Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
És 5 év után felfedezte az "általános eszmecsere" részt is..
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A legszebb példák: 2005-ös reg felfedezi magának a "logó" mivoltát.. (van olyan, ez a neve, lehet kérni is..) hogy kell videót / képet beszúrni (!!), személyes menü használata, van külön moderátori topic játékos fórumán, stb stb...
Nem tudom elképzelni mit csinált itt akkor 5 évig??
<#wilting>#wilting>
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Byz: mirõl beszélsz nem irtam privit senkinek.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
efreet: "privát üzenetekkel (mivel nem látjuk õket, és messzirõl jött fórumozó azt ír, amit akar 😊 ) nem foglalkozunk. Ha zavar, tiltsd le, vagy nevess rajta - ízlés szerint. "
mintha te nem írnál olyanokat...(álszent ****)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Elküldve: 2010. 12. 18. 22:44
Tárgy: Nincs tárgy
te HG? AS😄SA_ ilyen büdös cigány miért akar HG lenni? közöd nincs hozzá.
nem tudnál normálisan fegyelmezni,visszaélnél a jogaiddal(igen visszaélnél bazdmeg hiába írod vissza,hogy nem élnél vissza)
/me reménykedik
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elküldve: 2010. 12. 18. 21:07
Tárgy: Nincs tárgy
takarodj a kurva anyádba, te büdös cigány
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
és ezúton szeretnék még egyszer gratulálni azoknak, akik megválasztottak, majd utána ellenem fordultak <#eljen>#eljen>
#108773 egy a sok közül. nagyon osztja az észt és az anyázást a 14 éves srác, talán le kéne hûteni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bann-t megér ezis!
#4882 hsztõl de van sok elõtte is.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
pedig a legkisebb is számít...
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
bocsi, Piloss :$
kösz.....
pár napja írtam [email protected] házigazda joggal kapcsolatban, de nem jött válasz, úgyhogy most ide írnám a kérésemet
a logómûhely topik hg jogát szeretném elkérni
nickem: RAMyMamy
jelenlegi házigazda: Aquir
jog kérésének hsz-e: #94377
támogató hsz-ek: #94378 #94380 #94381 #94384 #94385 #94386 #94387 #94388 #94391 #94393 #94394 #94398 #94399
Az egyet, amelyik amúgy is törlésre volt jelölve elpucoltam.
Engem már úgyse érdekelnek azok a dolgok ígyhát nem is nézem õket, mint ahogy más se!
Elõre is köszönöm a Modiknak!<#worship>#worship>
ღﭻஐﭻღ