24421
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

  • Plata
    #24421
    Hmm,lehet,pár instában voltam és a sok vackot egyszerre próbáltam lebontani,plusz cseteltem a klán tagokkal.Meg indítottam pár kraftos research-et is.
    Vissza jelentkezés nehezebb volt mert sorba kellett állni minden próbálkozásnál.
    Mondjuk STO is szokott vacakolni mikor 30-50 karival ki be logolok. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.18. 12:47:33
  • PiszkosFred
    #24420
    Amikor tul sok dolgot csinalsz rovid ido alatt, akkor neha ledob a szerver, foleg csucsidoben ha kozben meg lag is van: Pl, gyorsan csetelsz, egymas utan rovid mondatokat irva, vagy ahogy irtad, cuccokat bontasz szet esetleg egyenkent, ilyesmik, ilyenkor a szerver elveszti a kapcsolatot veled, de mivel kozben te aktiv vagy, inkabb ledob, minthogy exploit legyen belole. Mivel elvesztette a kapcsolatot veled, igy varni kell picit, hogy visszarakjon az utolso ismert helyre. Kb 8-10 percenkent frissiti magat a szerver (kvazi ment egyet), igy varj 10 percet (addig lepj ki teljesen) es folytathatod.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.18. 12:35:00
  • Plata
    #24419
    Tegnap este instázgattam kis wood elf karival és épp szétbontottam a lootot craft asztalnál daggerfall-ban amikor lagolni kezdett a játék majd megfagyott a karim és kilépett a játék,vissza nem engedett valami olyamsit írt ki hogy server booted vagy mi a túró és még mindenféle errort.
    Mivel morci voltam gyorsan kinyomtam az ablakot és próbálkoztam újra és újra vissza menni.
    Guild cseten amúgy is épp beszéltem valakivel.
    De nem tudtam vissza menni.
    Steam szórakozott csak velem vagy tényleg nem volt szerver?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.18. 11:42:31
  • Plata
    #24418
    Hát én lusta vagyok,1 karival le tolom a 7 küldit,többivel 3-at. :D
    De már iszonyú sok motif-om van és sok style page,rengeteg kék és lila recept.
    Amit a tolvaj karim nem ismer azt meg is tanulja a receptekből,motif-okból és style pege-ekből nem tanulok semmit,max ha már 2-3 van belőle.
  • Irgum76
    #24417
    eddig nekem is szinte csak woodból esett arany alapanyag a 7 kraftból az vagy 18 láda és most vagy nagyon mákos voltam vagy valami
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.17. 19:51:06
  • Plata
    #24416
    Nem tudom,nekem mindig lila recept esik,néha kék bútor.
    Meg sárga style vackok és lila motif könyvek.

    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.17. 19:39:11
  • Irgum76
    #24415
    az lehet, hogy minnél ritkábban csinálod a kraft "küldetéseket" annál jobb cuccok esnek?
    tegnap kihagytam és ma szinte mindenből gold cucc és lila recept esett
  • Irgum76
    #24414
    "kontroller visít,szirénázik,villog"
    ja de egy nyomorult aku töltöttség ledet csesztek rátenni
    múltkor pont dungeonban boss fájgtnál merültem le csak úgy repkedtek az elemek ahogy dobáltam őket ki-be
    na mondom nekem gatter de hálisten healeltek végig
  • Plata
    #24413
    Hááát,ha láttad volna hogyan játszottam ps-en GTA V-öt,az vicces volt,folyton azért haltam meg mert kiugrottam a kocsiból menet közben. :D
    Plusz az agyamra ment hogy a kontroller visít,szirénázik,villog satubbi.
  • Irgum76
    #24412
    ez jó ötlet, kösz
  • Irgum76
    #24411
    sok mindent rosszabb kontrollerrel játszani pl kipróbáltam a Jurassic parkot hát lehetetlen benne egy egyenes kerítést felhúzni
    de ezt az ESO-t könnyebb
    futásnál csak lenyomod a jojsztikot, gurulásnál meghúzod a ravaszt és írány és már bukfencezik is
    de mondjuk ezek megszokhatók de lehet én vagyok a béna de a mozgás és támadás egyszerre nekem nem megy
  • Plata
    #24410
    Szerintem könnyű megszokni,én nem tudok konzollal játszani.

    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.17. 07:52:53
  • PiszkosFred
    #24409
    Probald meg konzolos iranyitassal akkor, hatha azt jobban megszoktad es itt is jobban fog menni. Igaz, akkor a teljes UI megvaltozik, de vmit vmiert :)
  • Irgum76
    #24408
    aszem én viszont maradok xboxon
    szebb PC-n, viszont az irányítással nem vagyok kibékülve
    én pörgök, forgok, gurulok jobbra-balra úgy gyakom az ellent
    illetve ha a városőrök lopás miatt el akarnak fogni akkor "csak az életem árán" címszóval jön a nagy rohanás a menedékhez
    ami tök mókás
  • Irgum76
    #24407
    hű bazz, ez nem semmi
    gratula
  • ntex
    #24406
    Szerencse napom van ma úgy látszik... Nyitottam úgy 45 eventes ládát, ezt dobta az egyik, a 6db perfect roe mellé :D

  • PiszkosFred
    #24405
    Amikor a golden khajiit arulja, akkor mind a harom tipus elerheto, light/medium/armor, mindegyik 200k koruli aranyert vagy AP-ert (pontos arat fejbol meg nem mondom).

    Hat, a heavy chest altal kapott extra armor ad +spell es +physical rest is, igy erdemes kihasznalni ezt. (a chest slotban van a legnagyobb differencia a light es a heavy darab "armor" ertek/statja kozott, ott lehet a legtobb pluszt nyerni es ezert erdemes azt a slotot "bealdozni" akar egy magicka hasznalo light armoros buildben is)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.16. 14:35:27
  • ntex
    #24404
    Az Oakensoul? Az már rég :) Annak a + armornak annyira nagy jelentősége lenne? Tényleg nem értek hozzá, azért kérdezem :D Láttam hogy meg lehetne goldért is venni, majd ránézegetek arra amit írtál, viszont ahogy látom a history-t eddig csak heavy armorban volt mind a vállas mind a fejes része a vendornál, több alkalommal is :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.04.16. 13:56:59
  • PiszkosFred
    #24403
    Heavy chest a +armor miatt szokas.
    A fejest hasznald mediumkent eleinte, aztan nezd a hetvegi "golden khajiit" vendor kinalatot Cyrodiilban. Ha addig nem szedted osszes es egyszer csak lesz nala, akkor vedd meg 200k-ert a light verziot.
    A mytic ring megvan mar, vagy most fogod osszeszedni? Az sem lesz egy rovid folyamat :)
  • Plata
    #24402
    Az ördögbe,nincs szeró.
  • ntex
    #24401
    Hát így lehet passzolom akkor :) A 4. része is megvan fullos változatban, hallottam hogy jön hamarosan valami nagy update hozzá megint, lehet megvárom azt, aztán akkor megint szét modolva játszom majd azt :D

    ESO kérdés:

    Templaromhoz ezt a buildet csinálom meg: https://hacktheminotaur.com/builds/eso-magicka-templar-solo-pve-one-bar-build-god-mode/

    Itt a gear listában a Deadly Strike + Order's Wrath szettkombót választottam, viszont nem értem hogy a mellvértet miért heavy armornak írja, mikor a passzívoknál egy sincs kirakva hozzá a build szerint. A Slimecraw fejest meg light armornak írja, gondolom hogy fullos legyen a light armor bónuszhoz, plusz ugye van egy medium armor is a listában a passzívok miatt, ami meg önmagában annyira nem sokat jelent szvsz. Viszont nekem a Slimecraw csak medium armor változatban van meg amit így reprodukálni is tudok, egyrészt nincs is túl sok kedvem nekiállni farmolni a light armor változatát, mert group se nagyon van rá sose, másrészt ha berakom medium armornak, akkor a heavy armort ki tudom cserélni light armorra, és akkor ugyanúgy 5 darab light armor van, plusz 1 helyett két medium armor ami több bónuszt ad úgy, és nincs egy armor bónusz szempontjából mondhatni teljesen hasztalan heavy armor darab rajtam. Mi erről a vélemény?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.04.16. 01:06:14
  • Plata
    #24400
    Megszereztem a pacit.
  • Irgum76
    #24399
    na két láma kérdés:
    nagyon láma: hogy a csudiba menjek előre és támadjak egyszerre? avagy, hogy nyomjam egy időben pl a kettest és a duplavét?

    a másik: ez a minyon nagyon nem akar nekem működni megadom a ESO addon mappa path-ját aztán üres minden beregeltem már az oldalra be is vagyok jelentkezve próbáltam behúzni addonokat de semmi
    ehh problem solved mindig megállítottam a játékot mikor futtattam a telepítést most véletlen nem így működik
  • PiszkosFred
    #24398
    Persze, az most ugy mukodik, de senki sem foglal workshopokat, csak nagyon ritka esetben, max ha kihivas kapcsolodott hozza, vagy FC-t akartal farmolni valamelyik eromunel, egyebkent nem eri meg sem elfoglalni, sem visszafoglalni. Epiteni ra meg aztan plane nem, amikor jon egy dc es uj szerverre belepve kezdheted elolrol. Bethesda nem nagyon erolteti a pvpt, lasd ESO-t is.
  • Irgum76
    #24397
    nekem úgy rémlik ha befoglaltál egy telepet akkor támadható voltál
    aszem kultisták párszor szétrúgták a seggem
  • PiszkosFred
    #24396
    Nincs benne pvp, csak nagyon ritka esetben es ahhoz te is kellesz, a szandekod nelkul nelkul nem tamadhat meg senki sem.
  • Plata
    #24395
    Én régen ki akartam próbálni,de őszintén szólva nem szeretem a pvp-t.Lehet benne nyugodtan építkezni anéélkül hogy más játékos be támadna?
    Egyébként a fallout őrület STO-ban is látszik,ESD-en a shipyardon és a banknál is láttam fallout egyenruhás játékost,nem tudom hogy az istenbe csinálták,de tényleg hasonlítottak.
  • PiszkosFred
    #24394
    En beletoltam 1000+ orat, most is jatszogatok vele kb egy eves szunet utan (megneztem az uj dlct, az Atlantic cityt es maradtam picit), szerintem annyit meger. 40-60 eurot semmikeppen sem. Az osszes kontent ingyenes, igy barmikor vissza lehet terni hozza.

    Az elso 100-200 ora szerintem jo, rengeteget fejlodott a jatek a premier ota, de ahogy lattal minden helyszint es nagyjabol elersz egy 200-300-as szintre, onnantol repetitiv es maximum a ruhak/skinek gyujtese tart a jatekban, vagy a hazepites. Nagyon sok hianyossaga van, rendkivul fapados, de az npckkel erkezett sztorik, es az azota jott kiegeszito helyszinei jok lettek. 8 euroert 100+ ora szerintem megeri. De keszulj fel, hogy nagyon fapados, minden amit egy mmoban vagy online jatekban megszoktal, az itt vagy nincs, vagy van, de rendkivul korulmenyes. :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.15. 19:19:20
  • Irgum76
    #24393
    nekem anno premierkor hatalmas csalódás volt a 76
    azóta változott-e helyzet azt nem tudom de agyatlan lövöldözés volt az egész nagyon minimális Fallout feelinggel
    ha a sorozathoz hasonló elborúlt, goromba és vicces sztorikra vágysz akkor én az 1-2-tőt javaslom
    lehet nem csúcs grafika de cserébe baromi szórakoztatóak
  • Plata
    #24392
    Azt a leborult szivarvégit,ez a hew bane ló nekem új.
    Pedig az volt az első dlc amit megvettem kb 5 évvel ezelőtt.
    Hogy a rusnya magdi rúgja meg,rég megcsináltam volna.
    Amint fel jutok el is trappolok oda.
    De még arrébb lesz,még először STO first contact day,aztán Sw ToR napi season küldi,aztán jöhet ESO,de még egy vacsorát is be kell ütemeznem.
    Az a ló véletlen nem egy teve?
    A tevéket birom. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.15. 18:37:31
  • ntex
    #24391
    Kissé off a kérdés de hátha valaki játszik innen vele, kérdésem hogy a Fallout 76 megér 8 eurót? Nézem a sorozatot és megjött a kedvem kicsit hozzá. Nem ismerem egyáltalán a játékot de hallottam hogy régebben elég ramaty állapotban volt. Azóta mi változott benne? Egyedül mennyire van értelme játszani?
  • Irgum76
    #24390
    ja azt láttam tegnap, hogy lesz valami akció a Thieves Guild-al
    de azt nem gondoltam volna, hogy így adják meg :)
    kösz a tippet
  • PiszkosFred
    #24389
    Kozben lopj egy npctol (zsebeibol) es huzd be a Thieves Guild DLC-t ingyen, ha jol ertettem az alapjatekot vetted meg, igy egy ingyen dlc sosem art. :) (plusz jard vegig a Hew's Bane zonaban levo delveket es ha kesz mindegyik, az achieert kapsz egy ingyen lovat (faszan is nez ki), kezdo accounttal szinten jol jon).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.15. 16:21:02
  • Irgum76
    #24388
    kösz mindenkinek
    kézzel tettem fel amit Fred ajánlott tényleg macerás kicsit de tök jó, hogy van minimap :)
    úgyhogy megpróbáltam a minyonnal is de az folyton csak kilép lehet kevés neki a hely de többet már nem tudok felszabadítani az ssd-n
    a skyshard jó ötlet volt a két guildos skill meg kb a leghasznosabb a guildosok közül
  • fluency
    #24387
    A Lorebook és a Skyshard addonokat szerintem mindenképpen tedd fel. A lorebook kell a mage guild-hez a skyshardot meg mondanom sem kell. :)
    Ha a küldiket is nyomatod, akkor csináld meg a mage és a fighter guild küldiket és a két első passzívra tegyél. Az Intimidating Presence és a Persuasive Will sok futkosástól tud megkímélni.
  • Plata
    #24386
    Én kedvelem a minyont,annyi süket liba kel az addonokhoz,azt egyenként kikeresgetni letölteni beilleszteni,az strapa.
    Minyonba rákeresek a libákra és telepíti is őket.
    Na és ott van a frissítés opció is,ami klassz.
  • PiszkosFred
    #24385
    A minion ugyanezt megcsinalja helyetted, amit Plata kollega ajanlott. En szeretem kezzel csinalni a frissitest, emiatt nem hasznalom, de attol meg teljesen jo es kenyelmes megoldas a kliens hasznalata.
  • Irgum76
    #24384
    klafa, köszönöm :)
  • PiszkosFred
    #24383
    En ezeket hasznalom:
    Votan's Minimap
    Destinations

    Telepites:
    Szedd le amit ker, a download menupont mellett a leirasban szereplo "lib"-eket is es mindent masolj bele a Documents\Elder Scrolls Online\live\AddOns\ mappaba (az Addons mapp ha hianyzik/nincs, hozd letre).
    Jatekon belul mar csak x-eled, hogy hasznalja oket (akar out of date addonkent is) es kesz is, mar csak konfigolnod kell a jatekban oket ugy, ahogy az neked megfelel.
  • Irgum76
    #24382
    köszi szépen