The Elder Scrolls Online

Oldal 1 / 496Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred írta:

Irgum76 írta:
hátha valaki nézi
a Night Market-re hogy lehet bejutni?
néztem videót ott Starter Quest-el indul de én nem találok ilyet

Meg sehogy, aprilis vegen indul, jov. het szerdan ha minden igaz.

Köszi szépen az infót
bazz két napja próbálok bejutni... ehhh 😄
PiszkosFred

Irgum76 írta:
hátha valaki nézi

Meg sehogy, aprilis vegen indul, jov. het szerdan ha minden igaz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hátha valaki nézi
addig izgultam a 80K-s telejésítés miatt, hogy a 15K-s guildból rúgtak ki 😊
ehhh sajnálom mert Summerset főtéren van az árusuk és normális árakon megy a kereskedés

teljesen más:
nekiálltam a nekromata életpályának
én úgy emlékszem, hogy a nekromaták tudtak zombi kampániont kreálni maguknak ez már megszűnt vagy rosszul emlékszem vagy csak nem találom az adott skillt?
a másik miért nem adnak a nekronos küldetések skill pontot?
illetve csinálom a főküldetést is ott is meglepődtem mikor egy komplett szettet kaptam, páncél, fegyver, bizsu minden volt egy küldetésért
Lehet nekem is MM írja ki, valamiért TTC ugrott be fejből.
De most hogy Fred mondta már nem vagyok benne biztos.
Este megnézem

PiszkosFred írta:

Irgum76 írta:
másik kérdés azt hol látom, hogy mennyit árultam az adott héten
csatlakoztam egy guildhoz ahol heti 80K eladás az elvárás de fogalmam nincs, hogy amit elpasszoltam az ebben vagy a másik guildban volt

En a MM-t (Master Merchant) hasznaltam erre par eve. TTC-ben is lehet, hogy van ilyen funkcio, de megmondom oszinten, sosem neztem. 80k eladas nem sok, azt akar fejbol is nyomon lehet kovetni a mailek alapjan, de az MM szerintem tokeletes lesz erre.

Viszont az MM es a TTC hasznalata egyszerre bar gondot nem okoz, de mivel ket kulon forrasbol dolgoznak (egyik sajat guildjeid listaarait atlagolja, masik webre exportalt adatokbol merit), igy lehetnek elteresek a megjelenitett "ajanlott eladoi arak" kozott.

köszi szépen akkor ránézek arra is, a TTC sem úgy működik kontrollerrel ahogy rendesen de hát ez van
PiszkosFred

Irgum76 írta:
csatlakoztam egy guildhoz ahol heti 80K eladás az elvárás de fogalmam nincs, hogy amit elpasszoltam az ebben vagy a másik guildban volt

En a MM-t (Master Merchant) hasznaltam erre par eve. TTC-ben is lehet, hogy van ilyen funkcio, de megmondom oszinten, sosem neztem. 80k eladas nem sok, azt akar fejbol is nyomon lehet kovetni a mailek alapjan, de az MM szerintem tokeletes lesz erre.

Viszont az MM es a TTC hasznalata egyszerre bar gondot nem okoz, de mivel ket kulon forrasbol dolgoznak (egyik sajat guildjeid listaarait atlagolja, masik webre exportalt adatokbol merit), igy lehetnek elteresek a megjelenitett "ajanlott eladoi arak" kozott.

Köszi mindkettőtöknek
közben kiderült számomra, hogy kontrollerrel nincs túl sok addon de ezért nem fogok lemondani a görgésről, bukfencről, szaltóról 😊
Azt hiszem azt a TTc addon tartja számon.

az is addonhoz köttöt asszem
köszi, valamit csinált a minyon amit korábban nem és már van minimappom 😊
Kivéve a TTC addont,azt meg kell nyitni és futtatni a megfelelő bizgentyűt.

No nekem ilyen a minyon.

Az update all gombra kattintva mindent frissít.
De nekem most minden friss így nincs mit.

Minionban ott van a gomb hogy frissítse mindet.

Plata írta:
Az addonokat ne te telepítsd,keresd ki a minyonba és úgy.
Nekem mennek,van nagyon sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 12. 00:03

igen, azért tettem fel a minyont, hogy majd automatikusan települ akkor minden és leszedi azt ami kell még hozzá de minden outdate és nem megy
Az addonokat ne te telepítsd,keresd ki a minyonba és úgy.
Nekem mennek,van nagyon sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 12. 00:03

feltettem a Minyont de semmilyen addon nem indul el
nekem leginkább csak egy minimap hiányzik (folyton eltévedek)
illetve valami árfigyelő
ha tudtok adjatok konkrét címet légyszi, hogy melyiket érdemes feltenni illetve milyen kiegészítő kell még hozzá, hogy fusson

ja és kontrollert használok olyan hudhoz kéne
recept nem esett eddig
úgyhogy mentem egy gyors kört és vettem hármat 5000/darabért 😊
Köszi, igen csak fel akartam tankolni olcsó csalikból, de úgy látom már felment az áruk
PiszkosFred
meg van par napod, 2-an a season 0 kezd.

oh basszus azt hittem április 2.-án kezd...
Hi, Jesper fesztivál alkalmából várható majd kukac pia recept?
Zóna már eso plus-al is elérhető.
Azt hiszem.
Próbálni nem próbáltam.
Steam este megint szivatott és sokáig frissített. Utána meg hiába voltak az addonok frissítve automatikusan, állandóan errorozott valami és feladtam.
Cseten folyton írta valamelyik hogy 2.

PiszkosFred
Kieg: annyit erdemes megjegyezni, hogy a Gold Road extraja a Scribing, amiatt nem erdemes megvenni kulsos oldalrol a gold road chapter "csomagot (zona+scribing)", mert a Scribing az alapjatek resze lesz a kovetkezo honaptol, ingyen, vagyis mindenki megkapja es felesleges erte fizetni. Ha a zona is kell, akkor igen, akkor erdemes kulcsot venni, de akkor is csak learazva, 10-15 euroert.

Tegnap eső plusz miatt kaptam ingyen egy 500-as széfet házba.
Bár újra lemondtam mert úgysincs időm játszani vele eleget. Ha meg aktív akkor a maradék kis időmben is tolnám. XD
Főleg hogy már be enged gold road zóna és van oda pár lead-em. Bár jó pár arany ment a lecsóba.

PiszkosFred
Nem sok minden valtozott, csak atkereszteltek a chaptert Seasonra. Tegnap jott az uj eves kontent, emiatt a tavalyi Gold Road chapter mar csak dlckent szerezheto be. Par kulcsos oldalon meg talan van chapterkent is, amivel megkapod a teljes csomag, egyebkent a crown storebol erheto el (vagy elofizetokent).

A játékban láttam,3500 crown.

Most nem értem mi történik. Terveztem hogy megveszem majd valamelyik leárazáson a Gold Road-ot (az előtte lévő kiegek megvannak), de láttam hogy jött valami 2025 Content Pass ~50€-ért, a Gold Road-ot meg nem lehet megvásárolni többé? Mert Steam áruházban még ott van de nem lehet kosárba rakni sem, meg semmit. Valaki fel tud világosítani hogy most mi ez az új Content Pass hülyeség? Most már ez fog kelleni az új contentekhez? És így mi lesz a Gold Road contenttel?
Úgy néz ki jön a crossplay,Pc és konzolos játékosokat össze eresztik.

Az eventes ház brutálisan nagy,de nem hagyományos ház.

Jelenlegi eventből már csak 7 küldetés hiányzik,18/25-ön van.

Látom a steamen új tartalom elérhető.
A TARTALOMRÓL
A Worm Cult visszatérve bosszút akar a Planemeld alatti vereségért. Ismerd ki a félelmetes, nekrotikus lélekarató fegyverek természetét, és szerepüket a szekta Nirn elleni aljas terveiben. Segíts egyesíteni a Három Szövetséget a legyőzöttnek hitt, de visszatért régi ellenséggel szemben.

A The Elder Scrolls Online: 2025 Content Pass használatához szükséges a The Elder Scrolls Online Standard Edition (alapjáték).

AZ ESO TÖRTÉNETÉNEK KÖZVETLEN FOLYTATÁSA – Utazz Solstice rejtelmes szigetére, és kezdd ott a kalandot, ahol a The Elder Scrolls Online fősztorija abbamaradt. Bár Molag Balt és Mannimarcót legyőzték Coldharbour Oblivion-síkján, a Worm Cult visszatért. Tudd ki Tamriel elleni aljas terveiket, fedd fel a szigetet kettéosztó hatalmas varázsfal, a Writhing Wall titkait. Tamriel sorsa a tét!

EGY ÉVNYI KALAND – Négy nagy tartalomfrissítés vár, bennük egy döntő játékbeli eseménnyel, melyben játékostársaiddal ki kell állnotok a Worm Cult ellen, és át kell jutnotok a Writhing Wallon! Tartalmaz két kazamatacsomagot (összesen négy új kazamatát), kétrészes sztoritartalmat, a játékbeli eseményt és egy új felfedezendő zónát.

ÚJ KIHÍVÁSOK ÉS TÖRTÉNETEK VÁRNAK – Merészkedj egy 12 fős PvE-próba csatáiba, küzdj veszélyes szörnyekkel és főellenfelekkel, merülj el izgalmas kisebb és nyilvános kazamatákban, rengeteg önálló küldetésben új szereplőkkel, szerezz egyedi játékbeli jutalmakat.
ITT KEZDŐDIK A LEGENDÁD

Vedd meg a 2025 Premium Editiont, és Tamriel-szerte hozzáférsz minden fő sztoritartalomhoz és küldetéshez. Benne az alapjáték, a 2025 Content Pass és mind a nyolc előző fejezet.

SOKSZÍNŰ FANTASYVILÁG – Járd be a hatalmas Tamrielt, és fedezd fel a kalandok világát. Fedezd fel Morrowind gombaerdőit, harcolj rettentő ellenfelekkel Oblivion daedra vidékein, vagy szállj szembe más játékosokkal többféle PvP-harcban.

SZÍNES TÖRTÉNETEK EGY KÖZÖS VILÁGBAN – Díjnyertes történetmeséléssel szippant magába a kedvenc Elder Scrolls-játékaid szellemében készült, megkapó kaland. Fedezz fel egy növekvő világot és sokszínű szereplőit barátokkal vagy szólóban.

MINDEN ÖSVÉNYNEK CÉLJA VAN – Válassz a sok küldetésből és kihívásból vágyaidnak, törekvéseidnek megfelelőt. Pihenj a parton horgászva, keress kincset, hódíts meg csoportkazamatákat, készíts páncélt, vagy merülj el részletes sztoriküldetésekben. Szabd saját formádra az Elder Scrolls-világot – ide tartozol.

PiszkosFred
Gyors beleptem es kuldtem meghivot, reggel a fene tudja mi lesz 😊

De neki EU-s accja van nem kukac. XD

PiszkosFred
Persze, legkozelebb holnap reggel leszek ESO kozeleben, akkor kuldok egyet a lenti @accra.

PC EU-s klánt keresek. Kaphatok egy meghívót pls?
De én még sose jártam a frászbúkos toborzóirodában.
Akkor úgy pontosabb hogy a Fred féle?

PiszkosFred
Nem az enyem, hanem a kozossege 😊
Van jo par aktiv guild, eleg nepes taglistaval, a FB csoportban vannak toborzoirodas linkek.

Fred klánja aktív.
Én is tagja vagyok.
Én épp nem vagyok túl aktív.
Ha hazamegyek be írom a klán nevét is, fejből valószínűleg marhaságot írok.
De talán Magyar Szövetség.

Sziasztok!

Tudtok "élő" magyar klánt? Hányan játszotok még?
Jó lenne csatlakozni, jó pár évet kihagytam. :-(

@Fikusz karakter nevem.
Múltkor próbálgattam városban dragonknight új képességét és kaptam több mint 2000 bounty-t,mert nem vettem észre hogy térsebzős,épp akkor szereztem meg mert szintet léptem. Elnyomtam daggerfallban a kovácsmúhely előtt. 😄

PiszkosFred
Elobb bezarom az irodat, hazaerek es majd csak utana, estefele tudok belepni.

A tarsak kozul van, aki nem szereti, igy amikor "taplalkozol" artatlanokbol, kuldd el a tarsad, az a biztos. Ha harc kozben hasznalod a vampir kepessegeket, azert annyira nincsenek kiakadva. Varoson belul viszont vigyazz, a legtobb vampir kepesseg olyan, mint a nekromanta kepessege vagyis tiltott es az orok zokon veszik.

Rendben,így lesz.
Végül is gondolom csak opcionálisak a képességei.
Bááár,ha ezentúl nem ehet fokhagymás ételeket az gubanc lesz,mert szereti. 😄
Egyébként meg gyere fel STO-ba,mindjárt öt óra és lesz új giveaway.
Társak nem kapnak agybajt ha szívom a népek vérét? 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.10. 16:51:50

PiszkosFred
Neked kell tudni, de en csak a vampirsag miatt nem kezdenek uj karaktert, a vampir kepessegek csak kiegesziti a karaktert, onmagaban nem sok mindenre jok. Probald ki a woodelffel aztan ha ugy dontesz, kigyogyulsz belole es kezdesz uj karakterrel egyet. Ha meg marad, akkor marad. Tenyleg nincs vesztenivalod.

Hogy a rusnya magdi harapná meg az sg fórum motorját. 😄
Nem tudok válaszolni hsz-re.
Akkor szerinted meglévő karit csináljak vámpírnak?
De az én kicsi wood elfemet sajnálom elcsúfítani.
Adj tanácsot.
Új kari vagy régi?
Ez a lopós dolog tetszik.
Még van 1 karakter slotom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.10. 16:08:47

PiszkosFred
Holnap lejar a coodown (hetente csak egyszer tudok atvaltoztatni valakit) es megharaplak.

Barmikor ki tudsz gyogyulni belole, es barmikor ujra az lehetsz, erdemes olyan karakterrel, aki lopkod, mert a bonuszok nagyon hasznosak (gyorsan haladsz lopakodas kozben, plusz ha futsz, lathatatlan leszel, stb.).

Na most meg nem megy a válasz gomb sem.
A küldetések miatt jutott eszembe megint hogy talán kellene egy vámpír kari,mert sosem volt.
De nem tudom hogy meglévő kariból csináljak vámpírt vagy új karaktert érdemes készíteni?
Néztem neten vámpír buildot,hármat is találtam,arcanist,necro és nightblade.

Elfelejtettem mondani.
Van az a küldi hogy áss ki hét kincsesládát.
Na abban találtam két nagyon érdekes ásni valót,egy szép lámpa,valami tünde világító ketyere.
Meg egy orbitálisan nagy izé,elfelejtettem mi a neve.Bocs.

Ez a gezemice az,ha jólemlékszem talán high isle-n ástam,zsebre vágtam és haza vittem.
Viszont eszembe jutott valami,ha a zsebembe be fér egy ekkora istenverte baromi nagy cucc,akkor miért fér el benne olyan kevés apró cucc.Ez vagy 10 ezer slotot elfoglalna a táskában valóságban. XD
Márha egyáltalán egy ház nagyságú istenverését lehetne táskában cipelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.09. 16:52:25

Craglornban csináltam meg a vámpírokat,ott is sok játékos van,gyorsan meg lett.
Spellscar-nál minden torony körül sok vámpír van.

Nincs még vámpír karakterem.

Oldal 1 / 496Következő →