Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://germantrucksimulator.hu
HackThat piramislink!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Törölni nem birunk ha nincs jogunk oda.
Az oktató hangnemet tartsd meg magadnak!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Geotermikus topik
Kéretik törölni a felhasználót.
Már túl sokáig anyázott, ti meg le se szartátok. Másokat meg "szerintetek" reklámnak minõsülõ link miatt bannoltok.
A figyelmezetésekkel nem mentek semmire, bele röhögnek a képetekbe. Nem veszitek észre?
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
A kedves uraknak, létre lett hozva egy külön topik, ahol minket békén hagyva kedvükre anyázhatnak, de még mindig nem költöztek át. Valaki segítsen már a költöztetésükben.
Köszi.
Jah, és kösz Cifu az elkülönítõ topikot, de mint mondtad, képtelenség megfékezni õket. 😞( Igazad volt.
Valaki segítsen már.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az Euro Truck Simulator topikban van egy energizer nyuszi aki szó szerint szereti össze ba..ni a topikot! Valami ajándék csomagot kaphatna!! azért képbe linkeltem mert lehet hogy a házigazda törli a hsz-eket és akkor nem marad bizonyíték! így igen...köszönném ha tennétek valamit mert a házi gazdára nem hallgat..és rám sem...szal azt a valamit is köszi! csak ennyi...további jó napot!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Valami háttérinfó, hogyan sikerült ezt elérni?
ಠ_ಠ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
()() (^^)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Lteebee-re gondoltam.
Hsz : #2195 ott van az eleje felé, itt kezdõdött.
Ha csak egyoldalú a moderálás, akkor kérem jelezzétek a szerkesztõség, admin felé, hogy tegyék pártatlanná a moderálási elveket.
És csak belinkltem Belszit,hogy hogyan viselkedik..
Mi equipo favorito: Real Madrid
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
csak egy észrevétel.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
#35405 hsz.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Sokszor volt már,hogy kitõrt a háború ebben a topikban.
Ezt megelõzendõ, még csírájában szeretnénk elfojtani a hasonló kitõréseket. Tehát már ugrunk az olyan szavakra mint anyázás, bazmegelés, stb. Kérlek, figyelmeztessétek a #2195 hozzásólás tulajdonosát.
"Bazmeg, mi a veszélyes? Valami utolsó picsafüstnyi zöld faszfej banda beugatott, mi meg jól leszartuk. Húúú, ez mekkora krízis volt, bazdmeg! ...Parázz rajta nyugodtan, meg hasonló faszságokon"
Ez egy kicsit sértõ, meg lekezelõ, nem ellenem irányult, de akkor is. Már unalmas, hogy egyesek a parlamentbe képzelik magukat, és politikai hangnemben káromkodnak. 😞(