Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Túl hosszan pislogsz.
<#zavart1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Miért nem tudok egyik pillanatról a másikra írni a chaten?

LaszloLedzenyi
köszönöm a nép nevében <#eljen>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Efreet
Minden fõcsoportnak van saját moderátori topicja.

Egyébként távozott.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

LaszloLedzenyi
Tomsolberg gyerek megint kezdi, nem küldenétek kicsit pihenni?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

<#worship>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

jónapot kivánok
meddig lesz még csetbanom? csak hogy tudjam, kösz

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csirke4
Szerintem meg ne. Thx.
szekrény
szedjétek már le a csetbannomat, köszi ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

LaliK
Végülis jah 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

[NST]Cifu
Van még egy megoldás, hogy ne posztoljon oda. Kap egy lefele mutató hüvelykujjat. Problem solved... kinda... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LaliK
Van aki kedvencek közé rakta 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

[NST]Cifu
Megoldva. 😄

Dzsini
Amikor kérte, akkor egy nyitott, Gumiszobás topic volt - ha innen törlöd a linket rá, akkor már jóval nehezebb lesz megtalálni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[NST]Cifu
Sajnos ezzel modi nem tud mit kezdeni, törölni / editálni nincs már lehetõsége a hozzászólásokat. Talán St tudja a topicot végleg törölni. :S

Hayni
Kérném szépen...
gergely1991
Ezzel szét is húzta a chatablakot..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
13:20 mama 2: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD......
13:20 mama 2: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.....
13:20 mama 2: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.....
13:20 mama 2: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

matyi0323
Hali, mama 2 alregnek lehetne kérni a bannolását?! Chat-en anyázik..stb.
Azért ez szerintem már durva. ( a mama2-vel történtek után..:S )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szekrény
bûz törölheted a csetbannomat leteld a 31 nap, köszi <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

tommygear
ban mehet neki ismét
rühellem ezt a féreg flémreget
Fresh Duke
Lassan mehetne humorosba egy rendrakás...

A heavy cost. I pay it gladly.

Kata
ambruskocsis által feltört még aktív regek:

http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1291756186
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1079631880

[/cserf][/fülünyúl]

gergely1991
Tudtommal még akkor megkapta a pernbant a fórumra,de chatnél nem tudom pontosan.

papi08
Nem tudom, jelen vagy-e még köreinkben, de bedobnád ENNEK a txt-nek a tartalmát, csak így natúrba ENNEK a topiknak a banner helyére? A mostani bannert törölheted, az új kód tartalmazza azt is 😊 Köszönjük! 😊

13 éve itt. Szép idő.

byzhouse
nem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

papi08
Kérdem a mindenható' moderátorokat, YouTube csatornám linkelése az aláírásomba, bûn volna-éé? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Hegi90
már nem azért, de ezt a gyereket hogy hogy nem bannolták még ki mindenhonnan? Egyrészt nyilvánvaló, hogy csak egy troll acc, másrészt kegyeletsértõ is egyben.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tuzfal3

Opel Movano 2.8DTi

artschi
ez normálias az Általánosban?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

[NST]Cifu
Beraktam, de kéretik odafigyelni legközelebb...

Kopiati
Sry, hibát észleltem, (fórumkeresõ átejtett).

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

[NST]Cifu

Kopiati
Sziasztok bannert ki tudna valaki tenni a Victoria 2 fórumra. A banner itt elérhetõ. Vagy a topik #1350-es hozzászólásában.
Köszi szépen!

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Dzsini
Cat az, sikeresen elkeverte a jelszavát és az elõzõ emailcímét is, próbáltuk rendbehozni, de így egy admin sem fog neki hinni 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

aranyos amúgy is cica.
LaliK
Jah, hát jelszó & e-mail elfelejtés az aranyos úgy együtt 😄

pxxl
asszem az volt, hogy elfeletette a jelszavát, meg azt az ímélt amivel regelt, és nem tudta resetelni vagy mi. nem emlékszem pontosan, de említette kb 1 hónapja.

All hail the double x!

LaliK
És annak mi az értelme? 😄

Arra nem gondoltál hogy lecserélte a felhasználónevét? Szerintem sajátja mind a kettõ.
Büdös Bohóc
járjatok utána, hogy ki ez, mert a logó és az aláírás egy az egyben létezõ felhasználótól lopott (Cat 02) - aki ahogy nézem lassan 1 hónapja nincs is online sg-n.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nekem mobil és vezetékes netem is dinamikus ip-t osztogat az egyik 4 tartományból, a másiknál meg nem sikerült megszámolnom mert nem tudom hogy akkora tartományt vettek e meg vagy több kisebbet elég közel egymáshoz.

Jah és mivel elfogytak az ipv4 es címek így egyre több szolgáltató kényszerül arra hogy dinamikusan ossza az ipket hogy ha valakik nem haználják a netet akkor másnak adhassák az alatt az ipt ez akár 40-50% ip felszabadulást jelent ami már messzemenõleg megéri.
Dzsini
Melyik a több állításból a hozzászólásban? 😊

tomsolo
Ez már tök régen nem így van de mindegy.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
OK, ez így rendben van - bár tudomásom szerint az UPC sem fix IP-t ad hivatalosan magánszemélyeknek, csak nem állítgatják, maximum karbantartáskor és globális újraindításkor osztják újra.

Nekem az 1996-ban kötött kábelnetem magánszemélyként is fix volt, szerzõdésben rögzített IP-t kaptam sok évre 😊

Ulvar
Az világos, csak arra reagáltam hogy "mikor volt utoljára FIX IPje valakinek". Hát kérdezd meg az összes UPC-st. Pl: Nekem fél éve tudják haverjaim az IPmet mindig én csinálok LAN szervert. Az oké hogy ennek a srácnak dinamikus van. Azzal nincs mit tenni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dzsini
Azért te is tudod, hogy nem jellemzõ - a szolgáltatók általában újrakapcsolódáskor új IP-t szoktak kiosztani, bármelyiket letiltva elõfordulhat, hogy másnap egy "ártatlan" kapja azt a számot, és õ nem tud az SG-re kapcsolódni, az eredetileg letiltott pedig 5 perc múlva már röhög az egészen (és igen, dinamikus IP-ket kap a lent említett figura, plusz néha proxykat használ, plusz mobilnetje is van, szintén dinamikus IP-vel)

Ulvar
2006 óta az van...alig változott eddig...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC