24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
gondoltam úgy lenne igazságos, hogy ha már az egyik fél topikját szétbasszák, akkor zárják be mindkettőjét. -
ManoNegra #22591 Milyen mindkettőt? -
Na mondjuk ha még ezt se törölték, akkor tényleg be lehetne zárni mindkét topikot. -
Ki lehetne pusztítani a hír topikból az nwo-sokat végre? -
Egy figyelmeztetés mehetne a hír topikba a renitensnek. Eddig elég nyugodt hangnemben ment a vita.
TKlikk #57659; #57665 -
jah..vágom, hirtelen warezos megjegyzés miatt..
életemben nem siránkoztam moderátor topikokba.
Át is olvasom a cuccokat, de azon átsiklottam.
Szóval mi scusi -
Biztos viccből nyitottunk minden főtémába külön moderátor figyelmébe topicot, és nem azért, hogy oda írjátok a nyűgjeiteket. Emellett nem véletlen, hogy pont a játékosok fórumával készült el a fenti felirat, mert nektek (főleg a landvircsaftosoknak) esik marhára nehezetekre eltalálni a megfelelő főcsoportot évek óta. Gratulálok, ismét nem sikerült, ügyes vagy. -
mekkora probléma -
Rohadt bonyolult a fejléc utolsó sorának összefüggését értelmezni, ugye? -
Landwirtschafts simulator 2011
#9701 warez
#9735 -
Max álmodban volt ez így, de mindegy.
(Nem, nem kell kifejteni, bizonygatni, hogy hogy volt mert nem érdekel.)
clio bevallása szerint Ronina a csaja, és szereti megvédeni őt, ezért egyezgetnek az ipk néha, ezért jelenik meg minden pokrócozásnál vagy esetleg utána mint most. Érdekes, hogy ezt csak clio mondja/mondta Ronina soha, de jó mindjárt itt a karácsony, tegyük fel elhiszem az egészet. (Nem hiszem el egyébként, de mindegy.)
Ha clio vagy, ha Ronina vagy, olvassál sokat, írjál keveset, mert ha feszkózás lesz megint a vége - mint legutóbb - akkor kiváglak mint a macskát.
Ez érvényes az anticlio társaság tagjaira is, készülnétek inkább ti is a karácsonyra, mint hogy itt feszüljetek feszt, alregvadászat, büntetés elkerülés miatt. -
Ha a kellemetlen hangnem alatt azt érted, beírtam fejezzék be a veszekedést akkor tényleg.. -
Kivéve, hogy nem - Tomsolo vágta ki, mert többszöri figyelmeztetés után is pörgött egy témán, kellemetlen hangnemben. -
Akkor várjunk valamelyik modira, legutóbb úgy emlékszem azért kapta, mert kiderült, hogy ő clio, az egyik modi ip cím egyezést mutatott ki. -
Nem tudom megmondani pontosan hol... valamelyik moderátor.
Közvetlen bizonyítékot kértem. Ez ugyebár nem az.
Az IP és a rendelkezésemre álló információk alapján Ronina != Clio.
A felesleges szócséplést mellőzzük, ha kérhetem.
Köszönöm. -
disgust #22577 Egyszer már elég látványosan lebukott vele. Nem tudom megmondani pontosan hol, de ezzel az indokkal vágta ki akkor valamelyik moderátor. -
Én per pillanat nem látom megerősítve azt, hogy Ronina = Clio, de ha valakinek van erre vonatkozó közvetlen bizonyítéka, az nyugodtan tárja fel. Addig viszont én legalábbis nem látok indokoltnak semmiféle beavatkozást. -
lehet durván olyan 100 hozzászólásod, és tippre érdekesmód mind akkor íródott, amikor cliocica kicsiny ártatlan lelkébe tiport valaki...
hát persze hogy nem te vagy clio.
-
ezt majd eldöntik az illetékesek -
Itt is elmondom NEM VAGYOK CLIO! Be lehet fejezni ezt a baromságot! -
clió alreg -
tárgytalan -
logólopás már egyszer kapott ezért de nem ért a szóból
#96267 -
Garfield #22569 Másképp közelítve meg a dolgot: az 1, 6, 11, 23 kivételével nem lehetne törölni a többi hozzászólást a vérbe, némi reboot-ot adva a topiknak? -
gordon 24 nevű emberke eléggé minősíthetetlen hangba váltott és flémel. -
Köszönöm! -
GTS fórum karesz99 nevű felhasználója újra kezdi a műsort, kérném tegyenek ellene valamit.Véglegesen.Előre mis köszönöm a fórum nevében. -
és újból clio... -
Még csak a teánál tartok. :) -
hegedűzés megvolt már? :D -
Légyszíves legközelebb a "forrást" is jelöld meg, hogy mi alapján jutottál erre a következtetésre.
Rendben, hogy előbb-utóbb magam is rájövök, de vasárnap reggel éhgyomorra Sherlock Holmesosat játszani a fórumban még nekem sem megy csont nélkül. :) -
>>><<<
Tényleg ennyire bonyolult dolog megtalálni a játékosok fórumának moderátori topicját?
-
'kedvenc' szardarabunk újabb feltört regje:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1138519780 -
GTS-topik karesz99 nevű felhasználója spamel, és káromkodik az oldalon. Kérlek nézzétek meg.Előre is köszönöm.
-
Megkérhetnék, egy illetékest, hogy ezt a topikot törölje?
Hülyeség az egész
Köszönöm! -
Svlad Cjelli #22557 Kerem szepen turuljek ezt a tompikot! Rossz helyre kerult :(
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1323525549
-
Generálom a feszültséget mert rákérdezek hogy a nyilas felvonulásokat nem ártana bizonyítani, alátámasztani valamivel ? Mi a jófranc volt ebben feszültség generálás ? És mi volt az alátámasztás ?
Egy ízig vérig konteó, de nem azon erőlködtetek hogy az általatok konteónak nevezett hozzászólások végérvényesen kitakarodjanak a hír topikból ? Egy kibaszott bohóc műsor amit műveltek vagy 7 -en abban a topikban, az a szerencsétek hogy a nyelvetek tövig szorult a moderátorok jelképes picsájában. szánalmas.
Cifka Miklós úr nyugodtan megadhatja a maradék kettőt is, legyen meg a mai napra az élvezeti faktora.
-
Odamész feszkót generálni és még van képed itt okoskodni? Elképesztő. -
Kedves moderátorok... Alakítsunk át egy régi mondást, amit nem szabad a kis ökörnek, azt nem szabad a jupiternek se, vagy fordítva ! Ha az egyik komolyan veszi a #22521 -ben leírtakat, akkor vegye komolyan a másik is, ennyire azért már nem kéne hülyét csinálni senkiből se. #22521 -re hivatkozva kérném #56990 -et és íróját szankcionálni.
-
Sport fórum modba be tudna kukkantani valaki? Gyanús, hogy 2 napja nincs senki, általában 1 óra alatt kész minden, köszi.
<<<