Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gumiban vannak
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
21:57 Frayer: mind
21:57 Frayer: kapjátok be a gyíkor
21:57 Frayer: t
21:58 Frayer: tiszta szívembõl kívánom hogy minél elõbb haljatok meg
21:58 Frayer: fájdalmasan
21:58 Narxis: 😮
21:58 bujcsik555: estét
21:58 Piszkos Fred: a mondatod már a tiszta szívnél mcbookott
21:58 Frayer: haljál meg
21:59 Piszkos Fred: megfogok
21:59 2Pisti2: miket beszélsz?
21:59 2Pisti2: bannoljátok már ki ezt a gyereket! nem normális!
22:03 Frayer: kikészítelek titeket
22:09 tommygear: Szia Frayer!
22:09 Frayer: grrrrrrr
22:09 Frayer: ha valaki beszól nekem. megyek a mod topikba
22:09 Frayer: nem érdekel
22:10 Frayer: most szakadt el a cérna
* tommygear beszól Frayernek
22:10 tommygear: rendõrséget is hívhatod
22:10 Frayer: mondjad csak...mondjad..na
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A minõsíthetetlen, undorító magatartásuk miatt.
Elviselhetetlenek már..csak azért jönnek ide, hogy baszogassák az embereket, és lezüllesszék az egész forumot, és a csetet.
Valakit kérek szépen, regulázza meg õket egy kis kényszerpihenõvel.
Már elegem van belõlük =(
Amit a gumiban is mûvelnek..undorító, nem ismernek semmilyen határt, gátlástalanok.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Itt mikor cserélõdött le a banner? Egész véletlenül itt nem reklámozni próbál valaki? Eddig ugyanis mintha más kép lett volna, a mostani pedig finoman szólva nem kapcsolódik a topikhoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Valamelyik moderátor levenné a csetbanom? Szerintem lassan 2éve is lesz, hogy megkaptam..
Elõre is köszönöm.
stílus
23:31 A Kaszas: kurva édes anyátokat nektek KÖCSÖGÖK
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
23:31 A Kaszas: kurva édes anyátokat nektek KÖCSÖGÖK
ღﭻஐﭻღ
nem rosszindulatú.. és mondhatni kultúra... de üzleti vonatkozású.
("Tandíj: 12800 Ft/félév")
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nemigaz már hogy nem lehet beszélni normálisan.
Kaszánál vannak ezerszer súlyosabb arcok, akik úgy pofáznak mintha övék lenne az internet, az sgével együtt..
most nem mondok neveket..nem mondom hogy milyen különcök, vagy milyen t*gear-ek..
stb..a többirõl meg nem is beszélek.
Kaszával még nincs is gond..mért nem a veszélyes arcokra álltok rá?
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
De egyszerûbb lett volna ha beírom hogy #20350
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szánalmas az is, h ennyibõl hülyének nézel.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A Játékosok rész modtopikjába már írt mindkét illetékes pár napja (#15246-#15248), de sajnos nem történt változás ezért leírnám ide is a dolgot röviden:
Kérnénk szépen, hogy EZT a topikot töröljétek, EZT pedig nevezzétek át:
Fõcím: Worms Reloaded
Alcím: Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Köszönjük szépen!
Amúgy nem tudom hogy lett az a témából ott, ami, de a külpolitizáláson és a te neved említésén kívül nem sok kivetnivaló van benne. Legalább lenne gerinc benned és azt írtad volna ide be, hogy ellened irányuló személyeskedés, nem azt, hogy rasszista, amire majd véleményed szerint talán elõbb rákapnak a modik.
púúúúú