Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
------
"Itt anyázhattok, offolhattok, flémelhettek! De csak itt!!!"
? 😞
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Titan Quest topic, #19718
"te szánalmas hülyegyerek"
Kérjük eltakarítani. Köszi.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Házigazda mostnem lrrá,engem kértmeg,hogy ezt a topickot helyezzék a kedves modi urakSaját forumokba!
mert csak flémellnek,etshz semmi köze!
kérem a moderátor urakat,helyezze átta topickot.
köszönöm!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
fegyverek topik
ennek a topiknak szeretném megkapni a házigazda jogát,mert látom permban-os a tulaj
kössz!
BMW Über Alles!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Csak nem tudom mindenhol kitakarítani a szemétjét...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem az elsõ, és most már sok!
hány év után lehet kapni koronát?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
vmelyik moderátor bannolja vagy figyelmeztesse
köszönöm
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ja ok
amúgy az egy hsz.
? ! : . ,
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
HackThat -.-
...Törlöd-e a himvesszõdet wc-zés után??
Megvárom amíg megnyitják a "megmosod-e a segged szará után" topikot és töröltetem magam innen!
ZÁRJÁK BE EZT A FÖRTELMET.
A Moderátorok figyelmét, és jóindulatát, indulatos hozzászólásom iránt elõre is köszönöm.
http://www.tenke.hu
41.-edik hsz-t delete kösz!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Nem akarja befejezni! :/
Piramisjáték link
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ha már a "moderátor" topik kihalt akko mi van a többi topikkal ?!!?!??!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
szeretném ezst a bannert kitenni a LS-Gportal fórumba.
De úgy tegyétek ki hogy ha kell akkor le is lehessen venni 😄 thx elõre is !!!!

16:34 VityaV: http://*****.net/index.htm
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma
Hány órakkor járle a büntim?XD