24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Egy kis spam:
Európa a közösségi oldalak szabályozásáról vitatkozik - #4
Szükségtelenek és veszélyesek a nyomkövető sütik - #17
A német törvényeket sértheti a Google Analytics - #9
Távközlési adattárolást vezet be az USA is - #4
Digitális másvilág, avagy a tartalmak öröklése - #5
Adatvédelem terén átestünk a ló túloldalára - #1
Tovább erősítené az európai adatvédelmet Peter Hustinx - #1
Ausztria szigorúan büntetné a kéretlen telefonhívásokat - #6 -
Laci #21208 Mekkora 1
vagy te.
-
USAMEN POWER #21207 Ez max annak fenyegetés aki a neten, azon belül itt az sg-n éli az életét, és feszül egy két banánért.
Nekem megvan a szociális életem, kicsit máshogy gondolkozok.
Adhatod nyugodtan a bant, ha ettől jobban fogsz aludni. 2 - 3 perc múlva aktiválva lesz a következő regem, van tartalék. Leszarok én mindenkit, 50m -es körzetemben az van amit én mondok, az hogy neten máshogy alakulnak a szabályok... passz, max a befizetet vipem lássa kárát, amivel támogattam ezt a szupperjó oldalt, az meg hogy milyen néven írok ide oly mindegy. Inkább a flémkeltést próbáld megakadályozni, meg a sok barmot akik uszítanak és nem lehet velük szót érteni, mert neten ők a prok.
További szép estét ! -
Takarítsd ki az adatlapod mert megígérem permbanra teszlek ha ezzel szórakozol! -
USAMEN POWER #21205 :DD És akkor mi van, nem nagyon érdekel. További 100 alregemen is megváltoztatom azt lehet osztogatni.
Meg sorba linkelem azokat az embereket akiknek meg van változtatva, ha esetleg nagy lenne az unalom. Van egy pár.
Nem azadatlapokat kéne csekkolni, hanem a flémkeltő madarakat kéne eltávolítani mint tommygear. -
-
Ezért az adatlapért minimum 3 pont -
ennyi voltál igen -
USAMEN POWER #21201 Most is kamuzol mint mindig. -
módosítottad ja, semmi nem látszik az eredeti formájából így semmi moderátori funkció nem elérhető rajta, az hogy én beraktam képeket semmi funkciót nem ütött ki
am hol feszítem a húrt? komoylan magyarázd már el ne ilyen kitalált szövegekkel gyere ide
életemben most látlak először itt az sg-n -
USAMEN POWER #21199 Azzal hogy módosítottam az adatlapom nem ártok senkinek, de te a viselkedéseddel mindenkinek.
Feszíted a húrt 24/7 mindenhol, azt benyalsz a modiknak hogy te vagy a jófiú. Koccol6sz, lejártál haver.
Amúgy vagyunk egynéhányan az esgén módosított adatlappal, sőt ! akár te is kaphatsz mert az a néni árt a kisgyerekek egészségének. -
shumika #21198 Háát nem is bant de ezért szoktak osztani.... -
ezt feltétlen be kell ide nyögnöd
az adatlap hackelésed miatt meg megérdemelnél egy bant -
Inkább hagyjátok békén csak offoljon itt amíg az egyik modi megunná és banolja még 1 hónapra is -.- -
USAMEN POWER #21195 Mert sunnyogsz azért. -
shumika #21194 Mér kel teleflémelni ezt a kurv@ topikot???!!!!?!?!?! -
bla bla bla ezerszer hallottuk már ezeket, unalmas
biztos azért nem vagyok innen se meg csetről se banolva mert én csinálok mindent mi?
na de haggyuk ezt nem akarok megint miattad pontot kapni
off vége -
ja azért vagy folyamatosan banolva chatről meg fórumról mert értesz a szóból... -
F1ú #21191 Ez nem igaz. Nem lesz velem semmi gond, értek a szóból is.
Ha mondjuk egy modi mond valamit, akkor nem fogok ellenkezni.
Te szoktál veszekedni az emberekkel, nem én. Neked sokkal jobban kijárna egy kitiltás innen. -
már el is kezdett nekem pm-ezni :D
pls soha ne engedjétek vissza csetre és bannoljátok is minél hamarabb mert a szép szóból nem ért ez az ember és mindenhol csak off lesz ha visszaengeditek -
"az sgén szép lehet valaki, de okos nem."
facepalm -
F1ú #21188 Értek magyarul, de az hogy "Még nem", nem mondja meg hogy meddig kell várnom.
Meg ez egy nagy önkényeskedés, mert nem bántottam meg senkit, csúnyán se beszéltem, és egy csomószor bannoltak, olyan dolgokért amire amúgy meg jogom van és nem bántok vele senkit.
Amikor meg a vérpistikék verik magukat a cseten, meg ahogy beszélnek a nőkről, az sokkal durvább. Van akinek meg ez az undorító, és itt érdekes módon ez a természetes.
Na jó nem verem a nyálam, az sgén szép lehet valaki, de okos nem. -
#21180 -
nem értessz te magyarul?
am meg remélem soha nem veszik le rólad csak a feszültséget kelted -
F1ú #21185 Nekem is nagyon régóta van. Nekem mikor fogjátok levenni?
-
shumika #21184 chatbannom levennétek modik? Nagyon régóóóóta van rajtam. -
#244628 -
[URL=http://www.sg.hu/cikkek/79743/egylapatos_helikopter_a_termeszet_inspiraciojaval]#22[/URL] -
-
Még nem! -
Majd aki rádtette leveszi, ha úgy gondolja. -
nem -
F1ú #21177 Kérlek, vegyétek le rólam a chat bant! léci -
Noodlee #21176 Ez jóóó :D -
-
idézek tőled: "Nem értem miért kellett törölni a forumot melyet létrehoztam.....!!!!!!!!!!az intel rajongó forumba nagyon sok minden beletartozik, én meg direkt csak a sandy bridgeről akartam beszélgetni és tapasztalatokat megosztani!!!!!!!!!!aki törölte az nem gondolta át....szánalmas...."
De igen, mondtál, te kezdted az ilyen viselkedést. Nevetségesen viselkedtél, magadat járattad le. Azzal, hogy most eljátszod a sértődöttet és a nagyhalált, azzal csak tovább folytatod.
Itt ez a szokás, hogy egy témával egy topic foglalkozik, tehát az általad nyitott topic bezárása és törlése megfelel a szokásoknak. Ha több, mint 6 éves regisztrációval a hátad mögött ez számodra újdonság, akkor üdv az SG-n, jó fórumozást.
Ha csak bántja az érzékeny lelked, hogy miután 3 mondatra elsütöttél 20 felkiáltójelet, és nekiálltál hisztizni valaki rád szólt, hogy nem így kellene viselkedni, akkor az ciki - de teljesen igaza volt, akár fiatalabb nálad, akár nem. Az építő jellegű kritikát pedig megköszönni illik, nem tovább hisztizni, mint egy nagycsoportos óvodás. -
:D -
Dtomka #21172 mi az, hogy :hogy merészelek?Nem mondtam semmi olyat..... nem én kezdtem az alpári viselkedést!"Ahelyett, hogy most itt sírnál, feltehetted volna a kérdésed."
Te miként reagálnál, ha nálad fiatalabb(ráadásul), így lejáratna mások előtt?
Igen szánalmasnak tartom, mert bizonyos oldalak sokkal nagyobb jogot adnak a fórumozóknak.....mind1 tilts le, vagy bannolj ....no comment! -
Az SG-n nem szokás minden lapkakészletnek, processzorgenerációnak, videokártyának, hálókártyának, akárminek külön témát nyitni, az intel topic arra való, hogy ott az összes hasonló dolgot ki lehessen tárgyalni. Van szó benne már korábban is a Sandy Bridge processzorokról, így teljesen jogos volt a figyelmünk felhívása rá, és a zárás is.
Nincs akkora forgalma annak a topicnak, hogy elveszne benne a ti beszélgetésetek.
És minek írsz 3 hozzászólást, ha elfért volna egyben is, amit mondani akartál? (főleg, hogy tele van értelmetlen szövegrészekkel is - próbálj meg máskor értelmes, kerek mondatokban fogalmazni)
+1: hogy merészelsz tiszteletről papolni, ha lendületből szánalmasozod a moderátori döntést?! -
Dtomka #21170 tényleg ez a helyes amit Zoli007 vip csinál?tisztelet kérném tisztelet....