24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Garfield #21815 #45195
(más kérdés, hogy később borg stílusán be sokaltam és ki lett banolva az előző regem) -
Téged is kérlek, hogy az ilyesmit inkább privátban intézd. -
Szerintem te sem létező ember vagy. Idióta...
Esetleg kérdezz körbe a Fórumozók fényképei topikban a korábbi SG találkozókkal kapcsolatosan mielőtt ekkora förtelmes baromságokat írsz.
Miért zavar téged hogy nem tükörben fényképezett fotóim vannak?
Meg karót nyelt népség? Nem vagy te egy kicsit fasz? Úgy nagyon.
Annyit mozgolódok amennyi jólesik, nem rád tartozik. Kérdezhetném én is mi a jó .....-at hemzsegsz egyfolytában. -
Hát neki nem mondhatjuk ki a nevét és a válasza úgy is nem
-
Majd aki felrakta rád eldönti. -
OK
és #21807? -
Udvarlást légy szíves privát üzenetben intézd, ne a moderátori topicban. -
Ez felhívás keringőre, vagy ajánlattétel?
(élőben lehet veled találkozni?, mert szerintem nem igazi ember vagy) pl. túl művésziek a fotók, meg az orvosok, vegyészek (biomérnököt nem ismerek) akit ismerek azok karót nyelt népség, te meg ilyen aktív arc vagy.
Ha igaziak a fotók, meg igazi vagy, akkor OK.
Csak annyit mozgolódsz, hogy szerintem akarsz valamit. -
chatbannlevétel próbaidőre?
nem zsidózok, judezok, buzizok.
Ha más nem, megint rám rakjátok és törlitek ami aggályos.
Go srácok Go:) -
de jobb mintha nőbe :) -
clio1616v #21805 jobb mintha igazi nőkre csinálnák -
Videókra azé jobb, mégiscsak 2011-et írunk, a digitális mozgókép ím nem álom már... :D -
sőt, hülyeséget írok, mert életkortól függetlenül is :) -
:D
Ahogy látom ebben a fórumban elég sok hím életkortól függően még mindig csak képekre veri... :) -
"© nobodyattis
ma 14:16 | privát | válasz erre | #41026
Figyelj kis 15 éves hülye gyerek még pucér nős képre vered a faszod ne buziz le senkit
mert te nem tudsz artyval játszani"
World of Tanks topik -
Multi reg gyanús Zheka - Runstedt17-el akit korábban Cifu bannolt. Ugyanúgy írogat és ugyanarról mint anno... Ráadásul 1 hetes friss reg...
-
Hír topik
#44806 -
Dean Winchester #21798 tv mozi részlegben modi topicba irtam be ,szóval elnézhettek oda is!
az egész eddigi megnyílvánulása remélem elég az emberkének arra hogy 1 hétre elutazzon és kipihenje magát!
személyeskedés? - #150143 fogadás topic!
-
Gibor #21797 #262514 Stílus. -
anaranka #21796 Nem így hínak, (amúgy lol, nice try) de sztem hagyjuk/hagyd abba az offolást, mert ezért is én fogok kapni. -
Laci #21795 Mekkora------------> ---- vagy te Gergő.
-
ott van előtted a "letilt" funkció használd egészséggel... -
anaranka #21793 Basszus tényleg... f*sz voltam, el kellett volna olvasni, valaki törölje akkor légyszi. (meg ezt is)
és köszi qtya =) -
PM-re nem fognak bant osztani, nem is osztottak. Ez a bannerban olvasható is. -
disgust #21791 Van egy olyan megérzésem, hogy most sem fogod sokáig húzni itt... Miért nem keresel magadnak másik fórumot ha már ennyire nem bírsz magaddal? :) -
anaranka #21790 Bocs, minden eddigit visszavontam.
[ON]
Szeretnék ban-t kérni "Looooser" nevű júzerre, PM-ben anyázásért. Ennyi.
-
Kiváglak ha nem fejezed be! -
anaranka #21788 Looser-nek meg csak ennyit üzennék: (merthogy én állítólag "szólás nélkül" osztottam őt)
-
anaranka #21787 Mutasd csak, hogy hol szidtam bárkinek is az anyját, és akkor lesz értelme ennek a hozzászólásodnak. -
disgust #21786 Pont te beszélsz stílusról? XDXDXDXD -
anaranka #21785 Valamint
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1019331381&no=259462
Szeretnék kérni egy bant erre az illetőre, bár nem nekem jött, de úgy érzem, hogy egy alapvető stílust azért illenék tartani a fórumban. -
Gergőkém!
-
anaranka #21783 "SHADOWEYES7 5 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
Fórumképtelen magatartás."
PM-re nem kaptam választ, hogy ez mit jelent, a ban előtt napokkal posztoltam utoljára. Kötekedni meg nem szoktam, vitákat el se olvasom, csak képet posztolok (esetleg néha apple-csiklandozósat, de semmi komoly). Pofára, vagy? -
az övé, kivágása előtt már párszor teleszemetelte a topicot a "zseniális" videóival. -
Jó,és kinek az alregje? -
#262471 alreg -
Reklámdömping:
Virtuális szívmodellt fejlesztettek ki kutatók - #2
Megvalósulás közelében a hálózatba kapcsolt autók - #13
Kínai hackerek Google postafiókokat törtek fel - #27
Támadó célú kiberfegyvereket tervez Nagy-Britannia - #10
A távközlési adattárolás sérti az alapvető jogokat - #3 -
disgust #21778 nem neki kéne -
leállhatnál már -
Te soha nem bírod abbahagyni a baxakodást, trollkodást? Ennyire unatkozol? Nem tudsz egyszer valamit is beugatás, megjegyzés nélkül hagyni?
---- vagy te Gergő.