24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Hegi90
    gondoltam úgy lenne igazságos, hogy ha már az egyik fél topikját szétbasszák, akkor zárják be mindkettőjét.
  • ManoNegra
    Milyen mindkettőt?
  • Hegi90
    Na mondjuk ha még ezt se törölték, akkor tényleg be lehetne zárni mindkét topikot.
  • Hegi90
    Ki lehetne pusztítani a hír topikból az nwo-sokat végre?
  • immovable
    Egy figyelmeztetés mehetne a hír topikba a renitensnek. Eddig elég nyugodt hangnemben ment a vita.
    TKlikk #57659; #57665
  • Kenny85
    jah..vágom, hirtelen warezos megjegyzés miatt..
    életemben nem siránkoztam moderátor topikokba.
    Át is olvasom a cuccokat, de azon átsiklottam.
    Szóval mi scusi
  • Efreet
    Biztos viccből nyitottunk minden főtémába külön moderátor figyelmébe topicot, és nem azért, hogy oda írjátok a nyűgjeiteket. Emellett nem véletlen, hogy pont a játékosok fórumával készült el a fenti felirat, mert nektek (főleg a landvircsaftosoknak) esik marhára nehezetekre eltalálni a megfelelő főcsoportot évek óta. Gratulálok, ismét nem sikerült, ügyes vagy.
  • Kenny85
    mekkora probléma
  • Dzsini
    Rohadt bonyolult a fejléc utolsó sorának összefüggését értelmezni, ugye?
  • Kenny85
    Landwirtschafts simulator 2011
    #9701 warez
  • tomsolo
    Max álmodban volt ez így, de mindegy.
    (Nem, nem kell kifejteni, bizonygatni, hogy hogy volt mert nem érdekel.)

clio bevallása szerint Ronina a csaja, és szereti megvédeni őt, ezért egyezgetnek az ipk néha, ezért jelenik meg minden pokrócozásnál vagy esetleg utána mint most. Érdekes, hogy ezt csak clio mondja/mondta Ronina soha, de jó mindjárt itt a karácsony, tegyük fel elhiszem az egészet. (Nem hiszem el egyébként, de mindegy.)

Ha clio vagy, ha Ronina vagy, olvassál sokat, írjál keveset, mert ha feszkózás lesz megint a vége - mint legutóbb - akkor kiváglak mint a macskát.

Ez érvényes az anticlio társaság tagjaira is, készülnétek inkább ti is a karácsonyra, mint hogy itt feszüljetek feszt, alregvadászat, büntetés elkerülés miatt.
  • Ronina
    Ha a kellemetlen hangnem alatt azt érted, beírtam fejezzék be a veszekedést akkor tényleg..
  • Dzsini
    Kivéve, hogy nem - Tomsolo vágta ki, mert többszöri figyelmeztetés után is pörgött egy témán, kellemetlen hangnemben.
  • Büdös Bohóc
    Akkor várjunk valamelyik modira, legutóbb úgy emlékszem azért kapta, mert kiderült, hogy ő clio, az egyik modi ip cím egyezést mutatott ki.
  • [NST]Cifu
    Nem tudom megmondani pontosan hol... valamelyik moderátor.

Közvetlen bizonyítékot kértem. Ez ugyebár nem az.
    Az IP és a rendelkezésemre álló információk alapján Ronina != Clio.
    A felesleges szócséplést mellőzzük, ha kérhetem.
    Köszönöm.
  • disgust
    Egyszer már elég látványosan lebukott vele. Nem tudom megmondani pontosan hol, de ezzel az indokkal vágta ki akkor valamelyik moderátor.
  • [NST]Cifu
    Én per pillanat nem látom megerősítve azt, hogy Ronina = Clio, de ha valakinek van erre vonatkozó közvetlen bizonyítéka, az nyugodtan tárja fel. Addig viszont én legalábbis nem látok indokoltnak semmiféle beavatkozást.
  • Calver
    lehet durván olyan 100 hozzászólásod, és tippre érdekesmód mind akkor íródott, amikor cliocica kicsiny ártatlan lelkébe tiport valaki...
    hát persze hogy nem te vagy clio.
  • Frosty01
    ezt majd eldöntik az illetékesek
  • Ronina
    Itt is elmondom NEM VAGYOK CLIO! Be lehet fejezni ezt a baromságot!
  • Frosty01
    clió alreg
  • tommygear
    tárgytalan
  • tommygear
    logólopás már egyszer kapott ezért de nem ért a szóból
  • Garfield
    Másképp közelítve meg a dolgot: az 1, 6, 11, 23 kivételével nem lehetne törölni a többi hozzászólást a vérbe, némi reboot-ot adva a topiknak?
  • Büdös Bohóc
    gordon 24 nevű emberke eléggé minősíthetetlen hangba váltott és flémel.
  • gigamen
    Köszönöm!
  • gigamen
    GTS fórum karesz99 nevű felhasználója újra kezdi a műsort, kérném tegyenek ellene valamit.Véglegesen.Előre mis köszönöm a fórum nevében.
  • Calver
    és újból clio...
  • [NST]Cifu
    Még csak a teánál tartok. :)
  • Fabio Capello
    hegedűzés megvolt már? :D
  • [NST]Cifu
    Légyszíves legközelebb a "forrást" is jelöld meg, hogy mi alapján jutottál erre a következtetésre.
    Rendben, hogy előbb-utóbb magam is rájövök, de vasárnap reggel éhgyomorra Sherlock Holmesosat játszani a fórumban még nekem sem megy csont nélkül. :)
  • [NST]Cifu
    >>><<<

Tényleg ennyire bonyolult dolog megtalálni a játékosok fórumának moderátori topicját?

• Kata
    'kedvenc' szardarabunk újabb feltört regje:
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1138519780
  • gigamen
    GTS-topik karesz99 nevű felhasználója spamel, és káromkodik az oldalon. Kérlek nézzétek meg.Előre is köszönöm.
  • ZTM
    Megkérhetnék, egy illetékest, hogy ezt a topikot törölje?
    Hülyeség az egész
    Köszönöm!
  • Svlad Cjelli
    Kerem szepen turuljek ezt a tompikot! Rossz helyre kerult :(

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1323525549
  • Bronx South
    Generálom a feszültséget mert rákérdezek hogy a nyilas felvonulásokat nem ártana bizonyítani, alátámasztani valamivel ? Mi a jófranc volt ebben feszültség generálás ? És mi volt az alátámasztás ?

Egy ízig vérig konteó, de nem azon erőlködtetek hogy az általatok konteónak nevezett hozzászólások végérvényesen kitakarodjanak a hír topikból ? Egy kibaszott bohóc műsor amit műveltek vagy 7 -en abban a topikban, az a szerencsétek hogy a nyelvetek tövig szorult a moderátorok jelképes picsájában. szánalmas.

Cifka Miklós úr nyugodtan megadhatja a maradék kettőt is, legyen meg a mai napra az élvezeti faktora.
  • immovable
    Odamész feszkót generálni és még van képed itt okoskodni? Elképesztő.
  • Bronx South
    Kedves moderátorok... Alakítsunk át egy régi mondást, amit nem szabad a kis ökörnek, azt nem szabad a jupiternek se, vagy fordítva ! Ha az egyik komolyan veszi a #22521 -ben leírtakat, akkor vegye komolyan a másik is, ennyire azért már nem kéne hülyét csinálni senkiből se. #22521 -re hivatkozva kérném #56990 -et és íróját szankcionálni.
  • jazzy
    Sport fórum modba be tudna kukkantani valaki? Gyanús, hogy 2 napja nincs senki, általában 1 óra alatt kész minden, köszi.