41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#34745 ejbazdmeg :D -
#34744 naigen, így több értelme van :D -
YaniMan #34743 Akkor most forgassuk vissza a topikot... (előre is bocs)
Énsike tefuszos
Tesike őfuszos
Ősike mifuszos
Misike tifuszos -
#34742 Én is így, csak a végén az, hogy 'mert azt tudod, hogy szeretem'. :) -
#34741 az volt a kiforgatás, hogy a szmájliból egyértelműen lehetett érteni hogy hogy értelmezted azt a mondatot. -
#34740 Na ja meg érthetőbb... -
epi27 #34739 Én így ismerem:
Feleség kétségbe esve rohan a férjhez:
- Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak?
- Paprikás krumpli jó lesz.
(kicsit ütősebb így:)) -
Narusco #34738 és az a baj hogy szóban is. ha viccet mesélnek, a fele facepalm-mal végződik. arról már nem is beszélek hogy mostanában ha viccet próbálnak mesélni 95% hogy ismrem. -
#34737 Én konkrétan azt a viccet nem értettem... -
#34736 :DDWAD:DWA:D:SAD
Szószerint idéztem.
Hol volt ebben kiforgatás? :DDDD
Nanembaj bégülis vicctopicban vagyunk. XD
Amúgymeg nem azt kérdezte meg a gyerek, hogy mi legyen a vacsora. Végülis látszik, hogy értitek ti a viccet. -
#34735 kiforgatod a szavait
nem a gyerek megy megkérdezni az anyját h mi legyen a vacsora mert ő főz.
(a gyerek itt konkrétan gyereket jelent és nem egy 70 éves anya 30 éves gyerekét) -
#34734 "egy gyerek nemáll neki kaját csinálni az anyjának"
-
#34733 pontosan. manapság menőek ezek az elbaszott verziók, bele sem gondolnak a viccekbe sokan -
#34732 ez amugy szar mer ez anyós vicc nem pedig ilyen otvar..egy gyerek nemáll neki kaját csinálni az anyjának -
#34731 -
#34730 Kurva jóóóóóóóóóó! :) -
#34729 "Keménylemez" au.... -
#34728 Egy mérnök, egy könyvelő, egy patikus, egy informatikus és egy köztisztviselő el akarja dönteni, hogy melyikük kutyája bír a legkülönlegesebb képességekkel. Elsőként a mérnök hívja magához a kutyáját:
- Derékszög, mutasd be, mit tudsz!
A kutya elkocog egy fekete táblához, gyorsan felrajzol egy négyzetet, egy kört és egy háromszöget. Ezután a könyvelő is odaszólítja a kutyáját:
- Aktívpasszív, na mutasd csak be te is, amit tudsz!
A kutya kimegy a konyhába, visszajön tizenkét sütivel, majd elrendezi azokat négyesével 3 oszlopba. A patikus erre azt állítja, hogy az ő kutyája még ennél is jobbat tud:
- Hőmérő, add elő a számod!
A kutya kinyitja a hűtőt, kivesz egy liter tejet, elővesz egy 10 cl-es poharat és beleönt pontosan 8 cl tejet úgy, hogy egy csepp sem megy mellé. Az informatikus szerint ez semmi, az ő kutyája ezt simán lepipálja.
- Keménylemez, nyűgözz le minket!
A kutya leül a számítógép elé, bekapcsolja, lefuttat egy anti-vírus programot, elküld egy e-mail-t, letölt egy új játékot. A négy ember a köztisztviselő felé fordul és megkérdezi:
- Na és a te kutyád mire képes?
- Kávészünet, mutasd csak meg nekünk a köztisztviselők képességeit!
A kutya feltápászkodik, megeszi a sütiket, megissza a tejet, mindent letöröl a számítógépről, megdugja a mérnök kutyáját, azt mondja, hogy közben megsérült a háta, kiállít egy jegyzőkönyvet a munkabalesetről és elmegy hat hónap betegszabadságra. -
#34727 -Anyuanyu a nappaliban rádölt apura a szekrény, mit csináljak?
-Mákostésztát, az hamar megvan. -
#34726 -
#34725 Jaaa értem, várj ilyen jót énis tudok:
-Anyu anyu, apura rádölt a szobában a szekrény, mit csináljak?
-Köcsög zsidók!
-
#34724 korán reggel, ettől felkeltem. -
#34723 Szamuráj hazamegy. Felesége a konyhában főz.
- mit főzöl Nyosihid?
- tojást.
- és lágy má' nyosihíd?
-
#34722 nem neked ment :)
na on:
Miért dühöngsz, komám?
- Ne is kérdezd! Tegnap a templomban elmondtam egy imát és azt kértem, hogy az anyósomat a névnapján üsse meg a guta!
- Na és?
- Csak otthon jöttem rá, hogy véletlenül két lapot hajtottam a naptárban! A névnapja nem a hétvégén lesz, hanem a múlthéten volt! Most várhatok egy évet! -
#34721 - Nagyi, nem láttad az extasy tablettáimat?
- faszomba a tablettáiddal, láttad a sárkányt a konyhában?? -
#34720 Mózes, Jézus és egy szakállas öregúr golfoznak. Mózes kezd, megüti a labdát, ami a tóban landol. Mózes odosétál, szétválasztja a vizet, és a labda másodikra a lyuk közelében landol. Jézus következik, ő a vizesárokba talál bele. átsétál a vízen, megüti a labdát ami pár centire áll meg a lyuktól. A következő az öregúr. Nekiveselkedik az ütésnek. Iszonyatos erővel elküldi a labdát, de az irányzék csapnivaló. A bogyó a golfklub épületéről levágódva végiggurul a járdán. Egy autó átmegy rajt, a kerék alól felpattanva a közeli halastóba esik. Utánaugrik egy béka és bekapja, majd kiül egy tavirózsára. Abban a pillanatban a magasból lecsap egy gólya, elkapja a békát, majd felszáll vele. A béka szájából kiesik a labda, végigcsorog a domboldalon és a lyukba pottyan. Egy ütésből telitalálat. Mózes erre odafordul Jézushoz:
- Mondtam már, hogy utálok apáddal játszani??? -
#34719 egészségedre. -
#34718 nem kellene elkezdeni a flémelést...előbb a romákról most már a zsidókról is elég lesz a "tapasztalat"..
-
#34717 utállak. tolerálj. -
#34716 Nem gyűlölködtem. Nem szokásom. Elég toleráns vagyok. -
#34715 - Miért zümmögnek a méhek?
- Mert nem tudják a szöveget.
-
#34714 Szerintem meg...
Ez egy kifigurázó stílusú vicc, ha nem vettétek volna észre, nem 'szükséges' a megértéséhez a gyűlölködés. De végülis mindegy, kinek miért tetszik. -
Narusco #34713 én is erre gondoltam :D sztem is jó -
#34712 sztem kurvajo:D valszeg csak az értékeli aki utálja őket -
#34711 #34710 -
#34710 Kimaradt belőle a vicc. :C -
#34709 utólagosan elnézést a zsidóktól, nem ellenük irányult csak tetszett a vitz... :DDD -
#34708 Parasztbácsi kimegy a szántóra este.
A magasból leereszkedik egy csillogó színarany ragyogásban úszó csészealj, leszáll és kiszáll belőle 3 idegen.
- Üdvözlünk földlakó!
- Hát jó estét az uraknak, maguk ki a fenék itten?
- Idegenek vagyunk, 5000 fényévnyiről jöttünk idáig, békével, hogy megismerjük a civilizációtokat.
- Oszt maguknál mindenki ilyen gazdag hogy színarany űrhajókkal röpköd?
- Nem, csak a zsidók. -
#34707 LoL -
#34706 Milyen hosszú az a pad amin 3 nő ül,
??????
??????
6 láb 3 hüvely:D:D