Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ez is ambruskocsis által feltört reg, mehet a többi közé
[/cserf][/fülünyúl]
újabb feltört reg á lá ambrus
[/cserf][/fülünyúl]
Köszöntem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
16:52 mama 2: 1
És még jó néhányszor be spamelte ezt...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Eddig tízszer egymás után, aztán nem számoltam 😄
Persze nem csillagokkal 😉
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ön kin felejtett?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
legalábbis a "majd mi cenzúrázzuk az internetet!" elgondolás nekem mindig mosolyt csal az arcomra <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
Tehát tõlünk nem fogsz értelmesebb választ kapni tippelgetésnél - az oldal üzemeltetõit (lásd Impresszum odafent) kérdezd.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na de ez OFF.
Mindazonáltal lehet kikéne söpörni a politikai tartalmú topicokat a francba amúgyis.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
12:13 zita80: mindjárt jön Meleg Attila a szülész
12:14 zita80: kecskeméti órház
12:14 A Kaszas: 😄
12:14 zita80: az árnyékátz már láûtom
12:14 zita80: vagy lófaszt operáltatott magának vagy prosztatarákja van az gecibiztos
12:15 zita80: ez nem a gyereket veszi ki belõlem hanem a gyomromig tólja
12:15 zita80: de félek!!!
All hail the double x!
Erik123456789 (5 pont) Dátum: 2011.06.24. 16:06
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
REAL MADRID
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
valamit elszúrtam a linkelésnél.
ez lenne az :
http://i651.photobucket.com/albums/uu234/GHQ_Micro_Armour/ZM19%208%20Hatch%20Schemes/ZM-19_013CN10499passreefer10-45.jpg
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(esetleg javítsa ki)
köszönöm!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
2.: Gondolom háttérnek akarod, mert bannernek túl nagy. Egy komplett Style kód vagy valami ilyesmi kellene, legalábbis én csak úgy tudnám berakni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Meglehet oldani valahogy hogy topic képnek ezt a képet a Thrash metal topicba.
Ha igen akkor elõre is köszönöm a segítséget.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
practitioner of the forbidden arts of death
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
17:08 Sanyika666666: egyszer már kimostam zuhanyrózsával a seggem, de mégegyszer...
17:08 Sanyika666666: az durva lenne
re?
All hail the double x!
16:20 Erik123456789: erik vagyok faszom verik
16:20 Erik123456789: ifa kipufogógázt szoktam szipózni néha
16:20 Erik123456789: meg buszokét
valószínûleg alreg stílusáról nem is beszélve:/