24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Nem emlékszem ilyesmire, de én nem foglalkoznék a saját témákkal ilyen szempontból. (a topicnyitáskor a kereső feldob onnan találatokat?) -
Jahogy, én azt hittem hogy a HG kérelmet azért kell e-mailre küldeni, hogy majd a moderátorok ott külön megvitatják. Akkor ezek szerint a szolgálatos adminisztrátor a komplikált. 
Egy kérdés: A topik nyitás előtti körültekintés vonatkozik a saját fórumokra is ? Tehát ha van X topik a sajátban, akkor nem nyitható meg ugyan az mondjuk az általánosban ? -
Az adatlapon megjelenő (vagy nem megjelenő) topicokhoz semmi közünk, nem látjuk az adatbázist, nem tudunk rajta módosítani (moderátor =/= adminisztrátor).
Az pedig, hogy valaki megnyitott egy topicot semmilyen előjogot nem biztosít számára, ha nem a sajátban nyitotta, akkor az nem lesz az "övé". -
Írtam 3 kérést.
Az első kérés lehet hogy túlzás volt, de szerintem rendesen meg van indokolva hogy mit miért. De ha a helyzet ennyire körülményes, akkor ez a kérésem megint aktív, csak fordított értelemben.
A második kérésnek pedig szerintem teljesen megfelelek, nem értem hogy egy saját topikban milyen HG választást kéne kiírjak...
De ha mindenképpen szükséges akkor megteszem.
Az utolsó kérésem pedig egy egyszerű módosítás lenne az adatlapomon, ahhoz nem tudom milyen feltételeknek kéne megfelelnem... -
Ironman2 #22668 Sajnálom a hir topikot.Néhány hülye troll miatt nem kellett volna végleg bezárni -
Nem kell a gumiba tenni. Már évek óta van ott hír topik Link ahol a hangvétel gyakran messze finomabb, mint az általánosban lévő párja. Már elég kihalt, mivel nem kellett a gumiba menni egy jót anyázni az aktuális kormányra, mivel az általánosban lévő hír topikban jószerivel nem volt moderáció. -
Neeee, akkor csak jobban elszabadulnak az indulatok, lesz anyázás meg minden. Maradjon csak zárva. -
Régen úgy működött, hogy nincs belpolitika, de mivel nincs állandó, független felügyelet a topicban így nem megoldható a dolog (az már lényegtelen, hogy 1 hét ban sincs, 1 hónap van).
De kár futni rajta a köröket, rengeteg idő volt rá, hogy megtanuljon normálisan viselkedni a topic közössége, nem sikerült. -
Mondjuk én azt nem értem, hogy miért nem lehet kizárni a belpolitikai jellegű híreket illetve a kommenteket? Annó ha jól emlékszem volt külön politika rész, az pont emiatt szűnt meg. Legyen 1 hétre bannolva az aki politikai hírt rak be. Vagy ez nem jó ötlet? -
Rakjátok át a gumiba! -
Rakjátok át a gumiba - ott nem zavar senkit. ;) -
Egy időben játszottuk ezt. Nem igazán hozott eredményt. Pár napig jobb esetben meghúzta magát az illető, aztán folytatta.
A másik fele meg az, hogy folyamatosan megy a provokálás és az arra adott válaszok. Így semmi értelme a topicnak... -
Ha nincs állandó felügyelet (házigazda, ahogy az előző hozzászólásban írtam), akkor ez így kivitelezhetetlen. Másrészt mikor zavart utoljára bárkit a trollok közül a büntetőpont?
Számtalan büntetőpontot kiosztottunk már a topicba írók között, még többször lett minden jelenlevő figyelmeztetve arra, hogy normálisan kellene fórumozni. Nem most kezdődött ez a probléma, most vége lett. -
Dean Winchester #22659 egy javaslat! Ki lehetne nyitni maximum ha valaki ócsárolásba és nem a topichoz illő magatartást mutat akkor büntetőpontokkal lehetne az illetőt jutalmazni. -
A hír topic pedig - mivel a résztvevők is tudják, hogy képtelenség egy állandóan jelen levő, független, érett házigazdát találni bele - főszerkesztői döntés alapján zárva marad.
Akinek hasonló stílusú köpködésre van ingere, irányítsa át magát egy olyan fórumra, ahol elfogadott az ilyesmi. Itt nincs rá szükség, másik topicban sem.
Sajnálom, mert a hírek megbeszélése jó lehetett volna, kár volt az elmúlt egy évet kulturált beszélgetés helyett nagyobbrészt gyalázkodással tölteni. -
Írtál, de egyáltalán nem sikerült a fejlécben foglaltaknak megfelelni sehol, kivételt pedig nem fogunk tenni.
A házigazda kijelöléséhez elsősorban egy aktív, pörgős topic kell, ahol van egy állandó közösség, amelyik megválaszt téged. -
Írtam a [email protected] pár napja de nem reagált senki, valaki tegyen majd az érdekemben, thx.
-

Jó ötlet volt bezárni már péntektől vasárnapig 750 új üzenet abból 15 volt a hír... :DAS:DS:ADAS:D:AS:
-
Tsol #22654
-
Minek lenne kivéve
-
Ronny #22652 Moderátori felügyelet nélkül nem sok értelme lenne újra kinyitni. -
Lantee #22651 Legalább a vona gabis videót vegyétek ki, ne az legyen már az utolsó hsz! :D -
Én azt mondom, jót tesz a hírtopiknak egy kis szünet, szinte mindannyian elszálltunk a komment:hírlink aránnyal + sok lett a személyeskedés is :) -
Tsol #22649 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahamm -
ManoNegra #22648 Fejléc:
"Lehiggadás és a fejléc tartalmának elsajátítása után talán kinyitjuk újra, addig pihenjetek." -
Esetleg még a szüleindek is szólj, mert ezek a hozzászólások nagyon sértőek
-
Tsol #22646 Laikus vagyok. Hír topic most végleg zárva? (mondjuk jogos) -
Szerintem ez törölhető. -
ManoNegra #22644 Olyat, akit mindenki elfogad, szerintem kizárt hogy találnánk.
-
Vlala #22643 Hír topic
Többször kértem, hogy fejezze be a személyeskedést.
Ami sok, az sok. -
Volt már házigazda ott, elmúlt. És szerintem nem lehet találni olyat, aki független és pártatlan tudna maradni, emellett hajlandó aktívan jelen lenni a topicban.
Ha mégis sikerül ilyet találniuk, hajrá. -
Szerintem e mellé kérjél HG jogot is(a részleteket a hírtopikban beszéljétek meg). -
Ne zárd ki, nem a te dolgod. Ha baj lesz vele miután visszatalált, szólj újra. -
Dean Winchester #22639 Térjünk vissza az indokolt esetben lehet használni szkriptes témához! Az illető megkapja a jutalmát és ha még egyszer jönnöm kell ide pontkérésért akkor már ugye elég indok ahhoz,hogy kizárjam a topicból? -
Dean Winchester #22638 Fogadás topic
stílus! Szerintem 1 hét pihenő nagyon jót tenne az illetőnek! Ha intézkedés történt aztán a hozzászólásait ugye lehet törölni?
-
kérhetném ezt törölni?
thx! -
Ez az ember általában ezt a stílust nyomja, az értelmezhetetlen tőmondatokról nem is beszélve. Párszor kijárt volna már neki a rúd. -
remark #22635 Hír topik #60796 "te aztán egy kibaszott nagy komcsi vagy", "agyfalott fasz" - Stílus? -
Valaki tegyen rendet a Mass Effect 3 topikban pls. -
Dean Winchester #22633 Miért gondolod, hogy rád gondoltam? POnt,hogy nem rád gondoltam, tisztában vagyok vele,hogy sportfogadás blog elfér azért ennyire ne legyen üldözési mániád, kérlek :)
Az illető hozzászólását az x faktor topicból töröltem is de az illetőnek szépen ezt meg is mondtam, tudomásul vette. Tőle elnézést is kértem. Ha nem hiszed vagy hiszik a moderátor urak akkor az illetőnek tudok szólni és tudja az igazam igazolni.