24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Effe88
    lol
    saját blog na hát ez azegyrészt már nem is üzemel,másrészt sporfogadó blogvolt a témához tartozott harmadszor semmi reklám nem volt benne
    szörnyű vagy

ez volt néhányszor linkeltem valóban nem tagadom de mindenki örült neki anno:)
  • Dean Winchester
    nem kell beírni mert senkinek semmi baja nincs, egyedül te vagy az akinek ez fáj és mint már mondtam pont azért mert az utóbbi időben a sulykot kissé elvetetted! én most írom a topicba majdnem ugyanezt, de a lényege is ott lesz :)
    (még 1 megjegyzés és befejeztem!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Töröltem a hozzászólásod? Szerintem, ez nem igaz és nem szeretem ha valaki meghazudtol. Igen törlöm a nem topicba illő hozzászólásokat. A sajátomat sose töröltem a sajátból, felvállalom amit írok. Ha vitáztunk akkor mindkettőnk hsz-t töröltem és nem csak a tied. De tudod mit ? Ha boldogabb leszel akkor legyen igazad.) ÁM ha viszaéltem vele akkor szólnod kellett volna a modiknak illetve ha erre megint sor kerül akkor egyből szólj a modiknak,hogy erre meglegyen a megoldás, elérjed a célod.

Természetesen igazad van abban,hogy nem vagyok modi, én senki nem vagyok csupán szeretnék a topicba rendet tenni mert elegem van abból,hogy ha betéved egy troll akkor, vele te is meg más is leáll vitázni tök feleslegesen.

Ha már itt tartunk akkor viszont egy kérdésem lenne a modik felé! Ha valaki a saját blogját linkeli a topicba akkor az szabályos vagy jelezzem és a megfelelő modi kiosztja a járó jutalmat érte?
  • Effe88
    spiclinek állít be
  • Effe88
    rengetegszer visszaéltél már vele
    rengeteg törölt üzenet(nem csak az enyémet) szóval de ne itt menjünk bele
    én nem kereszteb akartam tenni csak érdekelt hogy mik a jogaid hisz nem vagy te modi:)

jajj offba mi van az mindegy te is rengeteget személyeskedtél csak ugye azokat szépen kitörölted na de mindegy is
  • Effe88
    köszi
    nem bánnám akkor ha ezt a topikba is beírnád neki
  • Dean Winchester
    1. köszi,hogy keresztbe akarsz tenni és nem azon lennél,hogy a topicba rend és béke uralkodjon!
    2.csinálhatom-e? Ez egy házi szkript amit alkalmazhatok szerintem, de ha nem akkor a modik majd szólnak.
    3. ÉN ezt az ötletet mikor felvetettem akkor te azt mondtad, hogy felesleges ! Miért nem kérdeztél rá akkor a modiktól, hogy szabad-e?Ha felesleges szerinted akkor miért érdeklődsz ezzel kapcsolatban?
    Szerintem félsz,hogy a folyamatos flémért ill. flame folytatásért (esetleg személyeskedésért (például) én is "kiosztok" 1-2 pontot...

Azért vezettem ezt be mert a múltkori kérésem sem talált hallgató fülekre! Volt 1-2 tag aki trollkodot, szidalmazott, flémelt de nem kaptak pontot és az ilyen emberek miatt tartott a szakadék alján a topic. Én erre gondoltam, hogy ez egy jó megoldás lehet.

Közben frissítettem és látom jött egy válasz.
    Visszaélni sose éltem vissza vele! Ha vissza akartam volna élni ezzel a lehetőséggel akkor számomra nem szimpatikus emberkét hosszú időre kitiltottam volna (pl. shep anno vagy téged jó pár alkalommal)
    Akkor beírom a topicba és kiderül,hogy a többség egyetért vagy sem.
  • gergely1991
    A HG egyfajta "bannolós" scriptet tett be a forrásba,legfeljebb azok hozzászólásai nem lesznek láthatóak abba a topikban.A többi topikra nem lesz hatással.
  • Efreet
    Ha a topic közössége megegyezik egy belső szabályzatban, vagy beleegyezik, akkor igen (házon belüli "büntetőpontok", stb. - általános érvényű büntetőpontot természetesen nem adhat).

A topicból kitiltós scriptek viszont a fejléc alapjánegyértelműen tiltottak, főleg egy ilyen általános témában, komolyan meg kell indokolni a használatát.
    "Fontos megjegyezni azt is, hogy egyes scriptek visszaélésre alkalmasak. A kitiltós/korlátozós scripteket (például: private_topic) a sajátokon és gumiszobán kívül máshol nem látjuk szívesen."

Ha a topic közösségének nem felel meg a házigazda, és az ő viselkedése, akkor a közösség felszólíthatja dolgokra, akár le is válthatja. Egy házigazda csak úgy "uralkodhat" egy topicban, ha azt a topic látogatói beleegyezésével teszi, nem több, mint egy lakótelepi házmester - rendet tarthat, de csak addig, amíg azt a többség beleegyezésével teszi.
  • Effe88
    Modik ezt csinálhatja a hg????
    Mert tudtommal ő nem modi vagy tévedek....
    link
  • Tsol
    ez itt
  • banok
    Pityuskával kezdjünk valamit

egy példa a sokból
  • Dean Winchester
    Sorry, mobilrol vagyok igy linkelni nem tudok. Kerem szepen az egyik kedves moderator ur nezzen mar be a fogadas topicba es flameert osszon mar ki par pontocskat! ha tudja torolje az oda nem illo uzeneteket. Sajnos netem csak hetfon lesz igy en csak akkor tudok tisztitani :(
    Nem oda illo tobbek kozt weed basztatasa, ki a jobb focista..
  • Rash87
  • Bexter
    reklám
  • Tsol
    hír topik - reklám
  • Taylor10
    Köszönöm szépen.
  • [NST]Cifu
    Az intézkedés megtörtént.
  • Taylor10
    Sziasztok!Írtam a [email protected] mert most kellene egy a segítség.Remélem segítenek, egyedül a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját,
  • Garfield
    Szerintem felesleges. Az ilyenek kezelésére tökéletesen alkalmas a pontrendszer.
  • Narxis
    Hír topik

Alapvetően elég sokáig tűrtük ennek a srácnak a bicskanyitogató mocskolódásait, ez a hozzászólás ezzel a stílussal egy elég komoly anyázást fog elindítani a topikban.
  • jetblack
    Ezen hozzászólásom kérném töröltetni

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1063653069&no=5268
  • davidka003
    humorari
    #283398-t kérném törölni.
    Privátban kértek meg, hogy töröltessem.
  • dragon11
    Kaszinók a neten topikban a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1043201563&no=261]#261[/URL]-es hszre nézzetek rá srácok.
  • Calver
    humorosaranyos #284537
    már ki lett rakva másik regje (elég rákeresni a shtrend szóra oldal alján), most megint itt reklámozza az oldalát.
  • jhetedikj
    Boldog Karácsonyt a moderátoroknak is! :)
  • [NST]Cifu
    Szegény nolifer, több szót nem érdemel.
  • RelakS
    Láttam, köszönöm!

Ők meg a multiregek?
  • [NST]Cifu
    Megkapta. Kocsis / Drevil / stb...
  • RelakS
    #284323 kér egy jegyet a banamákra
    #284327-ben ugyanazzal folytatja
  • Dzsini
    IRC-en a hozzászólás "joga" a voice, vagyis hang, gondolom a chates tiltás feloldására céloz.
  • SHADOWEYES7
  • dartonita
    Kernem vissza a 'hangomat'.
    Asszem megbunhodtem emberellenes cselekedeteimert.Rendkivul sajnalom ami tortent.
  • [NST]Cifu
    Én úgy láttam, hogy konkrétan a cirádás stílusodban fejtetted ki, hogy mennyire nem tetszik neked az SG. Maximus törölte az üzenetet és feltehetően adott chatbant.

Én meg ezért egy rendes bant, természetesen szigorúan ok nélkül...
  • menedzser
    faszt kell bannolni bazdmeg ok nélkül a csetről.
  • immovable
    A bezárás a céljuk. Direkt a fennhéjázó, tudálékos stílus, hogy elszabaduljanak az indulatok, legyen személyeskedés, és a topik zárolásra kerüljön. Ők kapnak egy bant majd holnap jönnek vissza alreggel. Nem kell leállni velük, had beszéljenek a levegőbe, egy moderátor pedig csak kiosztja majd amit kell.
  • ManoNegra
    Ez így rendben. Ezért gondoltam, hogy a felhasználót kell figyelmeztetni, aki nem tartja be a (most már párszor) lefektetett játékszabályokat. Nem kell ezért a két topik törzsközönségét büntetni. Én is kibírtam pár felkiáltójelet, és igyekeztem megemberelni magam.
  • Garfield
    ManoNegra:
    Senki sem mondta, hogy veled van gond. Sőt, azt mondom, még csak nem is konkrét személyekkel, hanem egy igen érdekes jelenséggel: amióta Bronx South először felbukkant a hírtopikban, azóta az NWO topik közönsége át-átruccan igét hirdetni vagy amit ma épp NYUZGA csinált, floodolni - másnak nem tudom nevezni a mai kétszavas, zsinórban kettesével-hármasával behányt hozzászólásait. Mégegyszer: nem azzal van a baj, hogy X hozzászól a topikban, hanem az, hogy az NWO-ba vagy egyéb konteós topikba tartozó témákat rángatnak elő újra meg újra. Még csak holmi véleménymonopólium sincs, mert erre szép példa Danny1987 a finoman szólva egyoldalú hozzászólásaival, akit és amiket senki sem akar kigyomlálni: ha neki azok a hírek jönnek be, hogy a cigányok, feketék vagy egyéb, szerinte alsóbbrendű népcsoportok mit csináltak szerte a világban, ám legyen. De akár itt vagy te is, akinek elég jól érzékelhetően más véleménnyel vagy a kérdések többségében, de nem nagyon emlékszem, hogy neked olyan sokszor mondták volna, hogy tessék átfáradni: ugyanis az ellenkező vélemény ellenére maradtál a topik irányvonalánál.

Nem mellékesen: néhányszor már kértük többen is, hogy az NWO-s témákkal lesznek szívesek visszahúzni az érintettek a megfelelő topikba, mely kapcsán nem igazán értem, hogy ebben az olyan nagy kérés, és miért nem bír az említett topik közönsége megmaradni a már jól bejáratott helyen, és miért pécézte ki magának a hírtopikot. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy a hírtopikosok bosszúból szétszpemmelnék az NWO-s topikokat, mert emlékeim szerint senki, ismétlem, senki sem fordult meg arrafelé, vagyis a nem kívánt érdeklődés igen jellegzetesen egyirányú.
  • ManoNegra
    Hát jó. Bár nem értem miért kell az nwo-t is bezárni, Majd a moderátorok eldöntik.
  • Hegi90
    de ez az, hogy nincs büntetés.
    korábban meg ami volt, az nem használt.
  • ManoNegra
    Nem tudom miért kell egyáltalán topikot zárni? Én irogatok mindkét helyre, de nem cseszem szét (igyekszem legalábbis) egyiket se. Ha szabályt szegett a kifogásolt illető, meg kell büntetni, nem egyből a közösséget.