár majd megõrül, és azt írja a dolgozatra: "szamár". A diák
anélkül,hogybelenézzen, fogja a dolgozatát és kimegy a terembõl. Rövid idõ múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!

&#9733;

GhostRider1
A süket, a néma és a tolókocsis hallanak egy csodaszigetrõl, amire ha beúsznak, megyógyulnak. El is indulnak. Elõször a néma úszik át. Mikor odaért, átkiabál a többieknek:
- Jé! Tudok beszélni!
Átevickél a süket is.
- Jé! Hallok!
Fogja magát a tolókocsis, magához rögzíti a kocsit és átvonszolja magát a szigetre. Megszólal:
- A francba! Új gumik!

Autóval utaztam Montreálból Quebec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenõnél, hogy használjam a WC-t. Az elsõ fülke használatban volt, betértem a másodikba.
Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:
- Hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- És, mit csinálsz?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:
- Mint Ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd idegesen megszólal újra:
- Te, ide figyelj! Késõbb visszahívlak, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol...

&#9733;

GhostRider1
Hazamegy a férj és újságolja a feleségének:
- Képzeld, azt hallottam, hogy a postás egy kivételével minden nõt lefektetett az utcánkban!
- Igen? Fogadni mernék, hogy az a beképzelt Erzsi lehet az a szomszédból!

Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
Windows mondja Kék Halál,
Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.
Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
Árus mondja: "Kell ápdét!"
Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem
Hazamentem a vásárból ápdéttel,
Telepítek, installálok két kézzel,
Windows mondja 0E,
Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.
En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
Hardver mondja krr-krr-bumm,
Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel.
Lecseréltem az egészet, részletre,
Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
A gépem már elavult,
Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem.

&#9733;

Errõl eszembe jutott az a vótmá, hogyaszongya:

Fickó beront a házba, és szétszór egy marék kutyaszart a szõnyegen. Háziasszony kiborul:
-De hát mégis mit képzel maga?!
-Asszonyom, nyugodjon meg! Amit ez a kiváló porszívó nem szed össze, azt magam nyalom fel.
-Akkor hozok rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs villany a házban.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Sir Quno Jedi
Igaz-igaz, a tanárok ultraslamposan járnak be, nodehát nekik ez meló és nem szórakozás. Én sem járok már tökig öltönybe jópár éve (pedig nem vok tanár), leszoktam róla. Faxom sem melózik matyóba 70fokban (pláne, hogy nincs rucipénz már). Szal. aki odabent a legszakadtabb, annak tessék hangosan elõre köszönni, aki meg túl elegáns, azt elhajtani, mert az tutira csak a porszívóügynök! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
😊

Én máshogy ismerem. Két kicsit ittas srác bemegy a szóbeli.

- Tanáour our! Részegen lehet vizsgázni?
- Végül is, miért ne? Mosolyodik el.
- Ok Gejza, akkor hozzuk be a Bélát!

<#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Egyetem. Nagy tömeg ember áll a terem elõtt. A diákok szépen kiöltözve, öltönyben-kosztümben várnak a vizsgáztató tanárra, aki késik. Már vagy negyed órája ott állnak, amikor a folyóson sietve jön egy slampos alak, gyûrött ingben, kopott zakóban, agyonhordott farmerban.
Odaszól neki az egyik srác: - MI van b***meg, te így jöttél vizsgázni?
Mire a másik: Nem b***meg, én így jöttem vizsgáztatni.

Urban legend. =)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Szarva van? (oda van szarva?)
Szarva van? (van szarva az ördögnek?)
Barnabyka
nemértem

Piloss
. Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára.

Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz malac?
- A falra festem az ördögöt.
- Szarva van?
- Mondom: festve!!!

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Molnibalage
Egy régi vicc. Egyetemi hallgató szóbeli vizsgázik. Elkezdi mondani a tételt. Halkan és bátortalanul. Mire a tanár.

- Elnézést, nem hallom. Jönnjön közelebb.
A hallgató közelebb megy.
- Elnézést, még mindig nem hallom. Jöjjön még közelebb.
A hallgató még közelebb megy.
- Elnézést, még mindig nem hallom. Tudja mit? Jöjjön legközelebb.

😊

Burdi
római faLOL<#idiota>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

kuzco007
római faló LOL

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

úúúúúúúúúúúúbazzzzzzzz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Valamint ki mint veti ágyát, beleveri lábát

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

dunga
Annyi.
Ki korán kel, viccet csesz el. <#nyes>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Froopy
Végül is sikerült elérnem a céljaimat... Több embert megnevettettem a viccemmel, mint bármely másik mostanában<#idiota>

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

áháháháh ez kegyetlenül üt, be is irhatod az elbaszok viccek topikba D😄😄D ott is had üssön =)

Barnabyka
hát így lett teljes kerek hatalmas poén belõle😄😄

Csirke4
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd
ezazigaziVICC!!!!!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

hûûûûûûdekeménybazz!!!!!
Froopy
ábasszur reggelvan😄 trójai😄

római faló? 😄

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =(=( töri órák jók voltak?
római?<#szomoru1><#zavart2>
Froopy
-Mi a különbség a római faló és a gordonka között?
-???
-Semmi... Mindkettõ cselló.

kuzco007
basszusssssXD ez fájt

Rage47
"Néhány napja volt némi munkám a garázsomban. Egy nõ bejött és kért tõlem egy hétszáztízes alkatrészt.
Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar. Kérdeztem:
- Hogy néz ki?
- Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem. A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész... "
az alkatrész
veszelka
> - Miért nem szeretik a cigányok a Szovjet zászlót?
> - Mert sok rajta a szerszám.

> Megkérdezik a cigányzenekartól:
> - Szoktak C-ben játszani?
> - Persze, szoktunk.
> - És szoktak G-ben játszani?
> - Szoktunk.
> - És szoktak-e D-ben játszani?
> - Dé-ben nem! Dé-ben mi még álszunk!

> Jézus sétál a Váci utcán. Köré gyûlnek az emberek, és csodálják.
> Jézus odalép egy vakhoz, ráteszi a kezét a vak szemeire, mire az
> rögtön látni kezd. Odalép egy sükethez, ráteszi a kezét a süket
> füleire, az rögtön hallani kezd. Jézus odalép a cigányhoz... mire az
> rémülten hátrál:
> - Hozzám ne nyúlj, rokkantnyugdíjas vagyok!

> - Mi a különbség az elütött kutya és az elütött cigány közöt??
> - ???
> - Az kutya elõtt van féknyom!

> - Melyik virág sötétebb, mint a fekete rózsa ?
> - ???
> - Kolompár Ibolya!

matyi0323
Ha nem teljesen is igaz ( mert azért nem 😄 ) de a lényege igen az, hogy van 2 millió "marha" aki eltart 8 millió élõsködõt^^ sajnos.. inkább szerintem fordítva kellene lennie az aránynak, mint a legtöbb normális országban!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SrAta
igen hamis adatok valóban 1,5-2 millió ember tartja el a 10et
de nyugi nemsokára ezlesz...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

kuzco007
XD

dunga
Tegnap délután egy fél hét eltelte után elgondolkoztam, hogy miért is vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom! Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak. Ebbõl 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT! Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió. Félmillió embert alkalmaz a katonaság. Lenne még 4,5 millió aktív, 600 ezren még iskolakötelezett kor alatt vannak. Ha számba vesszük az összes munkaerõt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben, dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul. Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan 700.000 ember osztozik a terheken. Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg 699.998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka: Rám és Rád. Te most éppen netezel..... Kösz *****meg!!! 😛

Most szeretném kikötni, hogy tudom, hogy el van túlozva, hamis adatokat tartalmaz, de.... ez csak egy vicc.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!