Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Üdv!

Szeretnék valami után képzést kérni, hogy le tudja faragni az eddig megszerzett büntetõ pontjaimból! (-:

anno 1987

Dzsini
...és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. A moderátori emailt olvassák, de ha nem sikerül a kérésnek megfelelõen levelet írni, akkor nem fognak rá reagálni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

böröczk
Olvastam, utólag <#idiota>
Bocsi, egyébként fõleg felhívás az emil elolvasására.

Kumiho #2179

Falkon
A bannert nem ártana olvasni: "Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra)"

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

böröczk
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1149060370

Kumiho #2179

böröczk
vagy legalább csekkolják a ládájukat minél hamarabb

Kumiho #2179

böröczk
há nem írtam emilt visszafele

Kumiho #2179

bertino
sohaj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

böröczk
Haho,

Kérem szépen, engedelmezzék nekem a házigazdaságot a Dead Island totyikban, mert botrány, ami ott megy 😄

Köszöntem

B.

Kumiho #2179

bujcsik555
Videofelvételt, vagy nem igaz!<#nezze>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

morcosqtya
<#nevetes1>
Azok a boldog fiatal évek.. <#ravasz1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Kata
Élvezem, erre masztizok minden nap...

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
jolvan akkor pihenek, de ez az indok h "piszkálódsz" ez azért eléggé khmm 😄DD
na részemrõl is befejeztem, élvezd a hatalmad 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kata
Ezt csak te érzed így. Nem kell állandóan gerjeszteni a feszkót meg trollkodni, még indirekt módon sem, hogy nem közvetlenül nekem mondod. Nem veszem le. GOTO #22136, írj pm-et ha úgy érzed kellõen erõs vagy befejezni ezt. Részemrõl befetéma, szervusz.

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
nem piszkáltalak, hozzád se szóltam...vedd le a bant, full nem volt jogos
nem velem kell példát statuálnod h mennyire szõrösszívû vagy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kata
Nem ez az elsõ eset, hogy piszkálódsz és basztatsz. Ennyi vót, kicsit pihenj, te is foglalkozz kicsit mással. Ha lenyugodtál és abba tudod hagyni a témát, akkor jelentkezz nálam privát üzenetben.

Neked is több eszed lehetne mintsem ilyeneket gondolj és írj.

Szép napot.

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
létszives másold már be h mi volt ami bántotta piciny lelkedet, mivel most nem írtam semmit, hozzád se szóltam...az h neked bajod van velem az a te dolgod, de amikor nem írok semmit nem kéne banolni
vagy az nem tetszett h beírtam h bejött az élet mert modi lettél? erre ban? azért kicsit több eszed is lehetne

Kata
Okkal. Nem pofára, a beírások alapján. Ha pofára menne, már nem lennél SG-n.

[/cserf][/fülünyúl]

MR ME
Kedves Katinka miért is banoltál chatrõl? arcra szórod a bant te is?

tomsolo
Egy kolléga törölje a Humi/Ariból a #270883-t.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Elektrofrombc2
Köszönöm. Nem tudom kinek 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Üdv.
A Battlefield Heroes topikról lenne szó. Felmerült az ötlet, hogy átvegyem a házi gazda szerepét. A jelenlegi HGval, joebacsival már beszéltem és õ beleegyezett, mert valójában inaktív a topikban. Megkérdeztem a hozzászólókat is és õk támogatnak ez ügyben:
Ibukiphiton
HunTanyi
DFAdirotor
CAC
...
Tehát igényelni szeretném a HGt a topikba.<#smile>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

byzhouse
más topikokban is csinálja. 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ajánlom Monoton figyelmébe 😄

Tippmix topik.... Mikor akarjátok már elkezdeni büntetni? Meddig csinálhatja még?

És nézd meg megint megúszta 😄😄😄 Na jó vicc ez a fórum, most már lehet engem pontozni....

Az nem csak a zs***** megy neki büntetlenül a chaten, meg a kárörvendés, szitkozódás....

Attila8805
Arról nem beszélve hogy még nem láttam a topikhoz normálisan hozzászólni.
Se 1 tipp se egy szeló.
Semmi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Háhááááááá most olvasom XD
Ez má tényleg szégyen.
Vagy most jelentettem bgreget kérnék mod jogot Internetes Fogadások,Tippmix totyikba 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Én is pont linkelni akartam, de megelõztek! Kicsit pihire lehetne küldeni a srácot, mert állandóan kelti a feszkót a topikban, csak topik gazda mindig törli a hozzászólásokat, de persze büntit soha nem ad neki....

Attila8805

SHADOWEYES7
Elég legyen már!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kata
Hagyd már abba a hisztit. Ennyi baromságot hogy tudsz egy hsz-ben összehordani? Nyugodj már le...

[/cserf][/fülünyúl]

byzhouse
csak az a gáz kedves Kata,hogy életkornak semmi köze az egészhez. "Most én is azt mondom, ne hisztizzetek. 😊" - ezzel most azt akarod jelezni,hogy az egészet azért csinálod,mert 1-2gyökér b*szakodott veled és ezt rajtunk éled ki. (jó, hogy mi nem is pofáztunk neked,de ez ugye mellékes! 😊) Ezt,hogy is hívják? õõõ nem tudom... sikerb azt mondja neked,hogy banolj ki minket akkor te megteszed. Ugorj a kútba!

Amúgy modik,ha jelentek 1 ambrush/kocsis **** se tudja kit akkor én is k*** a****ok, mint Kata? Nehogy elakadásjelzõt kapjak ez miatt! Vicces 😊)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Kata
"Életkor: 14-18 között"

Nem értitek ti ezt, gyerekek...
Most én is azt mondom, ne hisztizzetek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

papi08
Az mondjuk tényleg elég poén hogy valaki azért kap moderátor jogot, mert anno megbántották, és most jelent egy csomó amúgy is nyilvánvaló alreget/feltört reget. Ha ez így van, akkor én is elkezdem keresni a feltört regisztrációkat, hátha lesz moderátor jogom😊

13 éve itt. Szép idő.

byzhouse
Remélem Kata nem játék kedvéért kapta a modijogot amivel szórakozik. 😊 Nem érdekel,hogy csak szórakozik,de 1 felhasználót nem azért ruháznak fel ilyen jogokkal,hogy utána játsszon vele! Nem is értem,hogy miért ruháztátok fel. Azért,mert pár gyökér "zaklatta" vagy Ambrush/Kocsis regeket jelentette?(rohadt nehéz,mert mindenhol nyomja a szövegét még chaten is) sokat tett a fórumért!!

Tudnék ajánlani jobb modikat is akik biztos jobban végeznék a dolgokat. 😊
Persze törölve lesz a hozzászólás és kapok elakadásjelzõt,mert miért ne.

matyi0323
Érdeklõdnék, hogy az mi, hogy Kata kedve szerint a semmiért banol embereket csetrõl? Neki mindent lehet??? Eleve ez az egész moderátori joga egy vicc, csak mert 2x beszóltak neki.

( nyugodtan lehet törölni ezt a hsz-m is, mint az elõzõt, attól semmi nem változik.. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

pxxl
(szerintem) #298: reklám

All hail the double x!

Kandurex
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!" "Egyéb megjegyzések..."

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kata
ambruskocsis további feltört alregek:
(már így összegyûjtjük idõközönként, mert annyi van)

még nincs bannolva:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1263765874
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1123012336
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1270886665
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1124316151
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1108668348

már bannolva van, de chatrõl elfelejtettétek:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1106848913

[/cserf][/fülünyúl]

Fresh Duke
Noitilover naponta berakja azt a szar honfoglalásos videót, kezd már unalmas lenni.
(Alul keresõbe be kell írni, hogy "honfoglalás"...)

A heavy cost. I pay it gladly.

"Azért nem értem, se indok, se semmi, azt se tudom, kitõl kaptam. Úgyhogy nagyon örülök neki."

nem vagy egyedül

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Én semmit nem írtam pedig, ami rossz lett volna...
Azért nem értem, se indok, se semmi, azt se tudom, kitõl kaptam. Úgyhogy nagyon örülök neki.

gergely1991
LOL...Miket írtál akkor?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini
Ha feloldja az, akitõl kaptad.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ki van húzva a nevem 😄
Hát ez lol, ezt meg kell kérdezni...és mikor oldódik fel?

Dzsini
Ha ki van húzva a neved a listán, akkor chatban - emlékezz vissza, hogy melyik chatmoderátor volt épp online akkoriban, és õt kérdezd meg, hogy miért adta.

Ha nincs kihúzva a neved, akkor bug. 😊

Hát de ha chatban lenne, az ki lenne valahova írva, nem?
De senkitõl semmilyen üzenetet nem kaptam, pláne okot arra, h miért csinálta ezt.
Annyi csak, h amit írok, nem jelenik meg chaten, de nem vagyok kijelentkezve frissítés után sem.