45528
-
#1561 jah mer nekik is ilyen a jelük :) -
Rumcájz #1560 na mindegy bent a link -
Rumcájz #1559 <a href="http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=002982&p=5"> én innét szedtem csomó infot </a>, érdemes átolvasni mindet -
#1558 próbáld ezt
google
-
#1557 DC -
#1556 nem :) -
#1555 aha:)
és ezeket honan tudom leszedni? -
#1554 TEam Unity? -
#1553 Naggyon szép! Aston Shell? -
#1552 hi nemtudom a neved!
rainlendar
sysmetrix
samurize
+ skinek ezekhez
-
#1551 hi mikike!!!
hoyg lkehet ezt megcsináln iami neked a háttérben van??
márminta dátumra gondolok meg iylenekre
kössz -
#1550 Az ott egy chello-s óra? :)))
loál
© Jano, 2003. -
#1549 milyen szép fehér a fal!
-
#1548 Nekem az asztal tetszik. :) -
#1547 jo a fejhallgato! :) -
#1546 -
#1545 Az enyém most csak a sima XP-s felület + StarDock ObjectDock 0.99 + CPU Meter docklet az Objectdock-hoz
-
#1544 -
#1543 igazad van
most át akarom variálni ezt a skin-t, hogy akármilyen háttérképet alá lehessen rakni, de elég nehezen megy
pl. a tv csatornák logóit PNGben sem tudom odarakni
-
#1542 előbb nekem is azt írta, de megjavult :))
próbáltan újratölteni ? -
#1541 az indexes frissítés nem működik
aszondja:
Could not open Docume~1/miki/locals~1/temp/samdata/indexl
ide mi kell?
-
Rumcájz #1540 Köszi
még annyit kérdeznék hogy az időjárást hogy lehet beállítani a sysmetrixben ? -
#1539 köcce
-
Pet-R #1538 akkor:
itt van
A scriptek meg néha hazudnak, azaz a korrábbi állapotot mutatják ugyhogy a prog elindítása után érdemes egy(-két) "Reload config"-ot nyomni, persze, amikor már megy a net, de ő is frissíti magát, az editorban be lehet állítani, hogy milyen sűrűn (alapból a hírek 15percenként, a TVműsor 5 percenként frissül).
Üzembehelyezés:
a rar-t tömöritsd ki a samurize könyvtárba, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön. A desk.png is oda fog kerülni, amit állíts be az asztalod hátterének. Utánna töltsd be a configot a samurize-ba. Ha nem illeszkedik megfelelően a háttérre, akkor jobb gomb a tálcán a sam. ikonjára position locked-et kikapcsolni, ha be van, pozicíót belőni, majd visszakapcsolni a lockedet, hogy nem mozdulhason el többé. A hardverstatisztikához meg fel kell telepíteni a MotherboardMonitort és beconfigolni, hogy működjön, aztán ki lehet lépni belőle és a samurize ezt fogja használni.
Update Coming Soon... -
Rumcájz #1537 Páran biztos hálásak lennénk érte :) -
#1536 addig azért amennyi most van az átdobhatnád...
scripttel együtt
-
Pet-R #1535 Ha kész leszek, berakom ide mindenestül, meg egy kis leírást is.
Ez nem ma lesz -
Pet-R #1534 A hírek meg a tvműsorok is a samurize-zel vannak, mert lehet benne VBscriptet írni és én írtam. Szinte akármilyen oldalról le lehet vadászni infókat, csak jól kell megírni a scriptet, pl. a tvműsor éjfél után nem működik még :), ezért is félkész, meg még valami halvány háttérképet akarok, meg talán valahova moziműsor, esetleg még szanalmas.hu hírek is elférnének :). Meg még a "Network"-nél számmal is írja ki a sebességet (igaz ez két kattintás lenne :) ). Igazából ha az időm engedné csinálnák neki egy oldalt, ahol leírások lennének hozzá, meg scriptek (talán kívánságra is :D ). Azért a saját oldalán is van egypár jó dolog, csak nem mindegyiket sikerült működésre bírnom, ezért csinlátam sajátot :). -
#1533 a samurize-t nem tudtam beállítani,
így egyelőre keresem az utam
az ehhez felhasznált elemek
SysMetrix
RainLendar
GeoShell
XPlanet
apró probléma, hogy ez utóbbi két progit sem tudom rendesen beállítani
-
#1531 kösz, de a hozzá való ini file és grafikus elemek is kellenének mert én nem tudom megcsinálni
-
#1530 ment :) -
#1528 el tudnád kuldeni? -
#1527 nekem is nagggyon teccik :) szal ki vele! plz! -
#1525 most ez van:
-
#1524 -
#1523 és mi lesz még rajta
a híreket, meg a tv műsort mi teszi be neked alulra?
-
#1522 Megint váltottam :))
-
#1521 Wo, megnéztem:
Így talán megjelenik:
-
#1520 szép :) -