Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Írok egy kicsit arról, hogy miért szándékozok újra a Házigazda pályának neki veselkedni. Elõször is már az egyik játék kijött, így már vannak a topikba bõven. A másik az, hogy rengeteg off, flame van a topikban, amit törölni nem tudok, és többször is kértem, hogy történjen már valamilyen lépés annak érdekében, hogy a topik rendezett maradjon.
Itt van ebben a hozzászólásban pár olyan hsz, ahol elfogadtak HG-nak.
Itt pedig a topik, ahol Házigazda szeretnék lenni. És végre nem csak ígéreteket szeretnék látni.
Euro Truck Simulator 2 topik
Itt pedig az adatlapom: Vajo
Köszönök elõre is mindent.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Efreet letörli a levelet az egész internetrõl, még Romániában is ott is ahol nincs net bekötve, Shadoweyes7 pedig bannolja G. Bush-t. Errõl minden fórumozó külön pm levélben fog tájékoztatást kapni ST-tõl.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Vegyétek le a chatbannom mer már igen régóta rajtam van.
Köszi
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Thank God, I\'m a Lada owner!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2. a saját fórumosba szerintem hadd rakjon már azt, amit akar, max majd kitörli a tulaj, ha nem tetszik neki, vagy Õ jön sírni, de szerintem direkt ilyenekre várt.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
All hail the double x!
Arra akartam igazából rámutatni, hogy ha nincs rajta egy név a logón, ami valamelyest hasonlít a felhasználó nevére, akkor könnyen problémák lehetnek.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
(ettõl függetlenül, mivel neked ott van az aláírásodban is, így feltételezem, hogy õ választotta késõbb, felkértem a logo megváltoztatására)
Köszi!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
17:50 HollandRules: .
17:51 HollandRules: ..
17:51 HollandRules: .
All hail the double x!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Erről van szó!\"
hozzátenném, hogy Te sem viselkedtél éppen emberhez méltóan a topicban, az pedig, hogy azért kéred a téma törlését, mert téged idegesít, egyszerûen nevetséges 😊 de elnézem neked, még anyu szeme fénye vagy, és azt hiszed te vagy a világ közepe 😊
javaslom, hogy a jövõben ne itt panaszkodj a gumiszobáról.
a moderátorok meg döntenek majd a topic sorsáról.
szép napot
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szeretnélek titeket megkérni hogy ezt a topikot legyetek szívesek törölni,mert már sok embert idegesít amit mûvelnek ott.
Topik:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1168879917
MAN TGA D20
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!