19763
 • Danecay
  #19763
  Mint egy hátbarúgás :)
 • hunbalee
  #19762
  Project Cars GO Hamarosan...
 • sertrex
  #19761
  Az összes PC4-re vonatkozó bejegyzést eltüntették. Talán Discordon még vannak bejegyzések.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.12.22. 11:48:23
 • Danecay
  #19760
  Állítólag már a tweet sem elérhető.
 • sertrex
  #19759
  Ez az ígéret csak akkor valósulhat meg, ha az SMS mégse lesz a része ennek az EA/CM fúziónak. Akkor, ha újra indítják a WMD-t és újra a játékosok dobják össze rá a pénzt. Ha folytatták volna a WMD-t ez a PC3 nem az lenne ami most. De persze nem lehet komolyan venni ezt az ígéretet, mert most egyelőre úgy néz ki, hogy nincs is a kezében már az SMS. Így elég nehéz lesz egy ilyen ígéretet betartani.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.12.21. 19:02:54
 • Danecay
  #19758
  Szerintem maga Ian Bell is jókat kuncog és jól elszórakoztatja magát amikor ilyeneket leír No de cáfoljon ránk, azt nem bánná senki.
 • lac coo
  #19757
  Na mámegin...?
 • hunbalee
  #19756
  Project CARS 4 – Ez lesz a legrealisztikusabb szimulátor valaha
 • hunbalee
  #19755
  Ráadásul olyan cikk is volt azóta hogy a take two még akar tenni majd licitet az EA-re..bár szerintem velük nem igen fogják a versenyt felvenni..
 • sertrex
  #19754
  Nem tudni, hogy az EA pénze mennyire fog játszani ebben. Olyanokat is lehet hallani, pletyka szinten egyelőre, hogy az SMS nem is lesz része ennek a fúziónak és már elkezdtek beszélgetni egy újabb WMD megoldáson. Amíg folynak a tárgyalások, addig nem nyilatkozhat senki az SMS és a pCARS jövőjéről.
 • hunbalee
  #19753
  Vak vezetné a világtalant Áj dont speak külföldiül
  Googleba rákerestem egy deka magyar cikk sincs erről

  Bing szerint

  "Szóval hogyan tovább?

  Ian Bell nem lenne Ian Bell nélkül Tweeting néhány ugratások, hogy néhány életet a cirkuszban. Néhány újabb Tweets, amelyek most már törölték, Ian ugratta a fejlesztés a Project CARS 4. Még inkább, ő utalt egy új vagy frissített Madness 2.0 játék motor, amely növeli a lécet még egyszer, és magában foglalja az érdekes funkciók, mint a Live Track 4, ray-tracing képességek, lenyűgöző fizika, és így tovább.
  Ian saját szavaival élve, a Project CARS 4 esetében a Slightly Mad Studios akár 11-et is tárcsáz, és az eddigi legjobb versenyszimulációt biztosítja. A Tweets kifejti, hogy a fejlesztés jelenleg egy teszt fázisban van, és hogy eltarthat néhány évig, mielőtt látjuk az eredményeket.
  Ujjak keresztbe. Már érzem a közösségi negativitást, de hagyja, hogy ez ne rontsa el a mókát. Őszintén szólva, nem ez lenne az első alkalom, hogy az SMS mindannyiunkat meglep, valami korábban lehetetlennek ítélt. Nem félnek másképp csinálni a dolgokat, majd kiállni mellette. Ez csak jó dolog lehet azok számára, akik elég nyitottak ahhoz, hogy esélyt adjanak a motivációnak és a kitartásnak.
  Ki tudja... Lehet, hogy a közelmúltban az Electronic Arts Codemasters átvétele nem hatással van a közeljövőben a Pcars franchise. Ahol van pénz és lehetőség van az EA... , és határozottan van pénz és lehetőség az eSports-ban... Szóval ki tudja.

  A lényeg simán kivehető. Ismét nagyot akarnak majd alkotni és lehet ez az EA pénzével sikerül is majd..
 • Danecay
  #19752
  Összefoglalnád?
 • hunbalee
  #19751
  Project CARS 4 Hinted – Jingle Bell All The Way
 • sertrex
  #19750
  Jelenleg, nálam kicsit alábbhagyott a szimulátorozás. Kicsit elment a kedvem a PC3 okozta "sokk" miatt. :))) Meg el is untam kicsit ezt a műfajt. Az élő F1 is igencsak elvette a versenyzés utáni vágyamat, mivel pont a versenyzés hiányzik belőle. A COVID meg tett róla, hogy ne legyen érdemes semmilyen autósportot nézni, mert elvette a hangulatát... igazából az összes sportnak.
  Az AC/ACC továbbra is a dög unalom kategória számomra. Az rF2 meg a soha se lesz kész kategória és úgy látom tök értelmetlen lenne önteni bele a pénzt. DLC-ket már jó ideje nem veszem meg, ugyanúgy ahogy az ACC-hez se vettem meg a GT4-et és ezt az új pakkot. Az AMS2 meg kb. két év múlva lesz olyan, talán, hogy napi szinten legyen érdemes foglalkozni vele. Viszont frissítésről-frissítésre egyre ígéretesebb. A CM féle játékokhoz meg még bottal se nyúlnék hozzá, amíg ezzel a fos EGO motorral készülnek. Mert a CM ugyan ráállt az autósjátékokra, és a körítést első osztályúan meg is tudják csinálni, de még mindig nem sikerült egy normális kormánykezelést írniuk a játékaikhoz. Ez meg azért gáz. És itt megjegyezném, hogy számomra ez az egy pozitívuma van a PC3-nak, hogy ilyen élvezhető vezetési modellel még egyik autós árkádjátékban sem találkoztam.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.12.15. 08:37:40
 • Danecay
  #19749
  Az itteni aktivitásból kiindulva, erre aligha kerül majd sor, de ne legyen igazam.
 • Zoolee1976
  #19748
  Közben sok volt a munka és nem volt időm körözni! Szóval az aktuális rekordhoz képest tudtam hozni a 2mp belüli időt,csak át kellett ülnöm a G25 mögé.Azért írtam ezt mert azért ha "odateszem" magam akkor szokott ez menni!A maradék 1,1.5 másodperc pedig már beállítás és a csúcs vezetés eredménye.Amúgy sem mérvadó ez,mert pl én max 20 kőrös versenyre vagyok hitelesitve, utána durván elfáradok.El tudom képzelni hogy pl az Assetto Corsa competizione élmezőnyét 5mp sem tudnám megközelíteni, mert ott már tényleg olyanok versenyeznek akiknek szinte más "játék" nincs is a gépükön és a szabadidejük jó részét arra áldozzák! Örülök hogy ekkor bőség van mostanában szimulátorokból, talán már túl sok is! Minden esetre jó lenne összehozni egy olyan társaságot itt ,akik néha néha összejönnek egy egy versenyre.Az hogy PC2,AC ,vagy Automobilista 1-2 részemről teljesen mindegy.
 • Axtros
  #19747
  ...de a világért sem tudok 9 mp belül lenni a világrekordhoz képest...


  Azzal tisztában kell lenni, hogy azok a játékosok, akik tartják az egyes pálya / autó kombinációk világrekordjait általában profi felszereléssel, sok játékidővel rendelkező felhasználók. Mondhatni e-sportolók, akik ebből élnek, versenyeznek, nincs más dolguk, mint néhány kitüntetett szimulátorral játszani, és igen magas szinten üzni a versenyt.
  Elhiszem, hogy fusztráló az, hogy mindig hátrányban vagy egy adott pályán a világcsúcstól (ráadásul sokkal), de ezek az eredmények sem maguktól jöttek, és nem 50, hanem 500, vagy akár 1000 kör után lettek megfutva. Rengeteg gyakorlás után. A 9 másodperc az átlag játékosnak sem biztos, hogy sok, meg kell nézni az adott pálya / autó kombinációban, hogy köridőben a nagy többség átlagban hol helyezkedik el, és első körben az Ő idejüket kell neked is megcéloznod, ott lehet jó időket megfutni. Aztán egyre nehezebb lesz a kissebb időköröket elérni, egyre nehezebb a századokat hozni, de itt az autó beállítása önmagában már nem elégséges. Sajnos a velük történő versenyhez a kontroller-el kevés az esélyed, ha valóban fontos, akkor ilyen szinten erre már sok pénzt kell áldozni. Erős gép, két-három monitor, Fanatec vagy hasonló kaliberő szimulációs hardver, stb.
  A fentieket egyébként úgy írom le, hogy én is sokáig vezettem egy adott pálya / autó kombinációt, majd engem is megdöntöttek 1,5 - 2 mp-el, aztán beszéltem GT-s fórumokon olyanokkal, akik szintén igen magasan űzték a game-t, és nagyjából amit akkor nekem írtak, azt írtam most le. De ettől függetlenül ne add fel, a gyakorlás teszi a mestert. :)

 • sertrex
  #19746
  Oké. Felvettelek.
 • Zoolee1976
  #19745
  Nekem Boxon kontrollerrel van olyan 80 órám,munka után fáradtan nem ülök kormány mögé!Amint alant írtam 1:25 ös idő volt gamepaddal amit aztán "átülve" pc (steam) G25 mögé levittem 1;21 valamennyire!Ez a Nissan esetében igen jó időnek számít,a ranglistán most a negyedik hely lenne(az első 1:19 ami beteg) de sajnos privát teszten mentem, ezért nem jelent meg!Ehhez képest a Mercivel slk(G1) 1:19.938 at mentem ami csak a 144 helyhez volt elég.A Nissanhoz képest a Merci egy "sínautó",de pont ezért nekem élvezetesebb.Ahogy időm engedi próbálok még faragni még ezen,addig is ha teheted vegyél fel steamen!Felh nevem (magzoli).De nyugodtan küldj át itt pálya autó köridőt és akkor csellendzselhetünk mi ketten, aztán hátha még beszállnak mások is.Sajnos a munka miatt elég rapszódikus mikor érek rá, ezért az egy héten egy pálya autó kombó pont jó lenne!
 • sertrex
  #19744
  Nekem van 1000+ órám a PC2-ben, de nem XBOX-on.
 • Zoolee1976
  #19743
  Esetleg ha valaki majd érdemben foglalkozik a.PC2 vel és nem "csak" fórumozik az próbáljon már rá!Brand Hatch GP osztály (Gt 1) Nissan és Merci slk(1:21:278,1:19,988)
 • Zoolee1976
  #19742
  Ja bocs,PC2 Xbox!
 • sertrex
  #19741
  PC2 vagy PC3?
 • Zoolee1976
  #19740
  Sziasztok!Most van egy kis időm körözgetni.Rákattantam egy autó pálya kombóra de a világért sem tudok 9 mp belül lenni a világrekordhoz képest,pedig már állítottam üzemanyagot,fekerőt,guminyomast stb!Kb 50 köröm van benne,igaz kontrollerrel,tudom az nem az igazi de most csak ilyen lehetőségeim vannak! Talán kormánnyal menne még 2-3 másodperc kormánnyal de így még nem jártam soha egyetlen szimben sem!Ha időt öltem bele akkor azért max 2-3 másodperccel közel tudtam kerülni a meglévő rekordhoz!A pálya autó kombó,(Brands Hatch GP, az autó pedig Nissan R390GT1)Ha valaki még játszik evvel a játékkal azt kérem menjen már pár kört ezekkel a "kondíciókkal",nekem most az időm 1:24.890.Ezt vehetitek egy kihívásnak is, és ha valakinek sokkal jobban megy akkor vele konzultálnék a miértekről;
 • RJoco
  #19739
  Köszi a segítséget!
  Úgy látszik tévedhettem és nem online vettem a játékot.
  Megcsináltam amit mondtál, de nem hozott eredményt.
  Rákerestem az email fiókomban és semmi.
  A játékhoz az ingyenes kiegészítők beszerzéséről van levél, de a játék megvásárlásáról nincs.
  Pedig fogadni mertem volna rá, hogy nem dobozos verziót vettem.
 • hunbalee
  #19738
  Ilyen esetekben a restore licences lehet a megoldás: LINK

  Ha ezzel az accounttal vetted meg s a restore licenses se oldja meg, akkor írni kell a sony supportnak s ők segítenek felgöngyölíteni az ügyet: LINK
 • RJoco
  #19737
  Látom a többi játék között, de nem engedi letölteni és a képen is lakat van.
  Az összes PS4-es játékomon lakat van, de azok lemezesek voltak. A PC viszont nem.
 • hunbalee
  #19736
  Ha ugyanazt a psn fiókot használod, amivel megvetted a Project Carst, akkor le tudod tölteni ingyen. Lehet egy másik kiadást nézel éppen storeban. A ps5 libraryben a purchased fül alatt látnod kellene, s onnan el kéne tudnod indítani a letöltést
 • RJoco
  #19735
  Úgy 4 éve megvettem a PC-t PS4-re, digitális változatban.
  A gépet eladtam, de a fiókomat nem.
  Hogyan tudnám elérhetővé tenni PS5-ön?
  Csak vételi lehetőségem van.
 • sertrex
  #19734
  "PC Update #2 - 3 Nov 2020
  Online:
  Crash during shut down when the game browser is refreshing resolved

  Online Reputation: Improvements and various fixes

  Inability to lose Online Reputation from the Profile resolved

  Fixed crash when simultaneously pressing “Delete” and “Back” keys on a saved Style before selecting “Yes” to the dialogue box

  Steam MP breaking when minimising window during load-to-race fixed

  Rendering:
  The replay of the player’s vehicle continuously in ghost form after the user re-spawns and appears in ghost form to view a replay, resolved

  Water-spray headlight, opacity, and colour tweaked

  Fixed various corruption on console issues after prolonged play

  Fixed corrupt-looking start lights when racing

  GUI:
  Fixed players no longer being registered for any Scheduled Event if they choose to play a replay

  Game returning to splash screen when accessing EULA after Invite resolved

  Added widget to access store in-game to allow acquisition of additional content

  Fixed crash when simultaneously pressing “Delete” and “Back” keys on a saved Style before selecting “Yes” to the dialogue box

  Added the garage button in Career screens

  Players prevented from selling cars while game is generating Thumbnails to avoid a crash and UI disappearing

  Fixed crashes when setting passwords in the lobby screen

  Fixed various crashes when saving replays on consoles

  PS4: Fixed username to show when not online/signed in

  Career:
  Fixed the Jerez Clock Watcher Event difficulty

  Vehicles:
  KTM X-Bow R: Adjusted callipers and suspension to avoid clipping with upgrade rims

  Ford GTLM: Re-enabled LODA chassis damage

  BMW 2002 Racing: made the driver seat wider to avoid clipping with character

  Fixed various broken wheel rim blurs

  The boost “200 HP Hybrid Boost” still remaining equipped to the 2016 Ford Fiesta OMSE Supercar Lites in race, even if player has set Boost back to “No Hybrid Boost” within Upgrades resolved

  Fixed rain drops not appearing on certain custom liveries

  More accurate vehicle windscreen reflections enabled

  Wheels:
  Default wheel deadzones across all platforms now matched.

  Steering deadzone removed from consoles to reduce vagueness around centre

  Tracks:
  Added Yas Marina

  Nurburgring sponsor updates

  Adjusted various pre-race cams to resolve flickering

  VR:
  Numerous tweaks and fixes

  Disabled depth of field in main menu when in VR and triple screen

  Fixed the in-game special effect audio that vanishes when waking the Oculus Rift after leaving it to enter standby mode during a race

  Fixed user being able to access Photo Mode in the garage in VR mode while using a gamepad"
 • sertrex
  #19733
  "The Legends Pack DLC for Project CARS 3 is available now !
  Own 3 legendary icons from Japan with the street-racing Toyota Supra mkIV Turbo, the always tail-happy Mazda RX-7 R2, and Japan’s greatest-ever supercar, the 1997 Acura NSX.

  Each of these legends also comes with its own full Race Conversation Kit :
  16 themed events
  New legends-based achievements and trophies
  12 Liveries / 20 Decals / 5 Patterns
  5 Rims / 10 Tyres
  10 License Plates / 5 Race Numbers
  1 new character with 10 outfits and 10 helmets


  The challenging Yas Marina Circuit in Abu Dhabi will also be available today, for free, for all owners of Project CARS 3!"

  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.11.03. 12:08:24
 • Zsoltee_a_bator
  #19732
  Nincs ezzel semmi baj, NSF3-ban is kellett tuningolni, hogy jobb idot fuss. Elethu modell nelkul is siman lehet kompetitiv egy jatek, ahol szamitanak a nuanszok is.
 • Finkoo
  #19731
  Nem tudom, hogy miért akarják még mindig szimulátorként eladni ezt a játékot...
 • Danecay
  #19730
  Na ez pont az a játék ahol semmi szükség az ilyen beállításokra :) Persze önmagában még lehet hasznos.
 • sertrex
  #19729
 • sertrex
  #19728
 • Danecay
  #19727
  Jó, hogy írod, megyek is egy pár futamot, legalább kipróbálom az Update-t :)
 • grebber
  #19726
  Meg kell hagyni szépen jön fel a game ,steamspy szerintem már 50-100k tulaj van pc-n és a ps4 stat is már 30k-t mutat
 • sertrex
  #19725
  "PC
  Update 1 - 17 Sep 2020
  Audio:
  Fixed double audio when quitting during the 3-2-1 Pre-Race countdown
  Career:
  Increased Difficulty for Road E
  Increased Road D Hot Lap 3 target time
  Increased Road D Pace Setter 2 target time
  Increased Difficulty for GT C & GT B
  Adjusted Race Length for GT C Race 5
  Adjusted Race Length for GT B Race 5
  Adjusted difficulty for Challenges Championships to match other changes
  Adjusted number of corners to master in GT A Majors Long Beach from 10 to 9
  Fixed invalid lap-time during rolling starts at Havana Capitolio
  Fixed issue where the car lost all its customisation and appeared red in the 2nd round of the championships in Career
  Crash Fixes:
  Fixed a crash when tuning the Jaguar XJ220 and the McLaren F1
  Fixed crash when user selected replay from a customisation screen on re-entering from a replay
  Fixed crash when last “My Style” was removed
  Fixed customisation rims size crashing if moving between vehicles with different number of available sizes
  Fixed crash when entering “Deal of the Day” via the career
  GUI:
  Fixed Player Label corruption upon restarting a race
  Improvements to Replay Mode UI
  Fixed inability to select anyone below P12 in Spectator Mode
  Tuning button in Pre-Race Menu now shows name of currently-selected tuning setup
  Tuning button disabled in Rivals
  Fixed screens not showing “Blizzard” weather type
  Weather info made consistent throughout all screens in-game
  Enabled Photo Mode in replay
  Default colours to be used by patterns (black, white, grey) assigned
  Added on-screen hint for how to take a photo in Photo Mode
  Improved player label visuals for online / offline experience.
  Background now scales with text.
  Fixed fonts on Player labels on restarting a race
  Lap counter on point-to-point tracks hidden
  Subtitles stuck in races fixed
  Online:
  Always use player’s choice for gearing when in Quick Play and Scheduled Events assigned
  Player now returns to lobby when quitting out of Spectator Mode
  Rivals event participation rewards increased
  PC Only:
  Profanity filter for system messages removed
  Improved performance on high “super sampling”
  Triplescreen settings UI improvements
  Fixed triplescreen configuration issues on frontend
  Peripherals:
  Logitech wheels issues on PS4 fixed
  Support added for Thrustmaster T-GT
  Render:
  Toned down red crash vignette
  Fixed clouds popping-in during races
  Fixed shiny vinyls when using gloss base
  Fixed random shadow flickering in-game
  Vehicles:
  Formula E:
  GUI logo, vehicle name, and country flag updated
  DS Techeetah team livery updated
  Championship livery added, set as new default livery"

  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.09.17. 14:27:47
 • sertrex
  #19724
  "A PC3-at gőzerővel fejleszthették volna, már a PC2 után is nekiállhattak volna, mindenki tudta, hogy előbb utóbb gen váltás lesz.
  Idén ősszel, karácsonykor el lehetett volna adni egy csomót ebből, vagyis hát egy ennél jóval optimalizáltabb és szebb és komolyabb cuccból."


  Nem tudjuk, hogy mi állt a háttérben. CM megvette az SMS-t. Bandai Namco még szerződésben állt velük. Nem lehet véletlen, hogy kb. egy időben kiadtak két játékot. Mindkettő olyan, amilyen. Összecsapott, gyenge produkció. Lehet, nem értek már rá karácsonyi tervezésre. Nagy valószínűséggel lépéskényszerben voltak. CM-től kapott pénzből sikerült befejezniük még így is ezt a két játékot. Ráadásul ez a Covid éve és Angliát elég keményen érintette. Szóval, tényleg nem tudni mi volt a háttérben.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.09.10. 12:24:11