77
  • Kurfürst
    #77
    Vicces látni, hogy a Haditechnika topicban ugyanezt a piruettet adja elő a srác sokadjára és egyre nagyobb amplitúdóval, mint itt.

    A végén sajnos ugyanerre a következtetésre jutottam, mint te. Reménytelen eset.
  • T2k
    #76
    Nem 11 év alatt, hanem soha az életben nem voltál képes még értelmesen hozzászólni semmihez sem. Sírva röhögünk amikor olvashatjuk a jégen disznóként történő szenvedéseidet ahogy minden mozdulatoddal egyre nagyobb idiótát csinálsz magadból. Tényleg nagyon ritka az ennyire végtelenül tehetségtelen megakretén mint te aki mindemellett még halálosan meg van győződve arról hogy mekkora ász. Ez a két dolog halálos kombinációt alkot benned.
  • molnibalage83
    #75
    11 év alatt tőled más kommentett nem láttam, mint más pocskondiázását. Nem is értem, hogy mi a faszért nem vágtak ki még innen..
  • molnibalage83
    #74
    Konkrétan légvédelmi szakember...
  • T2k
    #73
    És szerinted ki a halál olvassa el egy ilyen mindennel ezerszeresen megbukott megakretén okádmányát mint amilyen te is vagy kisfiam?
  • molnibalage83
    #72
    "Legyen alacsony észlelhetőségű (rontja az aerodinamikai képességeket)"

    Aha, persze... Az megvan, hogy az F-15/16 tartós AoA limitje kb.26 fok táján van, ennek meg 70 fok, amit szoftveresen korlátoztak le 55-re? Az megvan, hogy F-16C szintű repteljesítménye van airshow konfigban, ami azt jelenti, hogy azonos fegyverzettel hülyére pofozza az F-16C-t? F-22-őt láttad már?

    Röhögök..


    "Legyen egy hajtóműves, de tudjon tartósan hangsebesség felett menni utánégető nélkül és alkalmas legyen VTOL képességek beépítésére. Nagy méretű bumfordi hajtómű, ami törzs aerodinamikájának nem tesz jót."

    A szupercirkélés LM terminológia szerint nem volt elvárás. (LM M1.5 felettire találta ki a vicces európai gyártók terjesztették ki M1.0 felettire...) Egyéblánt nagy magasságban 50% keróval M1.2-őt tud. Off design, szimplán ennyit tesz, ha kurvaerős hajtóműved van és nincs külső függesztmény miatt brutális hullámellenállás...


    "Sárkány legyen VTOL képesség beépítésére alkalmas. Kis méretű szárnyak, csökött bumfordi sárkány, aero és harci képességei eléggé korlátoltak."

    A VTOL képesség tényleg megnyomorította a C és A változtatot is, de baszod megnéznéd legalább az első félig nem korlátozott demót és egyéb képességeit ekkora faszaságok idehányása előtt? Konkrétan az F-16C-t minden paraméterben hozza vagy felülmúlja az F-35A. A csökött és bumfordi szavak használata tisztán mutatja, hogy lövésed nincs az aerodinamikáról és a fizikáról sem nagyon...


    "Legyen a gép egy komplett taktikai vezérlő központ. Nagy számításigény, a választott elektronika képességei miatt viszont alacsony szintű programozást igényel. A redundancia már nem fért bele a számítási keretbe. (ez utóbbi az igazán durva) "

    Ez a rész meg mi akar lenni?
  • molnibalage83
    #71
    Szerintem a ferde hajtítás neki ultimate challenge lenne...
  • molnibalage83
    #70
    A csökkentett és alacsony észlelhetőség közötti eltérést sem érted...
  • molnibalage83
    #69
    KB.
  • molnibalage83
    #68
    Baszod a saját írásomban linkeltem, hogy nincs láthatatlan repülőgép. Akkora fasz vagy, hogy baszni lehetne veled...
  • T2k
    #67
    Hiába fárasztod vele magad. Agyhalottéknál mccain-nek is orosz a férje.
  • ostoros
    #66
    Amerikai szenátorok mint orosz kémek? Nem akarod az alufóliát a fejedre tekerni?
  • Ender Wiggin #65
    De nem cáfoltál meg az "orosz" média-kritikusok kompetenciáját illetően. Agyahalottként is többet használom az agyam, mint egyesek...
  • T2k
    #64
  • Archenemy
    #63
    Gondoltam benézek ebbe a topikba oszt

    Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2017.07.14. 15:13:21
  • T2k
    #62
    Őszintén be kell vallanom, tévedtem veled kapcsolatban. Te még annál is sokkal de sokkal hülyébb vagy mint amilyennek elsőre látszódtál.
    Leülhetsz, elégtelen alá.
  • fonak
    #61
    "Mindig is okádtam az olyan idiótáktól, akik azt hiszik, hogy egy dolog igazságtartalmát az határozza meg, hogy hol jelenik meg vagy ki mondja."

    Igazad van, ami az újvilágtudaton jelenik meg, az is mind igaz, akárki mondja
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.07.14. 14:07:14
  • T2k
    #60
    A másik agyhalott...
  • T2k
    #59
    Szerinted ki a halál berendezését érdekli, hogy te mit nézel vagy mit nem meg mit tartasz hitelesnek vagy mit nem? Csak mondom SENKIT, legalább is az értelmesebbje közül. Igaz amik ott elhangoztak vagy nem? Csak ez számít. Persze erről - tehát a lényegről - már fingod sincs.
    Mindig is okádtam az olyan idiótáktól, akik azt hiszik, hogy egy dolog igazságtartalmát az határozza meg, hogy hol jelenik meg vagy ki mondja.

    A J-31-nek meg annyi köze van az f-35-höz mint neked a józan észhez.
  • Tetsuo
    #58
    Miért az amerikaiaknak nem?
  • RatkillerY8
    #57
    Az F-35 a tipikus sokat akar a szarka jelenség jó példája.

    Legyen alacsony észlelhetőségű (rontja az aerodinamikai képességeket)

    Legyen egy hajtóműves, de tudjon tartósan hangsebesség felett menni utánégető nélkül és alkalmas legyen VTOL képességek beépítésére. Nagy méretű bumfordi hajtómű, ami törzs aerodinamikájának nem tesz jót.

    Sárkány legyen VTOL képesség beépítésére alkalmas. Kis méretű szárnyak, csökött bumfordi sárkány, aero és harci képességei eléggé korlátoltak.

    Legyen a gép egy komplett taktikai vezérlő központ. Nagy számításigény, a választott elektronika képességei miatt viszont alacsony szintű programozást igényel. A redundancia már nem fért bele a számítási keretbe. (ez utóbbi az igazán durva)
  • Ender Wiggin #56
    Mégha olyanok beszéltek volna a hiányosságokról, akik repülnek vele... de nem. Egy senkiházi amerikai 20-onéves nő (aki gyaníthatóan állást sem kapott volna, ha nem egy russzki lenne a férje), akinek annyi releváns tudása, képzettsége van (talán annyi sem) a témában, mint... egy átlag SG hozzászólónak.
  • NEXUS6
    #55
    Én is nézem az orosz médiát, de nem mondanám autentikusnak, főleg ebben a témában nem. Dúrván jól nyomják a PR-t, aminek most ugye információs hadviselés a neve, le a kalappal, de hát nekik ebben évtizedes hagyományaik vannak.
  • NEXUS6
    #54
    Olvastam, hogy milyen fejlett manapság egy chat-bot, de soha nem gondoltam, hogy már itt tart a tudomány! Azt írják, hogy ha magára hagyják átmegy valami ordenáré fikagépbe, stimmel.

    "Az oroszok meg a kínaiak soha nem fejlesztettek olyan szarhalmazokat mint az f-117 meg az f-35."
    Ezexerint a gazdáid még nem hallottak a kínai J(CS)-31-ről, ami kb F-35 kat. Pedig itt az SG-n is volt nemrég róla cikk, amit ott találnak a mostani cikk alatti linkek között. Javaslom, updételni kéne az adatbázisodat, vagy csak megengedni hogy keress a neten, nem szégyen az.
  • Bazsio
    #53
    Én ezeket az amerikai ,,csodagépeket" úgy értelmezem mint a luxuskategóriás városi SUV-kat, nagyon szépek, vagányak, húú de menők csak éppen annyi értelmük van mint a vadászkutyára a visszapillantó...
  • T2k
    #52
    f-35 buziknak kötelező anyag

  • T2k
    #51
    Nem, a harci helyzet az nem azt jelenti, hogy látótávolságon belül. Úgy bírom az ilyen vérpistiket mint te is, a lehető leghalványabb lila fingjuk sincs még az alapfogalmakkal kapcsolatban sem, de azért folyamatosan beleugatnak a dolgokba. Aztán meg csodálkoznak, hogy folyton szétkenik a pofijukat az aszfalton az állandó orbitális pofára eséseiktől.

    Abból, hogy neked még az olvasás és a szövegértelmezés is messze meghaladja a képességeidet nem az következik, hogy a másik mondja a faszságot kisfiam.

    Az oroszok meg a kínaiak soha nem fejlesztettek olyan szarhalmazokat mint az f-117 meg az f-35. A csökkent észlelhetőség pedig csak egy, és nem is legfontosabb szempont a fejlesztéseikben, pláne nem úgy, hogy emiatt feláldoznak sokkal fontosabb tulajdonságokat mint a fosákiai idióták. De ezek már olyan részletek amik a te képességeiddel felfoghatatlanok.
    Leülhetsz, elégtelen.
  • fonak
    #50
    Vicces gyerek vagy te, csak nem veszed észre, hogy mindenki rajtad röhög, nem veled...
  • fonak
    #49
    "Harci helyzetben a lopakodó képességek által nyújtott előny a nulla közelében van"

    Mondjuk ha már látótávolságon belül fordulóznak, akkor nem sok előnye van, csak mekkora az esélyed egy olyan gép ellen odáig eljutni, ez a lényeg...

    "Azt a gépet - akármilyen is - amiről nem lehet tudni, hogy mikor meg honnan jön minimális eséllyel lehet lelőni a mai technikákkal, ehhez semmi köze a lopakodóságnak."

    Ekkora f.szságot, gratulálok. Magadnak mondasz ellent, de fel sem tűnik neked...
    Ja és nyilván ezért fejlesztenek az oroszok és a kínaiak is "lopakodót", mert az csak egy humbug.
  • T2k
    #48
    A "láthatatlan" repülőgép mítoszát többek között az ilyen 30 IQ-s molnibalage83 agyhalottak számára találták ki, hogy tudják mire verni a cerkát meg vagizni a homokozóban a másik hülyegyereknek hogy ő miket tud. Harci helyzetben a lopakodó képességek által nyújtott előny a nulla közelében van a hátránya viszont jelentős. Az f-117-es nagyjából akkora szarhalmaz volt mint az f-35 most csak éppen töredék annyiba került. De azóta továbbfejlesztették a lopás szivattyúit és összedobtak egy olyan foshalmazt ami se repülni nem tud, se gyorsulni, se fordulni, se lőni, meg néha megfullad a pilóta benne de mindezt legalább mocskosul drágán. Degenerált vérpistiknek tökéletes.
    Azt a gépet - akármilyen is - amiről nem lehet tudni, hogy mikor meg honnan jön minimális eséllyel lehet lelőni a mai technikákkal, ehhez semmi köze a lopakodóságnak.
  • T2k
    #47
    Már régóta végérvényesen megkaptad az sg nyögdíjas faszlámája címet, akin mindenki minden alkalommal betegre röhögi magát. Ne izgasd magad ezt már senki sem tudja elvenni tőled.
  • molnibalage83
    #46
    Oh, persze. Téged ritkán látlak hála istennek, de akkor mindig pontosan ekkora balfasz vagy. Semmit nem fejéődtél az évek alatt sőt, inkább csak nagyobb balfasz lettél.

    Várom a levezetett és érvekkel alátámasztott írást tőled indoklásnként. Addig is balfasz maradsz.
  • molnibalage83
    #45
    Nem, nem ismerték. Ott a történet röviden, linkelgtem. Félelmetes szerencs sorozat és igen képzett személyzet kellett hozzá.

    Senki nem mondta, hogy az F-117 lelőhetetlen...
  • inkvisitor
    #44
    A kapanyél túlzás. De ha tudod hogy mikor és honnan jön a gép, akkor lehet olyan csapdát állítani, ami a lopakodót is képes elkapni. És a 117-es ebbe futott bele. Nem egy semmiből érkező géppel volt dolguk, hanem ismerték az érkezés irányát és időpontját. Ezután már csak az érzékelőket és a tüzérséget kellett úgy elrendezni, hogy jó eséllyel telibe kapják.
  • T2k
    #43
    Mondja ezt a világ egyik legnagyobb idiótája aki MINDEN létező dologgal orbitális pofáraesést mutatott be amihez csak életében hozzászólt.
  • Tetsuo
    #42
    Az amerikai hadseregben lévő homoszexuálisok vagy a muszlimok arányáról van szó?
  • molnibalage83
    #41
    A tőled megszokott faszságok vannak a kommentedbe. Az arányokat meg leszarod...
  • T2k
    #40
    Igen, a hozzád hasonló vérpistik golyóig beszopják a jenki gyakorlatok meg szimulációk eredményeit ennél már csak hollywood-i foshalmazt kajálod jobban.
    Ezzel szemben a valóság az az, hogy a hűdekurvamodernek beállított jenki technikát egy kapanyéllel is lelőtték már és fosákia kizárólag kicsi, messze sokkal gyengébb országokat tud terrorizálni, de legtöbbször ott is pofára esik. Komolyabb ellenfél ellen pontosan nulla esélye van a buzikkal és öngyilkosjelöltekkel rogyásig kitömött fosákiai hadseregnek.
    De nem akarlak megzavarni az álomvilágodban, horkolj továbbra is a mátrix legmélyebb pöcegödrében.
  • NEXUS6
    #39
    Jó kis összefoglaló, bár nem sok újdonság van ahhoz képest benne, amit az eddigi kb. 20 cikkben a témáról olvastam. De azért köszi!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.07.12. 16:35:27
  • molnibalage83
    #38
    Röviden a történet. Ez kivágott részlet a készülő írásomból, ezért lehet benne hivatkozás arra, amit nem látsz.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.07.12. 13:53:48