Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 4.pedig
Unoka kerdezi az oreganyattol:
-Birok-e jatszani a melleidel?
-Persze,hogy lehet de ne menny meszire...
Ez kb. a direktes forditas... Minden nyelven mashogy megy az ertelmezes
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Salje vojnik kuci bombu kasikaru uz reci:Bako ako povuces ovu alkicu dobicu 3 dana odsustva.
Sta imitira gubavac na povetarcu? Imitrira maslaèak
Pita unuk babu:
Bako bako mogu da se igram sa tvojom sisom???
Moze sine, al nemoj daleko...
(gõzöm sincs mit jelent, szerb és állítólag vicc)
ennek és énis szeretném tudni mit jelent:)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Nem vagyok veszekedo tipus hagyom a francba azt aki hulye majd megtanulja vagy ha megse akkor barom marad orok eleteben...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Piroska és a Farkas:
Va'hun a francba' vót egy kis gáré. Tök gány piros ruciban pengetett, oszt mindenki csak úgy hítta, hogy Piri. Ilyet szót neki az õse:
- Na, a grószmutter szarul van, nyomass neki valami kaját mer' kiveri a balhét, vagy még eldobja a kanalat itt nekünk vazzeg.
Az öreglány állat gáz kégliben lakott a dzsuvában. A Piri elkezdett nyomulni a dzsuvába, gondolta leggalább lenyom egy pár gazt. Totál oda vót a ganéba', oszt nem bírt a vén tyúk kérójához érni. Sakál egy szitu! Közbe' meg jött a Pittbull és nyomta a vakert neki:
- Na mi a pálya, mi? Mér nem a dizsibe' nyomatsz, kiscsaj? Full DJ van a városba', mindig ott szoktam zsibbadni vazeg. Hullasirály! Na kamázod?
- F*szt. Le ke' padlóznom az anyagot a grószmutteromnak, mert megmurdel.
- Na ájjjá' má' le, assz' lazzujjá'! Itt ledzsanázó' feszt egyenesen, oszt ott is vagy a vén szatyorná'. Megdobod a cuccal, aztá' veretünk a dizsibe' a faterom verdájával. Vágod?
- Ja , zsírfrankó. Te addig hesszelj itt vazeg! - azzal Piri húzta a belét a grószhoz.
Nagy szopás vót, mert a Pitbull átb@szta a rihonyát a rizsával, oszt a hosszabbik utat mutatta. Közben õ meg eldöngetett a muttihoz, lenyomta és beburkolta. Patentra fonnyadt vót a vén csont, a Pittbull még flammosabb lett tõle. Gondolta betolja a Pirit is. Ledöglöttt a nyanya helyére az ágyba, oszt várta a Pirit.
Be is kolbászó't a kis gyökér, oszt skubizta a Pitbullt az ágyban:
- Te muttter, mér' olyan köcsög a pofád?
- Há' mer a csehóba' leverték a glazúromat egy lavórral, vazzeg.
- Oszt mér' vagy büdös?
- Atom a hónaljgátlóm, mit cikized? Van viszont egy pattanás a nyelvemen, azt skubizd meg! - azzal tátotta a pofáját. A nyomott surmó benézettt, erre bekajálta õt is a Pitbull. Utána horpasztott egy királyt a pecóban.
Megszívta mer' jöttt a Piriék spanja. Na az ki is sasszerolta, hogy valami nem kóser. Addig sasolt a kéglinél míg kiszúrta, hogy a Pitbull heggeszt a dikón. Adott neki egy akkora sallert, hogy a dög lepetézett. Elõnyeste a pillangókalefot, oszt megrajzolta a Pitbull gyomrát. Dõlt belõle a mutter, a Piri meg a szar. Tök evribadi vót a buli, burkoltak, pikkeltek, piáltak reggelig.
Egyedül a Pitbull nem komálta a témát, mer' ha valakinek csengettek, akkor annnak akármilyen a felhajtás, mégse egy nagy vaszizdasz a téma.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Két ember van utcán, különösen a bal.
Katonát küldtek haza a bomba laptol mondani Bako ha povuces e alkicu nyereség 3 nap hiányában.
Mi utánzó a leprást povetarcu? Imitrira Taraxacum
Kérdezte az unokája Babu:
Bako Bako játszhat a saját sisom?
Tud fiam, de nem messze ...
practitioner of the forbidden arts of death
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Salje vojnik kuci bombu kasikaru uz reci:Bako ako povuces ovu alkicu dobicu 3 dana odsustva.
Sta imitira gubavac na povetarcu? Imitrira maslaèak
Pita unuk babu:
Bako bako mogu da se igram sa tvojom sisom???
Moze sine, al nemoj daleko...
(gõzöm sincs mit jelent, szerb és állítólag vicc)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Drágám, most, hogy összeházasodtunk és együtt fogunk élni, elmondanám miheztartás végett, mik a sztenderd programjaim: hétfõn este, munka után a kollégákkal szoktunk kicsit tekézni, kedden este teremfoci van, szerdán a focicsapattal közösen meccset nézünk, csütörtökön kártyaparti a barátaimnál, pénteken billiárd a haverokkal, szombat este egy baráti sörözés a fiúkkal, megbeszéljük a hét eseményeit, lazítunk, vasárnap többnyire becsúszik egy mozi. Hát kb. ennyi. Ez megfelel neked, drágám?
- Persze, édes. Én is elmondom neked, hogy én hogy osztom be az estéimet, ezt sokkal egyszerûbb megjegyezni, mint a tiedet: minden este 9-kor kefélek, aki itt van, itt van, aki nincs, nincs.
// igen, tudom hogy volt már...
Továbbá ha nem haragszol nincs bennem sem magamutogató hajlam, sem megfelelési kényszer
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ezt hagyjuk, hogy ki a lúzer..
az elmúlt 10 viccbõl ami után írtál 8at nem értettél....
de, igen biztos a többi x100 emberben van a hiba..^^
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Sõt, nem is tudom mit vártok. Pl. ezt a viccet OLVASVA épphogy elmosolyodtam. Ellenben élõben jól elõadva ez egy hatalmas poén.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Talan tobbet kene az embernek innia hogy erdekesnek talalja ezt a viccet?
A hatéves Pistike már az iskolakezdés elõtt megtanult az ujjain számolni. A bácsikája leckézteti:
- Mondd csak, mennyi három meg négy?
Pistike sorra nyitogatja az ujjait, végül rávágja:
- Hét!
- Jó, jó, okos vagy. - mondja rá a nagybácsi. - De az iskolában már nem szabad a kezeden számolni, hanem csak fejben. Próbáld csak meg, tedd zsebre mindkét kezed!
Pistike engedelmesen a nadrágja zsebébe süllyeszti a kezét.
- Na, most mondd meg, mennyi öt meg öt!
A nadrágzsebben mocorognak a kisfiú ujjai, aztán így felel:
- Tizenegy!
practitioner of the forbidden arts of death
-Kisfiam menj le a henteshez!
-Heenteesheeeez?
-Hozzál hurkát!
-Huuurkáááát?
-De ne véreset!
-Denevééreeseeet?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A rendõr felesége elküldi a férjét a boltba:
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön a rendõr tíz margarinnal:
- Volt tojás!
Elõttem írok kimondták amit akartam.
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
Ezt magyar tanár nem is olyan rég felolvasta nekünk.. és az volt a feladat, hogy találjuk ki mi lehetett a szándéka ezzel a költõnek...
Valami olyasmit mondott a tanár, hogy így nincs értelme a bélyeg-gyûjtésnek, mert úgy jó, ha minden 1es darabért te küzdesz meg és 1enként szeded õket össze
/off
Zsoltika jelentkezik:
-Nekem a nagyapám harcolt a lövész árkokban.!
-Zsoltika nagyapjáért 5 perc megemlékezést!- mondta a tanárnõ.
Petra jelentkezik:
-Az én nagyapámat lelõtték a lövészárokban.
-Petra nagyapjáért 10 perc megemlékezés.
Pistike jelentkezik:
-Azén nagyapám Auswitczban halt meg!
-Szegény Pistikém. Az óra hátra levõ részében megemlékezünk Pistike nagyapjáról.
Az óra végén a tanárnõ megkérdezi:
-Pistike hogyan halt meg a nagyapád?
-Az a részeg majom kiesett a lövésztoronyból....
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)