23944
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

 • Plata
  #23944
  Hát majd megnézem a másikat is talán.
  De lehet kihagyom,nem is a jutalom az xp miatt akartam tolni.
  Már csak azt hiszem 19 pont hiányzik a zsebelésre.
  Én sosem voltam nagy pvp-s.
  WoW-ban is csak barátok miatt mentem.
  EvE online-t is azért hagytam abba mert az teljesen pvp.
  Nagyon szerettem,de én ott bányászgatni szerettem,nem harcolni.
  Amikor ész nélkül ki mentem a vadi új bányászhajómmal és meghaltam,nem volt kedvem újra kezdeni és a hajóm elvesztése miatt abba is hagytam.Mert hülye voltam és nagyon örültem hogy végre megvan az áhított verda és kimentem vele bányászni biztosítás nélkül. :D
  Star Trek Online-ban nincs ilyen ha kilőnek na bumm,az ego-m sérült de a hajóm megvan. :P
  Nagyon régen STO-ban is pvp-ztem,a semleges űrben,volt egy mondhatni barátom akivel sokat játszottunk együtt,mind a ketten a klingon oldalt szerettük,együtt jártunk semleges űrbe rosszalkodni,ő voth tank hajóval én eg klingon ragadozó madárral,ő volt a csali,rá repültek a fedesek én meg hátulról megleptem őket,de sajnos ő már nagyon régen Spock-al repül,így többé nem pvp-ztem ott sem.
  De a semleges zónában nagyon sokat dekkoltam álcában,egyrészt azért mert ha nem vettek észre és megcsinálták a zóna küldetését én is kaptam jutalmat. :D
  Másrészt meg sokszor nagyon jó hecc volt figyelni a többiek mit össze nem ökörködnek.
  Volt régebben egy klingon flotta aki mindig odajártak harcolni,meg a fedesekkel trollkodni,Orion beutiful babes,vagy mi a szösz volt a flottájuk neve.Azoknak voltak vicces húzásaik.Jó poén volt nézni miket marhulnak.
  Volt idő amikor azzal szórakoztak hogy tricobalt aknákkal rakták tele a zónát álcából.
  De volt fordítva is,fedesek aknázták alá a zónát,ha egy hajó álcázva bejött pajzs nélkül intant meghalt. :D
  Én meg szerettem nauszi kalózzal zaklatni a fedeseket 15 kilóméterről álcából.Vissza sem tudtak lőni mire elértek oda ahol voltam én már elhúztam subspace jumperrel. XD
 • PiszkosFred
  #23943
  "A WoW-ban azért a pvp tényleg egyszerűbb és normálisabb.
  Van aréna meg bg,ahol azért a csapatok nagyjából egyensúlyban vannak."

  Itt is ez van, csak te a harom pvp kozul IC-be mentel. Van Cyrodiil, ahol tobb szazan harcolnak egyszerre, ez kb olyan, mint wowban tol barad vagy wintergrasp, vagyis vannak erodok, banyak, stb. pontok amikert harcolsz, csak itt harom frakcio harcol egymas ellen egyszerre. Van a battleground, ami olyan, mint barmelyik masik mmoban, par fos csapatok egymas ellen bizonyos celert: van sima deathmatch, vagy objektum foglalos vagy zaszloszerzos, vagy labdabirtoklos (chaos ball). Es van Imperial City, ami egy PvPvE terulet, kis tulzassal mint anno wowban az Stranglethorn Vale volt pvp szerveren, vagyis rengeteg boss-szal es kinccsel, de mindez ugy, hogy barmikor a nyakadba ugorhat barki az ellenseges frakciobol.

  BG-ben nem szamit a valasztott frakciod (EP, AD, DC), de kotelezo csapatban lenned, a jatek automatikusan beoszt teged. Cyroban es IC-ben mar csak a frakciobeli tarsakkal tudsz jatszani - partizni -, de itt tudsz akar szolozva settenkedve is haladni.

  Arena nincs egyelore, az 1v1 meccseket vagy pvp guildek a guildhazban epitett arenakban jatsszak, vagy valahol kinn a varosok mellett, de a lenyeg, hogy nem hivatalos formaban, hanem jatekosok altal szervezve. Igerik egy ideje mar az Arenat, egyszer talan lesz. (ESO-ban az arenak solo end game tartalmak, igy biztos, hogy mas neve lesz majd)
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.23. 11:20:00
 • Plata
  #23942
  Igazság szerint én nem nagyon szeretem a PVp-t sehol sem.
  A WoW-ban azért a pvp tényleg egyszerűbb és normálisabb.
  Van aréna meg bg,ahol azért a csapatok nagyjából egyensúlyban vannak.
  Egyszerűbb is jelentkezni.És nem kell valami rohadt labirintusban mászkálni hozzá.
  Utoljára rendesen akkor pvp-ztem amikor még a Bc kieg volt,akkor még arénáztam is,mert rábeszéltek.
  Mióta kicsit modernebb a Wow vagyis draenor utáni időkben,nem pvp-ztem rendesen,ugye minden évben van az évfordulós event amin van spéci battlegrund,iszonyatos xp-t ad.na arra jó pár karival elmentem,de legtöbbször valamelyik bázison húztam a lóbőrt. :D
  Vagy ha a karinak van láthatatlanság akkor egy fa tetején láthatatlanul néztem a hepajt. XD
  Star Trek online-ban a flottával jártam rendszeresen pvp-re,de az privát pvp volt,na és nem is igazi volt,csak mímeltük a pvp-t hogy megkapjuk a sok dili jutalmat. XD
  Vagyis arénában ott is jártam,űr pvp-ben,no meg a semleges zónába néha trollkodni álcázva.
  Jah és igen sokat jártam klingon harci zónába,ahol klingon vs klingon harc van csak,csak senki nem ismeri így mindig egyedül farmoltam lopós hangárokkal az npc-ket. XD

  Nagyon sajnálom hogy IC-t így eltolták,mi a fenéért kellet pvp zónává alakítani?
  Nem szerettem az oblivion-t de egy dolog tetszett benne,a város.
  Mikor elkezdtem ESO-val játszani meg akartam nézni,erre kiderült hogy pvp zóna. :D
  Valamikor bekerül a játékba Skyrim többi része is?
  Mert szivesen bejárnám.
  Morrowind utána a skyrim a második kedvenc ES játékom.
  Ui:STO-ban nem javították ki a hibás hajó traitet,nekem még mindig instant leszed minden cd-t. XD
  Ui2:Twitch-en lehet szerezni ingyen ládikót.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.23. 10:25:29
 • PiszkosFred
  #23941
  IC-be kb 2 kattintas eljutni, az Alliance War menu (felul, alapbol talan N betu) Imperial City pontjaban latod a szervereket, ahova tudsz csatlakozni. Cyrodiili szerverek ugyanitt vannak.

  En sem szeretem a PVP-t az ESO-ban, de hozza kell tenni, hogy a battlegroundos par perces meneteket leszamitva itt a pvp csapatok vs csapatokrol szol, vagyis ha egyedul boklaszol IC-ben - foleg PVP-s event idejen, amikor a nepsuruseg meg nagyobb ott -, szinte biztos, hogy harom sarokig nem jutsz el, mert szembe jon veled egy csapat es levag. Cyroban lehet 1v1-ezni, ha sunnyogsz a nagyobb ostromok mellett es talalsz egyedul koszalo ellenfelet.

  Plusz ami nagyon fontos, hogy mint a regi wowos idokben (10+ eve), itt is sokat szamit, hogy milyen gear van rajtad, milyen champ pontokat hasznalsz, milyen skilljeid vannak, milyen passzivok, milyen kajat ettel, stb. PVE gearben ugy csapnak agyon, hogy kattintani nincs idod :)

  Ha nekifekszik az ember, akkor jo es szorakoztato tud lenni a pvp itt is, de az teny, hogy kazuarkent szopas, nem is eroltetem, meg az eventek alatt sem. Pl a mostani event is automatikus skip, majd a kiesett ticketet a jovo havi bolondok napi esemenyen bepotolom.
 • Plata
  #23940
  Nem csak hogy unbalanced,de egy átgondolatlan selejtes szar.
  De ma elértem a 7-es szintet vájkálásban. XD
  Jó pár bútort találtam.

  Ez a csillár még forog is. :O
  Megnéztem a fogadóban lévő szobában.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.23. 00:00:12
 • ntex
  #23939
  PVP-t itt én is teljesen hanyagolom, több helyen olvastam hogy totál unbalanced.
 • Plata
  #23938
  Kíváncsiságból elmentem erre a pvp eventre,megcsináltam bevezető küldit,nagy nehezen eltaláltam ic-be,felvettem egy küldit,de elég is volt asszem még egyszer nem megyek oda.
  Már jó pár MMO-val játszottam,de ilyen eszeveszett szar és elcseszett béna pvp rendszert még nem láttam.
  ESO-ban a pvp így ebben a formában egy rohadt nagy szarkupac.
 • Plata
  #23937
  Igen azt tudom,ma arra mentem ásni amerre épp dolgom volt. Xd
 • ntex
  #23936
  Már PiszkosFred írta korábban, hogy minden egyes területen alapból elérhető egy zöld ritkaságú nyom, amit ha kiszedsz kapsz abból egy kéket, majd egy lilát. Az áruk sorban 250g - 1,000g - 5,000g. És ezt minden területen meg tudod egyszer csinálni, vagyis csak a lilákat, viszont a zöld - kéket azt folyamatosan lehet farmolni újra és újra.
 • Plata
  #23935
  Ma én is húztam,bár még nem értem el a hatot sem,de pár értékes vackot kiástam.
  Valami szíp kardot is találtam a majdani házamba,lila de nem eladható sajnos,de egy két 5000 arany értékű vackot is leltem.
 • Plata
  #23934
  Azzal elakadtam.
  Kéne egy rakás skill pontot szerezni hogy folytathassam.
  De most nem volt hozzá kedvem.
  Plusz még valahogy szereznem kéne valami tolvaj szettet is,bár az sem lesz két nap,ha jól láttam a szett mindenféle bossból esik,ha esik.
  Még 23 craft champion pont kell hogy unlockoljam a jobb zsebelés skill-t.
  Ha az meg van akkor elkezdek tolvaj szettet gyűjteni meg megint neki ugrom a kristály gyűjtésnek.
  Csak mostanában keveseb időm van,most Star trek online is eléggé lefoglal,most bele kezdtem egy kisérleti projectbe,ami öt naponta elég sok melót ad.Meg újra elkezdtem exchangen üzeletelni,amit rühellek. XD
  Tegnap elcsesztem az egész napot azzal hogy egy bugos trait-el marháskodtam.
  Emiatt van is dilemmám,ki szedjem-e a trait-et komoly karakternek is és éljek vissza egy durva hibával amitől brutális sebzésem lesz,vagy ne és csak egy karakterrel szórakozzam vele néha.Szándékosan pocsék felszereléssel olyan sebzést tol hogy beszarás.
  De ESO-ban még szeretnék egy házat is szerválni.
  Viszont ezzel is elakadtam,nem tudom melyik lenne a jó,olyan lenne az igazi ami vízparti,na és van egy kis kertje legalább.
  Valószínűleg CC-ért fogok majd venni,mert játékbeli pénzben nagyon drága és még mindig nem értek a pénzszerzéshez. :D
  Csak a költéshez.
  Tegnap láttam a térképen olyan házakat amiket nem lehetett megnézni úgy mint a többit,Skyrim területen például,terveztem hogy majd elgyalogolok és megnézem ott,de végül nem maradt rá időm,megcsináltam isobel küldetés sorozatát,meg raboltam,három karakterrel random dungeonoztam és eltelt az idő.
 • ntex
  #23933
  Tegnap előtt felhúztam a Scrying-ot hetes szintre és kiszedtem az Oakensoul gyűrűt, elég durva lett a karakter, sima heavy attack valamikor 45-50 ezreket sebez :D
 • Plata
  #23932
  Tegnap este random dungeonban a kis tolvajommal feltörtem egy ládát,persze a többiek nem vártak meg.
  Volt benne két jó cucc is.
  Bár amilyen mázlista vagyok mind a kettő értéktelen,de egy stílus könyv volt ami az addonom szerint 907 lóvét ér,meg egy érdekes recept aminek nem tudom mi volt az értéke,mert mire eszembe jutott már megtanultam.De valami bútor.
  Bár még nincs házam,de valamiért szeretek bútorokat gyártani,a szett és egyéb kraftolás még mindig nagyon katyvasz,de bútort nem olyan bonyolult.Hála az ESO+-nak annyi kaja alapanyagom van mint a szemét. :D
  Még mindig szeretek főzőcskézni.
 • Plata
  #23931
  Ma egy küldetés közben kiraboltam egy ládát,fura cucc volt benne.

  Mint kiderült ez egy kollekció része,nem volt piskóta megszerezni mind de sikerült,kaptam 5 achit is.
 • Plata
  #23930
  Ma valami érdekeset láttam.
  De fogalmam sincs mi volt az.
  Felmentem a játékba és egyből el gyorsutaztam hew's bane-be.
  Felpattantam a tetovált tétova tevére és tipli a városba,Abah's landingba beérve elfordultam balra a thieves den felé ekkor megláttam hogy egy fura alak valami patkány vagy egérszerű mounton el lovagol a fejem felet vagy két méterrel,mire megfordultam hogy utána menjek és lekapjam már messze volt próbáltam utána menni de eltűnt.Olyan átlátszó alak volt,mintha szellem lett volna vagy egy ragadozó madár álcában. XD
  Már sokszor jártam a városban de ilyet még nem láttam,ez mi a szent szarkaláb lehetett?
  Vagy már van repülő mount is csak nem tudok róla?
 • Plata
  #23929
  A holnapi az rendes láda lesz azt hiszem.
 • PiszkosFred
  #23928
  A mai egy "preview" lada volt, vagyis osszesen vagy kb 3-4 targyat tartalmaz, ami maradando, ezert esett sok ember ugyanaz.
 • Plata
  #23927
  Valószínűleg nagyon nagy a drop rate-ja,mert sokat láttam belőle.
 • ntex
  #23926
  Én is megkaptam ezt a petet a mai ládából, így gondolom akkor mindenki más is.
 • Plata
  #23925
  Ma egy cuki petet kaptam ládából.De ahogy nézem a városban nagyon sok ilyen pet van :D
 • Plata
  #23924
  Legtöbbet megtanultam.
  Viszont necrom állati jó ha valaki húzni akarja tolvaj skill-t,rengeteg kirabolható edény van,annyi cuccot lopam össze kis idő alatt hogy még vagy két nap kell mire eladom.
 • PiszkosFred
  #23923
  Nemelyiket jo penzert el lehet adni, foleg a butor reciket. Amiket talaltal, azok barmelyik zonaban elofordulhatnak, random, ezert annyira nem dragak. Azokat lehet jo penzert eladni, amik csak es kizarolag Necrom teruleten esnek, azt kell kifogni
 • Plata
  #23922
  Ezeket két perc alatt szereztem.
 • Plata
  #23921
  Necrom-ban az urnákban elég sok recept van.Főleg kék de néha ződ.
 • Plata
  #23920
  Vettem glenumbra-ban egy hajbalzsamot.
  Fura mellékhatása volt. :D
 • ntex
  #23919
  Karakter menüben ki kell választani az Alliance War-t (asszem az 'L' gomb is oda visz), ott kell be queue-olni. Van több féle, próbálj meg abba belépni ahol épp a legalacsonyabb a population, ott mutatja jobb oldalon mikor kiválasztod.
 • Plata
  #23918
  Skill respec scrollom van.
  Vagy valami ilyesmi a neve.
  Ki kellene másolnom valahova hsz-eid hogy későbbb is megtaláljam hamar ha valahol elakadok. :D
 • Plata
  #23917
  Hogy az ördögbe lehet eljutni cyrodill-be?
  Lehet megpróbálnám én is éjjel.
 • ntex
  #23916
  Én tegnap előtt rohantam végig Cyrodiil-ben, meg Imperial Cityben a Skyshardokért. Éjjel csináltam direkt, hogy minél kevesebb playerrel fussak össze :D Nem végeztem, így tegnap kora délután fejeztem be, szerencsére egyszer öltek csak meg Imperial Cityben, de ő egy stun alatt el is intézett, asszem arcanist volt... Ja meg hát párszor meghaltam a csatornarendszerben, mert tele van bossokkal és rohadt szűkös az egész hely, meg rohadt nagyok a térképek. Viszont rengeteg Skyshard van ott tényleg, egész Cyrodiil-ben kiszedtem vagy 20-21 skill pontot összesen.
 • Plata
  #23915
  A pvp-s rész azt hiszem teljesen felejtős.
  Nem vagyok valami nagy pvp játékos.
  Még WoW-ban is csak akkor pvp-zek amikor évfordulós event van spéci bg-vel,akkor is egy fa tetején afkolok stealthben. XD
 • Plata
  #23914
  Hát ruhának örülnék,mert szeretem ruházni a karikat.
  Wow-ban is több ezer ruhát szedtem össze minden féle dungeonból egyéb helyről.
  Házból inkább bútorozott kellene,majd gyűjtök valami klassz kis házra.
  SWToR-ban is beleőrültem a ház berendezésébe,főleg a hatalmas kastélyokéba,általában 1-2 óráig van türelmem berendezni,aztán elszakad a cérna és jön a banzáj fokozat,vagyis ész nélkül szórok minden féle bútort mindefelé. XD
  Plusz nem mondhatnám azt sem hogy hú de jó lennék benne.

  Lehet valamelyik addon változtatta meg a kurzorom és ez az alap. :D
  De az aktív effektek sincsenek feltüntetve.

  Jah fogtam egy halat,úgy nézem ez nem ehető. :D
  De kirakható a falra.

  Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.09. 19:27:24
 • PiszkosFred
  #23913
  Legjobb dolog?
  Az ESO-ban ladabol (vagyis penzert) csak skinek esnek, se targy, se semmi mas, mindent tartalom elerheto a jatekban. Igy aztan a legjobb dolog mindenkinek mas, van aki a hatasoknak orul, van aki egy jobb ruhanak, van aki hajnak, festeknek, stb.

  Hazak?
  Azok megvehetok aranyert 10 000 aranytol egeszen 3-4 millioig, butorok nelkuli allapotban. Ebbol van rengeteg. Van butorozott valtozatuk is, az mar sok Crownba kerul. Emellett vannak premium hazak is, amik csak crownert vehetoek meg, ezek extra helyen vannak, vagy szepek, stb. Semmi extrat nem nyujtanak, ugyanazt tudjak, mint a jatekban aranyert vehetok, csak mondom, kastelyok, kalozhajok, stb. egyedi helyek.

  Es vannak a teljesen ingyen megszerezheto hazak, ezek rendszerint kuldetesek vegi jutalmak vagy kozossegi eventeken valo reszvetelert veszed meg/kapod meg. Az elso ingyenes haz a kocsmai szoba.

  Az aranyert megveheto hazak kozott van olyan, ahol elobb a zonaban hosse kell valnod vagy valamifele Achiehoz van kotve az, hogy elerhetove valjon.

  Skillek?
  Boven eleg, nekem a sorcimnal az osszes szakmai skill ki van maxolva es megkapta mindegyik passziv is a maximum skill pontokat. Es meg mindig marad parszaz, amit el tudsz osztani a tobbi skillnel, vagyis emiatt ne aggodj, lesz eleg.
  - Minden public dungeon (zonankent van 1-1) kozepen van egy 5 percenkent indulo group event, ezek vegen kapsz 1 skill pontot (egyedul is rohogve szolozhato).
  - a fo sztori ad 11 pontot a vegeig (a profetas)
  - a harom alliance sztori (az osszefuggo zona sztorik a vezetokkel/kiralyokkal a foszerepben) ad 18 pontot
  - minden dungeonban talalhato sztori ad 1-1 pontot, az alapjatek es a dlck osszesen adnak vagy 40-50 pontot
  - meg a rakas skyshard harmassaval, ez adja a legtobbet
  - Cyrodiilban ahogy lepsz elore a pvpvel, az is ad skill pontot

  Ami fontos, hogy par aranyert minden skillpont ujraoszthato, erdemes hasznalni, ha kozben olyan skillekre is raktal, ami azota mar felesleges. Keresd a nagyobb varosokban a Rededication oltarokat (terkepen jelzi a jatek)
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.09. 19:03:21
 • Plata
  #23912
  ESO-ban mi a legjobb dolog ami esik ládából?
  Mount?
  Még egy kérdés,ha nem gond,még nem néztem utána,csak játék közben láttam hogy van valami ház amihez achi kell.
  Az ilyen házak mennyi pénzbe kerülnek?
  Játékban nem írta ki.
  Kristály vadászat közben láttam.
  Jah még egy kérdés,ha egyszer valaha kifarmolom az összes kristályt,az kb elég lesz a szakmákhoz?
  Vagy egyéb módon is kell még skill pontot vadásznom?
  Bár egyenlőre a célom a 75 champion pont a zsebelésen,amihezmég legalább 45 pont kell.
  Utána fogok nekiállni profozni,bár főleg csak az ásatás érdekel,mert mókás szórakozás.
  Kíváncsi leszek dob-e valamit a zsebelésen a 75 champion pont-os képesség.

  Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.09. 17:33:34
 • PiszkosFred
  #23911
  Újabban pár havonta beraknak 1-1 ilyen tematikus ládát a belépési jutalmak közé, eddig 1-2 darabot, most ötöt. A ládák ugyanúgy tematikusak, mint az STO-ban a boxok, infinnity, picard, stb. így a tartalmuk is más.
 • Plata
  #23910
  Milyen sűrűn adnak ilyen spéci ládákat?
  Vagy csak az ESO+ miatt van?
 • Plata
  #23909
  Sosem vettem ládát így nem nagyon ismerem őket.
  Tudom hogy a ládázás nagyon csábító dolog,Star trek online-ban rengeteget ládáztam,régen sokat farmoltam a pénzt,jó pár miliárdot csináltam,az árából kulcsot vettem és nyitogattam mert a szenvedélyem volt.De már sok éve felhagytam vele,azért is nem szoktam pénzt farmolni STO-ban mert tudom hogy akkor megint kezdeném.
  Pedig ma már 50 karival sokkal többet tudnék keresni,régen 20 karival toltam a doff bizniszt.Meg a promós ládákkal kereskedem.
  De egy dolgot meg tanultam STO-ban,olyan lökött fazon mint amilyen én vagyok ne nyitogasson,mert ha esik is ládából hajó,jó eséllyel meg tartom és nem keresek semmit. XD
  Plusz amikor én ládáztam a hajók ára még kicsi volt,egyszer össze szedtem másfél milliárdot mert tudtam hogy jön a Tarantula promós hajó,a leakelt képeken bele szerettem,azt hittem drága lesz.Fél évig vártam rá mire ki jött,valami 450 misi volt az ára,pedig promós,végül a másfél milliárdból vettem Tarantulát,Paradoxot-ot meg sok marhaságot.Mert két promós hajó nem volt egy milliárd együtt,pénzt költeni meg rohadt jól tudok.ma már másfé milliárd egy promós hajó kezdő ára.

  Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.09. 16:18:37
 • PiszkosFred
  #23908
  Ezek hagyományos eurós crown ládák, mindig tartalmaznak legalább egy maradandó cuccot, de a hátasok így is nagyon ritkák, mázlid volt :) (mintha kiesett volna a phoenix ládából az epic token odaát).

  A héten lesz még doboz, talán egy hagyományos láda és a többi már viszont a tescos változat lesz ("preview crate"), az már csak bemutató jelleggel tartalmaz pár dolgot.
 • Plata
  #23907
  Rendben ha hazérek csinálok képet.
  Köszi.
  Nem gondoltam volna hogy ingyen kapot dobozban ilyen is van,azt hittem csak pia lesz meg xp scroll.
  Meg az a mimic stone vagy mi a rosseb.
 • PiszkosFred
  #23906
  grat!

  Ha kepet mutatsz, akkor talan potnosabban tudok segiteni, de addig is a Settingsben kapcsold ki az Accessibility optionst, ha be van kapcsolva, az szokott elso telepites utan gondot okozni.
 • Plata
  #23905
  Valamit sikerült jól eltolnom a játékban.
  Másik gépre is felraktam a játékot hogy délelőtt ha nem vagyok otthon betudjak lépni a napi vacakért,mert ilyen türelmetlen vagyok. :D
  Sikerült is tegnap előtt felrakni,de az addonok felrakása után feljött valami ablak amit kapásból lenyomtam,mert ideges voltam.
  Viszont sikerült elcsesznem a beállításaimat rendesen.Még a kurzorom is valami FPS kurzor szerű lett.
  Az egyik karimnál látszik minden buff és debuff de másiknál meg nem.
  Viszont ma reggel kaptam egy pacit.


  Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.09. 12:08:14