9806
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
 • zserni
  #9806
  Még egy tasli Paresnek:
  Bearth: Kedves magyar hazafiak! Maradjatok éberek, védjétek meg a családjaitokat, a népeteket, a kultúrátokat és a nemzeteteket! Ha nem teszitek, olyanná váltok, mint Svájc vagy Németország. A Nyugat „liberális”, vagyis kapitalisztikus politikája teljesen lerombolta alapértékeinket, a család intézményét, és kiüresítette a nemzet fogalmát. Egészen védtelenné váltunk. Irigylem Magyarországot, ahol van szolidaritás, öntudat, hazaszeretet, családpolitika és gyermek – egyszóval jövő.

  Nagy tisztelettel üdvözölöm a magyar hazafiakat Svájcból!
  https://888.hu/csak-neked-csak-most/a-888-on-keresztul-uzen-a-magyar-hazafiaknak-ignaz-bearth-4234404/
 • Tetsuo
  #9805
  Zsidók a vatikánban
 • Tetsuo
  #9804
  Link
 • Tetsuo
  #9803
  Toroczkai: Még mindig férgek rágják belülről a nemzet testét...
  3 perces részlet a beszédből
  Fortunátus Imre óta egyre intenzívebben ők az okai népünk tragédiáinak.
 • Tetsuo
  #9802
  Szégyen, hogy ő is a holokauszttal takarózik, de judeokráciában ez kötelesség.
 • gosub
  #9801
  Ennek az Antigréta Naomi Seibt-nek rettentő érdekes arca van, bevallom kicsit ijesztő, szokni kell. Azt mondja, hogy gondolkodjunk? Azt tudtommal nem nagyon tanácsos, mert aki ezt teszi hamar beüti(k) a fejét. Megszokhatná már, hogy kérdezni se szabad.
 • zserni
  #9800
  Hát persze. Csak motiválják egymást
  Más: a beteg Grétának született egy egészséges "anti Grétája"
 • BladeW
  #9799
  Ezzel a hozzáállással sose lesz belőled normális konteós. Szedd már össze magad!
  Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.03.01. 15:40:36
 • rebekakocsis
  #9798
  mit vársz egy gyíkemberhívőtől?
 • gosub
  #9797
  Kicsit olyan fake hangulata van.
 • zserni
  #9796
  Ilyen egy éjszaka a halálvárosban, ahol már a 5G is műkszik: https://www.youtube.com/watch?v=Zp3jH6iYrnw&feature=emb_title
 • zserni
  #9795
  Csak semmi pánik a "kínai nátha" miatt !
  Aki kitalálta, majd meghozza rá a vakcinát is. Most éppen Bill Gates játssza el a már jól bevált "probléma-reakció-megoldás" csalit.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=157&v=3aGky3hc-qw&feature=emb_title
 • gosub
  #9794
  Jól néz ki az idei tavasz, nyakunkon a koronavírus, a törökök ránk engedik a migriket, a haszidok pedig sorba vásárolják fel a Bodrog környéki falvakat, Debrecent, Nyíregyet. Biztonságos?

  Ha a déli határ mentén felgyűlnek a keletiek durva lesz ha beviszik oda ezt a koronavírust. Demokraták, Ballik mit fognak követelni? Engedjük be a tömeges vírusgazdákat és pátyolgassuk a toppos egészségügyünkkel, vagy hogy miért nem védi meg a kúrmány a határt és tartja kint őket?
 • Tetsuo
  #9793
  Na igen, az meg a másik, hogy kikeresztelkedett zsidó volt az inkvizíció intézményének alapítója és válogatott kínzások hírhedt gyakorlója.
 • gosub
  #9792
  Igen, igazad van, olvastam róla.
  Azt is lehetne feszegetni, valójában ki, kik is hozták létre az inkvizíció intézményét. Mintha most is lennének önjelölt szervezetek akik szívesen vállalnák ezt a szerepet ugyan olyan hatalommal és különjogokal.
 • Tetsuo
  #9791
  Giordano Brunót nem a valóság hirdetéséért ölték meg, ahogy Galileo Galileit sem azért fogták perbe. ;-) A többi stimmt.
 • gosub
  #9790
  Ezt én is az imént olvastam. Ez már kezd középkori államvallássá válni.
  A tézisei valóságtartalmát vizsgálni, kritikával illetni tilos, teljesen dogmatikussá teszik. A vélt bűncselekmény helyszínein mind a mai napig valódi kriminalisztikai kivizsgálást lefolytatni tilos. Évek alatt kialakították a 'példabeszédeit' amit mindenkinek kötelező megismerni és hinni benne. A holokausztban való hittan lassan minden korosztálynak kötelezővé válik. Szenteket és zarándokhelyeket hoztak létre, meg botlatókő néven mini stációkat. Mára több ilyen 'kövön' szereplő személyről kiderült, hogy csak elvándoroltak főképp az USÁba.
  Aki nem hisz benne és utánajár, kikutatja, a valóságot közli és ezt hirdeti azt perbe fogja a modern inkvizíció és elítélik. Mint Giordano Bruno-t, csak még nem égetik meg, bebörtönzik és teljesen tönkreteszik az egész további életét.
  Fura egy ország ahol egy vallási közösség törvényeket csináltathat a maga számára és eléri, hogy a téziseit bármilyen más vallási, vagy világi, világnézeti többségnek bárminemű ellenkezés nélkül kötelezően kelljen hinni benne.
  Utoljára szerkesztette: gosub, 2020.02.22. 22:24:39
 • Tetsuo
  #9789
  Minden egyes középiskolás tanuló köteles lesz ellátogatni a legújabb holomúzeumba Köves Slomó törpeszekta-vezér ajánlatára.
  S*ggnyalás és tömeges agymosás egyben.
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2020.02.22. 20:26:59
 • gosub
  #9788
  Értem, nem ismerem igazán Posta Imrét, talán egy-egy cikket olvastam vele, de tudhatná, hogy olyan gazemberekkel áll szemben akikkel még szóba állni sem szabad. Ha szerepelni akar náluk akkor ahhoz minden hájjal megkentnek kell lenni, mert pillanat alatt ellene forgatják a szavait. Szülőként a kisbabát nagyon sajnálom...
 • Tetsuo
  #9787
  A 24.hu Kerner Zsolt nevű firkásza az amerikai nagykövettel készített interjút Miközben...
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2020.02.20. 20:08:07
 • BladeW
  #9786
  Én keverem össze? Posta Imre racionális látással rendelkezik. Az index hazudik, a cionisták kezében van, így próbálják lejáratni.
 • gosub
  #9785
  Miért? Összekevered a konfliktus kereső, önfejű, üldözési mániát a racionális látással.
 • BladeW
  #9784
  Posta Imrénél lehet csatlakozni a "hazafias népfronthoz"
  https://index.hu/belfold/2020/02/17/posta_imre_pi_kor_dusnok_gyerek/
 • Tetsuo
  #9783
  Na igen, ehhez Wass Albert "antiszemitizmusának" magyarázata illik, mintegy mécsesként a kultúrmarxista szellemi sötétségben, ami az úgynevezett jobboldalt is mérgezi úntalan.

  "WASS ALBERT: így lettem antiszemita

  Erdélyben nőttem emberré, a kolozsvári Református Kollégiumban. A város lakosságának nagy része még magyar volt akkor, de voltak az osztálytársaim között zsidók is, bőven. Már diákkoromban elkezdtem írni. Verseim és elbeszéléseim megjelentek olykor Erdély legnagyobb napilapjában, a kolozsvári Ellenzékben, és így bejáratos voltam a szerkesztőségbe is, ahol barátságba kerültem Indig Ottóval, Hunyady Sándorral és Ligeti Ernővel, kik véletlenül mindhárman zsidónak születtek. Ennek akkoriban nem sok jelentősége volt, mert elsősorban mind erdé­lyiek és magyarok voltunk, román megszállás alatt. Ott kezdte el pályafutását egy másik zsidó gyerek is, Havas Emil, aki egy szép napon bejelentette: „Nem gürcölök én itt tovább, hanem ki­megyek Amerikába, és ott leszek újságíró.”

  Még aznap délután átment a New York nevezetű kávéházba, ahol a román egyetemi hallgatóknak külön törzsasztaluk volt, és szembeköpte az ifjúsági elnököt. A felmérgesedett diákok jól elverték, és másnap már harsogta a nagy hírt a világ minden rá­diója: zsidóverés Romániában, ölik a zsidókat Kolozsvárott! Két napra rá ott volt a repülőjegy a Havas Emil zsebében, és repült New Yorkba, ahol állás várt rá a New York Timesnál.

  Nagy csoda volt ez, sokat beszéltek róla, de aztán a magyar­ellenes hangulat egyre sűrűbb magyarveréseket eredményezett, ezekről azonban nem tettek említést sem a rádió, sem az idegen nyelvű újságok, s Erdély magyarjainak nem volt hova menekül­niök előle. Helyzetünk egyre romlott, s végül is ránk szakadt a második világháború. Aztán a németek megkezdték összefog­dosni a zsidókat, mi meg próbáltuk elrejtegetni a szerencsétle­neket~ ahogy lehetett. Behívtak katonának s mentünk háborút csinálni. Fölfordult a világ. Milliók pusztultak el, milliók váltak földönfutókká.

  Engem Bajorföldre sodort a vihar, ott nyomorogtam nehány évig, majd Hamburgban lettem éjjeliőr. Közben megírtam ne­hány könyvet is. Ebben az időben jelent meg egy aprócska elbe­szélésem, Kicsi Anna sírkeresztje címmel, melyben szó van egy zsidó boltosról, akit elrejt a falu, s amikor rázúdulnak a musz­kák a házakra, szaladnak az emberek a zsidóhoz segítségért, de annak nincs ideje, mert a kommunista pártot kell megszervezze a városban. Alig jelent meg ez az elbeszélés, máris nekem estek: „Antiszemita uszítás! Antiszemita náci! Hogy mer ilyesmit írni! A zsidók mindég segítették a népet!”

  Így lett belőlem először antiszemita. Aztán 1950 augusztusá­ban négy kisfiammal együtt Amerika földjére léptem. Alig kö­pött ki magából a nagy hajó, olcsó kis New York-i hotelszobám­ban megjelent Havas Emil. Végignézett, mintha sohase látott volna, és kijelentette: „Maga még fiatalember! Írásai után több­nek gondoltam. Maga tehetséges! Ezért elhatároztuk, hogy meg­mentjük magát. Egy javaslattal jöttem.”

  A javaslat ez volt: írjak nekik egy könyvet, ahogy azt ők kí­vánják, és „ők” bestsellert csinálnak belőle, a Readers Digest is lehozza, és filmet is készítenek. Arról azonban, hogy „miképpen kívánják”, nem volt hajlandó nyilatkozni. Én pedig ragaszkod­tam ahhoz, hogy csak úgy tudok írni, ha tisztán látom a témát. Még fenyegetni is próbált: „Ha nem fogadja el a javaslatunkat, egyetlen könyve se jelenik meg Amerikában! Mert akár hiszi, akár nem: itt vannak a kezünkben a kiadóvállalatok, a sajtó, a televízió! Amerika azt lát, amit mi akarunk, hogy lásson, azt hall, amit mi akarunk, hogy halljon, és azt olvas, amit mi aka­runk, hogy olvasson!”

  Nem tudtunk megegyezni, és Havas úr haragosan eltávozott. Hamarosan rájöttem, hogy igazat mondott. Amikor első kézira­tomat megküldtem az egyik jól ismert ügynöknek, nehány nap múlva visszajött minden magyarázat nélkül. Miután ez több­ször is megismétlődött, megalapítottam az Amerikai Magyar Szépmíves Czéhet, erdélyi mintára, és később a Danubian Press nevezetű kiadóvállalatot. Vén koromra mindkettő megbukott ugyan, de azért kiadtunk összesen 22 könyvet magyarul és an­golul, s a Transylvanian Quarterly, Hungarian Quarterlyés The Central European Forum nevezetű folyóiratokat.
  Az antiszemita jelző nagy erő itt Amerikában, azt beismerem. Nehéz küzdeni ellene. Mindössze az bosszantó kissé, hogy nem szolgáltam rá. Még csak nem is amiatt bélyegeztek meg, amit írtam, hanem azért, amit nem voltam hajlandó vaktában megírni.

  De ilyen az élet! S én inkább vagyok szegény ember tiszta lelkiismerettel, mint gazdag ember, ki szégyenszemre eladja magát."
 • gosub
  #9782
  Azért félelmetes, hogy azok a régi karikatúrák mennyire valóságosak, találóak.
 • zserni
  #9781
  Nem. Védelempol., ahogy ott van felül..
  Ha pontosabbak akarnánk lenni, akkor már 1776 tól mind áruló, amikortól lecserélték a nemességet egy négy évente "szabadon" választható marionettekre, hogy a világfasizmusban azért még a szabadság illúziója megmaradjon.
  De azért még is, ebben az illúzióban nincs semmi jelentősége szerinted annak, hogy patkányferi, vagy félnótásvona, vagy éppen Viki a vezírünk ?
  Ezt elfelejtetted linkelni: https://kuruc.info/r/6/208282/
 • Tetsuo
  #9780
  Ugye nem a belpol a téma, mert ahhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy 1945 óta MINDEN kormány hazaáruló.
  Az Orbán-kormány egy dologban konzekvens: a cionizmusában.
 • zserni
  #9779
  @Pares ! Emlékszel még erre a postodra Pares ? #9457
  "Ha nézel nemzetközi blogokat is, olvashatsz olyanokat, hogy: szeretnénk mi is olyan vezetőt, mint a Magyaroknak van."

  Meg is mondom neked, hogy miért: mert csak felületesen ismerik azt, ami Magyarországon történik. Sőt, csak annyit vesznek át a hírekből, ami a saját narratívájukba is illik. Orbánról csak annyit tudnak, csak az a kép létezik róla, amit a közmédiában is agyba-főbe nyomatnak, és ami a Fidesz egyetlen narratívája is, amire megpróbálnak mindent leegyszerűsíteni: a bevándorlásellenes Orbán hősies harca a bevándorláspárti EU ellen. A korrupciós ügyek Magyarország határain túl nem jutnak el. A Sargentini-jelentés nagy része is a korrupcióról és a jogállamiság leépítéséről szólt, nem a bevándorlásról. De a média hatalma megkérdőjelezhetetlen. És a manipuláció ugyan úgy igaz a liberális és nemzeti oldalra is, ha tetszik, ha nem.

  És ehhez mit szólsz ?
  https://www.youtube.com/watch?v=-4iZ70HCD08

  Gott segne Orban und ganz Ungarn weiterhin und rette Deutschland. Was die deutschen Lügenmedien über Orban verbreiten möge niemand glauben.

  Herr Orban - bester europäischer Staatschef !

  Ungarn War schon immer Heller als Der Rest Europas,Danke Ungarn,Ihr werdet immer Freunde von Deutschland/Europa sein.....

  Ich wünschte mir, wir, in Deutschland hätten eine solche Regierung respektive Regierungschef! Orban nimmt seinen verfassungsmäßigen Auftrag ernst, ganz im Gegensatz zu unserer Kanzlerin, die täglich gegen ihren Diensteid verstößt! Orban läßt sich eben nicht kaufen, wie unsere verkommenen Volksvertreter!

  Ezt is meg tudod magyarázni Pares ?
 • gosub
  #9778
  Ahogy magukról mondták ők a világ legerkölcsösebb hadserege. Valószínűleg a holokauszt miatti poszttraumás szindróma kényszerítette őket erre a bátor tettre. Aki nem ért egyet az az izraeliek halálát kívánja, tehát antiszemita.
  Szerintem a világsajtó ugyan olyan csendben lenne mint most, ha orosz bombázó EL-AL géppel fedezte volna magát. Ebből is látszana a pártatlansága és a kettős mérce teljes hiánya.
 • Tetsuo
  #9777
  Tipikus zsidó módszer: Polgári repülőgépeket fedezékként használni.
 • zserni
  #9776
  Erre bizony még BladeW sem panaszkodhat, különösen a hivatkozásokat illetően nem
  Ha viszont valaki ilyen alapos elemzést ír, jó lenne tudnia, hogy pl. a zusa elnök csak a 39. szinten következik a valódi döntések hozásában, tehát van előtte még 38 titkos fok, amelynek jobb esetben is csak 2 év után léphet be a 2. fokára.
 • Tetsuo
  #9775
  A legújabb háború kibontakozása
  Nagyon jó cikk.
 • hiper fizikus
  #9774
  Ma reggel újabb légicsapás volt Iránban . Valami lesz, valami készül .
  Nem érzem magam anyira okosnak, hogy megjósoljam ezt, nem is merem .

  Utoljára szerkesztette: hiper fizikus, 2020.01.04. 08:16:47
 • hiper fizikus
  #9773
  Az újévben csak most néztem híradót, már értem, hogy miért amerikáztál .
  Szerintem ez év első negyedéve csupa erőszakkal lesz teli, szörnyen indul . A tendenciák csak fokozódni fognak .
  Mi fórumozók az iragatásainkal semmire se megyünk már . Egyébbként is a többi fórumok politika topikja tömve vannak a trolkodókkal, ügynökökkel .
 • zserni
  #9772
  Azt, hogy a bankjegyet Iránban is a FED nyomtassa...
 • hiper fizikus
  #9771
  Akkor mit akar ?
 • Caliph
  #9770
  amerika csak nem akarja hogy a közel keleten tartósabb béke legyen.
 • hiper fizikus
  #9769
  https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/12/16/igy_oszlik_meg_a_vilag_69_000_000_000_000_dollar_adossaga/
  Most egy csúnya jelzőt akartam volna írni hozzá, de kimoderálnák, ezért nem teszem, de te gondold oda helyetem is .
 • zserni
  #9768
  Visszatérve a kérdésedre találtam egy magyar blogon ugyan azt, amit én 15 éve írogattam Stewart Swerdlow ról a másik topikon.
  Itt van egykis izelitö belöle.
 • zserni
  #9767
  Elsősorban onnan, hogy a miénket szívják el... de ez már nem ennek a topiknak a témája.