9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
 • ozimak
  #9874
  Érdemes az érem mindkét oldalát látni. Sajnos mindkét ország megéri a maga pénzét...
 • mulli1986
  #9873
  Na hát mivel nagy a csend itt, gondoltam beírom, hogy a magyar egységeket már átirányították a keleti "frontra" Tegnap óta százával viszik a 3-ason a tankokat és nehéz gépjárműveket Nyíregy és Debrecen felé. Tegnap délután rengeteg katonai helikopter is elment felettünk. Miskolc és környéke.
  Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2022.02.25. 14:13:50
 • horthy
  #9872
  Kina ki akarja szoritani a dollárt !

  Na ebből lesz a balhé ! Kis rövid cikk ! Jellemzöen ami fontos nem kap figyelmet !
 • Stockbauer33 #9871
 • BladeW
  #9869
  Helyzetjelentés:
  Természetesen a háttérből továbbra is Trump irányít, a gonosz pedig nemsokára végleg lelepleződik. Már nem kell sokat várni testvéreim!
  https://telex.hu/kulfold/2021/01/24/qanon-hivek-mi-lesz-veluk-trump-bukasa-csalodottak-biden-elnok-osszeeskuves-elmelet
  Utoljára szerkesztette: BladeW, 2021.01.24. 15:24:00
 • Tetsuo
  #9868
  Rossz a látószög, amiben értelmezitek a jelenséget. Szélesebb rátekintés szükséges.
  A fehér ember azért közellenség, mert ő a legveszélyesebb. Neki, vagyis ennek a közösségnek van a legnagyobb potenciája a rendszer megváltoztatásához, az "irányítók" likvidálásához - mára ez sem nagy esély, de mégis valami.
  Meg kell osztani a tömeget, lényeges egymásnak ugrasztani az embereket és így redukálódik az összefogás, vele együtt az ellenállás. Érdemes a legerősebb identitást/csoportot célbavenni mindenki más oldaláról, hogy roppanjon össze, majd jöhet a következő legerősebb identitás stb.
  Mindamellett a kiválasztottak is meg vannak vezetve, át vannak verve sőt, a rendszer legmagasabb szintjén lévő emberek is.
 • fonak
  #9866
  A történelmi tapasztalataik alapján kik akarták őket kiirtani eddig? Fehérek (ha őket annak tartod, az egyiptomi fáraó és népe is fehér volt)
  Vagy csak elkerülhetetlennek tartják ezt a folyamatot, és félnek egy lázadástól a fehér nemzetek részéről. Trump is ennek a megtestesítője volt a szemükben, meg Orbán is az, valahol Putyin is az, az AfD, Salvini, LePen, a brexit stb. is mind azok. Még ha a cionista frakció kegyeit is keresik, és részben támogatást, védelmet is kaptak cserébe. Trump elnöknél készségesebb lakája nem volt Izrael politikai céljainak valószínűleg, pedig erős a verseny. De Trump akkor is a "fehér remény" megtestesítője volt, ezért Hitler reinkarnációjának kellett beállítania és 4 éven keresztül kellett példátlan médiahadjáratot folytatnia ellene a többségi progresszív zsidóságnak.
 • horthy
  #9865
  Én csak azt nem értem mi a bajuk a fehér emberrel ? Hiszen ők is fehérek ( nem nagyon látok négereket köztük )! A világelitt Rotschild , Rockefeller stb . A világelitbe nem kellenek négerek ? Mert azzal hogy a BLM-t támogatják a fehér ember ellen azzal valahol saját maguk ellen dolgoznak . Pár száz évvel ezelőtt a fehér ember jó volt nekik világot hóditani és kifosztani . Most meg mehet a levesbe a " Mór elvégezte dolgát mehet a Mór ". Miért nincs már szükség fehér emberre ? Vagy azt remélik hogy hogy a négerek , latinamerikaiak nem kérnek nagyobb szeletet a tortábol ? Azok BLM-sek meg azt gondolják kapnak a Rotschild vagyonból vagy ? Jó azt is megértem hogy jó pénzért vannak kapható fehér emberek fehér fajtársaik ellen de ezek olyan " hasznos idioták " mert nemtom mit fognak majd csinálni ha kissebségbe lesznek ? Mondjuk szép lassan az évszázadok során " felpuhitották " a keresztény fehér embert ( ott nyomulnak ahol gyengeség van) . Én azt vettem észre ez a " Háttérhatalmi " bagázs mindig az osztályharcot hirdeti ! Gazdagot a szegény ellen , jobbágyot a földesúr ellen , feketét a fehér ellen vagy akárki ellen és valahogy a bankárok és pénzváltok jönnek ki minden konfliktusból jól . És milyen volna az Új Világrend ? Bankárfeudaluzmus vagy kommunista utópia magánvagyon nélkül ahol nem volna a kisembereknek magánvagyona ahol pl: bérlem a házam a banktól vagy valami multi cégtől vagy befektetési alaptól stb . Nemtom mit hoz a jövő ! Vagy alanyi jogon munka nélkül járó alapjövedelem ahol ha betartom az " Új Világrend " társadalmi normáit akkor van pénz ha nem akkor lenullázzák a bankszámlám ? Migráció bevándorlás Europába ahol lehet 10 év mulva 40 %-al kevesebb munkaerő kell a robotizáció miatt ? Irhatnám még sokáig .....
  Utoljára szerkesztette: horthy, 2020.12.15. 00:43:01
 • fonak
  #9864
  Isten miért féltékenykedik egy emberre, miért kicsinyes bosszúálló az Ószövetségben? Mert a saját képmásukra hozták létre ezt a képzeletbeli lényt azok, akik tisztelték? Ahogy a többi istenséget is a maguk képmására hozták létre a különböző népek. Ezek az istenségek (a politeistáknál) egymással harcolnak, paráználkodnak (halandó emberekkel sőt állatokkal is), emberáldozatot követelnek (gyerekeket is), sőt kifejezetten folyton vérre szomjaznak (lásd a prekolumbián civilizációkat). Ha belegondolunk, ezek sem sokkal szimpatikusabb istenek. Bár maga a koncepció, hogy Istenből csak egy van, és ő végtelenül jóságos sőt az egész emberiség megváltója, sokkal későbbi fejlemény. Ezeknek a természeti és primitív népeknek az istenek csak félelmetesek voltak, a természeti erők megszemélyesítői, nem "jóságosak", legalábbis a többségük nem volt az. A Talmud szerintem nem ír semmilyen cionizmusról, mert az a XIX. század végén jött létre.
  A többiben egyetértek, a zsidók kezdeményezői és előmozdítói a globalista törekvéseknek, a népek összekeverésére törekednek (kivéve a sajátjukat, bár ha érdekük fűződött hozzá "keveredtek" ők is szívesen a "gój" uralkodó réteggel beházasodás útján főleg). Sorost idézve: ők csak nyílt társadalomban élhetnek. Korábban a nyílt társadalmak a soknemzetiségű multikulturális birodalmak voltak (ezek közül már az egyiptomiba, a perzsába és a rómaiba is beszivárogtak, hol több hol kevesebb sikerrel), ma már a globális "összefosás".
 • Tetsuo
  #9863
  A Talmudban a cionizmusnak három szintje van: az első a mai Izrael/Palesztina területe, a második a Nagy Izrael a Nílustól az Eufráteszig, a harmadik pedig a világ zsidó uralma. Ha megfigyeled, látod, a globális törekvések mögött leggyakrabban zsidó kezdeményezők, felhajtók állnak. A Talmud azt is írja (a Bibliára hivatkozva), hogy a cionizmus a nagy királyuk eljövetelének előkészítése, aki uralni fogja az egész földet.

  A Biblia és a Korán leírja, hogy a végidőkben annyira elhatalmasodik a bűn, hogy mindez megtestesül egy globális uralkodóban, az Antikrisztusban.

  Ugyanezek azt is írják negatív kontextusban, hogy annak idején Nimród király, aki királyok felett, népeket összefogva uralkodott, még hatalmasabb akart lenni, emiatt fel akart érni Istenhez - aki végül összekeverte a nyelveket, hogy ne egyesüljenek, hanem külön nemzeteket alkossanak.
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2020.11.28. 10:15:21
 • fonak
  #9860
  A progresszívek számára mindig is a világállam, világkormányzás volt végcél az elmúlt 100 egynéhány évben. Aki olvasott sci-fit annak ezt nem kell magyarázni. Ezért hozták létre az ENSZ-t, amelyet a világkormányzás fokozatos bevezetésére szántak, hogy meglegyen ehhez az intézményrendszer, a nemzetközi szervezetek sora, az azokban "kitenyésztett" bürokrataréteg stb.
  Persze sok szép és nemes indokot hoztak fel: a háborúk és a nyomor megszüntetése, az emberiség felemelése globális együttműködéssel stb. Csak van egy kis probléma is, egy világkormány nem lehet demokratikus, azt hiszem ezt mindenki belátja. Ott van a példa, az EU, az sem tekinthető demokratikusnak. Egy világállam csak diktatórikus lehet, vezetői leválthatatlanok lennének (mint mondjuk ma a Kínai Népköztársaság elitje és vezetői), bár bizonyos jogokat papíron garantálhat a lakosainak.
  Utoljára szerkesztette: fonak, 2020.11.27. 13:09:04
 • Tetsuo
  #9859
  Olyannyira nem csak elméletek ezek, hogy mára a vak is látja, gőzerővel azon (a világállam kiépítésén) dolgoznak.
  Mindamellett számtalan tekintélyes gondolkodó (az idézett államférfin túl) erre a következtetésre jutott történelmünk folyamán sőt, a klasszikus tradíciók jórésze is ezt jövendöli.
  A különösen fontos az, hogy felismerd, kik dolgoznak ezen, akikkel nem szabad közösséget vállalni semmiben, hiszen a "rossz" (az abszolút rossz) oldalán állnak.
 • horthy
  #9858
  Nem akartam odairni ezt ki mondta ! Mert még kibannolnak az sg-röl ( most néztem meg mert egy dal alatti forumon találtam youtube-n ) ! De annyit mondok egész Hollywood ő ellene harcol ! Minden szinész kap egy Oszkár dijjat ha valamit letesz az ideologiája ellen vagy köp eggyet a képére ! De akár hogy is támadják sajnos ebben igaza volt meg máig él ez az igazság sőtt a Romai Birodalom idején is igaz volt ! Pl: Julius cézár halálához a Föniciai pénzváltoknak . Le tudtak fizetni szenátorokat meg felbujtani . Több ezer éves tapasztalatuk van ! Nem értenek nagyon semmihez de mindenhez szinte közük van áttételesen . Nincsenek nagy épitészeti és technikai alkotásaik stb ( az általuk finnaszirozott szakemberek csinálják ezeket ) de egy dolgot nagyon jol ismernek az embert annak minden gyarloságával " mint az ördög " és igy tudják kihasználni és az ők képükre formálni a világot !
  Ez az én szerény véleményem ! Sajnos a világ eseményei ezt igazolják . Amikor a legnagyobb szabadságot hirdetik " Liberalizmus " akkor tulajdonképpen a legnagyobb diktaturát fogják majd bevezetni ! Mindig is jellemző volt rájuk a sunyiság az " elferditett beszéd " mást mondanak és mást csinálnak mindig kihirdetnek egy nemes célt az aljasság szolgálatában . Amolyan Moszad-os stilusban " hamis zászlós hadmüveletek " . Maximális a profizmus az emberek figyelmének elterelésében valami hihetetlen profi lépésről-lépésre szép fokozatosan lassan de biztosan elérni a célt . A cél a Globális Világállam egy szük gazdasági pénzügyi tanács vagy elitt vezetésével ! Az a szomorú hogy ez nem összeesküvés elmélet hanem már inkább gyakorlat csak nyitott szemmel és füllel kell járni és minden aproságra odafigyelni ( pl: rövid ujságcikkek ) . Általában a leglényegesebb informáciok a legrövidebbek nem nagyon részletezik őket .
 • Tetsuo
  #9856
  Mi közöd hozzá? Csak olyan érved van a témát illetően, hogy a vitapartnered miért teszi ezt, meg azt?! Ennyit tudsz? Pedig Orbán álhazafiságának és álkereszténységének leleplezéséhez nem kell rocket science, csak némi logika és memória.
 • horthy
  #9853
  Nem kell hogy esze legyen ! Majd meg lesz neki mondva mit csináljon ! No problemo
  A " Deep State-nak vagy Wall Street-nek vagy nevezzük akárhogy ezt a háttérbe sunnyugo " bankárkasz brigádot " Biden kell ! Ennyi röviden.
  Csak nyitott szemmel és füllel kell járni és akkor az ember észreveszi a sok mellébeszélésbe a lényeget .

  Egy kis copy paste :

  "A küzdelmet és a gyűlöletet az emberek között
  Nagyon sajátosan érdekelt társaságok táplálják
  Ez egy apró, gyökértelen, nemzetközi klikk,
  amelyik egymás ellen fordítja az embereket
  nem akarja, hogy békében éljenek
  Ők azok az emberek, akik otthon vannak
  mindenhol és sehol sem
  Akinek nincs talajuk, ahol felnőttek
  Aki ma Berlinben él, holnap Brüsszelben,
  holnapután Párizsban
  Aztán újra Prágában vagy Bécsben vagy Londonban
  és akik otthon érzik magukat mindenhol
  Ők az egyetlenek akiket nemzetközieknek nevezhetünk
  Mert mindenhol tudnak üzletelni
  De a nép nem követheti őket
  A nép kötődik a gyökereihez,
  kötődik szülőföldjéhez
  Kötődik a lehetőségekhez, amit az
  országa, a nemzete tud adni..."

  Utoljára szerkesztette: horthy, 2020.11.25. 20:19:09
 • ximix #9852
  Nyérc helyzet
  Gugli ford link

  Nem értem ezt a hozzáállást, miért nem égették el őket ?
  Csináltak egy több köbméteres veszélyes góc pontot évekre.
  Anno egy kanadai ismerősöm csirketelepén pl volt egy gázzal működő hamvasztó és minden elhullott állatott azzal eltüzeltek.
  Így védték az egészséges állományt, nem tudták a vadállatok esetleg széthurcolni lefertőzve megyéket, védték az talajvizet, mert arrafelé nincs vezetékes vízhálózat . . . .
 • BladeW
  #9845
  Jó, nem nézem meg, cserébe te se olvasd el ezt
  https://szkeptikus.blog.hu/2020/08/31/orvosok_a_tisztanlatasert_lassunk_akkor_tisztan
 • BladeW
  #9842
  Semmi, csak úgy megijedtem... szomorúszmájli
 • BladeW
  #9840
 • horthy
  #9838
  Bill Gates igaza lett !

  Érdekes az USA elnőkének a Tik-Tok al baja van de a Google-Facebook adatgyüjtés minden ok . A Google meg a Face az demokratikus adatgyüjtés . Egyszoval ha mi uraljok a piacot vagy a hozzánk tartozó érdekcsoportok , hirszerzést , pénzrendszert , kulturát , miénk a legerősebb hadsereg stb akkor az " demokratikus " minden ok , ha nem akkor nagy baj van . Ez a véleményem az ugynevezett " demokrácia " szó értelmezéséről .
 • Tetsuo
  #9837
  Az "egy kicsit Kína jön fel, mint a higany..." és sok hasonló megfogalmazás, ahol a "feljövés" mint a "higany" arra utal, hogy gyorsan, míg a "kicsit" ennek ellentéte, meglehetősen kusza és összességében értelmetlen mondatokat eredményezett.
  Az rendben, hogy nem vagy biológus, így nem muszáj, hogy fogalmad legyen arról, hol élnek elefántok (a Szaharában nem), de ekkor használhatnál más allegóriát/hasonlatot.
  Na mindegy, azért sejtjük, mire akarsz kilyukadni.
 • horthy
  #9836
  USA gazdasági és geopolitikai érdekek sérülése = " demokrácia sérülése "

  Ezt nem is lehetne ezt a " demokrácia " nevű lózung-t jobban le egyszerüsiteni . USA bajba van egy kicsit Kina jön fel mint a higany és néhány renitens álllam és kezdi érezni a " demokrácia " nagyvadjának gyengélkedését a Föld nevű planétán . És ezért mint egy sértödőtt " elefántbika " aki ha nem tud meghágni minden neki tetsző elefánt tehenet " a szaharába akkor dul-ful , borit nekimegy a turisták autojának stb . Hiába a természeti " minták " mindenütt ott vannak valamilyen formában . Visszatérve Israel-re az " Ószövetség nevében alapitott álamra " szerintem ameddig lehet ki fog az USA mellett tartani márcsak a " köldökzsinor " miatt is . USA nélkül nincs erős Israel legalábbis az AIPAC és a bankárok támogatása nélkül nincs ez közel keleti USA kirendeltség , " támaszpont " vagy nem is tudom minek nevezzem ezt az amerikai érdekérvényesitő érdekszövetséget .
 • Tetsuo
  #9835
  Korrupt persze, de nem korruptabb, mint bármely zsidóbáb állam élükön Ámerikával.
  A venezuelai nép helyett a washingtoni zsidók döntik el, mit tehet és mit nem a venezuelai kormány. Ez ám a demokratikus!
  A világ csendőreként mutatkozó Egyesült államok gátlástalan zsaroló és világrabló, semmi más. Az ő rendszerüket kellene eltörölni - végleg. A venézek többet érdemelnek.
 • gosub
  #9834
  Ez érdekes, Viktorék pont elkezdték újra feltölteni az aranykészletet, mert még a szoci Hornék elkótyavetyélték, szó szerint. Surányi eladta a nemzet aranyát, mert hogy a dollárnak jobb a hozama, hát nem jött be, mert az lement. Tulajdonképpen elszórták. Se felelős, se arany, de Viktorral riogatni e téren az nagyon divatos, de elég kifordított, hisz mindössze 3 tonnával vették át Gyurcsány-Bajnaitól, az is londoni letétben és most 31 tonna itthon.
 • horthy
  #9833
  Szankciók a demokrácia szószólojától !

  Megmondjuk Európának nem jó az az Északi Áramlat ! Csepfolyos amerikai gáz jobb volna mégha drágább is ! Lassan a Demokrácia szó is olyan közhely lesz mint régen a kommunista , vagy szocializmus volt . Ezt hogy magyarázzák ki a libsik ? USA nem akarja hogy Európa és Oroszország közeledjen egymáshoz ez nyilt titok .
 • Caliph
  #9832
  ehhez csak annyit hogy venezuela elég korrupt egy állam,és polgárháború közeli a helyzet..ha magyarország lenne ilyen helyzetben lehet díjaznám hogy viktor vagy az épp hatalmon lévő nem fér hozzá az aranytartalékhoz(bár mi a jegybankban tároljuk szal ilyen veszély nem fenyeget)amig nem rendeződik a helyzet,mert később ha rendeződött akkor szükség lesz rá az újjá építésre
  de az meg nem újdonság hogy amcsiék(izrael) megmondja másnak mit lehet és mit nem,szankciókkal,diplomáciai fenyegetéssel stb
 • Caliph
  #9831
  én most épp ezen vakarom a fejem. egy sötét bőrű színésznő bocsánatot kért azért,mert nem elég sötét a bőre meg tömpe az orra

  itt a cikk
 • ostoros
  #9830
  Amúgy nem tudom ki hallotta hogy most meg annak a Venezuelának, amelyet már vagy 20 éve embargóznak meg szabotálnak, most megtagadják, hogy a saját aranyát eladja amit a bank of englandben tárolnak. És milyen alapon? Hát azon, hogy a Nyugat az ellenzék vezérét fogadja el legitim kormányfőnek. Most a világ válság közepén, most lehet kihasználni a gyengeségüket, szolidárisék simán hagynának százereket meghalni a koronában, csak nekik legyen igazuk.
 • ostoros
  #9829
  A BLM ami egy rasszista szervezet? Az igen. Mert nekem senki ne mondja, hogy nem az!
  Volt egy bűnöző, akit a zsaruk kvázi kivégéztek. Eddig tiszta a történet. Utána meg a zászlóra lett tűzve a neve, a bőre színe miatt... Mert mi az ember legfőbb meghatározó tulajdonsága? Nem az életvitele? Nem, a színe a lényeg ezek szerint. A csávó egy sötét életet vezetett, ez határozza meg őt, nem a külseje! Persze a bűnözők élete is számít, csak akkor úgy kellett volna elnevezni, hogy dark lives matter...
  Ugyanezen gondolatmenet alapján nekem fel kellene háborodnom Charles Manson bebörtönzésén, mert hogy ő is fehér? Francokat. Semmi közöm hozzá, ahogy a kivégzett áldozathoz sincsen köze a többi fekának, kivéve a rasszista BLM szerint.
 • hiper fizikus
  #9828
  "nem is értem mit lopakodnak ezek itt össze-vissza"
  Tömegpusztító fegyvert lehet bevetni velük .
 • BladeW
  #9827
  Ja, az tuti!
  Én eleve nem is értem mit lopakodnak ezek itt össze-vissza. Tessék felvállalni a harcot szemtől-szembe, mint egy igazi szamuráj!
 • hiper fizikus
  #9826
  Saját lopakodót fejleszt Japán
  Ennek nem lesz jó vége, ha mindenkinek lesz különféle lopakodói !
 • hiper fizikus
  #9825
  Felejtés joga - Belgiumban megbüntették a Google-t
  ez burkolt cenzúra

  Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2020.07.16. 20:45:38
 • Caliph
  #9822
  emlékeztek még az index videóra,amikor a rendőrök a kocsira tepertek egy biciklis nőt,és mindenki hogy sajnálta őt,és támadta a rendőröket hogy brutálisak:immár hivatalos:

  2020. május 16-án, 11 óra körül egy kerékpárral közlekedő budapesti nő a XI. kerületben, a Bertalan Lajos utca és a Bartók Béla út kereszteződésében a közlekedési lámpa piros jelzése ellenére áthaladt az útkereszteződésen.

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának állományába tartozó rendőrök a közlekedési szabálysértés miatt a Bartók Béla úton igazoltatni akarták a kerékpárost, aki azonban a rendőri felszólítás ellenére nem állt meg. A szabálysértés elkövetőjét végül úgy sikerült csak megállítani, hogy a rendőrök a szolgálati gépkocsival elé kanyarodtak.

  A megalapozott gyanú szerint a rendőri intézkedés során az elkövető nem volt hajlandó magát igazolni, erre vonatkozó újabb rendőri felszólításra egy valótlan személy adatait adta meg.

  Amikor a nővel közölték, hogy az általa megadott adatok alapján a személyazonossága nem állapítható meg, kijelentette, hogy mivel már megadta az adatait, a rendőröknek nincs joga feltartóztatni és neki erre egyébként sincs ideje, majd a kerékpárjára szállva ki akarta vonni magát a jogszerű intézkedés alól.

  Az engedély nélküli távozás megakadályozása érdekében az egyik rendőr a bicikli kormányánál fogva visszatartotta az elkövetőt, aki erre bal kézzel a rendőr felé ütött. Ezt követően a rendőrök megbilincselték és az előállítás érdekében megkísérelték beültetni a szolgálati gépkocsi hátsó ülésére, az elkövető azonban – akadályozva a folyamatban lévő intézkedést – folyamatosan ellenállt, és az intézkedő rendőrt combon rúgta.

  Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki a biciklist, aki részben elismerte a bűncselekmény elkövetését, és nem élt panasszal a gyanúsítás ellen.
 • Tetsuo
  #9819
  A rendőrök és szakszervezeteik helyében országos sztrájkot hirdettem volna 1-2 hétre és majd ha bocsánatot kérnek a civil tömegek, meg emelni akarják a béreket, akkor venném fel újra a szolgálatot.
 • horthy
  #9818
  Ha fegyvert rántana egyből jönnének a liberális jogvédők !
 • horthy
  #9816
  Hát igen neki és más globalista haverjainak fő célja a nemzetállamok és a fehér ember eltüntetése és erre kiválo eszközök a muszlimok meg a négerek . Mindenütt a világba nyomulnak ahol tudnak de különösen Európába . Kinába meg ruszkiba nem nagyon sikeresek és még jó pár országba . Valahogy megérezték hogy Europa meggyengült . Olyan hogy vákum nem sokáig létezett a történelembe az üres teret előbb vagy utobb kitőlti valami lehet a muszlimok , cigányok stb . Ki tudja mi lesz ? A nemzetközi bankárok által pénzelt szabadkömüvesek vetése beérett a kereszténység megyengült az évszázadok alatt amit a Soros féle civil szervezetek még tovább gyengitettek az erkölcs a morál totális lezüllesztésével . Nemtudom igazábol mi a bajuk a globalistáknak a fehér emberrel hogy kipécézték maguknak öket mert probálkozhatnának Kinával , Indiával stb de valamiért Europába létre akarják hozni az uj embertipust a kevert fajt nemzeti identitás nélkül és kultura stb nélkül . Európai Egyesült Államokat akarnak USA vazalluskét Kina és Oroszországgal szembe nemtom mi a világstratégájuk . De azt tudom mindig szeret a világelitt kisérletezgetni , isteni szerepjátékot játszani de abbol általában mindig valami butaság lesz . Hogy Istenek legyünk ahhoz magasabb tudatszint kell ettől meg az emberiség beleértve a " Globalogazdit " is messze van mint Makó Jeruzsálem-től . Hiába ölnek milliárdokat technikai fejlesztésekbe , pszihologiai tanulmányokba a mégnagyobb kontroll és befolyásolás érdekébe a végeredmény hosszabtávon valami baromság lesz mivel nincs olyan rendszer amit az emberiség ne tudna elcseszni . Mindegy hogy azt a rendszert ősközösségnek , királyságnak , kapitalizmusnak stb minek hivják . Hosszan lehetne fejtegetni a dolgokat egy egész könyvet lehetne erről irni de megmondom öszintén hogy a liberálisokba én inkább a hasznos idiótákat látom a " Globalogazdi " számára megvezetett buta vagy az apjukat anyjukat pénzért eladni hajlamos gazembereket látom én haragszok rájuk nagyon . Négereknek meg üzenném ha már annyira nagyok a lelki sérüléseik a rabszolgakereskedelem miatt járjanak már utána kik üzemeltették a rendszert és kik voltak a legnagyobb haszonélvezőik a háttérbe érdekes dolgok derülnének ki . Csak sajna az inteligenciájuk idáig nem terjed ki . Ez a buta egyed is aki letérdepelteti a kiscsajt persze csajt néz ki célpontnak nem egy kigyurt állatot akitől esetleg kaphat egy maflást most ezzel mit ér el ? Egész életébe büszke lesz arra hogy egy fehér kiscsajt megalázott ? Hoz ez változást az életébe ? Be fog kerülni a gazdagok klubjába ettől viccesen mondva a " Rochildok " közé ( mert oda biztosan nem ) ? Valoszinüleg másnap elmegy dolgozni valamilyen szaktudás nélküli segédmunkára vagy valamilyen munkára de az élete problémáit ez nem fogaja megoldani és a " Globalogazdi " se fogja megoldani ha nem lesz őrá szükség ő is megy a " levesbe " minden szivfájdalom nélkül megszabadulnak tőle ! „A mór megtette kötelességét, a mór mehet” .
 • Caliph
  #9814
 • Caliph
  #9812
  kiváncsi vagyok mikor kezdenek el rendőröket ölni. és hogy mennyi rendőr fog belehalni abba,mert nem használt fegyvert jogosan , mert attól fél hogy őt is előveszik
 • Tetsuo
  #9810
  Ez kb. 3 éves videó, a lényege, az Antifa terrorszervezet egy fizetett csürhe.