901
Rákkutattás - United Devices
-
#114 bazz szopd le a faszom ha ilyen géped van! Vegyé nekem is egyet :D -
#113 már 3 ürája csinálja és még mindig 5%
miért szerintetek?
-
#112 hét ez kész
Másfél órája csinálja és csak 5%
-
#111 én olvsgattam ezt fórumot , azt én is felraktam az UD-t , és már 12 órája megy ez a progi ! (254 pont) P4 1.8 Ghz -val , és 1024 RDRAmmal -
atee #110 en mar kaptam olyat is ami 1 hetig ment es megse kaptam ra kulonosen sok pontot ugyhogy kitartas:)
170 korul jarok mostanaban orakig tart 1
regebben amikor kezdtem akkor meg 30-60 perc alatt be lehetett szorni oket:)
Pedig mostmar a procim is izmosabb
na mind1 kitartok aztam majdcsak kapok valami Nobel dijat:) -
#109 20. -
Break #108 nekem még mindig 95%, és 13 órája csinájja... -
#107 kész van. 13 órán át csinálta és 106 pontot kaptam érte... -
#106 mingyá kész a cicloxygenáse-2!!!! 97%-nál tart 13 órája megy -
#105 hm nem látom :)) -
Break #104 hát túl nagy képet raktam be...de ha többet írsz úgy, hogy ne teszel szóközt, akkor is szétcsúszik...
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
látod? -
#103 mutasd má meg miléyen html kódot írtá be hogy el csúszott a topic, ezt nekem is meg kell tanulnom :)) -
#102 gec szétbasztad az egész topicot hogy csináktad?
király vagy!!! :))) -
Break #101 na talán most...(bocs a sok szemétért, infót akarok berakni, de nem sikerül, úgyhogy dikkma lécci...)
-
Break #100 francba... -
Break #99 na még1×
-
Break #98 a rohadt életbe! -
Break #97 nah, így néz ki a cikloakármioyigén-2:
-
#96 6 óra 5 perc és 12% !!!!! -
Break #95 egyre jobb...nekem 12 órája megy ua. és 95% :-)) -
#94 6 órája megy és most tart 2 %-nál :)))) -
Break #93 :-))) -
#92 Csak emlegetni kellett. Megy a cyclooxygenase-2 1.5 órája és 0 %-lék :)))) -
Break #91 lehet hogy még ma, de lehet, hogy csak holnap menni fog meg1 (tőlem hehe) -
#90 mikor frissítik már a kurva webszájtot?Még mindig csak 10 csomag van kiírva hungary csoportban -
#89 nekem most a 16. csomag 6 órája megy 79%-nál tart éshát este nyolckor is 79%-nál volt :) -
Break #88 már 12 órája csinálom össz... -
Tomcat #87 Hát amúgy ez így szokott lenni. Mikor már azt hiszi az ember, hogy sose végez a kliens a progival, fogja magát, s 1 óra alatt ledarálja :) -
Break #86 én mewg még mindig az elsőt csinálom, és 93%. (komoly!!), fél órával ezelőtt még 45% volt, meg egy órával ezelőtt is annyi...:-)) -
#85 gec az első csomagom nagyon kircsó volt. 5 órán át csináltam és kaptam érte 94 pontot!!!! -
Break #84 nah, kik kutatnak még?? már pár emberke volt, de azért jelentkezzék más is!! -
#83 5351 pont, 29 nap, 17 óra eddig. A mostan csomag 16%-a megvolt fl óra alatt, most 4 órája dögönyöz egy %-ot. Haladunk azért! -
Break #82 nem is vártam én semmit...csak érdeklődtem, hátha... -
Tomcat #81 Ja meg most lehetet ingyé 2002 spéci UD-s naptárt kérni(amíg a készlet tartott) -
#80 ha feltalálod a rák ellenszerét lehet hogy egy 100ast is kapsz :)) -
Tomcat #79 Semmit. Ezt vagy csinálod, vagy nem. Cserébe ne várjál semmit.
Amúgy régebben amcsiknak azé adtak 1-2 dolgot. Pl. egy fix összegért(1000-1500$ -ért saját magad által összeállítot Dell PC) Persze csak 1 emberkének...
Jaja WinCommander rulez :) -
Break #78 az jó sok...:-)) -
#77 hát ha találsz valami gyógycert akkó esetleg 10 dolcsit :) -
Break #76 és mit adnak érte?? -
#75 nem hiszem :)