24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
hát, hamarabb kapsz értelmes választ onnan, mint egy moderátortól, aki ugyanannyit lát a VIP rendszerből, mint te :) -
félév múlva talán választ is kapok rá ;) (vagy már olvassák?) -
ezzel a moderátorok végképp nem tudnak mit kezdeni, ugyanolyan fórumozók, mint te - ajánlom figyelmedbe az alábbi idézetet a VIP aktivációs oldalról:
"Ha az SMS fizetéssel kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, írj a [email protected] e-mail címre." -
Van 1 kis gondom a VIP kóddal. SMS-ben kapott kódot beütöm és Hibát ír ki. :| most 1 másik kóddal lett aktiválva a VIP,de azért szeretném,ha csinálnátok valamit,hogy feltudjam használni a másikat. -
ja és a link -
Kérlek zárjátok be az Assassin's Creed: Brotherhood konzolos topikját! Semmi értelme annak a topiknak. Zárjátok be, csak a szánalom megy ott, egymás fikázása. -
Lebuktunk? :) -
-
Igen, ez a moderátori levlista :D -
Aztán a végén ott fogunk tartani, hogy három fős "bírói testület" ül össze, hogy megvitassa a kitiltás jogosságát, miután meghallgatott két tucatnyi topiclakót. :) -
nyilván vissza lehet élni vele, de ha ott a közösség, aki látja, hogy mi folyik, és jogos, akkor bizonyítható lehet.
bár mondjuk akkor meg a kitiltottak jönnének ide sírni, hogy jogtalanul lettek kitiltva :D -
Az alapelv az, hogy nem, mert visszaélésekre ad lehetőséget - ugyanezért pl. hozzászólás szerkesztési joga sincs a házigazdáknak.
Az más kérdés, hogy bizonyos esetekben érthető és indokolható lenne a használata. -
nem lehetne egy olyan fjucsört csinálni, hogy a HG-nak legyen joga kitiltani valakit a topikból? és akkor nem kellene külön scriptezni ezeket, meg ide futkosi hogy egy mod szóljon rá stb.
ha ki van rakva, akkor vagy lenyugszik, vagy csinál egy alreget, amit megint ki lehet rakni gond nélkül.
-
Figyelmeztettem privát üzenetben és a topicban is, valamint írtam fergusonpapának is privát üzenetet a témában.
Remélem nem lesz több gond vele, vagy így, vagy úgy. -
Egyszerűsítek neked: Klub=Vass Gábor (27 ponttal permaban)
Amúgy az a baj, ha nem ignoráljuk, teleszpemmeli a topikot a fals ajánlataival, amiről millióegyszer le lett írva normálisan, szájbarágósan, hogy az életben nem fogják kifizetni, és kamu, és jön vissza állandóan a majdmeglátjátokamikormilliomosleszek, stb hozzászólások.
Volt kísérlet arra, hogy ignoráljuk a topikból, ennek következményeképpen két oldal tele lett szpemmelve reference id-s linkekkel, hogy ez milyen jó oldal, ide regeljünk.
Ismersz nagyjából, tudod hogy türelmes típus vagyok, viszont amit ő csinál, az túlmegy minden határon, ez nem szimpla hülyeség már, hanem szándékos irritálás. -
Az a baj, hogy az emberi butaság nem büntethető büntetőponttal - az, hogy hülyét csinál magából, megintcsak nem. Nem anyázik, nem szól be másoknak, csak hajtogatja a magáét, ti pedig foglalkoztok vele.
Ha szó nélkül hagynátok, akkor valószínűleg kikopna, de így lubickol a figyelmetekben...
-
Topicom linkje : Online Pénzkeresés -
Egyetértek,én topicomat is rombolja egykét ember és mire észreveszem már 50HSZ vana semmiből.
Ez ügyben szeretnénk irni h az "Online Pénzkeresés" Topicban lévőfelhazsnálót banoltassák "Klub" a neve.Többször regisztrált már és folyamatossan zavarja a a forum hangulatát.Makacs önfejü.leszoló tipus,és mindig spammel, és senki se látja szivessen többször is hangoztattja midenki h nincs itt helye.
köszönöm előre is. -
Volt egy időszak, amikor nagyon ott voltatok moderálás terén... szó szerint 2x is meggondolta az ember, hogy milyen stílusban válaszolt, nekem is sikerült anno a korai években begyűjteni :-/
Nem mondom, hogy nem volt jó időszak, mert még azt hiszitek megőrültem, pedig nem. Kell a kontroll!
Jómagam azért olvasom az SG-t és a PH-t, mert számos más fórumon olyan stílus megy, ami már gyomorforgató, itt azért viszonylagos rend van, a PH-n meg drákói szigor, megjegyzem helyesen. Ott a gumi, ott a főflame topik játszótérnek... sokszor baromi fárasztó 46x elolvasni, hogy "csak nehogy a terroristák", meg az "első"-ző idióták.
Persze érthető, hogy ti sem tudtok minden sarkon ott állni, így marad az eseti gyógykezelés 3/3-as stílusban, ami picit kellemetlen a feljelentőnek, mert mást jelentgetni ugye óvodás lépés, de ha másképp, hogy lenne rend? - költői kérdés.
Elnézést az offért. Törölhető, csak szerettem volna válaszolni. -
1 pont még nem jelent gyakorlatilag semmit (1 hét alatt elmúlik, korlátozást nem jelent), és azt talán elolvassa és elgondolkodik rajta - ha elnézést kér, még vissza is lehet vonni - rengetegszer meg szoktam tenni.
Sajnos a higgadt figyelmeztetés egyre ritkább esetben működik.
....az elgondolkodás is, az esetek többségében alpári személyes üzenetek jönnek a legkisebb figyelmeztetésre is, meg fenyegetőzés, hogy majd a százhuszonhét alregjével megmutatja... az ilyesmire viszont végképp nem kell (nem érdemes) reagálni, sem egyáltalán felvenni a dolgot, úgysem nekem szól igazából. -
Nem akarok offolni, de muszáj reagálnom.
Ilyen esetbe természetesen nem azt várja az ember, hogy büntetőpont, meg ban meg egyéb túlzó retorziók. Ilyen "könnyebb" esetben egyszerűen csak egy figyelmeztetés a felhasználónak, akár az adott topikban, akár p.ü.-ben, hogy tessék tisztességes hangnemben, ember módjára reagálni a másik nézőpontjára. Persze, ha több ilyen előfordul, akkor mehetnek a súlyosabb eszközök. -
elpucoltam.
(és támogatom a felvetésed, amit írtál)
Kulabácsi: engem az 'ly' sújt le, amit te írtál... -
Kaptam már kevesebbért is...
Jut eszembe, te sem vagy moderátor, miért írsz megjegyzéseket egy nem arra való topikba?
Illene visszahozni a korábbi évek drákói szigorát, mert Velvet szint felé kezdünk menni. -
tényleg ennyire lesúlyt h lehülyéztek h ezért böntetőpontot kérnél? -
Személyeskedés nélkül nem értem, miért nem megy.
#20-as hsz. -
Kezelve. -
Legyenek szives intézkedni !
VV4
36802 36827 36892 36898 36916 36964 36965 37011 37072 37150
37188 37353 37316 -
ilyen egy jó közösség 
-
Te tudod, mégsem írtad be - más esetleg nem tudja (maximum sejti vagy reméli), mégis beírja, mert nem bírja ki, hogy ne szóljon hozzá mindenhez (és minden topichoz). -
én spec tudom h mit gondol aki kirakta a chatről, és azt is tudom h egy darabig nem is fogja visszarakni :) ha esetleg más visszarakja, akkor is pár napot adok neki és megint banon lesz mint ahogy eddig is volt, nem oszt nem szoroz... -
Mókás, hogy milyen sokan tudják, hogy a moderátorok mit gondolunk, és a nevünkben nyilatkoznak. -
fejezd ezt be -
-
F1ú #21256 Léci ne legyetek már ilyenek. Nem ártok a légynek sem, és többet nem fogom hangoztatni a másságomat, annyit nem ér az egész. -
maradni is fog -
F1ú #21254 Rólam is léci..rajtam is ott van már hónapok óta.
-
shumika #21253 Modik már kb 2-3 hónapja rajtam van a csetbann. Vegyétek le. Please. -
figyelmeztettem, ha folytatja ne töröld, és megy a bünti neki. -
Dean Winchester #21251 topic
és már szóltam , h téma lezárva de a "kollega" nem hagyja abba, elegem van belőle kérem szóljanak rá mert roppant unalmas amit folytat!
Privátban is megkértem h fejezze be de nem tette :(
hsz1
hsz2
hsz3 -
Nem hiszem ,hogy a vita keretében édesanyám felemlegetése megengedhető, még akkor sem ha helytelenül és kicsillagozva tette mindezt a kedves kolléga.
topic
hozzászólás