901
Rákkutattás - United Devices
-
#448 ja ok -
Tomcat #447 a team history meg 15 órája lett frissítve :) -
Tomcat #446 A www.grid.org -os statisztikára gondolsz? Arra nem éppen jellemző, hogy real-time lenne. :) Nálam azt jeleníti meg, hogy utoljára frissítve: 853 perce
-
#445 871 pont
(az UD oldalon a számláló miért van lemaradva 1 csomaggal?) -
#444 thx -
Tomcat #443 UD monitor...
Főleg modemeseknek jó azon tulajdonsága miatt, hogy több csomagot tud 1xerre betárazni, majd egyenként feldolgozni, de van egy backup funkciója is, mely elsősorban a korábbi UD agenteknél volt hasznos, mert azok tényleg szopatták a népet néha.
Szal menetközben backapolja a feldolgozást, s crash esetén vissza lehet állítani...
UD monitor
manual -
#442 ismerős :( -
#441 fagyás: -15 óra -
Tomcat #440 Punker: szivacs :(
Ch_Slater: Impresszív! :) -
#439 117938 pont
~335 nap -
#438 áááááááááá, tegnap a vihar miatt elment az áram 11 órányi munka elveszett :( -
Tomcat #437 39195 pont
~190 nap -
Tomcat #436 Itt nézelődhetsz ezügyben: HWSW UD fórum :D -
Tomcat #435 Attől függ, mit nyomatsz-e valami prociigényes cuccost a háttérben, milyen erős a procid, s hogy éppen nem-e fogtál ki valamilyen brutál csomagot. Sőt még attól is, hogy samllpoxos, vagy cancer-es csomagot nyomatsz-e, mivel az utóbbit általában tovább tart feldolgozni.... -
#434 Az soknak számít, ha 12 óra alatt csinált meg 33%-ot? -
#433 732 -
#432 44368 -
Tomcat #431 Passz... amúgy volt valami ilyesmi (nem UD, ott csak nyeremények voltak, kb. egy/másfél évvel ezelöttig asszem), de valszeg nem jött be a cégnek -
#430 Nem értem miértn em csinálnak ilyen csomagküldős dolgot fizetősben! Emberek is szívesebben csinálnák mint a reklámnézgetést, és még jót is tesznek vele. -
Tomcat #429 van... el lehet dönteni, ki a faszább gyerek :D -
#428 Van valami haszna vagy csak "kiafaszábbgyerek" dolog? -
Tomcat #427 Rangsorolás... -
#426 Mire jó a pont? -
Tomcat #425 ...egyszer beérlek Tomcat
Hajrá!! ;) -
#424 re, nemcsakfél: majd megtudod, hogy van-e értelme, hogyha valamelyik szerettedet ilyen gyógyszerrel mentik meg.
első csomag kész: 19 h, 175 pont, egyszer beérlek Tomcat :) -
Tomcat #423 nemcsakfél: bár tulajdonképp van abban valami amit mondasz, DE AKKOR IS, ne légy csoffadt bazze!! Túl sok az ember, ne --> keressük az egyre hatékonyabb gyógymódokat a rákra és társaira... beláthatod, hogy azért elég kemény lenne, nem?
felesleg majd megy a űrkolóniákra... :) -
Tomcat #421 38891 pont - - 189 és fél nap :)
Nem biztos, de mintha a HWSW -n valaki aszondta volna, hogy 3 hét áll rendelkezésre egy csomag feldolgozására... a lényeg az, hogy azért nem várnak a végtelenségig, ha nem kapják vissza feldolgozva, kiosztják másnak -
#420 1 nap 17 óra és kb- 40 perc
közben befejeztem a vietcongot és lenyomtam 4 kampányt az ET-ben :)) -
#419 hello, hány óránál tartasz?
én még mindig az elsőn 18 óránál (mostanában sokat játszom a cycling manager 3-mal) -
#418 552 pont -
#417 szerintem nincs -
#416 Egyébként hány napom van arra, hogy egy csomagot visszaküldjek? Vagy ez nincs megszabva? -
#415 én a Hungary-ban vagyok és ott magasan az első.:)) De ugy látom a hwsw-n is benne lennék az első 10-ben.. -
TheZsenyka #414 És tessék mondani, nem kaphatom el a rákot, ha a gépemen futtatom a klienst? -
#413 nem, illetve kb 5 percig a Hun csapat tagja voltam az mire jó? -
Tomcat #412 Tagja vagy már valamilyen csapatnak?
HWSW UD team -
#411 kész a 2.
19 óra 52 perc 257 pont
összesen 417 pont -
#410 ok thx -
Tomcat #409 Ahamm, a pipákkal.
Ha csak a rákkutatásos csomagokat akarod, akkor a cancer research Project Phase 2 -t
Ha csak a himlővel foglkozókat 8ennek hamarosan vége, utolsó protein van feldolgpzás alatt asszem)
Ha mind2-t, akkor hagyd úgy ahogy van :)
Szal mondom, hamarosan vége a smallpoxos csomagoknak, s mindenki a Cancer Phase2 -t nyomatja ismét -
#408 a pipákkal? melyiket válasszam?