24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
n3whous3 #18573 jól esik -
ne legyél már óvodás h ilyeneket másolgatsz be ide... -
n3whous3 #18571 22:19 Zinaj: balkezem a temető jobb meg a halál?
22:19 Zinaj: vagy hogy is van ?
22:19 Zinaj: vki segitsen
22:19 A Kaszas: ja
22:19 A Kaszas: köztemető:D
22:19 n3whous3: google majd kisegít
22:19 extramagascsaj: nekem a szomszédban van a temető :D
22:19 A Kaszas: nem
22:20 Zinaj: „Jobb kezem a Rókus kórház, bal kezem a temető. .
22:20 Zinaj: nu meg a kurva anyád az
ma már nem először szitkozódik az 'öreg' -
Cserélj logót! -
Ciao! Anno nyitottam egy "Találtam" és egy "Járnál-e egy roma csajjal?" topikot. A profilomban megtalálható mindkettő, valakit szeretnék megkérni, hogy törölje ezeket már úgy is zárva vannak. Köszönöm! -
pattog a gyerek.. -
http://www.sg.hu/cikkek/69768/elfogadtak_a_franciak_az_illegalis_letoltesek_elleni_torvenyt
#28 -
az egész topic
ez azért kissé erős.. -
"Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1225879578]#1972 topikronga[/URL] -
Tudod mit rendezd el privatban ne irj minden nap osszevissza ide... hogy de,meg miert stb... senki sem kivancsi ra rendezd el a moderatorral aki adta a buntetest PM-ben. -
hát elvileg igen:D
de te vagy a moderátor, a te dolgod eldönteni.
meg azóta bocsánatot is kért, szal szerintem lényegtelen a dolog. -
Csak tény közlés,...
Ha azt mondom van Magyar bűnözés akkor rasszista vagyok? -
#175630 rasszizmus.. -
Garfield #18556 Az említetten kívül mehetne a lecsóba a többi, ezen hozzászólás kapcsán született "spontán" reakció is, úgyismint:
#17492 -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096828734]#17489 reklám[/URL] -
Archenemy #18554 Persze nyilván ez esetben te is offolsz, és te is küldhettél volna privátban üzenetet nekem, hogy hagyjam abba az offolást... eh.
Szerintem értelmes, kerek magyar mondatokban fejtem ki, hogy mi a gondom, moderációval kapcsolatos, tehát nem is nagyon offtopik, igyekszem nem személyeskedni, mindössze leírom, ahogy szerintem történnek a dolgok, megindokoltam az állításaimat, és azt, hogy miért tartom ezt igazságtalannak/önkényesnek/logikátlannak. Ez nem flamekeltés, ez klasszikus vita, állításokkal, cáfolatokkal és érvekkel.
Ehhez képest Te is belém kötsz, nem pl. az igencsak értelmes, konstruktív 18551-es, vagy 18538-as hozzászólásba. Ezek mennyivel értelmesebbek, mint a terroristázás? Ja, hogy az ellenem van, tehát akkor szabad, mert most én vagyok a rossz.
Teljesen mindegy az elakadásjelző, ha bannolnak majd elkussolok, de nyilván attól igaza nem lesz senkinek, hogy hatalmánál fogva elhallgattatja egy vitapartnerét. -
Minek offolsz ? Olvasd már el a bannert, topic és hozzászólás reklamációért van a hely. Egyéb jellegű dolgokat főleg, ha reklamálni akarsz inkább e-mailben csináld szerintem. Előbb vagy utóbb, ha sokáig megy a nyavajgás meg az offolás kapsz még 1-2 elakadásjelzőt aztán akkor tényleg nézhetsz. Ez csak jó tanács, nem cseszegetni akarlak. -
Archenemy #18552 Nem tudom, miért kéne bannolni azért, mert a moderációval kapcsolatos kérdéseimet, illetve esetleges aggályaimat itt kívánom kifejteni. Ha jól tudom, ez a topik többek közt erre is van. -
USAMEN POWER #18551
-
Archenemy #18550 "Indoklás mindig van, üresen sosem marad az a mező."
Az indoklás nem attól indoklás, hogy az indoklás mezőbe van írva, hanem attól, hogy megindokolja, hogy az adott hozzászólás miért került kimoderálásra. Az én esetemben (és kb. az összesben, amit ezen téma kapcsán moderáltál) ilyen "Ahogy mondod..." szintű, nem indokol meg semmit, egyszerű "nesze, hülyegyerek, szar kedvem van, tehát kimoderállak" hangulata van.
Erre ráerősít az itteni 18533-as hozzászólásod, amiben érezteted, hogy nem attól függ valaminek a kimoderálása, hogy offtopic, személyeskedő vagy flamekeltő-e vagy sem, hanem attól, hogy neked épp milyen kedved van, és mintha valami piaci kofával kéne alkudozni, hogy "jó, akkor kimoderálom, de akkor téged is", hát milyen moderátori hozzáállás ez?
Ha annyit írtál volna, hogy "ez itt offtopik, kérlek a jövőben ne használd", egy szót se szóltam volna, megértettem, nem csinálom a jövőben. De ez a flegma, pökhendi, "nálam a banhammer, tehát ne ugassatok, suttyók" hozzáállásod a jelek szerint nem csak nekem szúrt szemet. -
Én pedig szólok, hogy ha megint úgy találom ezt a topikot, hogy tucatjával áll benne az offtopik hozzászólás, akkor mindenki kap, aki részt vett benne. -
"De azt nem értem, hogy egyes esetekben szigorúan, ámde indoklás nélkül lecsap a modera, más esetekben meg semmi nem történik."
Pedig egyszerű: a moderátor nem pont azokat a hszeket olvassa, mint te. Az összeset pedig senki nem olvassa. Indoklás mindig van, üresen sosem marad az a mező. Néha csak idézzük a hülyeségedet, néha mellé is írunk valamit.
Elég régóta jársz ide, hogy tudd, egy darabig tűrjük a hülyülést, de ha már tömeges méreteket ölt, akkor fellépünk ellene. Így volt ez a voltamozással és az elsőzéssel is. -
St-vel próbáld felvenni a kapcsolatot (privát üzenet vagy email az st kukac sg pont hu -ra), ő talán tud neked okosat mondani, a moderátorok nem (esetleg a "mi kellene az sg-nek" topicba írd még be, azt szokta olvasni St) -
Van valahol valami hibabejelentő topic? Ugyanis ma reggelre eltűnt a nevem helyéről a banner, legalábbis nálam nem látszik pedig még vip tag is vagyok (A VIP státuszod (Fenrir) aktív: 2010.06.23-ig). Tegnap még jó volt emlékeim szerint, a fő probléma az, hogy nem nagyon volt sehová sem lementve a kép ezért ha véglegesen elveszett akkor újat kéne szereznem. -
ez egy évekkel ezelőtti művészeti projektről szól, nem célja a megfigyelés. -
Eli Jah #18544 Ez totál jogsértő topic (emberek megfigyelése, miegymás)
Access project névvel
Access project -
Csak szólok, hogy ezentúl, ha reggel én találok meg egy idióta topicot, akkor nem csak a topicnyitót jutalmazom meg, hanem az összes eszement hozzászólót. Lehet reménykedni, hogy más takarítsa el a szemeteteket. -
USAMEN POWER #18542 Értelmetlen topik, ez pedig a párja, [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1252643099]végül (#48) nagyon merész.[/URL] -
Mp3 lecke-összefoglalók ingyen - reklámcéllal nyitott topik -
Pio #18540 Tisztelt moderátorok!
Szeretném kérniEZEN TOPIK bannerének forrását kicserélni ERRE a kódra.
A csere kérésének oka: elérhetővé vált az angol nyelvű demó.
Előre is köszönöm! -
Archenemy #18539 Nem arról van szó, hogy tetszik, vagy nem tetszik, hanem tök logikátlan, hogy mi megy, és mi marad. -
USAMEN POWER #18538
-
Bala10 #18537 "ha nem tetszik, el lehet menni! itt lehet hagyni minket kéremszépen."
-
Ök bármit megtehetnek itt tudod. -
Noodlee #18535 utolsó mondatodban ott az igazság. Ezt én sem értem. 
De ez van. -
Archenemy #18534 Ha neki adok, akkor neked is jár flémkeltésért és offtopik hozzászólásokért. Kéred így is?
Nekem már adtál. És ha neki nem adsz, akkor nyilván nekem sem jár.
Könyörgöm nézd már meg pl. a h1n1 cikket, ennyi erővel a hozzászólások kétharmadát ki lehetne vágni.
#1 céltalan vita szítása
#2 offtopic, flamekeltő
#5 flamekeltő
#6 durva személyeskedés
#10 flémkeltés (összeesküvés-elmélet)
#11 személyeskedés
#12 céltalan hozzászólás
#13 moderációval foglalkozó bejegyzés
#15 vulgáris kifejezések, személyeskedés
#17 egysoros offtopik, moderációval foglalkozik
#18 egysoros offtopik
#20 személyeskedés
#21 egysoros, előző hozzászólás javítása
#23 személyeskedés
#24 offtopik
#25 offtopik
#27 offtopik
#29 személyeskedés
#30 moderációval foglalkozik
#32 moderációval foglalkozik
#33 moderációval foglalkozik
#34 offtopik
#35 moderációval foglalkozik
#36 offtopik
#37 moderációval foglalkozik
#38 offtopik
#39 offtopik
#40 céltalan vita szítása
#41 moderációval foglalkozik
#42 személyeskedés
#43 moderációval foglalkozik
#44 offtopik
#46 moderációval foglalkozik
#47 moderációval foglalkozik
Igen, enyém is van közte.
Félreértés ne essék, engem az sem zavar, ha erős a moderáció, meg az sem, ha hagyják ökörködni az embereket, alkalmazkodom. De azt nem értem, hogy egyes esetekben szigorúan, ámde indoklás nélkül lecsap a modera, más esetekben meg semmi nem történik. -
Ha neki adok, akkor neked is jár flémkeltésért és offtopik hozzászólásokért. Kéred így is? -
bizony. max accountokat:D
felhasználó törlése gyilkosság volna XD -
nem törölnek usereket.