901
Rákkutattás - United Devices
-
Tomcat #317 Mostanság már én se hagyom emiatt bekapcsolva gépet. Míg fatáv nem szűntette meg Mindenkineket, ment a gép egész nap, de azóta nem. 1 táp be is adta az unalmast...
Hát tényleg úgy néz ki más nem ismeri az UD -t errefelé... -
Zozo76 #316 Most telepitek rendszert, oszt indulhat is a szamitas... Persze csak amikor epp amugy is menne a gep. Kulon nem fogom miatta jaratni! -
Zozo76 #315 pedig ugy nez ki. -
Tomcat #314 oxfordiak biztos örűlnének neked
Jó húzós csomagat darál éppen a gép. 40% ~27 óra alatt :)
Amúgy aztnemá, hogy csak ketten nyomjuk a fórum látogatói közűl!?! -
Zozo76 #313 Ird ide hogy mire jutottal... -
#312 amúgy nem is olyan bonyolult megtalálni a rák ellenszerét, csak rá kel jönni a dolog nyitjára. én rájöttem. -
Zozo76 #311 Elkeztem... -
#310 Elmegyek rákot kutatni, fogok pár szervert elindítom UD-t aztán kvékezem :DDD -
#309 Biztos van neki 3-4 ezer pontja THINKben ;D -
Zozo76 #308 Aha... :)
Nekialjak? -
Tomcat #307 A project 2. fázisa
2002 Július 1 -én elkezdődött a másodiuk fázis. A THINK szoftver segítségével az első fázis során mintegy 3,5 milliárd molekula és 12, rákellenes hatóanyagok célpontjaként szóba jöhető protein kölcsönhatását vizsgáltuk meg. Minden egyes molekula többszörösen tesztelve lett, a lehető legjobb eredmény érdekében. A legjobban kötődő molekulákat hit ként könyveltük el blabla...
A 2. fázis fő célkitűzése ezen adatok finomítása, az ígéretes molekulák kezelhető listába rendezése, lehetővé téve a szintetizálásukat és a tesztelésüket...
Megteszi? :) -
Zozo76 #306 Magyarul?
:) -
#305 apám rákkutatással foglalkozik. elég sikeres eddig. -
Tomcat #304 Az oxfordi egyetem kémia részlegének weblapján ez áll:
Phase 2 of the Project
As of 1 July 2002 we have moved into Phase 2 of the Screensaver Project. In Phase 1, using the THINK software, some 3.5 billion drug-like molecules, mostly as yet unsynthesised, have been tested against 12 proteins which are known as suitable targets for anti-cancer drugs. Each single molecule has been tested a multiple of times to ensure a complete coverage and to give some quality reassurance. Those molecules predicted to bind better than a somewhat arbitrary threshold have been termed 'hits', with the most promising having negative binding energies on our scale.
A major goal of Phase 2 using the LigandFit software is to refine these data to produce a more manageable list of promising candidates for synthesis and testing which will of course be costly and require experimental collaborators including some from industry. -
Zozo76 #303 Biztos hogy a regi fut tovabb???
Mert akkor en is nekiugrok!
Ja, egyepkent meg en inditottam anno ezt a topic-cot, szoval orultem hogy ujra elindult! -
Tomcat #302 Ki nyomatja mostanában. esetleg mindenki SETI -s lett??????? :-O
Eddig 239 csomag feldolgozva, 20392 pont
Hungary csapattagként 139 csomag, 15618 pont
Ligandfit az elöző project részletesebb változata, vagy mi. -
galocza #301 én azért az ud-t támogatom... egyébként a ligandfit szvsz a régi project folytatása. -
#300 jó tudni, hogy nem maradt egyedül a seti... -
Tomcat #299 Nemtom pontosan mikor -valamikor nyár végén kellett neki, de elindúlt a THINK második fázisa, LIGANDFIT névvel.
Szal lehet tölteni újra UD agentet
Celeron500 -on 40-48 óra 1 csomag, szal elég húzós :) -
#298 Na msot connectelt :o) -
#297 De ez seti.. eddig 10 óra volt max.
31 óra, most végzett, de nem tud connect to server.. ÁÁÁÁ -
Zozo76 #296 Rohadt lassu lett -
#295 Miért 58% 18 óránál egy csomag???? -
Tomcat #294 Hümm. Amúgy most THINK el mi van? mert ugye úgy volt Április végén véget ér. Ennek ellenére még most is jönnek csomagok. Viszont semmi info nincs a helyzetről.
Letöltöttem SETI 3.07 -et. UD átmenetileg szünetel asszem. legalábbis addig, míg el nem kezdenek 1 új medical programot... -
#293 Nah, ezekben a percekben térek vissza Setire. 74 csomag kész, 1447 óra alatt. Ebben legalább nem lesz olyan hogy 14 órája csinál egy %-ot, és reboot miatt elveszik.
3.07 kötelező? Mert amíg töltöttem felraktam a 3.03-at és úgy nézem nem ellenkezett. -
Zozo76 #291 :( -
#290 pörög a seti,nagyon, remélem találok vmi fain életformát...
-
#289 kösz -
#288 Seti aktív és megy:
setiathome.berkeley.edu -n letöltöd a klienst és hajrá :) -
#287 ja és látok molekulákat! -
#286 ja és vmi errort ír ki ha arra kattintok,hogy modifiy device profile
? -
#285 na most mi van? megy a think vagy nem? nekem vmit számol,de molekulát nem látok sehol. ha ez meghalt hogy és hol lehet csatlakozni ilyen programokhoz? vagy ezzel a szoftverrel kell csak más szervert kell megadni, vagy mi? Pölö a SETI? Azzal mi van?
köszi előre is -
#284 Én 11 ezer pont felett vagyok, de a múltkor napokig ment egy, nem is volt molekula, nem csinált semmit, csak ment... reinstall.. -
Zozo76 #283 Vagy megsem? -
Zozo76 #282 Asszem folytatom, ami epp megy, mert bar ma elkezdtem a SETI-t de itt mar csak van valamennyi munkam... -
Tomcat #281 Szvsz akkor azért küldtek vona egy hírlevelet... -
#280 Még ma sem tud kapcsolódni..... -
#279 Nem küldi el a végeredményt. Nem találja a szervert. lehet, hogy mostmár tényleg vége? -
#278 Én meg most raktam fel.Akkor szedhetem is le most csinal egy csomagot 1 órája 19%........ -
#277 10k pont, nekem megy most is.