45528
-
#8572 de attol még igaza van! -
#8571 Bazzeg Te! Nem téged kérdeztelek! -
#8570 éntudjam? :D en azota codozok miota megjelent, es nem kis klanokban... de ez offtopic sazlé kell vmi irc -> cod.hu @ qnet , CMZ nick -
flashX #8569 bocsi a nagy képért
-
#8568 és azalatt a 1,5 éve miért nem láttalak? -
#8567 hát még csak 1,5 éve :P -
#8566 Ja hogy te CoD-ozol? -
#8565 KUSÉ :DDDDDDDDD -
#8564 az ki? -
#8563 röhögjetek plz, tegnap egesz d.u. erre a beszolasra keszült ventrillon :D -
#8562 minek időjárásos kijelző? kinézel az ablakon bazzeg -
#8561 Hali!
Az időjárásos bulid,milyen progi?
Nekem nagyon bejön! -
#8560 még a félkészekből is lehetne mit ellesni -
#8559 Köszi -
#8558 link -
#8557 Hátteret elkérhetném? Köszi. -
#8556 hát lehet, hogy szerinted időmilliomos vagyok, de nem így van, és a saját konfigjaimat szinte soha nem fejezem be. megint másik tény, hogy jelentős részük elég speciális, hogy csak én tudjam használni. mondjuk azt a konfigot, amivel a config contesten indultam fel lehetne rakni. -
#8555 aham...
szerintem feldobhatnád az oldaladat néhány ilyen konfiggal, abból talán többet ki lehetne hámozni -
#8554 mousepad vizuális pluginnal a hovercontrols pluginekből. -
#8553 kezdem érteni, de azért még fogok szenvedni vele
szal, ha az általános fülön a refresh intervallum 0, akkor a project tulajdonságai szerint fog mindent frissíteni, csak ott kell beállítanom
azt hogy csináltad, hogy egérmutatásra íreja ki az adatot?
-
#8552 egyébként most így néz ki:
-
#8551 ha 0 az érték, akkor a project frissitési intervalluma lesz a meghatározó. a project frissítési gyakorisága mindig legyen kisebb, mint a pluginé, mert különben csak annyi időnként frissíti a plugint is. tehát jelen esetben pl a projectet állítsd 1000 ms-re, a pluginokat meg 60000-re. -
#8550 aham
tehát ez itt pluginnál adja meg a frissítést
és ha 0 az érték akkor állandóan terhel?
ha itt beállítok valamit ugyanazt kell megadni a project tulajdonságai fülön is vagy lehet eltérés?
és ha eltérnek melyiket veszi figyelembe? -
#8549 hát akkor itt a lehetőség, hogy megáltoztasd a világot. állítsd át a 0-t 60000-re. -
#8548 ...
kivéve plugin esetén?
bár ott is van egy refresh interval, de az 0-n áll
-
#8547 a frissítés gyakoriságát a szerkesztőben lehet megadni a project tulajdonságai fülön. azt, hogy hol vannak a példányok, megjegyzik maguktól.
nincs értelme kiszedni a vizuális plugineket, mert sokkkal jobban néznek ki.
a mutatóknál egyenként is be lehet állítani, hogy mennyi időnként frissüljenek, az általános fülön a frissítés gyakorisága tulajdonsággal. -
#8546 egyébként a plugineknél (mint az új hunTV) egyáltalán nem találtam meg hol lehet beállítani a frissítést -
#8545 ott meg lehet adni melyik konfigot mikor frissítse és hova töltse és hova rakja ki a lépernyőre
egyszerre több konfignál is?
majd megnézem, csak előbb kiszedem a vizuális plugineket és visszaállok "manuális" árnyékolásra
-
#8544 elindítod az Instance Managert (jobb gomb a Samurize ikonon és Példánykezelő...). megnyomod az új példány gombot, adsz neki egy nevet, beállítod, hogy melyik konfigot töltse be. elindítod, és becsekkolod az Automatikus indítás-t az ikonnál jobb kattra bejövő menüben. -
#8543 mindent ami szöveg volt
az összes árnyékot
nem nagyon értem a külön példányba szedést és külön frissítést
hogy lehet azt megcsinálni?
-
#8542 no figyi. a samurize minden frissítéskor (x millisec) a képernyőd háromnegyedét újrarendezi. ez az ami miatt baj van. az órát, a naptárat, a tv-műsort, az időjárásjelentést szedd ki egy külön példányba, amit csak percenként frissítesz (60000 ms). A cpu és netkihasználtsági mutatókat meg megint egy külön példányba rakd, amit meg másodpercenként (1000 ms).
egyébként most mit csináltál vizuális pluginnal? -
#8541 de nekem gyengébb a gépem és szinte csak netezésre használom, szal én beérném annyival is, de azért 50+ már kicsit sok
szerinted is a sok visual plugin fogja le? -
#8540 ejj, hát ilyen monstre félképernyős konfiggal mit vársz? már a 24% is rohadt sok, nálam 0-2%-ot eszik. -
#8539 és nem is lett annyira szép :(
-
#8538 vagy a visual plugin terhel sokkal jobban, mintha kétszer egymás alá raknám ugyanazt a szkriptet, vagy az új huntv zabál
21%ról 54% lett a cpu terhelés -
#8537 mezsder ajánlj valami szép téli hátteret -
#8536 és az mit jelent, hogy "húzd ki feketével a szöveg szélét"? -
#8535 új mutató|plugin
a mutató típusa: vizuális plugin
tehát nem szöveges, nem grafikon, hanem vizuális plugin -
#8534 Nah, akit érdekelt:
Elkészült a SysMetrix témám, elérhető itt -
cyrus #8533 ahhoz már pluginbuilder kell.....