24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Jim Morrison
    Beállítások - Adatlapon utolsó hszek elrejtése
  • TokraFan
    Nem tudom ide való-e a kérdés, ha nem, irányítsatok át nyugodtan a megfelelő helyre. Szóval, miért van az, hogy az én profilomon mindenféle adat látható, és ki sem tudom ezeket kapcsolni, míg másokén a nick néven és az utolsó bejelentkezésen kívül semmi más nem látható? Valamit nem vettem észre?
  • MerlinW
    Az említett hsz a káromkodáson kívül nem tartalmaz semmilyen negatív tartalmat, az oldal szabályzata pedig nem mondja ki, hogy nem szabad káromkodni az oldalon. Zavaró tud lenni? Persze. Ilyenkor kell megkérni az illetőt, hogy válogassa meg a szavait. Más fórumozónak is vannak ilyen időszakai, eddig mindig hatással volt rájuk, ha 1-2x rájuk szóltunk.

Tudomásul kell venni, hogy egy fórumon ezerféle személy társalog, különböző háttérrel, kultúrával, neveltetéssel és IQ-val. Aki káromkodik, abban sokszor fel sem merül, hogy ez zavarhatja más, viráglelkű embertársát. Ezért hasznos a kommunikáció, a tudtára kell ezt adni. Ha nem foglalkozik vele és közösségromboló hatása van, akkor jövünk mi.

Remélem kielégítettelek.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.12.29. 16:06:59
  • Tetsuo
    Ő a fórum egyik moderátora. Úgy tűnik le akarja passzolni a teendőit, jogokat már nem adna hozzá, persze.
    Érdekes ez a moderátori hozzáállás, hogy bizonyos embereket egyáltalán nem korlátoznak, míg másokat a szabályokon túl is.
  • j0nNyKa
    biztos hogy merlin a kutyád?
  • Tetsuo
    Haha A stíluseleme a káromkodás, és hogy éppen hogy szólsz rá, az minket annyira nem érint... oldd meg.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2018.12.27. 17:28:15
  • MerlinW
    Nincs a stílussal semmi gond, csak káromkodik, mint a kocsis. Rá kell szépen kulturáltan szólni. A hangsúly a "szépen"-en van.
  • Tetsuo
    Ez az alpári, obszcén stílus szerintem nem ide illik.
  • cenobite
    Kérem töröljétek. Köszönöm!
  • j0nNyKa
    ez nem, koszi hogy jelzed
  • ximix #24543
    Thanos
    https://sg.hu/felhasznalo/1536955652

Pl: SG.hu bővítmény, Humoros-aranyos képek/videók . . .
  • Tetsuo
    Nem. Ez kivételes eset volt - gondolom.
  • Major
    Akkor, ez még belefér a Fórumban használható stílusok közé?
    Utoljára szerkesztette: Major, 2018.09.04. 08:16:16
  • j0nNyKa
    nem muszáj
  • Major
    Tényleg muszáj olvasni ezt a stílust?

https://sg.hu/forum/uzenet/1535874826/11
    https://sg.hu/forum/uzenet/1535874826/12
    Utoljára szerkesztette: Major, 2018.09.03. 19:45:54
  • TokraFan
    Okéz, köszönet!
  • j0nNyKa
    first of all idezem a bannert

second: jatekos modtopicba leirod mit szeretnel, es odarakom, vagy inditasz hazigazdasagrol szavazast, es ha megkapod, magadnak is meg tudod oldani
  • TokraFan
    Üdv,

Ide szeretnék egy "fejlécet" (banner képet), és alá néhány linket elhelyezni? Namost How to? Előre is tenk jú!
  • jazzy
    https://sg.hu/forum/uzenet/1019331381/363111
  • ximix #24534
    Ha jól sejtem, Jonnyka-nak újabb "rajongója" akadt. (bár a nickname nem teljesen egyezik)
    https://sg.hu/forum/tema/1533746536
  • j0nNyKa
  • Efreet
    Intézzétek el privátban, beszéljetek meg egy randit vagy bármit, de ne a fórumban csináljátok. Senki nem kíváncsi a lelki életetekre egymással kapcsolatban.
  • Tetsuo
    Eteti?
  • j0nNyKa
    mekkora troll vagy, megnyomtam
  • Dzsini
    tessék
  • Tetsuo
    Így nem ér! Csinálj valami olyat, amitől kitiltanak.
  • Rushx
    Üdv! Kérnék szépen erre a felhasználó névre vagyis magamra egy törlést vagy tiltást. Nem szeretném használni többet ezt az accountot.

Légyszi jelezd itt moderátor ha már törölve van!

Köszönöm!
  • Zephyr Retiring
    Rendezték.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legalábbis Cipruson már rendicsek az SG elérhetőség
  • j0nNyKa
    meselj meg kerlek
  • pxxl
  • Mr_no_NaMe
    Te a való életben is csuklóból paraszt vagy mindenkivel, vagy csak itt csinálod ezt évek óta? Inkább örüljél a feedbacknek.
  • j0nNyKa
    eddig nem akartunk dolgozni rajta, így már igen hogy megkértél rá
  • Mr_no_NaMe
    Srácok pls tanúsítványt frissítsetek! Globálisan lehalt az sg :(
  • Dzsini
    Igen, ez ugyanaz - ott írja, hogy "nem megbízható tanúsítvány".
  • Dzsini
    Jaja, a mai nappal lejárt a tanúsítvány aláírása. Majd megújítják, addig hidd el becsületszóra, hogy mi vagyunk azok :)
  • sertrex
    Hali! Ezt írja ki ha be akarok lépni az SG-re. MS Edge-et használok és a legfrissebb Win 10-et.

"Ez a webhely nem biztonságos.

Ez azt is jelentheti, hogy valaki meg akarja Önt téveszteni, vagy el akarja lopni a kiszolgálónak küldött adatokat. Azt ajánljuk, hogy haladéktalanul zárja be a weblapot.

Ugrás a Kezdőlapra
    Részletek
    A webhely biztonsági tanúsítványa még nem érvényes, vagy már lejárt.
    Hibakód: DLG_FLAGS_SEC_CERT_DATE_INVALID"
  • reynaud #24515
    Pedig én még sorba álltam volna harmadiknak,egy nicknév átírást kérve,reynaud-ra egy felhasználót dob a kereső és a változtatás amire a jelenlegit szeretném RD Reynaud,sem keresztezné senki más regisztrált nicknevét a fórumon.
    Moziba nem mennék ,és karácsonyi kívánságom sem lesz :),ezt viszont szeretném,ha esetleg még lehetséges és vállalod,köszi.
  • MerlinW
    Írtam neki privátot, hogy álljon 5 percig a sarokban. Letöltötte büntetését, mindenki mehet vissza játszani. Holnap Jonny bácsi lesz az óvóbácsi.
  • j0nNyKa
    ok
  • Tetsuo
    Topik
    546. hozzászólás.
    Nem az első eset, pedig vettem a fáradságot és elmagyaráztam neki, illetve kértem tőle valamiféle alátámasztást, ez mindig elmaradt.

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2018.04.24. 23:38:55