41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Vaxi
    ejbazdmeg :D
  • Kicsikiraly
    naigen, így több értelme van :D
  • YaniMan
    Akkor most forgassuk vissza a topikot... (előre is bocs)

Énsike tefuszos
    Tesike őfuszos
    Ősike mifuszos
    Misike tifuszos
  • Molnibalage
    Én is így, csak a végén az, hogy 'mert azt tudod, hogy szeretem'. :)
  • Kicsikiraly
    az volt a kiforgatás, hogy a szmájliból egyértelműen lehetett érteni hogy hogy értelmezted azt a mondatot.
  • sztoncsi
    Na ja meg érthetőbb...
  • epi27
    Én így ismerem:
    Feleség kétségbe esve rohan a férjhez:
    - Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak?
    - Paprikás krumpli jó lesz.

(kicsit ütősebb így:))
  • Narusco
    és az a baj hogy szóban is. ha viccet mesélnek, a fele facepalm-mal végződik. arról már nem is beszélek hogy mostanában ha viccet próbálnak mesélni 95% hogy ismrem.
  • sztoncsi
    Én konkrétan azt a viccet nem értettem...
  • Csirke4
    :DDWAD:DWA:D:SAD
    Szószerint idéztem.
    Hol volt ebben kiforgatás? :DDDD
    Nanembaj bégülis vicctopicban vagyunk. XD
    Amúgymeg nem azt kérdezte meg a gyerek, hogy mi legyen a vacsora. Végülis látszik, hogy értitek ti a viccet.
  • Kicsikiraly
    kiforgatod a szavait

nem a gyerek megy megkérdezni az anyját h mi legyen a vacsora mert ő főz.

(a gyerek itt konkrétan gyereket jelent és nem egy 70 éves anya 30 éves gyerekét)
  • Csirke4
    "egy gyerek nemáll neki kaját csinálni az anyjának"

• Kicsikiraly
    pontosan. manapság menőek ezek az elbaszott verziók, bele sem gondolnak a viccekbe sokan
  • maffioso
    ez amugy szar mer ez anyós vicc nem pedig ilyen otvar..egy gyerek nemáll neki kaját csinálni az anyjának
  • CoolX
  • Molnibalage
    Kurva jóóóóóóóóóó! :)
  • Match
    "Keménylemez" au....
  • angelslie
    Egy mérnök, egy könyvelő, egy patikus, egy informatikus és egy köztisztviselő el akarja dönteni, hogy melyikük kutyája bír a legkülönlegesebb képességekkel. Elsőként a mérnök hívja magához a kutyáját:
    - Derékszög, mutasd be, mit tudsz!
    A kutya elkocog egy fekete táblához, gyorsan felrajzol egy négyzetet, egy kört és egy háromszöget. Ezután a könyvelő is odaszólítja a kutyáját:
    - Aktívpasszív, na mutasd csak be te is, amit tudsz!
    A kutya kimegy a konyhába, visszajön tizenkét sütivel, majd elrendezi azokat négyesével 3 oszlopba. A patikus erre azt állítja, hogy az ő kutyája még ennél is jobbat tud:
    - Hőmérő, add elő a számod!
    A kutya kinyitja a hűtőt, kivesz egy liter tejet, elővesz egy 10 cl-es poharat és beleönt pontosan 8 cl tejet úgy, hogy egy csepp sem megy mellé. Az informatikus szerint ez semmi, az ő kutyája ezt simán lepipálja.
    - Keménylemez, nyűgözz le minket!
    A kutya leül a számítógép elé, bekapcsolja, lefuttat egy anti-vírus programot, elküld egy e-mail-t, letölt egy új játékot. A négy ember a köztisztviselő felé fordul és megkérdezi:
    - Na és a te kutyád mire képes?
    - Kávészünet, mutasd csak meg nekünk a köztisztviselők képességeit!
    A kutya feltápászkodik, megeszi a sütiket, megissza a tejet, mindent letöröl a számítógépről, megdugja a mérnök kutyáját, azt mondja, hogy közben megsérült a háta, kiállít egy jegyzőkönyvet a munkabalesetről és elmegy hat hónap betegszabadságra.
  • Csirke4
    -Anyuanyu a nappaliban rádölt apura a szekrény, mit csináljak?
    -Mákostésztát, az hamar megvan.
  • CoolX
  • Csirke4
    Jaaa értem, várj ilyen jót énis tudok:

-Anyu anyu, apura rádölt a szobában a szekrény, mit csináljak?
    -Köcsög zsidók!

• ivan924
    korán reggel, ettől felkeltem.
  • morcosqtya
    Szamuráj hazamegy. Felesége a konyhában főz.
    - mit főzöl Nyosihid?
    - tojást.
    - és lágy má' nyosihíd?

• mumpic
    nem neked ment :)

na on:

Miért dühöngsz, komám?
    - Ne is kérdezd! Tegnap a templomban elmondtam egy imát és azt kértem, hogy az anyósomat a névnapján üsse meg a guta!
    - Na és?
    - Csak otthon jöttem rá, hogy véletlenül két lapot hajtottam a naptárban! A névnapja nem a hétvégén lesz, hanem a múlthéten volt! Most várhatok egy évet!
  • morcosqtya
    - Nagyi, nem láttad az extasy tablettáimat?
    - faszomba a tablettáiddal, láttad a sárkányt a konyhában??
  • kas123
    Mózes, Jézus és egy szakállas öregúr golfoznak. Mózes kezd, megüti a labdát, ami a tóban landol. Mózes odosétál, szétválasztja a vizet, és a labda másodikra a lyuk közelében landol. Jézus következik, ő a vizesárokba talál bele. átsétál a vízen, megüti a labdát ami pár centire áll meg a lyuktól. A következő az öregúr. Nekiveselkedik az ütésnek. Iszonyatos erővel elküldi a labdát, de az irányzék csapnivaló. A bogyó a golfklub épületéről levágódva végiggurul a járdán. Egy autó átmegy rajt, a kerék alól felpattanva a közeli halastóba esik. Utánaugrik egy béka és bekapja, majd kiül egy tavirózsára. Abban a pillanatban a magasból lecsap egy gólya, elkapja a békát, majd felszáll vele. A béka szájából kiesik a labda, végigcsorog a domboldalon és a lyukba pottyan. Egy ütésből telitalálat. Mózes erre odafordul Jézushoz:
    - Mondtam már, hogy utálok apáddal játszani???
  • morcosqtya
    egészségedre.
  • SimaSuna #34718
    nem kellene elkezdeni a flémelést...előbb a romákról most már a zsidókról is elég lesz a "tapasztalat"..
  • degenerator
    utállak. tolerálj.
  • morcosqtya
    Nem gyűlölködtem. Nem szokásom. Elég toleráns vagyok.
  • mcmoha
    - Miért zümmögnek a méhek?
    - Mert nem tudják a szöveget.
  • mumpic
    Szerintem meg...
    Ez egy kifigurázó stílusú vicc, ha nem vettétek volna észre, nem 'szükséges' a megértéséhez a gyűlölködés. De végülis mindegy, kinek miért tetszik.
  • Narusco
    én is erre gondoltam :D sztem is jó
  • maffioso
    sztem kurvajo:D valszeg csak az értékeli aki utálja őket
  • angelslie
  • Csirke4
    Kimaradt belőle a vicc. :C
  • morcosqtya
    utólagosan elnézést a zsidóktól, nem ellenük irányult csak tetszett a vitz... :DDD
  • morcosqtya
    Parasztbácsi kimegy a szántóra este.
    A magasból leereszkedik egy csillogó színarany ragyogásban úszó csészealj, leszáll és kiszáll belőle 3 idegen.
    - Üdvözlünk földlakó!
    - Hát jó estét az uraknak, maguk ki a fenék itten?
    - Idegenek vagyunk, 5000 fényévnyiről jöttünk idáig, békével, hogy megismerjük a civilizációtokat.
    - Oszt maguknál mindenki ilyen gazdag hogy színarany űrhajókkal röpköd?
    - Nem, csak a zsidók.
  • sztoncsi
    LoL
  • dave9004
    Milyen hosszú az a pad amin 3 nő ül,
    ??????
    ??????
    6 láb 3 hüvely:D:D