Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az jobban tetszett, hogy a nõgyógyász miért ütötte meg a kurvát <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Végre... Arcok..."
én asszem igy ismerem
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
-Kovács Gültem
-Tessék?
-Kovács Gültem
-Elég furcsa név, hogy kapta?
-Anyám a születésemkor odaszólt apámnak: "LegyenGültem!", mire apám "Legyen!".
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
- Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés mûvészete, és.....
- Én! Én! Én!!! Én akarom, Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!! - szakította félbe azonnal Ádám - Ez annyira leegyszerûsítené az életemet....
Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az elsõ adományt. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba.... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtõ felé fordult és megkérdezte :
- Melyik a másik ?
- Az agy, Éva, az agy...
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - így a diák. A tanár ezen vérig sértõdött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a
tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntõ kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikbanpedig ész van. Melyiket választod?
- Az aranyat.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
- Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
A tanár majd megõrül, és azt írja a dolgozatra: "szamár". A diák
anélkül,hogybelenézzen, fogja a dolgozatát és kimegy a terembõl. Rövid idõ múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!
★
- Jé! Tudok beszélni!
Átevickél a süket is.
- Jé! Hallok!
Fogja magát a tolókocsis, magához rögzíti a kocsit és átvonszolja magát a szigetre. Megszólal:
- A francba! Új gumik!
Autóval utaztam Montreálból Quebec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenõnél, hogy használjam a WC-t. Az elsõ fülke használatban volt, betértem a másodikba.
Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:
- Hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- És, mit csinálsz?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:
- Mint Ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd idegesen megszólal újra:
- Te, ide figyelj! Késõbb visszahívlak, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol...
★
- Képzeld, azt hallottam, hogy a postás egy kivételével minden nõt lefektetett az utcánkban!
- Igen? Fogadni mernék, hogy az a beképzelt Erzsi lehet az a szomszédból!
Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
Windows mondja Kék Halál,
Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.
Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
Árus mondja: "Kell ápdét!"
Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem
Hazamentem a vásárból ápdéttel,
Telepítek, installálok két kézzel,
Windows mondja 0E,
Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.
En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
Hardver mondja krr-krr-bumm,
Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel.
Lecseréltem az egészet, részletre,
Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
A gépem már elavult,
Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem.
★
Fickó beront a házba, és szétszór egy marék kutyaszart a szõnyegen. Háziasszony kiborul:
-De hát mégis mit képzel maga?!
-Asszonyom, nyugodjon meg! Amit ez a kiváló porszívó nem szed össze, azt magam nyalom fel.
-Akkor hozok rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs villany a házban.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én máshogy ismerem. Két kicsit ittas srác bemegy a szóbeli.
- Tanáour our! Részegen lehet vizsgázni?
- Végül is, miért ne? Mosolyodik el.
- Ok Gejza, akkor hozzuk be a Bélát!
<#zavart1>#zavart1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Odaszól neki az egyik srác: - MI van b***meg, te így jöttél vizsgázni?
Mire a másik: Nem b***meg, én így jöttem vizsgáztatni.
Urban legend. =)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Szarva van? (van szarva az ördögnek?)
Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz malac?
- A falra festem az ördögöt.
- Szarva van?
- Mondom: festve!!!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
- Elnézést, nem hallom. Jönnjön közelebb.
A hallgató közelebb megy.
- Elnézést, még mindig nem hallom. Jöjjön még közelebb.
A hallgató még közelebb megy.
- Elnézést, még mindig nem hallom. Tudja mit? Jöjjön legközelebb.
😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Ki korán kel, viccet csesz el. <#nyes>#nyes>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
-???
-Semmi... Mindkettõ cselló.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar. Kérdeztem:
- Hogy néz ki?
- Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem. A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész... "
az alkatrész
> - Mert sok rajta a szerszám.
> Megkérdezik a cigányzenekartól:
> - Szoktak C-ben játszani?
> - Persze, szoktunk.
> - És szoktak G-ben játszani?
> - Szoktunk.
> - És szoktak-e D-ben játszani?
> - Dé-ben nem! Dé-ben mi még álszunk!
> Jézus sétál a Váci utcán. Köré gyûlnek az emberek, és csodálják.
> Jézus odalép egy vakhoz, ráteszi a kezét a vak szemeire, mire az
> rögtön látni kezd. Odalép egy sükethez, ráteszi a kezét a süket
> füleire, az rögtön hallani kezd. Jézus odalép a cigányhoz... mire az
> rémülten hátrál:
> - Hozzám ne nyúlj, rokkantnyugdíjas vagyok!
> - Mi a különbség az elütött kutya és az elütött cigány közöt??
> - ???
> - Az kutya elõtt van féknyom!
> - Melyik virág sötétebb, mint a fekete rózsa ?
> - ???
> - Kolompár Ibolya!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
de nyugi nemsokára ezlesz...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Most szeretném kikötni, hogy tudom, hogy el van túlozva, hamis adatokat tartalmaz, de.... ez csak egy vicc.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!