45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• The Garrett
    de attol még igaza van!
  • Big Daddy
    Bazzeg Te! Nem téged kérdeztelek!
  • cement
    éntudjam? :D en azota codozok miota megjelent, es nem kis klanokban... de ez offtopic sazlé kell vmi irc -> cod.hu @ qnet , CMZ nick
  • flashX
    bocsi a nagy képért
  • ScOrpY
    és azalatt a 1,5 éve miért nem láttalak?
  • cement
    hát még csak 1,5 éve :P
  • ScOrpY
    Ja hogy te CoD-ozol?
  • cement
    KUSÉ :DDDDDDDDD
  • hen-tes
    az ki?
  • The Garrett
    röhögjetek plz, tegnap egesz d.u. erre a beszolasra keszült ventrillon :D
  • cement
    minek időjárásos kijelző? kinézel az ablakon bazzeg
  • Big Daddy
    Hali!
    Az időjárásos bulid,milyen progi?
    Nekem nagyon bejön!
  • mikike
    még a félkészekből is lehetne mit ellesni
    Köszi
  • QuippeR
    link
    Hátteret elkérhetném? Köszi.
  • QuippeR
    hát lehet, hogy szerinted időmilliomos vagyok, de nem így van, és a saját konfigjaimat szinte soha nem fejezem be. megint másik tény, hogy jelentős részük elég speciális, hogy csak én tudjam használni. mondjuk azt a konfigot, amivel a config contesten indultam fel lehetne rakni.
  • mikike
    aham...

szerintem feldobhatnád az oldaladat néhány ilyen konfiggal, abból talán többet ki lehetne hámozni
  • QuippeR
    mousepad vizuális pluginnal a hovercontrols pluginekből.
  • mikike
    kezdem érteni, de azért még fogok szenvedni vele
    szal, ha az általános fülön a refresh intervallum 0, akkor a project tulajdonságai szerint fog mindent frissíteni, csak ott kell beállítanom

azt hogy csináltad, hogy egérmutatásra íreja ki az adatot?
  • QuippeR
    egyébként most így néz ki:
  • QuippeR
    ha 0 az érték, akkor a project frissitési intervalluma lesz a meghatározó. a project frissítési gyakorisága mindig legyen kisebb, mint a pluginé, mert különben csak annyi időnként frissíti a plugint is. tehát jelen esetben pl a projectet állítsd 1000 ms-re, a pluginokat meg 60000-re.
  • mikike
    aham
    tehát ez itt pluginnál adja meg a frissítést
    és ha 0 az érték akkor állandóan terhel?

ha itt beállítok valamit ugyanazt kell megadni a project tulajdonságai fülön is vagy lehet eltérés?
    és ha eltérnek melyiket veszi figyelembe?
  • QuippeR
    hát akkor itt a lehetőség, hogy megáltoztasd a világot. állítsd át a 0-t 60000-re.
  • mikike
    ...
    kivéve plugin esetén?
    bár ott is van egy refresh interval, de az 0-n áll
  • QuippeR
    a frissítés gyakoriságát a szerkesztőben lehet megadni a project tulajdonságai fülön. azt, hogy hol vannak a példányok, megjegyzik maguktól.

nincs értelme kiszedni a vizuális plugineket, mert sokkkal jobban néznek ki.

a mutatóknál egyenként is be lehet állítani, hogy mennyi időnként frissüljenek, az általános fülön a frissítés gyakorisága tulajdonsággal.
  • mikike
    egyébként a plugineknél (mint az új hunTV) egyáltalán nem találtam meg hol lehet beállítani a frissítést
  • mikike
    ott meg lehet adni melyik konfigot mikor frissítse és hova töltse és hova rakja ki a lépernyőre
    egyszerre több konfignál is?

majd megnézem, csak előbb kiszedem a vizuális plugineket és visszaállok "manuális" árnyékolásra
  • QuippeR
    elindítod az Instance Managert (jobb gomb a Samurize ikonon és Példánykezelő...). megnyomod az új példány gombot, adsz neki egy nevet, beállítod, hogy melyik konfigot töltse be. elindítod, és becsekkolod az Automatikus indítás-t az ikonnál jobb kattra bejövő menüben.
  • mikike
    mindent ami szöveg volt
    az összes árnyékot
    nem nagyon értem a külön példányba szedést és külön frissítést
    hogy lehet azt megcsinálni?
  • QuippeR
    no figyi. a samurize minden frissítéskor (x millisec) a képernyőd háromnegyedét újrarendezi. ez az ami miatt baj van. az órát, a naptárat, a tv-műsort, az időjárásjelentést szedd ki egy külön példányba, amit csak percenként frissítesz (60000 ms). A cpu és netkihasználtsági mutatókat meg megint egy külön példányba rakd, amit meg másodpercenként (1000 ms).

egyébként most mit csináltál vizuális pluginnal?
  • mikike
    de nekem gyengébb a gépem és szinte csak netezésre használom, szal én beérném annyival is, de azért 50+ már kicsit sok
    szerinted is a sok visual plugin fogja le?
  • QuippeR
    ejj, hát ilyen monstre félképernyős konfiggal mit vársz? már a 24% is rohadt sok, nálam 0-2%-ot eszik.
  • mikike
    és nem is lett annyira szép :(
  • mikike
    vagy a visual plugin terhel sokkal jobban, mintha kétszer egymás alá raknám ugyanazt a szkriptet, vagy az új huntv zabál
    21%ról 54% lett a cpu terhelés
  • mikike
    mezsder ajánlj valami szép téli hátteret
  • mikike
    és az mit jelent, hogy "húzd ki feketével a szöveg szélét"?
  • QuippeR
    új mutató|plugin
    a mutató típusa: vizuális plugin

tehát nem szöveges, nem grafikon, hanem vizuális plugin
  • RelakSfromhome
    Nah, akit érdekelt:
    Elkészült a SysMetrix témám, elérhető itt
  • cyrus #8533
    ahhoz már pluginbuilder kell.....