24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • j0nNyKa
    na emberek elég lesz a karácsonyból, nem teljesítek több nick átírást, nem kívánságműsorban vagyunk, hanem egy tech fórumon
    privik amik jöttek ezügyben: ez a hozzászólás rájuk a válasz
  • Szabi #24510
  • j0nNyKa
    kesz, ~holnapra beall rendesen
  • Tetsuo
  • Szabi #24507
    most nincs olyan film ami érdekelne, RPO-t meg már kétszer láttam
  • j0nNyKa
    moziba ne vigyelek?
  • Szabi #24505
    nagyon kreatívan Szabi .. :D

sőt az igazán menő az lenne, ha megkapnám az eredeti fiókom reg dátumát is, aztán az erdeti fiókom törölhető is, csak a névcsere miatt regiztem újat
  • j0nNyKa
    hogy legyen a kisbetu-nagybetu?
  • Szabi #24503
    azért az durva enne, ha 17év után hirtelen előkerülne :D
  • Jim Morrison
    //lehet holnap fog ujra belogolni
  • Szabi #24501
    hmm, ha már lehet ilyet, akkor én az ő nicknevét kérném, 2001-ben volt utoljára belépve :DD
  • b-type
    váá működik, nagyon szépen köszönöm
  • j0nNyKa
    kesz, jelentkezz ki-be, meg varj ~holnapig, addig valoszinuleg cache-elve van a "regi" neved
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.04.09. 15:57:38
  • b-type
    igen, lehetséges?
  • j0nNyKa
    b-type legyen konkretan, igy kotojellel?
  • b-type
    sziasztok
    Van arra mód hogy nick-t változtassak? 15éve mikor egy pop-up-ról leszedtem a nevet még nem sokat számított, de már jó ideje lepucolódott ide: b-type
    ha nem nem baj, de gondoltam megkérdezem.
  • MerlinW
  • j0nNyKa
    2012es a reged, 2013mas a legrégebbi hszed, és pl 2014ben is benyögted hogy 10 éve nem voltál itt
    galériád nincs és nem is volt
    he?
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2018.02.18. 12:21:09
  • KandurExe
    haliho sracok, szeretnem elmenteni a regi kepeimet (10 eve nem voltam itt :D), de nem talalom a keptart, ugy hallottam mar torolve lett. van barmi esely arra h ujra megtalaljuk azokat a kepeket? nagyon jo lenne
  • TokraFan
    Az SG-n a moderátornak a személyeskedés is feladata? Egyedi eset. Nem a törölt hsz. volt a lényeg, sőt, az lényegtelen. A lényeg az volt, hogy az SG-n van-e ertelme komolyan venni a moderálási alapelveket. Leszűrtem amit kell, részemről a téma lezárva...
  • j0nNyKa
    biztos kell ennyi figyelmet adni egy torolt hsznek? en mar tuti hogy tul sokat is adtam neki, te vegkepp - nekem tuti csak fontosabb dolgom van, neked... nem tudom, nincs?
    allj meg egy pillanatra, gondold at objektiven, aztan essel neki meg1x mert szubjektiv voltal, aztan vegyel par mely levegot, es legyel halas - ha tenyleg ez eleted problemaja, valamit nagyon jol csinalsz :)
    vedd ugy, hogy a hazigazdara meg ra lett szolva
  • TokraFan
    Ez világos, csak akkor a szabályzat az lényegtelen? Vagyis a szabályzatba nem ütköző kommentek is törölhetők egyesek kénye, kedve szerint? Az SG egészen más alapvelveket fogalmazott meg itt.
  • j0nNyKa
    él, ami törölve lett az törölve lett
  • TokraFan
    Hali,

Az a moderátoros email cím, ami a "moderálási alapeévek" szabályzatban van megadva, él még?
    3 napja írtam rá, de semmi válasz.
  • j0nNyKa
    privi ment
  • LeWyTy
    Nem kapok válasz sms-t.
  • j0nNyKa
    +36 kezdéssel nem működik?
  • Dzsini
    Nem tudom, nekem ez jut eszembe, mint nagyjából egyszerű megoldás. De várjuk meg, amíg j0nNyKa is mond rá valamit, ő van közel a szerverhez.
  • LeWyTy
    Csak ez az egy lehetőség van?
  • Dzsini
    Hát, így hirtelen a "megkérek egy havert hogy küldjön nekem egy kódot és átutalom neki a költséget" tűnik megoldásnak...
  • LeWyTy
    Sziasztok... reméllem nem kérdezem megint nagyon rosz helyen, de szeretnék valami megoldást találni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Olyan kérdésem lenne hogy: Külföldről hogyan tudok vip jogot szerezni?
    Külföldi számról az SMS rendszer nem igazán működik ahogy észrevettem.
    Bocsi ha én néztem volna el valamit, de nem találtam rá megoldást.

Reméllem kapok valami használható választ.
    Bocsánat ha annyira nem ide illő a kérdés.
  • MerlinW
    1. Te hergeled az illetőt.
    2. Nem a legszebb formában, burkoltan de közölte veled többször is, hogy ne kommunikálj vele, nem bírja a búrád. Van ilyen.
    3. Nem sértett meg semmilyen fórumszabályzatot, amit természetesen végigolvastál és ismersz.
    4. Te sorozatosan megsérted a moderátor topik szabályzatát, amihez el sem kell navigálnod, ott a fejlécben.

Lépj túl a dolgon, nem oviban vagyunk.
    Erre a hozzászólásra ne válaszolj, téma lezárva, további kellemes fórumozást.
  • Danecay
    Mindazonáltal objektivitásodra számítok, hiszen ettől vagy moderátor. Elfogadok mindenféle ítéletet amennyiben csináltam, tettem, vagy szóltam valami olyat ami felrúgja a szabályokat, de azt nem fogadom el, hogy valami atrocitás érjen mert olyas valamit mondtam, írtam ami egy moderátornak nem szimpatikus.
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.11.22. 22:13:48
  • Danecay
    Ez most fenyegetés, mert én annak vélem? Vissza akarsz élni moderátori jogoddal? Én 14 évig csendben elfórumozgattam itt, minden atrocitás nélkül mialatt most 1x jeleztem problémámat, nehogy már a végén nekem legyen félnivalóm!
    Indokold már meg légy szíves, hogy mi a problémád!
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.11.22. 22:03:29
  • MerlinW
    Feszegetheted, de azzal senki sem jár jól.
  • Danecay
    Sziasztok! Lesz valami, vagy elbizonytalanodtunk vagy én repülök, vagy mi lesz? A 2 percen belül érkező kapás válasz után nem érkezett semmi reakció! Vagy ne feszegessük?
  • Danecay
    Akkor valamit nagyon félreértettél, mivel a kolléga minden hozzászólásomba beleáll ezért próbáltam előre tisztázni, hogy nem őt akarom ezzel megszólítani. Nem tudom, hogy tehettem volna még egyértelműbbe? De 14 év kulturált viselkedés után ha te ezt szűröd le, tedd azt amit tenned kell!
    Ja és javaslom olvass visszább is mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál!

Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.11.22. 19:47:33
  • j0nNyKa
    a legutóbbit olvastam el, azt te kezdted, vagy repülsz vele vagy megtanulsz viselkedni, válassz
  • Danecay
    Tisztelt illetékesek, a Project CARS - PC topikban sertex nevű hozzászóló segítségre szorul! Az ebben a topikban kiváltott viták ~90%-ért őt lehetne felelősségre vonni. Nem jöttem még rá mi ezzel a szándéka, lehet egyszerűen csak pihenni akar. Legutóbb a családommal hozakodott elő. Legyetek szívesek nézzetek rá!

Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.11.22. 19:23:09
  • MerlinW
    Rajta vagyok, köszi.