Rákkutatás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XP2000 -essel könnyû bazzeg... 😄 Mind1, csatasorba állítom apám benti gépét is: átrakom folyamatos üzemmódba agentet. 😄 Mondjuk így is simán lenyomsz WU -ok mennyiségében. BEHUN -ra írtál errõl cikket már amúgy?

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

dikki*yysw
Az otthoni gépemen napi 4 végez. Kinek bibibiii, lámer? 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Ch_Slater
helo. most látom hogy van ez a csoport is (hwsw). pedig már kezdtem örülni hogy a hungary-ban milyen jo helyen állok... 😊)
nincs linuxos kliense az UD-nek?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

bõ kinek a hívására kezdted el anno UD -t? he? Na látod (más dolog, hogy te vetted elöbb észre cashsurfersen kersztül) 😄

Amúgy hogy a francba csináltál 24 csomagot, cirka ugyanazon idõ alatt, úgy, hogy még SETI -t is nyomatod, míg én csak hetet??? Hány gép dolgozik rajta? Mind1 kevesebb pontot kaptál értük bibibiiii LOL 😊

Na, meg el a topic-om... 😊
jól tetted, már én is gondoltam rá...

249 csomag
23,664 pont
0:156:03:48:39

hümm. feleannyi prockóidõre kaptál jó 7k val több pontot... 😊

Ki melyik csapatot erõsíti amúgy? Én átpártoltam HWSW UD csapatához nemrég.

Gondoltam, felhozom a topikot.

235 csomag,
30,484 pont
(CPU time: 70 nap, 20 óra, 55 perc, 44 másodperc)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tenyleg az... Bar csak 1GHz-en megy azert a regi csomagok gyorsabbak voltan a 300@450-es cerkamon anno. 😞
sok kicsi sokra megy...
nemtom, de mostani valami über csomag, nagyon dúrva.
57 % 43 óra alatt. 😊

Most telepitettem az elobb. Eddig 9 csomagon vagyok tul, ami nem sok de azert VALAMIT en is adtam a kozosbe.
Mostanság már én se hagyom emiatt bekapcsolva gépet. Míg fatáv nem szûntette meg Mindenkineket, ment a gép egész nap, de azóta nem. 1 táp be is adta az unalmast...

Hát tényleg úgy néz ki más nem ismeri az UD -t errefelé...

Most telepitek rendszert, oszt indulhat is a szamitas... Persze csak amikor epp amugy is menne a gep. Kulon nem fogom miatta jaratni!
pedig ugy nez ki.
oxfordiak biztos örûlnének neked

Jó húzós csomagat darál éppen a gép. 40% ~27 óra alatt 😊

Amúgy aztnemá, hogy csak ketten nyomjuk a fórum látogatói közûl!?!

Ird ide hogy mire jutottal...
Gladiator
amúgy nem is olyan bonyolult megtalálni a rák ellenszerét, csak rá kel jönni a dolog nyitjára. én rájöttem.

Elkeztem...
dikki*yysw
Elmegyek rákot kutatni, fogok pár szervert elindítom UD-t aztán kvékezem 😄DD

dikki*yysw
Biztos van neki 3-4 ezer pontja THINKben ;D

Aha... 😊

Nekialjak?
A project 2. fázisa

2002 Július 1 -én elkezdõdött a másodiuk fázis. A THINK szoftver segítségével az elsõ fázis során mintegy 3,5 milliárd molekula és 12, rákellenes hatóanyagok célpontjaként szóba jöhetõ protein kölcsönhatását vizsgáltuk meg. Minden egyes molekula többszörösen tesztelve lett, a lehetõ legjobb eredmény érdekében. A legjobban kötõdõ molekulákat hit ként könyveltük el blabla...

A 2. fázis fõ célkitûzése ezen adatok finomítása, az ígéretes molekulák kezelhetõ listába rendezése, lehetõvé téve a szintetizálásukat és a tesztelésüket...

Megteszi? 😊

Magyarul?

😊
Gladiator
apám rákkutatással foglalkozik. elég sikeres eddig.

Az oxfordi egyetem kémia részlegének weblapján ez áll:

Phase 2 of the Project

As of 1 July 2002 we have moved into Phase 2 of the Screensaver Project. In Phase 1, using the THINK software, some 3.5 billion drug-like molecules, mostly as yet unsynthesised, have been tested against 12 proteins which are known as suitable targets for anti-cancer drugs. Each single molecule has been tested a multiple of times to ensure a complete coverage and to give some quality reassurance. Those molecules predicted to bind better than a somewhat arbitrary threshold have been termed 'hits', with the most promising having negative binding energies on our scale.

A major goal of Phase 2 using the LigandFit software is to refine these data to produce a more manageable list of promising candidates for synthesis and testing which will of course be costly and require experimental collaborators including some from industry.

Biztos hogy a regi fut tovabb???
Mert akkor en is nekiugrok!

Ja, egyepkent meg en inditottam anno ezt a topic-cot, szoval orultem hogy ujra elindult!
Ki nyomatja mostanában. esetleg mindenki SETI -s lett??????? :-O

Eddig 239 csomag feldolgozva, 20392 pont

Hungary csapattagként 139 csomag, 15618 pont

Ligandfit az elözõ project részletesebb változata, vagy mi.

én azért az ud-t támogatom... egyébként a ligandfit szvsz a régi project folytatása.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Efreet
jó tudni, hogy nem maradt egyedül a seti...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Nemtom pontosan mikor -valamikor nyár végén kellett neki, de elindúlt a THINK második fázisa, LIGANDFIT névvel.
Szal lehet tölteni újra UD agentet
Celeron500 -on 40-48 óra 1 csomag, szal elég húzós 😊

Dikkma
Na msot connectelt :o)
Dikkma
De ez seti.. eddig 10 óra volt max.
31 óra, most végzett, de nem tud connect to server.. ÁÁÁÁ
Rohadt lassu lett
Dikkma
Miért 58% 18 óránál egy csomag????
Hümm. Amúgy most THINK el mi van? mert ugye úgy volt Április végén véget ér. Ennek ellenére még most is jönnek csomagok. Viszont semmi info nincs a helyzetrõl.

Letöltöttem SETI 3.07 -et. UD átmenetileg szünetel asszem. legalábbis addig, míg el nem kezdenek 1 új medical programot...

Dikkma
Nah, ezekben a percekben térek vissza Setire. 74 csomag kész, 1447 óra alatt. Ebben legalább nem lesz olyan hogy 14 órája csinál egy %-ot, és reboot miatt elveszik.
3.07 kötelezõ? Mert amíg töltöttem felraktam a 3.03-at és úgy nézem nem ellenkezett.
😞
fertam
pörög a seti,nagyon, remélem találok vmi fain életformát...
fertam
kösz
Efreet
Seti aktív és megy:
setiathome.berkeley.edu -n letöltöd a klienst és hajrá 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

fertam
ja és látok molekulákat!
fertam
ja és vmi errort ír ki ha arra kattintok,hogy modifiy device profile
?
fertam
na most mi van? megy a think vagy nem? nekem vmit számol,de molekulát nem látok sehol. ha ez meghalt hogy és hol lehet csatlakozni ilyen programokhoz? vagy ezzel a szoftverrel kell csak más szervert kell megadni, vagy mi? Pölö a SETI? Azzal mi van?
köszi elõre is
Dikkma
Én 11 ezer pont felett vagyok, de a múltkor napokig ment egy, nem is volt molekula, nem csinált semmit, csak ment... reinstall..
Vagy megsem?
Asszem folytatom, ami epp megy, mert bar ma elkezdtem a SETI-t de itt mar csak van valamennyi munkam...
Szvsz akkor azért küldtek vona egy hírlevelet...

FreeHome
Még ma sem tud kapcsolódni.....

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

FreeHome
Nem küldi el a végeredményt. Nem találja a szervert. lehet, hogy mostmár tényleg vége?

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

Spenser
Én meg most raktam fel.Akkor szedhetem is le most csinal egy csomagot 1 órája 19%........

Dikkma
10k pont, nekem megy most is.