Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"The trees move. Do you not see it?"
és szinte minden nagyobb topikba beszpemmeli a hülyeségét
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1088419454&no=1987
úgy tudom az sg-n tilos
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
nem poénból csináljuk, hanem nem minden moderátornak van minden fõtémában törölni/szerkeszteni joga (lásd moderálási elvek -> moderátorok listája) - így ha egy olyan helyen nyílik idióta topic, ahol nem tudja az adott moderátor rögtön törölni a témát (pl. én az Autó-motorban), akkor beírja a figyelmeztetést, hogy amíg egy kompetens személy arra nem jár, addig se okozzatok örömet a topicnyitónak azzal, hogy beirogattok.
és hogy miért nincs mindannyiunknak mindenhova joga? ez tipikusan az "így maradt" esete, a késõbb elkészített fõtémáknál (pl. sport/foci, néhány hírtípus fóruma) St beírogatott pár moderátort, néhány meg kimaradt innen-onnan (na EBBEN már nincs logika, de abból fõzünk, amit kaptunk)
szal haggyuk ezt rájuk
Hogy mûködik ezeknek az idióta topikoknak a bezárása? Ugye jön egy modi és beírja hogy aki azután kommentel, büntipontot kap. A topik nyitva marad és úgyis lesz valaki aki beír, azoknak viszont egybõl röpül a pont. Akkor ez most jó poén kiosztani pár pontot zárás elõtt, vagy külön mod tud zárni és pontot adni vagy mindkettõ vagy ez most mi?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
aki tudja állítsa le ezt a gyereket minden topikot szétbarmol
:) Semmi okosság :P
Elinditottam egy topikot,ami jol megy mar eleg regota,es szeretnek BANNERT-t,a banner mar elkeszult,csak be kene tenni! Itt a banner,ami kene: a topik pedig a Subwoofers-Melynyomok
[/img]
:) Semmi okosság :P
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Elõre is köszönöm.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Kérem ezt a topicot átnevezni FCodemasters F1 2010-re és ugyanebbe a topicban ( itt ) banenrtnek kitenni ezt
Elnézést a duplikált üzenetért, de ez a jó!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)