901
Rákkutattás - United Devices
-
Break #74 és a pontokkal mit lehet kezdeni??? adnak PÉNZT??? :-)))) -
#73 hát ja kapsz érte kábé 1000 pontot. Nekem a 15-ért össz 600 pontot adott!! -
Break #72 szerencséd van...így nem jutok sikerélményhez, de legalább jó sok pontot kapok majd...:-))) -
#71 ahhhh :))))) nekem olyanom még nem volt pedig 15 kész van már :D -
Break #70 az egy unit, vagy minek hívják ezeket a csomagokat...az első amit nekem leszedett az az volt... és azért brutális, mert már 3 napja csinájja, és még mindig csak 45%...:-))) -
#69 mi az a cyclooxygenase-2??És mé brutkó? -
Break #68 látom wincommander a háttérben...:-)))) -
Tomcat #67 Hát ja az a cyclooxygenase-2 brutkó, de ez még inkább... 1-2 hete kaptam pár ilyen csomagot.
-
Tomcat #66 Ja igen, ugye mindenkinél állandóan megy? Mert alapban asszem csak képernyőkímélőként megy. Ki kell kapcsolni a screensaver módot windosban is, meg a progiban is...
Sea-you: A Think project biztos nem az, de a többi UD -s project közt lehet akad kódtörő is :) -
#65 15... -
Break #64 semmi...ez benne a pláne :-))) -
#62 13...
éjjel megcsinált 3-at :) -
#61 Najó eszt nem azér mondom hogy izé.. szóval nem szabad engem komolyan venni -
#60 Mennyi okos ember van itt az SG fórumon :) Sok sikert a világrengető sikerhez :) -
Break #59 Visty -
#58 mi a nick neved? -
Break #57 úgy kb 3 órája nyomatja (lehet, hogy picivel több is, mondjuk úgy 10-12 óra :-)))))) -
#56 hát egy jo dolog van benne:
Ha feltalálom a rák ellenszerét akkor majd irigykedhetsz :) -
#55 Ez mi??? Mér jó nektek ezeket a mittomén miket küldözgetni? Erről az egészről most hallok először (lehet hogy lama volnék :]) -
#54 egyébként az nem jó ha gyorsan megvan... ha pl csinálja az egyiket 1 napig akkor azért kapsz kábé 200-300 pontot. Mig ha csinálja 2 órát akkor kb 20 pontot -
#53 mennyi idelye csinállya? -
Break #52 de ez a cicloakármioxigén 2 ez télleg húzós picit. A többit sz.tem már nekem is gyorsabban fogja csinálni. :-)) -
#51 bazz 4 perce csinálom a 11.et és már 16 % :)))))))))))))))) -
#50 még jó persze hogy csinálja -
#49 kész a 10. 2 óra alatt csináltam meg. Kaptam is érte kemény 16 pontot :((((((((((((( -
Break #48 nekem ugyanúgy mennek a gémek, lehet, hogy addig aut. nem csinálja, vagy mi?? (le van téve az óra mellé, szép kis aranyos kék ikonban - ha le van oda téve, akkor csinyájja??) -
Break #47 most nézem, én is azt a Cyclooxygensae-2-t csinálom, 45 százalék!! :-))) -
#46 qrrrrvva lasssúúúú ha gémelek :( -
#45 p3 700mhz -
Break #44 milyen gépeppel csinálod gabor?? -
#43 siess mer utolérlek :)
2 napja csinálom és mingyá kész a 10. -
Tomcat #42 Gabor: jah benn vagyok a magar csapatban, de mezeybela néven keress.
Na szal GOGOGO :) -
Break #41 45 100alék az első, hehe :-))) -
#40 9 (ha csak annyit írok be hogy 9 akkor mé írja ki hogy az üzenetem üres?) -
Break #39 kössz, már kész van. A progit telepítettem ,és ott is lehetett regisztrálni... -
#38 itt regisztráld magad -
#37 :)
nekem 1 nap 18 óra alatt lett kész 8 csomag. Most megy a 9. -
Break #36 na, csatlakoztam a magyar tímhez, az első csomag kemény 1 100alék!! Csinálom ezerrel (300 Mhz, 128 mega RAM!! hehe :-)))) -
Break #35 most töltöm a progit. Kell még vmit csinálnom az oldalon (regisztrálás, stb.)???? -
#34 kész a 8.