Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Abba a cheat ablakba nem tudok beírni.
Haverom azt mondta hogy bannolva vok.
De én még nem is írtam oda semmit.
Lécci vegyétek le <#worship>#worship><#help>#help>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
igen, elnyomom a fórumozókat, nem, nincs szólásszabadság, nem, engem nem fizet senki ezért, ahogy egy moderátort sem - nem vagyunk alkalmazottak
Én is belátom, hogy egyesek tudatosan züllesztik az amúgy létjogosult topikokat. Természetesen ez ellen valahogy védekeznünk kell.
Meg mondom mi a nagy probléma.
Ha csinálunk egy web lapot, saját média anyaggal, netán forummal. Ki fogja támogatni? Mert erre pénzt találni, szinte lehetetlen, csak a nép támogatná, de a népnek a kis embereknek nincs erre pénze. Egy jó fajta online média kampány meg milliós nagyságrend, amit én meg a társaim, egyszerûen nem tudunk megfinanszírozni.
Ezért hát marad az olyan informáló hálózatok kiépítése, ahol nagy a látogatottság, és viszonylag könnyen elérhetõ a társadalom akár egy kisebb rétege is.
Amúgy meg nem olyan rövid idelye vagyok itt.
Itt vagyok már több mint 10 éve, ezen a forumon. Szinte már a kezdetektõl. A "kell egy nagyon erõs mágnes topik" is az én találmányom, máig használják. Csak valami állat brute-force al feltörte a freemailes fiókomat, és elcsaklizták minden hozzáférésemet ami ahoz a fiókhoz volt rendelve. Akkor még szar védelem nélküli volt a freemail mail rendszere. Webes postoknál semmi limitet sem állítottak fel. De én is hülye voltam az 5 karakteres jelszavammal.
Meg lehet kérdezni azt a gyereket, aki az én nickemet használja,hogy mi köze van a mágneses topikhoz.
Na mindegy. Azt meg kell hagyni, hogy történnek itt furcsa dolgok.
Volt már olyan is,hogy valaki az én nevembe postolt el üzenetet itt az sg-n. Gondolom ilyennel még nem találkoztatok.
De utána lehet nézni a JFK meggyilkolásáról szóló egyik hírtopikban.
Vannak itt olyan dolgok, amik feletetek állnak, és ha azok az érdekek nem akarják, akkor nem teszi lehetõvé az sg egy bizonyos téma megindítását.
Ez van.
Amúgy meg örülök,hogy van elképzelésed a világról.
Kérek egy mod jogot, azért most, mert eddig nem kellett. Meg lehetett beszélni a dolgokat ésszerûen is.
De úgy látszik, most az kell, hogy meg tudjam védeni a topikomat a politizálástól,hogy mod jogot kérek, és aktívan írtom a kis szarosokat.
Nehogy már miattuk ne lehessen megbeszélni egy országot érintõ problémát. Aki rendelkezik mod jogokkal, tud és akar segíteni, álljon ki az ilyen kezdeményezések mellett, ne az legyen,hogy bezárjuk a topikot, az helyett, hogy megpróbálunk rendet tartani.
Persze bezárni mindig könnyû, rendet tartani már nehéz.
Kurva országot is milyen jó lenne bezárni, és mindent üres lappal rebootolni.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
1. engem nemérdekel, hogy milyen témája van az adott topiknak, politikától játékig bármi lehet, ha értelmes a beszélgetés, szívesen bekapcsolódom.
2. az elõbb is kihangsúlyoztam, ne keverd be a sanomát, részesedési joggal rendelkeznek, de az oldal milyenségét nem õk határozzák meg!
3. de ha már belekevered: minden cég ad egy kicsit magából a megvásárolt piacra, de akkor se keverd össze a médiát, az informatikai részleget, és a többit. Te magad mondtad, sanoma csoport, nem húzhatod rá az egész cégre a vizes lepedõt, hisz nyilvánvaló, az egyes fõnöki székekben más más emberek ülnek. ugyanakkor továbbra sem érzem, hogy itt õk parancsolnának, sem tartalomban, sem szabályzatban nem történt változás amióta megvették.
4. csak ismételni tudom önmagamat: én csak örülök ha születne egy ilyen topik, mert van amirõl beszélni kell, és ez olyasmi, ugyanakkor el kell fogadnom, hogy ez itt nem valósulhat meg normális keretek között. Ugyanakkor, te is fogadd el, ez nem a vezetés hibája, nem is a normális fórumozóké, hanem azon tizenéveseké, akik bár nem értenek hozzá, de feltétlen bele akarnak kontárkodni a dolgokba. Nem vagy régóta itt, de hidd el, az utóbbi 5-6 év keserû tapasztalata megtanított minket arra, hogy az ilyen lépésekre (bármilyen negatív is, bármennyire is erkölcstelennek tûnik) szükség van ahhoz, hogy ne egy õrültekházában kelljen annak a pár 100 embernek fórumozni, akik tényleg a társaság, és az élmény miatt járnak ide.
Köszönöm hogy végigolvastad, és tudd, egyetértek mind a mondandóddal, mind a véleményeddel, az egy két ponton hiányos, és sajnos rajtunk kívülálló okok miatt nem lehet mit tenni...
Ui.: a munkáról szóló mondatodat köszönöm, de két napja kirúgtak leépítés miatt... (csak additív információ, hogy érezd, nem a levegõbe beszélek, tényleg egyetértek veled)
Téged is.
Az a baj, hogy van némi "háttér ismeretem" és úgy veszem észre,hogy nem látják szívesen az ilyen kezdeményezéseket. Ahol feltünik a sanoma csoport mint érdek-át-formáló közösség.
Nekem aztán mindegy, hogy sanomások vagytok vagy sem. Leszarom. Csak védjétek meg azokat a kezdeményezéseket, amik Ti értetek emel szót a néphez. Amely olyan elhallgatott, vagy nem szivesen hangsúlyozott igazságokat tár fel, próbál megbeszélni, melyekre semmi esélye más olyan médiákban, ahol burkoltan ember ellenes érdekek mûködtetik a média ipart.
Ne legyetek már ennek a gépezetnek a kiszolgálói.
Mi értelme van magunk alatt ásni a gödröt, aszisztálni a saját temetésünknél. Még meg sem haltunk de már faragják a sírkövünket.
ellentétben, felfuttatták a magyar napi-heti és havilap piacot, amikor felvásárolták a VNU Budapestet és a VICO-t.
megfelelõ háttérismeret nélkül senkit ne hordj le.
BMW Über Alles!
Tudatosan megpróbálják politizálni ezeket a topikokat, hogy aztán erre hivatkozva bezárhassák, vagy bezárathassák.
Arról beszélni,hogy mennyire el vagyunk adósítva, az a tény, hogy unokáink fiai is csak a jogosan megilletett bér helyett annak csak töredékét fogják megkapni ugyan azért a munkáért, az nem politizálás, hanem a valós tények, el nem hallgatása. A problémák nem oldódnak meg ha a szõnyeg alá söpörjük. Mondjuk ki. Olyan mélyen belesülyedtünk a szarba, amire még europa országnál a 2 ezer éves történelem során nem volt példa. Soha a történelemben nem volt még ilyen nagy különbség a vagyonosok és szegények osztálya között. Soha nem voltak így eladósítva az emberek. Ma már gyakorlatilag a teljes ország vagyonával tartozunk.
Magyarul, nekünk csak némi jóindulatból van még megengedve, hogy a saját hazánkban tartózkodjunk. Bármikor jöhetenek és felszámolhatják az egészet, méghozzá jogosan. Nagy tévedés azt hinni, hogy az ingatlanokat amiben laktok nem vehetik el tõletek. Jobb esetben csak bérleti dijjat kell majd fizetnetek a saját házatokért. Ugyan így a pénzeteket is lefoglalhatják. A tulajdon mint szent és sérthetetlen, a magyar alkotmánnyal oda veszett mikor május elsején beléptünk az unioba.
Lehet,hogy sokan nem tudják, de az unios dekrétumok hatájon kívül helyezték a magyar alkotmányt, mely védi, védte polgáraink szabadságjogait, és a tulajdonhoz kötõdõ jogokat is.
Emberiség ellenes bûncselekmény az ami most megy.
Ez egy óriási probléma. Miért van megtiltva itt, hogy errõl beszélhessünk?
Ti is a sanoma csoport kartelbe tartoztok, vagy mi van veletek?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Ellenben akkor sem értem mi a gondod.
BMW Über Alles!
A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztõség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.
Rád ez nem vonatkozik?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Az ilyet miért nem bûntetitek? 1 napja jeleztem, no effekt. Aztán kénytelen voltam magam válaszolni ennek a flémernek, erre még én kapok büntit. Flémelni, mocskolódni lehet, csak megvédeni magam nem?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
mikor került újságba eset arról,hogy itt milyen hsz.-ek születtek bizonyos politikai dolgokban?
nem a topikok indítóival van baj,hanem azzal,hogy hallunk valamit a tv-be,hírekbe,amit mûveltek a parlamentben,aztán itt ez a topik,és kiírjuk magunkból a dühünket...legalábbis szerintem ez így megy..
BMW Über Alles!
tüntesd el a fórumról a 75ös IQ alattiakat, és akkor talán...
Ezért hát,hogy neked legyen igazad. Engedek neked.
Moderátori nyomásod hatására, átfogalmazom a tartalmat, úgy hogy Világ Gazdaság topik közelebbi legyen.
Az a topik, már nagyon régi, és ha abban sincsenek politikusok, akkor ebben sem lesznek, mert ez annak a topiknak a testvér topikja lesz, csak annyiban tér el,hogy ez fõként az itthoni problémákkal foglalkozik.
Politika mentesen.
Hiszen ha régebb óta benne lennél ebben a társaságban, akkor világosan látnád, hogy ehhez semmi köze nincs a politikának. Fõként nem a szándékosan generált, társadalom megosztó propagandának.
Amit ti, már régen felismertetek, és elhatárolódtok tõle.
Én is pontosan ezek ellen küzdök mint az SG közössége, ugyan az a célunk. Én sem akarom,hogy a politikával ossza meg a hatalmi elit a társadalmat, és így szüljön leküzdhetetlen ellentéteket, ész nélküli vitákat az emberek között.
Nem hogy azt kérem,hogy ne töröljétek ezt a kezdeményezést.
Hanem egyenes azt szeretném ha kiállnátok mellette.
Nem azért mert hû de nagyon magyar akarok lenni.
Csak már kurvára megelégeltem,hogy ilyen kurva alacsony idehaza az emberek és a saját fizetésem.
Ti rendszergazdák, adminok, újságírók, kb átlagban itthon jó ha keresünk havi 150-200 ezret tisztán.
De ugyan ezért a munkáért, pár száz kilóméterrel odébb, nem egy másik világban, hanem itt a szomszédságban milliós, vagy a fölötti munkabérért teszik ugyan ezt mint ti, és õk sem szakképzettebbek mint mi vagyunk.
Ez bassza kurvára a csõröm. Fel tud idegesíteni, hogy vannak akik szánt szándékkal tönkre tesznek minden ilyen kezdeményezést. Nemcsak itt az sg-én, hanem a többi forumon is.
Amikor a szabad europa egyik munkatársa bekerült élõ adásba, és szándékosan eltért a mûsor anyagától, és felhozta ezeket a problémákat, amirõl én is szóltam, egyszerûen megszakították az élõ mûsort és kiraktak valami indoklást, hogy a hírközlési hatóság felfüggesztette a mûsort fél órára, mert ilyen és ilyen reklámozási törvénysértés forog fent.
De ugyan ez megy a SANOMA online lapjain is, az indexen, az origón.
Az isten ba**a meg, hát nincs egy befolyásmentes kurva médium sem ebben a széjjel rabolt kis országban?
Álljatok ki magatokért, mert ez rólatok is szól.
Ne hagyjátok hogy pénzzel, fenyegetõzéssel, vagy hazugsággal, hazug ideológiával a saját népetek ellen fordítsanak.
Sors közösség vagyunk. Ha nekem rossz ugyan az a rendszer, akkor nektek is.
Átfogalmazom a témát, de a lényeget meghagyom, kiszûrök belõlle mindent amire rá lehet fogni a politikát, majd kérek egy moderátori jogot és megnyitom újra a topikot.
Arra kérlek titeket, hogy minden kis szarházit, akik politizálással próbálnák kipöckölni ezt a kezdeményezést, dobjátok ki õket forumról.
Ha túrórudis topiknak, meg a tamagocsis topiknak van létjogosultsága, akkor ennek a kezdeményezésnek is van.
Nehogy már a fa**opó bu*i politizáló forumozók miatt ne lehessen megtárgyalni egy ilyen fontos kérdést.
Az eszem megáll már, de tényleg.
Az SG.hu, most független, befolyásmentes lap, vagy már ez is odaveszett?
Ha rajtam múlik, nem lett volna ott semmilyen formában politizálás.
A probléma súlyossága sokkal fontosabb annál, minthogy neked vagy nekem milyen személyes érdekeink vannak. Az abszolút elhanyagolható.
Az hogy valaki topikot indít a piros pöttyõs túrórudinak, az rendben van.
De ha valaki topikot indít a magyarok megtervezett eladósítása miatt, az már nincs rendben és rögötn politkai indítatásúnak tituláltatik.
Ilyen lendülettel, én is regelhetek magamnak pár aliast, és szétt offolhatom a topikokat, majd rájuk fogva bezárathatom õket.
Ez abszolút de nem tisztességes.
Politika mentes topik volt a szentségit neki.
Vállalom érte a felelõséget. Ha nincs rá moderátor, akkor én személyesem tisztítom meg a topikot azoktól a személyektõl akik zülleszteni probálják.
Azt is jelzem, hogy tudomásom van arról, hogy ITT AZ SG-n is, nemcsak a többi forumban, és tv csatornákon és sajtóban, ITT IS mûködnek a cenzor felügyelet egyes érdekérvényesítõ aktivistái, akik tudatosan züllesztik az ilyen és ehhez hasonló témákat. Közvetve, vagy közvetlenül támadják ezeket a kezdeményezéseket.
Hát kérdem én. Miért engeditek meg ezeknek,hogy ilyen emberek irányítsák a forumot?
Kérem vissza a topikot, és vállalom a felelõséget érte.
A kártékony hozzászólók ki lesznek moderálva, ha nincs erre senki aki ezt a feladatot vállalja, én felvállalom. Ne lehessen azt mondani,hogy nincs aki moderálja.
A probléma jellege egyértelmû. Csupán elég elolvasni az elsõ HSZ-t.
Nincs értelme azon vitázni,hogy van e létjogosultsága vagy nincs.
Magyar ember számára egyértelmû. A magyar fizetésbõl élõ, nem magyar számára is szintén egyértelmû. Sõt, a lakosság, 99,999 %-ának szintén egyértelmû ez a probléma, és annak létjogosultsága.
Hát akkor miért kell zárni a témát? Valaki itt ezért fizetést kap, hogy zárjon be olyan topikokat amelyek valós, igazán súlyos, társadalmat érintõ problémákra próbálja megtalálni a megoldást, vagy megkisérleni megérteni az okokat, módszereket??
Vagy itt egy buta tizenéves, a világukról nem tudó, és tudomást venni sem akaró dilletáns közösség irányítja a teljes forumot?
Nem a te szándékaid döntik el egy fórumon, hogy milyen hozzászólások történnek, már az elsõ 20 hozzászólásban van kifogásolható hozzászólás, pedig csak néhány órát ért meg a topic (több, mint 8 éve vagyok aktív tagja a fórumnak, hidd el tudom, mirõl beszélek). Nem fogom újra megnyitni, mert tudom, hogy mi lenne belõle, és erre nincs szükség. Beszélhetsz a dologról, tucatnyi másik fórum van az Interneten (akár gyárthatsz is magadnak kedved szerint), ahol szívesen várják a hasonló témákat, és könnyen lehet, hogy érettebb, hozzáértõbb társasággal sikerülne beszélned ezekrõl a dolgokról, de itt nem szabad.
Világosan jeleztem, hogy nem ebbõl a szándékból hoztam létre a topikot.
Ez a topik is ugyan úgy vitaforuma lett volna a kizsákmányoló rendszer pártiak és a társadalom újító pártiak között.
Politikai indíttatás mentesen.
Mint ahogyan a Világ gazdasági topikban is már régen kitárgyaltuk, és már mindenki rájött,hogy a politikai vita, csak az emberek egymásnak ugrasztására találták ki.
Mint ahogyan írtam is a kezdõ hsz-ben.
"Ezt az immáron nemzetközileg megszervezett magánhatalmat arról lehet felismerni, hogy így vagy úgy, de kétpólusú társadalom létrehozására törekszik a világ országaiban. ...És, én is szeretném ha itt nem politizálnánk, veszekednénk, mert az csupán ki rablóink érdekeit szolgálja, a társadalom megosztása által....Erre kell odafigyelnünk, ahelyett, hogy fikáznánk egymás politikai beállítottságát. "
Én vállaltam volna, hogy rendet tartok a saját topikomban.
Mint ahogy a többi topikban, itt is megértették volna az emberek, hogy ez NEM politizálós topik, hanem egy közösség valós mélyreható problémáját mint témát meríti ki, függetlenül a politikától.
Kérem szépen vissza a topikot, és én vállalom a rend fenntartását, és a vele járó felelõséget is.
Egyszerûen olyan súlyos a probléma, hogy nem mehetünk el mellette.
Ha mi nem beszélünk róla, az interneten, akkor vége a közösség építésnek, mert a sajtó, a média BOJKOTTÁLJA ennek a problémának az emlegetését. Egyszerûen a cenzor felügyelet nem engedi ki a népnek ezeket az információkat.
Ez a mi felelõségünk, kérem vissza a topikot, mert szinte életbevágó,hogy fennmaradjon egy független szócsövünk, nekünk az igazi magyar népnek. Minden felelõséget vállalok.
És azért veszem el a szót, mert az SG-n nincs szólásszabadság, akár tetszik, akár nem. Sok moderátor dolgozik azon, hogy nagyjából rendet tartsunk, volt régen jó néhány politikai topic, késõbb volt külön politikai témakör is dedikált moderátorokkal - nem mûködött, balhé is volt belõle, ami még a nyomtatott újságokba is bekerült.
Döntés született arról, hogy ami politika (fõleg olyan témában, amelybõl az itteni fiatalok nagy része indulatból szólna hozzá - hidd el nekem, így lenne) az nem megengedett.
Ha nem tetszik itt a hozzáállás akkor lehet menni az indexre vagy a kurucra.
Majd gyorsan törölték a topikot, pedig már szép számmal voltak hozzászólók is, akiket érdekel a téma.
Van e népakarat ma Magyarországon?
Én, tudtam, hogy az sg-n vannak olyanok akik ellene vannak a magyar nép érdekében történõ felszólalásoknak.
De miért formál jogokat az SG admin és moderátor közössége,hogy ezek az emberek elvegyék a szót azoktól az emberektõl akik szeretnének jobbítani a magyar közösségen. Kicsi az országunk, de rohadt nagy szarban vagyunk. Mért jó az ha becsukjuk a szemünket és tudni sem akarunk a bajokról???
Direkt úgy írtam a hozzászólásokat, hogy ne lehessen belemagyarázni,hogy valamilyen politikai párt nézeteit terjesztem.
Mert ez nem igaz. Arról indítottam topikot ami most már nagyon aktuális, az az óriási szar amibõl száz év múlva sem fogunk tudni kimászni ha most nem lépünk valami értelmeset.
De ahhoz elõbb meg is kell közösen fogalmaznunk,hogy mi van, és mit kell tennünk. Ennek a lehetõségét, miért veszik el tõlünk?
Nagyon szépen kérem, állítsátok vissza a lezárt topikot. Sokan vagyunk akik használnánk, akiknek meg szúrja a szemét, nem kötelezõ beírkálnia.
Köszönöm. Van e népakarat ma Magyarországon?
ha az ets topickban megin vita/ a józerek ide lesznek el küldve,és ott meg beszélhetik,valamint a játékrol ott lehet offolni,meg szpemmelni...
hogy a sok vagány ne kezdje el anyázzni az offolokatxD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]