19777
 • sertrex
  #19777
  E cikk szerint továbbra is Ian Bell marad a Slightly Mad Studio vezérigazgatója és az EA Sports égisze alatt készülnek majd a további SMS játékok.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2021.07.16. 14:33:56
 • hunbalee
  #19776
  Annyira nem szar a game. Ami ilyenkor a legviccesebb hogy ezek elég hamar a "kukába" vannak tolva árilag,de bezzeg az a Fast and Furious nem hogy bundlet de még egy értelmes leárazást se látott. Pedig elmondások szerint az annyira szar ,hogy alig várom ,hogy végre meglegyen és tolhassam
 • SirDannyL
  #19775
  Jajj már,most miért vagytok ilyen gonoszak??
 • Axtros
  #19774
  Ha ingyen lenne, az is sok lenne érte.
 • macleody
  #19773
  Annyit sem ér :D
 • hunbalee
  #19772
  Best of Bandai Namco Bundle

  Ha a körítés el tudja adni az ember akkor 4 euro körül van a CARS3
 • Danecay
  #19771
  Pedig lett volna még min javítani! Nem fikázni akarom, csak bosszankodom, hogy ez egy igen jó játék is lehetne ha javították volna a hibáit.
 • SirDannyL
  #19770
  És van helyette a 3..... Láttam róla videókat. Hááááát..... szerintem nem véletlen,hogy sokadik oldalon találtam meg a topicot...
  Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2021.05.16. 17:11:48
 • Axtros
  #19769
  A PC2 fejlesztési támogatását 2018-ban (2019-ben) lezárták. Ezzel végleg befejeződött a program fejlesztése, javítása, tartalom bővítése. Jelenleg már csak a szerver támogatása van meg, de azt nem lehet tudni, hogy meddig.
  Utoljára szerkesztette: Axtros, 2021.05.16. 16:26:02
 • SirDannyL
  #19768
  Akkor lehet ma teszek vele egy próbát.
 • sertrex
  #19767
  Igen.
 • SirDannyL
  #19766
  Mi a ....? PC2-t leszedtem a gépről mert nem volt hely,és ki akartam próbálni a AM2-t. (megvettem később) Aztán felkerült az AC,és most gondoltam visszarakom a PC2-t,és látom 2018 év vége óta frissítve sincs. Oké,kijött közben a 3,de ennyire le is lett sza..va a 2? Azért remélem még vidáman játszható a 2 így is hogy egy pici frissítést sem kapott!?
  Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2021.05.15. 20:29:52
 • Szabi #19765
  nem vészes, időtöltésnek nem rossz, de nagyon furcsa az autólista és túl sok tennivaló sincs a játékban :D
 • hunbalee
  #19764
  Mysterious Electric Pack DLC Coming to Project CARS 3
 • Danecay
  #19763
  Mint egy hátbarúgás :)
 • hunbalee
  #19762
  Project Cars GO Hamarosan...
 • sertrex
  #19761
  Az összes PC4-re vonatkozó bejegyzést eltüntették. Talán Discordon még vannak bejegyzések.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.12.22. 11:48:23
 • Danecay
  #19760
  Állítólag már a tweet sem elérhető.
 • sertrex
  #19759
  Ez az ígéret csak akkor valósulhat meg, ha az SMS mégse lesz a része ennek az EA/CM fúziónak. Akkor, ha újra indítják a WMD-t és újra a játékosok dobják össze rá a pénzt. Ha folytatták volna a WMD-t ez a PC3 nem az lenne ami most. De persze nem lehet komolyan venni ezt az ígéretet, mert most egyelőre úgy néz ki, hogy nincs is a kezében már az SMS. Így elég nehéz lesz egy ilyen ígéretet betartani.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.12.21. 19:02:54
 • Danecay
  #19758
  Szerintem maga Ian Bell is jókat kuncog és jól elszórakoztatja magát amikor ilyeneket leír No de cáfoljon ránk, azt nem bánná senki.
 • lac coo
  #19757
  Na mámegin...?
 • hunbalee
  #19756
  Project CARS 4 – Ez lesz a legrealisztikusabb szimulátor valaha
 • hunbalee
  #19755
  Ráadásul olyan cikk is volt azóta hogy a take two még akar tenni majd licitet az EA-re..bár szerintem velük nem igen fogják a versenyt felvenni..
 • sertrex
  #19754
  Nem tudni, hogy az EA pénze mennyire fog játszani ebben. Olyanokat is lehet hallani, pletyka szinten egyelőre, hogy az SMS nem is lesz része ennek a fúziónak és már elkezdtek beszélgetni egy újabb WMD megoldáson. Amíg folynak a tárgyalások, addig nem nyilatkozhat senki az SMS és a pCARS jövőjéről.
 • hunbalee
  #19753
  Vak vezetné a világtalant Áj dont speak külföldiül
  Googleba rákerestem egy deka magyar cikk sincs erről

  Bing szerint

  "Szóval hogyan tovább?

  Ian Bell nem lenne Ian Bell nélkül Tweeting néhány ugratások, hogy néhány életet a cirkuszban. Néhány újabb Tweets, amelyek most már törölték, Ian ugratta a fejlesztés a Project CARS 4. Még inkább, ő utalt egy új vagy frissített Madness 2.0 játék motor, amely növeli a lécet még egyszer, és magában foglalja az érdekes funkciók, mint a Live Track 4, ray-tracing képességek, lenyűgöző fizika, és így tovább.
  Ian saját szavaival élve, a Project CARS 4 esetében a Slightly Mad Studios akár 11-et is tárcsáz, és az eddigi legjobb versenyszimulációt biztosítja. A Tweets kifejti, hogy a fejlesztés jelenleg egy teszt fázisban van, és hogy eltarthat néhány évig, mielőtt látjuk az eredményeket.
  Ujjak keresztbe. Már érzem a közösségi negativitást, de hagyja, hogy ez ne rontsa el a mókát. Őszintén szólva, nem ez lenne az első alkalom, hogy az SMS mindannyiunkat meglep, valami korábban lehetetlennek ítélt. Nem félnek másképp csinálni a dolgokat, majd kiállni mellette. Ez csak jó dolog lehet azok számára, akik elég nyitottak ahhoz, hogy esélyt adjanak a motivációnak és a kitartásnak.
  Ki tudja... Lehet, hogy a közelmúltban az Electronic Arts Codemasters átvétele nem hatással van a közeljövőben a Pcars franchise. Ahol van pénz és lehetőség van az EA... , és határozottan van pénz és lehetőség az eSports-ban... Szóval ki tudja.

  A lényeg simán kivehető. Ismét nagyot akarnak majd alkotni és lehet ez az EA pénzével sikerül is majd..
 • Danecay
  #19752
  Összefoglalnád?
 • hunbalee
  #19751
  Project CARS 4 Hinted – Jingle Bell All The Way
 • sertrex
  #19750
  Jelenleg, nálam kicsit alábbhagyott a szimulátorozás. Kicsit elment a kedvem a PC3 okozta "sokk" miatt. :))) Meg el is untam kicsit ezt a műfajt. Az élő F1 is igencsak elvette a versenyzés utáni vágyamat, mivel pont a versenyzés hiányzik belőle. A COVID meg tett róla, hogy ne legyen érdemes semmilyen autósportot nézni, mert elvette a hangulatát... igazából az összes sportnak.
  Az AC/ACC továbbra is a dög unalom kategória számomra. Az rF2 meg a soha se lesz kész kategória és úgy látom tök értelmetlen lenne önteni bele a pénzt. DLC-ket már jó ideje nem veszem meg, ugyanúgy ahogy az ACC-hez se vettem meg a GT4-et és ezt az új pakkot. Az AMS2 meg kb. két év múlva lesz olyan, talán, hogy napi szinten legyen érdemes foglalkozni vele. Viszont frissítésről-frissítésre egyre ígéretesebb. A CM féle játékokhoz meg még bottal se nyúlnék hozzá, amíg ezzel a fos EGO motorral készülnek. Mert a CM ugyan ráállt az autósjátékokra, és a körítést első osztályúan meg is tudják csinálni, de még mindig nem sikerült egy normális kormánykezelést írniuk a játékaikhoz. Ez meg azért gáz. És itt megjegyezném, hogy számomra ez az egy pozitívuma van a PC3-nak, hogy ilyen élvezhető vezetési modellel még egyik autós árkádjátékban sem találkoztam.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.12.15. 08:37:40
 • Danecay
  #19749
  Az itteni aktivitásból kiindulva, erre aligha kerül majd sor, de ne legyen igazam.
 • Zoolee1976
  #19748
  Közben sok volt a munka és nem volt időm körözni! Szóval az aktuális rekordhoz képest tudtam hozni a 2mp belüli időt,csak át kellett ülnöm a G25 mögé.Azért írtam ezt mert azért ha "odateszem" magam akkor szokott ez menni!A maradék 1,1.5 másodperc pedig már beállítás és a csúcs vezetés eredménye.Amúgy sem mérvadó ez,mert pl én max 20 kőrös versenyre vagyok hitelesitve, utána durván elfáradok.El tudom képzelni hogy pl az Assetto Corsa competizione élmezőnyét 5mp sem tudnám megközelíteni, mert ott már tényleg olyanok versenyeznek akiknek szinte más "játék" nincs is a gépükön és a szabadidejük jó részét arra áldozzák! Örülök hogy ekkor bőség van mostanában szimulátorokból, talán már túl sok is! Minden esetre jó lenne összehozni egy olyan társaságot itt ,akik néha néha összejönnek egy egy versenyre.Az hogy PC2,AC ,vagy Automobilista 1-2 részemről teljesen mindegy.
 • Axtros
  #19747
  ...de a világért sem tudok 9 mp belül lenni a világrekordhoz képest...


  Azzal tisztában kell lenni, hogy azok a játékosok, akik tartják az egyes pálya / autó kombinációk világrekordjait általában profi felszereléssel, sok játékidővel rendelkező felhasználók. Mondhatni e-sportolók, akik ebből élnek, versenyeznek, nincs más dolguk, mint néhány kitüntetett szimulátorral játszani, és igen magas szinten üzni a versenyt.
  Elhiszem, hogy fusztráló az, hogy mindig hátrányban vagy egy adott pályán a világcsúcstól (ráadásul sokkal), de ezek az eredmények sem maguktól jöttek, és nem 50, hanem 500, vagy akár 1000 kör után lettek megfutva. Rengeteg gyakorlás után. A 9 másodperc az átlag játékosnak sem biztos, hogy sok, meg kell nézni az adott pálya / autó kombinációban, hogy köridőben a nagy többség átlagban hol helyezkedik el, és első körben az Ő idejüket kell neked is megcéloznod, ott lehet jó időket megfutni. Aztán egyre nehezebb lesz a kissebb időköröket elérni, egyre nehezebb a századokat hozni, de itt az autó beállítása önmagában már nem elégséges. Sajnos a velük történő versenyhez a kontroller-el kevés az esélyed, ha valóban fontos, akkor ilyen szinten erre már sok pénzt kell áldozni. Erős gép, két-három monitor, Fanatec vagy hasonló kaliberő szimulációs hardver, stb.
  A fentieket egyébként úgy írom le, hogy én is sokáig vezettem egy adott pálya / autó kombinációt, majd engem is megdöntöttek 1,5 - 2 mp-el, aztán beszéltem GT-s fórumokon olyanokkal, akik szintén igen magasan űzték a game-t, és nagyjából amit akkor nekem írtak, azt írtam most le. De ettől függetlenül ne add fel, a gyakorlás teszi a mestert. :)

 • sertrex
  #19746
  Oké. Felvettelek.
 • Zoolee1976
  #19745
  Nekem Boxon kontrollerrel van olyan 80 órám,munka után fáradtan nem ülök kormány mögé!Amint alant írtam 1:25 ös idő volt gamepaddal amit aztán "átülve" pc (steam) G25 mögé levittem 1;21 valamennyire!Ez a Nissan esetében igen jó időnek számít,a ranglistán most a negyedik hely lenne(az első 1:19 ami beteg) de sajnos privát teszten mentem, ezért nem jelent meg!Ehhez képest a Mercivel slk(G1) 1:19.938 at mentem ami csak a 144 helyhez volt elég.A Nissanhoz képest a Merci egy "sínautó",de pont ezért nekem élvezetesebb.Ahogy időm engedi próbálok még faragni még ezen,addig is ha teheted vegyél fel steamen!Felh nevem (magzoli).De nyugodtan küldj át itt pálya autó köridőt és akkor csellendzselhetünk mi ketten, aztán hátha még beszállnak mások is.Sajnos a munka miatt elég rapszódikus mikor érek rá, ezért az egy héten egy pálya autó kombó pont jó lenne!
 • sertrex
  #19744
  Nekem van 1000+ órám a PC2-ben, de nem XBOX-on.
 • Zoolee1976
  #19743
  Esetleg ha valaki majd érdemben foglalkozik a.PC2 vel és nem "csak" fórumozik az próbáljon már rá!Brand Hatch GP osztály (Gt 1) Nissan és Merci slk(1:21:278,1:19,988)
 • Zoolee1976
  #19742
  Ja bocs,PC2 Xbox!
 • sertrex
  #19741
  PC2 vagy PC3?
 • Zoolee1976
  #19740
  Sziasztok!Most van egy kis időm körözgetni.Rákattantam egy autó pálya kombóra de a világért sem tudok 9 mp belül lenni a világrekordhoz képest,pedig már állítottam üzemanyagot,fekerőt,guminyomast stb!Kb 50 köröm van benne,igaz kontrollerrel,tudom az nem az igazi de most csak ilyen lehetőségeim vannak! Talán kormánnyal menne még 2-3 másodperc kormánnyal de így még nem jártam soha egyetlen szimben sem!Ha időt öltem bele akkor azért max 2-3 másodperccel közel tudtam kerülni a meglévő rekordhoz!A pálya autó kombó,(Brands Hatch GP, az autó pedig Nissan R390GT1)Ha valaki még játszik evvel a játékkal azt kérem menjen már pár kört ezekkel a "kondíciókkal",nekem most az időm 1:24.890.Ezt vehetitek egy kihívásnak is, és ha valakinek sokkal jobban megy akkor vele konzultálnék a miértekről;
 • RJoco
  #19739
  Köszi a segítséget!
  Úgy látszik tévedhettem és nem online vettem a játékot.
  Megcsináltam amit mondtál, de nem hozott eredményt.
  Rákerestem az email fiókomban és semmi.
  A játékhoz az ingyenes kiegészítők beszerzéséről van levél, de a játék megvásárlásáról nincs.
  Pedig fogadni mertem volna rá, hogy nem dobozos verziót vettem.
 • hunbalee
  #19738
  Ilyen esetekben a restore licences lehet a megoldás: LINK

  Ha ezzel az accounttal vetted meg s a restore licenses se oldja meg, akkor írni kell a sony supportnak s ők segítenek felgöngyölíteni az ügyet: LINK