Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma
Minek regeltél akkormeg?.D
most törõlnek,és holnap csinálsz egy alreget,annak miaz értelme?😄
nah mind1
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Szted a HG minek van?
#35091 kezdõdik az oltás,Mûrt megin belém kötötek mert segitettem:SSS
😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
és még 1-et azóta na de a 3 bünetõpontnak nem elkellet volna tûnnie? vagy várhatok még két hetet?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
help
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
Lenne egy kérésem az adminok felé, nyitotam a Gumiszobába egy topicot és szeretném ha a Topicomnak lenne háttérképe .. hogy othonosabban érezze magát az aki belátogat! Légyszíves ha tudjátok rakjátok be plz.. Köszi.
Háttérképnek ez lenne! ->ITT
Köszönöm by: bkvkbk 😄
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ezt a logót használod?Nem!
Nincs mirõl beszélni.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
napi 1-2(ritka esetben több😊) topik bezárása nem hiszem, hogy olyan nagy feladat fõleg, hogy az önkéntes topikzárók posztolnak lelkesen ide. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Gondolom, hogy van sok más dolog is amivel foglalkozni kell, de az sem állapot, hogy naponta lassan pár száz pont is kiosztásra kerül.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
St még régebben durcáskodott és bezárta a Mi kellene az SG-nek? topikot
nem lesz kinyitva újra valamikor? vagy nem kellene egy új? csak mert csomó helyen láttam már megint ötleteket a fórum fejlesztésére, legutóbb most pl. itt és ezért kérdeztem...
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
OFF:Sedóka gyorsan meglesz az a 5000.büntetõpont😄
ಠ_ಠ
azt úgy írják, hogy MILYEN paszmek
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.