303
Windows Tippek Trükkök!!!
-
Cableguy #131 Tudod mit:
1. Neked van igazad!
2. Tudsz segiteni vagy nem?
-
#130 Legalább a nevem le tudnád írni! Ha úgyis nyitsz egy új fórumot neki, akkor pedig aki ért hozzás, akkor ha olyan a címe, ami utal a témára, úgyis bemegy az ember és megnézi. Ilyen alapon lehetne egy nagy közös fórum és kész...
Számolással nincs gondom, csak nem fárasztom magam az ilyesmivel. Elég volt azt neked beírni. Nehogy már én számoljam össze. Ha 1000-ret írtam volna, akkor meg nagyon nem tudok számolni?
Amúgy nincs harag csak alapvető szabályok. -
#129 ne bántsd phelt
senki sem tudhat mindent
-
Cableguy #128 Még valami
1.segitsetek
2. HPT370 = IDE RAID ????
3. Windows Tippek Trükkök!!!
a RAID-t saját magam nyitottam.
ugylátszik a számolással is gondod van.
amugy nincs értelme ennek csak meg szeretném oldani mind más mind az én problémám. Ha ez zavar szolj. Remélem nincs harag. viszont ha van neked saját ötleted a témában szivesen veszem. THX. -
Cableguy #127 Phell kösz az értékes hozzászólást látom te is mindenhol szeretsz "értékes információiddal" segiteni nekünk egyszerü pórnépnek.
De ha tényleg érdekel a problémám akkor beláthatod hogy ennek van egy RAID egy HDD és egy oprendszer oldala. Valószinüleg emiatt több megoldás is lehetséges. És nem tudom hogy mindenki olvassa-e az összes Fórumot.
Amuyg örülök hogy kérdéseim értékes munkára ösztönöz.
számolgass... segitség nem kapcsolódó témakörökben ne kersed. Hi. -
#126 Mi lenne, ha az összes fórumra beírnád a kérdést? Még csak 6-odszor futok vele össze... -
Cableguy #125 Hogy lehet Win98 alatt atelepitett adaptec 2940 SCSI kártyát és két rajta lógó 9GB IBM winyót RAID 0 és RAID1-re bírni? THX! -
Zozo76 #124 Mikor csinaltad ezt a logot? -
Zozo76 #123 Akkor mar a 100 is megvot'
Aze' nem bannam ha egy kicsit a tanulasra is odafigyelnel itthon ocskos, mert kulonben NET GAME OVER lessz (neked, nekem nem ) -
#122 Itt a témanyitó...
Bocs mindenkinek...én eredetileg nem erre terveztem a topicot...de ha már így alakult legyen ilyen...én nem fogok beleszolni, csak közlöm túlléptük a jubileumi 50. hozzászólást és jelenleg 122. -nél tartunk...:) -
#121 meg a CDervin 4- -
#120 a Nero megy vele
5551től
-
olinka #119 Lehet hogy nincs ASPI driver feltelepítve az XPdre az pedig kell a fireburnerhez. -
#118 Van még egy-két hibája. Nem kezel SMAPI-t és nem lehet egy inboxba gyűjteni több account leveleit. Ettől függetlenül ez a király persze, én is ezt használom. -
Pace #117 Bat.
Egyetlen hátránya szerintem, hogy nem tud webes levelet küldeni, csak fogadni, de lehet, hogy csak nem tudom, hogyan műxik.
Amúgy, nekem nagyon bevállt. Egy 7gépes hálózatban királyul működik. -
Dante #113 Hát én a fireburnert szeretném működésre bírni XP alatt, vana valami reményem?
Egyáltalán milyen progikat használjak XP alatt CD írásra?
Gondolok én a bin fileokra, turkálás az ISO-k-ban és ilyenek(tudjátok szokásos warez dolgok).
Szal Help plz -
TomBond #112 Igen nézzétek a
www.terminal.hu/wintips
oldalt, a #39-es hozzászólásomban lévőket is erről az oldalról szedtem.
Elnézést kérek a szerzőtől!
-
#111 nálunk egy Win 2000 magyar mellé ugyanarra a particíóra van téve egy 2000 advanced angol
nem lett jó megoldás mert ugyan választható melyik op.rszt indítod, viszont az intéző néha angol néha magyar, a telepítendő programok meg néha a winnt néha a winnts könyvtárba mennek
szóval ha ismersz egy free partícionálót elötte azt ugraszd neki -
Borg #107 Nincs semmi összeakadás, ha másik oprencer mellé ugyanarra a particiora felteszed az XPt. CSinál egy bootmenüt, azt indits amit akarsz. Közös program files is megy, csak a reg entryknek kell mindkét windozban meglenni, igy egy programot használhatsz mindkét windozbol akár.. -
#106 dehogy is... gondolom az xp ben is van boot manager, és ezek mar inteligens op rendszerek felismerik telepiteskor hogy nem egyedul vannak a particion, tehat csianlnak egy boot managert amivel kivalsztod melyik bootoljon. nekem ez w98/w2k parossal ment, amikor meg anno kivancsisagbol felraktam a w2k. az is igaz hogy utana format lett és csak w2k maradt :) -
K.András #105 Hadd kérdezem meg minek neked ME ha fentvan az XP?
Ráadásul tudja emulálni még a 98-at is szoval nem értem mindek kell mellé ME.... -
#104 Sehogy. Bootolni csak az egyik fog... -
#103 megoldható csak másik könyvtárba telepítsd azért
mindenesetre kíváncsi vagyok hogy fog működni
-
#102 Ugyanarra nem. Azt viszont lehet, hogy az XP lássa a Me partícióját. Viszont ez nem fog menni, ill nem szerencsés. Ha a Me program files-ába installálod az XP-s cumókat is, akkor egy helyről kell használniuk, de nem éri meg a melót imho. -
#100 nekem outlook expressem (5.0) van és nem lelek benne rules wizardot
igaz ez magyar...
-
#99 Szia mikike!
Nekem outlook 2002-ben van a rules wizardnál egy options gomb, azt ha megnyomom van ott import meg export gomb.
FC -
#98 Szia XPYP!
Tiltsd le a system restoret. A hybernate funkciót, a windows file protectiont és töröld le a drivercache könyvtárat.
FC
-
#96 kösz ick
azért 10 perc alatt sikerült
safe mode
regedit
rákeres directx
töröl ami körülötte van
újrarak directx 7.0
és jó lett
persze lehet másodikra nem sikerülne
outlook üzenetszabályokat nem tudod hogy lehet exportálni? -
#95 Szia mikike!
Bocs a tegnapi elnagyolt válaszért, de biztosan fáradt voltam.
Szóval, tudtommal úgy is vissza lehet állítani az erdeti, Windows által felrakott DirectX-et ( vagyis leszedni az általunk később felrakottat pl:8.1 ) hogy újratelepítjük a Windowst ( W98 vagy az utánit! )úgy hogy a meghagyunk minden rendszerkönyvtárt és egyszerűen W98 bootfloppival és a telepítő CD-vel ugyan oda ahol eredetileg volt újra telepítünk azt. ( ráfejelünk )Ilyenkor az általunk telepített programok, beállítások, színek stb. megmaradnak, de a telepítő általában néhány drivert visszacserél az eredetire ( az általa biztonságosabbnak tartottra, illetve M$ által hitelesítetttre ). De békén hagyja azt a drivert amire eredetileg neki nem volt meghajtója ( pl: nem állít vissza VGA-módra videokártya drivert). Na szóval, valahol olvastam hogy ilyenkor a DirectX-et is visszacseréli az eredetire. Igy kb.egy fél óra alatt közvetetten uninstalálhatod a DirectX-et. -
Leslie1 #94 viszont ez nem hiszem, hogy lenne ilyen az xp-ben, mivel az már nem dos alapú -
Leslie1 #93 meg, amikor me-m volt utánanéztem a dolognak
van valami progi ami átírja dolgokat és lesz dos boot, viszont akkor nem lesz csökkentett mód, legalábbis amit én találtam, abban így volt -
#91 így én se
de nem is értem amit mondasz
-
chryst #88 helloka van rá progi de nekem csak a 8-as hoz van -
#87 Hi mikike !
Aszongyák DirectX-eket úgy lehet uninstallálni ha ráfejelsz a Windowsra boot-floppíval indítva. Beállítások megmaradnak de DX-et meg az általa jobbnak tartott drivereket is visszaállítja az eredetire. Én még nem próbáltam. -
foxlala #86 Az eszközök menüben a szabály varázslóval meg tudod csinálni, hogy a letöltés után szétpakolja a leveleket a létező könyvtárakba. -
#85 két kérdés:
hogyan lehet
1. DirectXet uninstallálni? (8.1)
2. themes (warcraft3) leszedni?
-
ten155 #83 Koma!
Computer Management-Device Manager-IDE ATA/ATAPI controllers-Primary (Secondary) IDE channel-Properties-Advanced Settings ful-Transfer Mode: DMA if available. -
Pace #82 Béla.
meg lehet neki adni, hogy melyik winyora tegye, és hogy mekkora legyen...
rendszer, virtual mem... -
Pace #78 Biztos műxik, de lehet, hogy nem ilyen sorrendben...talán előbb kell kikapolcsni, aztán kiszedni az indításból...
Elvileg win alatt is le lehet utána teljesen törölni..ha nem, akkor kell a DOS -
Pace #76 Colwyn!
Msconfig, statemgr, pchalth kikapcs az indításból,
rendszereszközöknél fájlrendszer, hibaelhárítás, rendszerviszaállító tiltása aztán DOSban delete a könyvtár.