Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#zavart1>#zavart1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Egyébként távozott.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
meddig lesz még csetbanom? csak hogy tudjam, kösz
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
13:20 mama 2: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.....
13:20 mama 2: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.....
13:20 mama 2: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Azért ez szerintem már durva. ( a mama2-vel történtek után..:S )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
rühellem ezt a féreg flémreget
A heavy cost. I pay it gladly.
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1291756186
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1079631880
[/cserf][/fülünyúl]
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
13 éve itt. Szép idő.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Opel Movano 2.8DTi
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Köszi szépen!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
All hail the double x!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Jah és mivel elfogytak az ipv4 es címek így egyre több szolgáltató kényszerül arra hogy dinamikusan ossza az ipket hogy ha valakik nem haználják a netet akkor másnak adhassák az alatt az ipt ez akár 40-50% ip felszabadulást jelent ami már messzemenõleg megéri.
Nekem az 1996-ban kötött kábelnetem magánszemélyként is fix volt, szerzõdésben rögzített IP-t kaptam sok évre 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC