Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Calver
múlt héten már kezeltetve volt 5 büntetõponttal ban megkerülése okán, de úgy látszik nem sokat használt.

"The trees move. Do you not see it?"

Súlyosan nem sg-re való, otromba, hangulatkeltõ iromány, ráadásul nagyon OFF, érdekes hogy minden topikban ilyen megütközést keltõ megnyilvánulásai vannak, valószínûleg identitáskrízissel küzd, mivel emos hangvételt vélek kiolvasni a sorokból. Javaslom kezeltesse mielõtt kárt tenne magában.

#49 #56 lemaradt, illetve az egész topik tele van ilyen szintû dolgokkal, nem tudom kigyûjteni mindet.
tommygear
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190

és szinte minden nagyobb topikba beszpemmeli a hülyeségét
morcosqtya
mondom ismerõst! 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

akyyy
hogyne és elkér rá egy csomó pénzt😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

morcosqtya
gyakorikérdések.hu helyett is ajánlanám, hogy keress fel egy (lehetõleg szakvizsgát letett) jogászt/ügyvéd ismerõst, mert a törvény és a jog útvesztõiben vannak vargabetûk és rejtett turpisságok (tapasztalat)...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

akyyy
Van bírósági topik? vagy rendõrségi. Szeretnék feljelentei valakit, és kéne hozzá sok sok tanács😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

predator1982
bakker bocs, el is felejtettem hogy ez reklám😮

pred

Kandurex
valaki törölje,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Breki33
Ismételten kérném az ilyen reklámok törlését

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1088419454&no=1987

úgy tudom az sg-n tilos
jhetedikj
ahhoz fel kéne gyújtani😊

anno 1987

A Kaszas
elég!

immovable
Folytatja #12
immovable
ITT #7 stílus
nandorb
Irtam en hozza vmit? csak erdekelt miez a piocas tema da lattom mar megint vmi. 12 eves akart poenkodni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Efreet
azt nem értem, hogy miért adjátok a lovat szegény idióta alá azzal, hogy állandóan hozzászóltok a topicjaihoz (meg gyûjtitek a beírásait)... annyira nem vet jó fényt az SG-re, hogy éjszakákon át ilyen témák vannak a legújabbak között.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

nandorb
Torlesre:1. 2.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tuzfal3
Én is így vagyok, kértem hogy oldják fel de rám se bagoztak...:S

Opel Movano 2.8DTi

schrank
ENGEM BANNOLTAK A CSETRÕL ÉS NEM TUDOM MIÉRT <#rinya>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

tommygear
Különc
<#eljen> Szerintem kompromisszumos megoldás született

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Efreet
nem hajítom ki, mert az 1 hét után lejár - 3 büntetõponttól pedig már nem mehet a gumiba (se), és az 2 hétig kitart... csak hogy folytassuk a fórum logikus mûködésének bemutatóját 😊

Efreet
hát most erre mit mondjak? nem én vagyok St, és jó 7-8 éve is van, hogy napi beszélgetésben voltam vele...

Efreet
beraktam, bár nem tudom, hogy tényleg birtokos jelzõt akartál-e a címbe <#confused>

Fabio Capello
nade ezaz ismételten, nem hogy felvennének 1-2 plusz modit, hanem a ti jogaitokat terjesztik ki, pl. Shad is kapott jogot a sportba, aminek (bocsáss meg Shad) én például egyáltalán nem örülök. Hogy miért, az nem nyilvános, egyszerûen csak úgy érzem nem ez lett volna a megoldás.

tommygear
légyszi dobd már ki ezt a gyereket, nem bír leállni a fórumrongálással
Efreet
ebben kivételesen van (valamennyi) logika 😊

nem poénból csináljuk, hanem nem minden moderátornak van minden fõtémában törölni/szerkeszteni joga (lásd moderálási elvek -> moderátorok listája) - így ha egy olyan helyen nyílik idióta topic, ahol nem tudja az adott moderátor rögtön törölni a témát (pl. én az Autó-motorban), akkor beírja a figyelmeztetést, hogy amíg egy kompetens személy arra nem jár, addig se okozzatok örömet a topicnyitónak azzal, hogy beirogattok.

és hogy miért nincs mindannyiunknak mindenhova joga? ez tipikusan az "így maradt" esete, a késõbb elkészített fõtémáknál (pl. sport/foci, néhány hírtípus fóruma) St beírogatott pár moderátort, néhány meg kimaradt innen-onnan (na EBBEN már nincs logika, de abból fõzünk, amit kaptunk)

tommygear
efreet is megmondta, senki ne keressen logikát az sg moderálásában mert nincs benne
szal haggyuk ezt rájuk
A Kaszas
immonak bant mert kurva anyázott😄 bocs de ez így igazságos😄

immovable
+1
Különc
Megfogadtam h sose írok ide mert annak úgyis ban vagy pont lesz a vége, de muszáj megkérdeznem hogy:

Hogy mûködik ezeknek az idióta topikoknak a bezárása? Ugye jön egy modi és beírja hogy aki azután kommentel, büntipontot kap. A topik nyitva marad és úgyis lesz valaki aki beír, azoknak viszont egybõl röpül a pont. Akkor ez most jó poén kiosztani pár pontot zárás elõtt, vagy külön mod tud zárni és pontot adni vagy mindkettõ vagy ez most mi?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tuzfal3
Valaki levenné a chatbannom?Elõre is köszönöm.Üdv.

Opel Movano 2.8DTi

tommygear
tommygear
gumiban nem nagyon van most modi ezért belinkelem ide

aki tudja állítsa le ezt a gyereket minden topikot szétbarmol
bency
Betettem a sajat galeria-ba is,mert a VU meter az kell menjen,mivel GIF! Koszonom!

:) Semmi okosság :P

bency
Udv mindenkinek!
Elinditottam egy topikot,ami jol megy mar eleg regota,es szeretnek BANNERT-t,a banner mar elkeszult,csak be kene tenni! Itt a banner,ami kene: a topik pedig a Subwoofers-Melynyomok
[/img]

:) Semmi okosság :P

Piloss

reklám

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

tommygear
tuzfal3
rajtam is van már mióta...

Opel Movano 2.8DTi

A Kaszas
ha nekem nem akkor nektek se

tommygear
énis kérném
köszi elõre is
tugyiti
Kérném szépen a chatban levételét. Elõre is köszönöm.
Motoroj
Szeretném kérni, hogy ebben a hozzászólásomban középre igazítsa valaki a képeket és a szöveget.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

palinho96
a név csak simán F1 2010 legyen az elõbb említetnél...
Elõre is köszönöm.

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
Tisztelt Moderátorok!
Kérem ezt a topicot átnevezni FCodemasters F1 2010-re és ugyanebbe a topicban ( itt ) banenrtnek kitenni ezt

Elnézést a duplikált üzenetért, de ez a jó!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)