45528
-
#8290 jo gyors a neted :D -
cyrus #8289 ott sztem valami baj van :D -
#8288 -
#8287 Tudnál adni hozzá linket légyszi!?
Köszi! -
#8286 nice! -
#8285 hm tetszetős bejövős .. -
Dave77 #8284 DexktopX2 Pro-val -
#8283 Ilyen óra meg naptár meg időjárás mutató kéne nekem is!!
Honnan tudok leszedni ilyeneket?
Köszi a segítséget!! -
#8282 Két serverleállás között.
-
Dave77 #8281 -
#8280 nm :) -
#8279 az volt a probléma :) köszi a segítséget! szuperül megy -
#8278 Fut a Motherboard Monitor 5? -
#8277 Sikerült az időjárást behangolni de a procihő nem megy :S ráállítom amire kell, de végig 0át mutat -
#8276 procihőhöz kell a MotherBoard Monitor
A másikhoz először keresd meg a Textual részen a Disc D free és used részeket -
#8275 hát. Én egy szimpla szövegesre gondoltam.
Ahol a pont van és a vinyó adatait mutatná, oda kellene az időjárás(Milyen idő van kint(hó,eső vagy ilyenek), hőmérséklet), ahol pedig a piros csík, oda a proci hőmérséklet. -
#8274 Hogy szeretnéd? Szöveges, mutatós, képes? -
#8273 vki olyanban tud segíteni hogy sysmetrixben hogy rakjam be az időjárást? Az egyik skinben van egy nagyítás izé, és oda szeretném az időjárást. Esetleg a proci hőmérsékletet is -
#8272 volt hozzászólás, nincs hozászólás...
ki törölte ki??? -
#8271 az a controll panellal a winamp tudod iranyitani egy plugin -
#8270 nagyon köszönöm! -
#8269 nekem pl. ilyen:
-
#8268 FoxyTunes 1.0
FoxyTunes 1.0 @ Extensionsmirror -
#8267 jé idegsejt meg axonok :)) -
NAGYON JÓ!!!
lenne egy kérdésem... hogyan tetted ki a Firefox alsó sávjába azt a control panelt? Ugye jól látom,hogy az ott a Firefox ablakán belül van? -
#8265 ahha mozst már vili -
#8264 ime az enyém -
#8263 :D:D:D -
#8262 Relaks!:)
Megzavart a "gimp" szó :D Már rákerestem és rájöttem!:P -
#8261 -
#8260 psp-ben csináltam, de ps-al vagy gimp-el át kell mentenem valami felbontásinfó miatt. Mellesleg egy szimpla képről van szó
Azt meg, hogy mi micsoda, egyszerűen a Sysmetrix Configuration-ban lehet megadni -
#8259 Ez most így első hallásra magas nekem!:(
Van erre valami editor, vagy csak simán PS-ben rajzolsz png-ben? -
#8258 www.customize.org
www.skinz.org
meg a franc tudja. Van egy ajánlat a sysmetrix honlapján -
#8257 Az összes mutató a gauge részre lessz berakva, és 9 db kép lesz. Mindegyik csak magát a mutatót fogja png-ben tartalmazni. Meg kell adni a középpontot, a forgás adatait, meg hogy mi alapján forgassa a progi. Ha minden ok, akkor ma este kész lesz.
Ezen tanultam ki a cucc működését, de fura, hogy az interaktív csúszkát nem fedi a legutoljára kirakott nagy piros kép, sem az animációt. Az anim-nál meg eredetileg a png nem, csak a bmp működött, most meg pont fordítva :D -
#8256 Ez nagyon jó!!!!
RelakS!
Mivel állítod be, hogy mi-micsoda? Egyáltalán, hogy vezérelje a mutatókat???
Nekem max. annyi sikerült, hogy egy Bmp. kiterjesztésre simán kiírattam az adatokat!:( Szal' semmi grafikus fellület!:( -
#8255 http://www.wincustomize.com/ -
#8254 sysmetrix skineket honnan lehet leszedni? -
#8253 gondolom arra rájöttél, melyik lehet a fő óra :D
a 24órás mutató 12 óránál van (oda van állva a nagy óra), A GMT 6 óránál, dátum 3 óra, hőfok a belső páratartalommal 9 óra, külső cpu belső mem fél8nál, net ki/be fél5nél, nyomás fél11-nél, kuka, levél fél2-nél -
#8252 mejik mejik? :DD -
#8251 Egyenlőre így néz ki. Van rajta egy nagy óra a helyi időnek, egy kis óra a gmt-nek, egy 24órás mutató, hőmérő, páratartalom mérő, dátum, hét napja, cpu terheltség, ram foglaltság, net ki-be foglaltság, légnyomás jelenleg és előrejelzés, levelesláda és szemetes visszajelző :)