24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • vénfarok
    egy mod lécci törölje a felhasználómat
  • who am I 7
    "Nagy tévedésben vagy ! De ringasd magad továbbra is abban a hitben hogy ismersz. :DD"

Én egy dologra mutattam rá, veled kapcsolatban, nem a személyiséged írtam körbe és csináltam róla elemzést, de ezt úgy látszik nem nagyon értetted meg.
    Az értetlenkedés, vadbarmozás meg szarozás is egy elég "intelligens" lényt takarhat...De egyébként így van, ennyit erről.
  • Archenemy
    Kedves USAMEN POWER, nem az én tisztem eldönteni, hogy mi a moderátorok feladata és mi nem az; hogy mire van kapacitásuk és mire nincs. Én egy kérdést tettem fel, nekik. Megkérnélek, hogy a továbbiakban ha mindenképp velem akarsz közölni valamit, azt privátban tedd, ne szemeteld össze ezt a topikot is.
  • USAMEN POWER
    "Éppenséggel, elég sok hozzászolásod láttam...ami következtetésekre ad lehetőséget." <--- Nagy tévedésben vagy ! De ringasd magad továbbra is abban a hitben hogy ismersz. :DD

#18524: Most mit vársz ? Hogy adjanak pontot ? Jöhetnek, mert leszarom, az 100 hogy nem jövök ide rinyálni mert kaptam pár elakadásjelzőt...

Viszont ezzel a hsz én itt befejeztem... Narxis utolsó mondatához tartom magam én is, a vadbarmokkal való kieggyezés nekem soha se ment a való életben, fórumokon nem is várom el.
  • who am I 7
    "Másrészt akiről szart se tudsz"

Éppenséggel, elég sok hozzászolásod láttam...ami következtetésekre ad lehetőséget.És mivel, TE sem tudsz bizonyítani semmit, ezért csak a levegőbe puffogsz a paranoiáddal.Sokmindenre sokmindent rá lehet húzni, elég sokáig látok a szememmel, megnyugodhatsz, nem nézek reklámokat mert utálom őket.Az összesküvés elméletekkel viszont csinnyán bánok, mert majdnem ugyanaz mint a reklámok csak (egy) másik oldal....A terroristázás 1 kommentet vett ki, esetleg egy normális cikk kommentjeiből (300-400hsz), ami ált. semmi fennakadást nem jelentett. DE mivel, elég laposak a cikkek mostanába és nincs rá feedback, ezért mindig látja az ember...
  • USAMEN POWER
    Nézted már a moderátori listát ? A moderátorok fele már nem aktív, ami meg van, azoknak meg nincs idejük felügyelőt játszani. Így a rend megőrzése a fórumozókra hárul, csak éppen van pár ember aki fórumokon éli ki magát... Erről van szó !
  • Archenemy
    Moderatúra figyelmébe:
    Moderátor figyelmébe topic

18522-es hozzászólás

Személyeskedés + offtopic
  • Narxis
    1,Megemlítettél a hozzászólásban, mintha csak miattam lenne az egész, attól még kérdezheted a moderátorokat, de én is reagálni fogok rá.

2.Olvass már vissza, nem csak engem zavar.

Arra vannak azok a szép csillagok a cikkek/hírek alatt. Így jelezheted mennyire tetszett egy-egy cikk vagy hír.

Ígérem befejeztem, nem írok a témában többet, se itt se a Főoldalon. Simán csak linkelem tovább a terroristázós hozzászólásokat. A moderátorok pedig eldöntik majd melyik érdemel büntetést.
  • USAMEN POWER
    Az hogy valaki nem lát a szeménél tovább az egy dolog, egyéni szoc problem. Gondolom te bedőlsz a reklámoknak, és a media szemetének, az is saját dolgod... Viszont a vélemény kinyílvánítás szabad ha tetszik, ha nem. A terroristázás meg egyszer kétszer elmegy, de rendszeressé nőtte ki magát, ami zavaro mikor esetleg a cikkel kapcsolatban vagy kíváncsi mások véleményére. Másrészt akiről szart se tudsz, arról ne állítsál véleményt te fórum májszter !
  • Archenemy
    "Van aki a pontjai ellenére is folytatja, ezek után szerintem semmit nem ér a szép szó..."

De itt nem arról van szó, hogy valaki a figyelmeztetések ellenére írogatott ilyeneket.
    Igen, de én arról beszélek, hogy _eddig_ nem büntették a modik, aztán _figyelmeztetés és indoklás nélkül_ elkezdenek 3 pontokat osztogatni. Nem arról van szó, hogy ötszázezerszer írtak már be fórumokra a modik, hogy "nem kéne gyerekek", mi meg jól direkt ennek ellenére csakazértis beírjuk.

"De nem is óvoda, esetleg napközi !"

Engem szórakoztatott, holott azért a napközi igen-igen messze van már.
  • who am I 7
    "Akkora hülyeség " Nem hülyeség egyáltalán.És még párhuzamot sem lehetne vonni az elsőzéssel elméleti síkon, maximum gyakorlatban, h ez is konstans fel-fel tűnik és többször ugyanaz a mondat szerkezet.De ennek van alapja (sajnos).

to USAMENPOWER : Ez nem idiotizmus te paranoidlángész.Akkor én meg azt mondom, h nem tetszenek az idióta paranoiod összesküvéses állandó jellegű hozzászólásaid,
    mindnél adjanak neked böntipontot.Mert csak úgy.Meg még páran felszólalunk, és akkor bannoljanak.Mert csak úgy, mert idiótizmus.Való életbe lenne ekkora szátok..
    bár gondolom ott kuss van.Mert te is prédikálsz a paranoiadról, de senki ellen nem mertél felszolalni még tuti, persze fórumon van ARC kisfiú.

De egyébként egyáltalán nem szánalmasabb a terroristázás (aminek alapja van) mint akinek nem tetszik és passzíót űz pénteken délután a "boszorkányüldözésből".
  • USAMEN POWER
    "Ez nem katonai kiképzőtábor, vagy szakmai fórum," <--- De nem is óvoda, esetleg napközi !
  • USAMEN POWER
    Van aki a pontjai ellenére is folytatja, ezek után szerintem semmit nem ér a szép szó...
    Végülis hülyékkel nem lehet mit kezdeni, és ez nem egy hagyomány, hanem egy idiotizmus, ami szerintem nem egy embert zavar itt az sg-n !
  • who am I 7
    "nyilvánosan vagy levélben is hogy hagyjuk abba, illetve bőven elég az egy pont."

Jaja, egyébként én sem értem...biztos sokat zavar, ha pl. olyan cikkhez írják hozzá, amihez más szöveg nem is kerül :D:D:D mert egy f0s a cikk.Akkor mi meg szavazhassunk már, h melyik cikk menjen a kukába, vagy amelyik cikkíró xart ír az kapjon büntit és 1 hétig ne írhasson, mert csak úgy..vagy akkor a modokat is lehessen pontozni. Elég gyerekes ez a büntipontozás is..nyilván a terroristázás SEM egy komoly királyi megnyilvánulás, de valljukbe, h ezt valakik valamikor elindították és nem mi, hanem a vezetők..és innen van a kifigurázás..."a mi érdekünkben" ..ugye..
  • Archenemy
    Megtisztelsz figyelmeddel, de
    1. A moderátorokat kérdeztem, nem Téged.
    2. Az, hogy Téged zavar, az nem indok. Ez nem katonai kiképzőtábor, vagy szakmai fórum, ahol a szigorú moderálásnak komoly értelme lenne. Hírek alatti kommentekről van szó, ahol általában 80% hülyéskedés, összeesküvés-elmélet, illetve egymással való vita megy, nem érdemi információ veszik el.
    3. Ha a moderátorok úgy döntenek, hogy nem kellenek ezek a hozzászólások, rendben, tiszteletben tartom. De ettől még éppenséggel megindokolhatnák, felhívhatnák rá a figyelmünket, hogy mostantól ezt ne, illetve kezdhetnének valami enyhébb figyelmeztetéssel.
  • Garfield
    IMHO amit te hagyománynak hiszel, az sokkal inkább az eltűrés, de ugyanolyan idióta óvodás szokás, mint a voltamzáráselőttőzés vagy más fórumokon az elsőzés.
  • Narxis
    Ha visszaolvasol ebben a topikban, láthatod, hogy nem csak engem zavart, többen linkelték ide ezeket a felesleges hozzászólásokat, ettől egyedi biztos, hogy nem lesz az oldal. Akkora hülyeség mint az elsőzés.
  • Archenemy
    Üdv!

Az volna a kérdésem, hogy mitől lett hirtelen a "nehogy a terroristák kezébe kerüljön" fordulat, ami körülbelül az sg-vel egyidős, három ponttal büntetendő? Értem én, hogy Narxis kollégát zavarja (amit általában tömör, vulgáris hozzászólásaiban tudomásunkra is adott), de ez egy baromi régi hagyomány, ami hozzáadott az SG egyediségéhez. Minden régebbi fórumon kialakulnak belsős viccek, szokások, itt ez volt.

Ehhez képest mostanában indoklás nélkül (mert az "úgy bizony" az nem indoklás, márpedig a mailben csak ennyi állt) 3 pontokat osztogatnak érte. Nyilván meg lehet indokolni, csak lássuk be, a mostani hozzászólások 90%-át ki lehetne moderálni valamiféle indok alapján. Ha valóban szakítani akar az SG ezzel a terroristázós szólásmondással (bár szerintem kár), akkor sem érzem korrektnek rögtön 3 pontokat osztogatni, meg lehet írni nyilvánosan vagy levélben is hogy hagyjuk abba, illetve bőven elég az egy pont.

Arch
  • gz8
    Ahogy a 18501-ben a kolléga írja, tényleg könnyebben megtaláljuk, cserébe így nem tudjuk törölni...

Nem vélelen tehát, hogy nagy ormótlan 16-os betűkkel, félkövéren ott virít a fejlécben az ominózus kérés.
  • USAMEN POWER
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1252643099]#22[/URL]
  • xxxpaulxxx
    felesleges totyik
  • Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/69660/intel_vezetek_nelkuli_aram_a_jov_337

trükkös...
  • Garfield
    Nem ma volt, de úgy tűnik, korábban sportot űztek belőle a srácok, és valahogy feltűnően ugyanazok...
  • Garfield
    Utolsó linknél tessék hozzácsapni a #9-et.
  • Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/69581/az_egereknel_mar_megvan_az_elhizas_ellenszere

#62-#65

http://www.sg.hu/cikkek/69607/geminoid_a_teljesen_emberi_robot

http://www.sg.hu/cikkek/69662/a_h1n1_ket_arca

• Calver
  • xxxpaulxxx
    uhhh már megijedtem... néztem is, hogy mivan?:D
  • bertino
    18652

• Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/69650/japan_gyartok_szovetkeznek_az_intel_es_az_amd_ellen

• RAMyMamy
    megtalálni meg tudják, csak így nem lehet törölni asszem
  • Dj Faustus #18500
    Kiscsaj valami jó szert szívhat, nagyon bepörgött:
    Scoubidou - #16
    Hogy néz ki az asztalod? - #39051
    Mutasd meg a weboldalad ! - #1444
    Cigaretta - #3191
    Márkás ruhák - #9015
    Vízipipa - #6195

• jhetedikj
    De így könnyebben megtalálják vagy nem?
  • RAMyMamy
    én amúgy ismerem ezt az oldalt, nemhiszem, hogy a szerkesztője ilyen nyomorék lenne, hogy itt hirdet ilyen idióta módon. (mostanában g-portálon ezt csinálja pár idióta, hogy más nevében és oldal címével írogat helyekre, röhej)
  • Heffi
    Itt a #11634-es reklám, és egy csomó topikba betette.
    Egyik nap ugyan ezt eljátszotta, hogyhogy nincs bannolva?
  • gz8
    Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!

• gz8
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1252502064]hsz. #8-ra mehet a banán[/URL]
  • jhetedikj
    reklám
  • Calver
    köszi, ez gyors volt
    [apro](nem xxxpaulxxx-el volt bajom, nehogy valaki félreértse, az ő hozzászólása jött a törölt reklám helyére)
  • Calver
    az illető szépen és kedvesen könyörög egy permbanért
  • Dj Faustus #18491
    programozás topikban #226: béna MLM spam