Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
Látod, ez a módja a dolognak, nem a privát üzengetés. Ki van írva minden fõcsoport moderátori topicjába.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

jó a logód

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Üdv mindenkinek.

Írok egy kicsit arról, hogy miért szándékozok újra a Házigazda pályának neki veselkedni. Elõször is már az egyik játék kijött, így már vannak a topikba bõven. A másik az, hogy rengeteg off, flame van a topikban, amit törölni nem tudok, és többször is kértem, hogy történjen már valamilyen lépés annak érdekében, hogy a topik rendezett maradjon.

Itt van ebben a hozzászólásban pár olyan hsz, ahol elfogadtak HG-nak.

Itt pedig a topik, ahol Házigazda szeretnék lenni. És végre nem csak ígéreteket szeretnék látni.

Euro Truck Simulator 2 topik

Itt pedig az adatlapom: Vajo

Köszönök elõre is mindent.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

MR ME
0690....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
chatban levétel ügyében telefonálok, hányas gombot nyomjam?

Efreet
intézkedem <#eljen>

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

morcosqtya
Ezt hamarosan megoldják a modik.
Efreet letörli a levelet az egész internetrõl, még Romániában is ott is ahol nincs net bekötve, Shadoweyes7 pedig bannolja G. Bush-t. Errõl minden fórumozó külön pm levélben fog tájékoztatást kapni ST-tõl.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

pxxl

All hail the double x!

Sziasztok. Nem tudom hogy hallotatok- e az új vírusról amit csatolt file-ba lehet megkapni mint meghívó vagy videó G. Bush-ról.
shumika
nem.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

1 hét múlva kapsz megint

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

shumika
Moderátorok!

Vegyétek le a chatbannom mer már igen régóta rajtam van.

Köszi

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

reklám #2239 és #2248
de nem csak itt, máshol is: #77
tommygear
Penge88
RACER - #403 Ezt kérem törölni, nem sikerült a beillesztés, így felesleges HSZ! Köszönöm, és BÚÉK!

Thank God, I\'m a Lada owner!

shumika
semmi közöm hozzájuk

byzhouse

van 1 olyan érzésem, hogy schumaher=shumika=schumika(ha nem akkor nem)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

yokel
Köszönöm

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Büdös Bohóc
1. ez általános modtopik, amit linkeltél az nem általános
2. a saját fórumosba szerintem hadd rakjon már azt, amit akar, max majd kitörli a tulaj, ha nem tetszik neki, vagy Õ jön sírni, de szerintem direkt ilyenekre várt.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Lyukasbogrács
vagy megnézni, hogy ki töltötte fel elõbb

Dzsini
igen, ezt az utolsót lenne jó elkerülni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
onnantól h nem egyezik a nevével, bizonyítsa psd-vel, vagy ha kérte/kapta linkelje a hsz-t. ha ezek sincsenek, akkor boxolják le xD

All hail the double x!

Efreet
Oké, így akkor egyértelmûbb, köszi.

Arra akartam igazából rámutatni, hogy ha nincs rajta egy név a logón, ami valamelyest hasonlít a felhasználó nevére, akkor könnyen problémák lehetnek.

Büdös Bohóc
david lopta, 1-2 hete még nem az a logó volt davidnak erre szóltunk neki valamit az akkori logójára és lecserélte pár perc múlva erre a conzervesre. És még valaki fel is hívta a figyelmet abban a topikban, hogy lopta a logót, csak nem jött ide szólni.

Efreet
egyikõtöknek sem az a neve, mint ami a logora van írva, így akár te is lenyúlhattad az övét... honnan tudhatnám, hogy nem így volt?

(ettõl függetlenül, mivel neked ott van az aláírásodban is, így feltételezem, hogy õ választotta késõbb, felkértem a logo megváltoztatására)

yokel
Szeretném, h egy illetékes is szólna az ennek a topiknak nyitó (david152) egyénnek, h nem szép dolog a logólopás és nagyon gyorsan szedje le magáról!

Köszi!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Büdös Bohóc
miért ne

Narxis

byzhouse
banner rész értelmezési fail :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

MR ME
chates logokat minek ide bemásolni am? sose értettem az értelmét....ha látja modi akkor kirakja, ha nem akkor meg úgyse fogja visszakeresni....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
Chatrongálás, csak ennyit tudtam bemásolni, de ennél sokkal többet csinált.

17:50 HollandRules: .
17:51 HollandRules: ..
17:51 HollandRules: .

pxxl
topig

#629 - reklám (?)

All hail the double x!

Lteebee
Amikor rájuk támad majd valaki a sötét utcán, akkor is elkezdenek okoskodni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Pepsi Twist
ja, véletlen vaút'

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gergely1991
jaja méghozzá tartalmilag epilepszia veszélyes

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RelakS
humiariban a #240876 postban automatikusan induló hangos flash van. Szerintem törlést akar minimum

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DeerHunter01
jó lenne ha nem egy idióta pop up oldal fogadna ha megszeretném nézni kabuto adatlapját

\"Erről van szó!\"

Efreet

MR ME
eskü egy bazi nagy óvoda lett ez az sg, mindenki sír mindenért, tiszta szánalom!

Vaxi
felhívnám a figyelmedet, hogy a gumiszobának van saját moderátori topicja, továbbá a gumiszobának van egy sajátos "hangulata". az ott megnyitott témákat látogatni NEM kötelezõ, de amennyiben megteszed, úgy elfogadod, hogy esetlen olyat olvasol ott, ami neked nem tetszik.
hozzátenném, hogy Te sem viselkedtél éppen emberhez méltóan a topicban, az pedig, hogy azért kéred a téma törlését, mert téged idegesít, egyszerûen nevetséges 😊 de elnézem neked, még anyu szeme fénye vagy, és azt hiszed te vagy a világ közepe 😊
javaslom, hogy a jövõben ne itt panaszkodj a gumiszobáról.
a moderátorok meg döntenek majd a topic sorsáról.
szép napot

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

immovable
Gumiszobának van saját moderátori topikja, ott reklamálj.
tamás98
Helló!
Szeretnélek titeket megkérni hogy ezt a topikot legyetek szívesek törölni,mert már sok embert idegesít amit mûvelnek ott.
Topik:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1168879917

MAN TGA D20

dragon11
bertino
<#eljen><#gonosz3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kérném törölni az általam létrehozott topicot . Segíteni akartam,de ennyi rossz szándékú embert... Topic címe> Ha tudtok,segítsetek...