45528
-
#2088 Ohmmmmmmmmmmm ... ohmmmmmmm ... ohmmmmmmm!
:) -
#2087 túl erőforásigényes :) -
#2086 NEm de akárhányszor ránézk jókedvem lesz és ez elég :) -
Madmaxx #2085 simgatod=simogatod
pénzed=pénz -
Madmaxx #2084 buddhista lettél bazze?? te is simgatod a kis hasát naponta hogy több pénzed álljon a házhoz? -
#2083 -
#2082 Kicsit összevisszaság! :( -
#2081 -
#2080 Mondjuk ez csak grafikai megoldás kérdése. XP is tud 4 külön asztalt kezelni, főleg ha felpakolod a Power toys-t -
#2079 VAZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-((((((((((( -
#2078 nézd meg a kép URL-jét! :) -
#2077 Ez mi?
Longhorn effektje lesz, vagy mi? -
#2076 Kurvajó háttér -
#2075 Yo ez a háttér! ^.^ -
szép lenne igy "elforditani" a wint... -
#2073 egyetértek, hatalmas élmény leülni elé és mókázgatni vele..
de aztán jönnek az apróságok hogy 2 vagy több gombot már nem mindig kezel le minden progi mindenhol (merthogy 1 szál gomb elég az egérre), meg hogy nem enged lekapcsolni a "(f)elhasználóbarát" dolgaiból egyet sem...
cégnél van bent egy G4, bitang egy gép, csudaszép dolgai vannak, de valamiért a dtp-seink ha lehet inkább a pc-ket nyúzzák, pedig lassabbak, keveseb ram van bennük, stb... és ez tudomásom szerint a helyek nagyobb részén így van... -
#2072 rühellem a machintosokat suliban azzal dolgozunk már három éve, és egyrejobban kiakaszT:) -
Zozo76 #2071 Lehet mondom most elosszor hasznaltam kb 10 percet. ugyhogy ez alatt nem derult ki semmi (ami ugye a lenyeg lenne) de gondolom azzal mindenki eggyet ert velem hogy legalabbis elso latasra LEHENGERLO a gep DESING szempontjabol mind a hardware-t mind a feluletet ertve. -
#2070 Egyébként pont tegnap volt nálam egy ilyen kis cuki 700ezres cucc.Szóval abban egyeteértek, hogy kétségtelenül látványos, mind a hardver, mind az oprendszer, de sokan mondják hogy felhasználói szempontból elég kaki. -
#2069 A Mac főleg a dizájnról és a csicsáról szól.Annyit nem ér a cucc, hogy 3 napig gyönyörködhessek az extrákban(600-800e) -
#2068 ha megnézel 1 összerakott, profi highend gépet az legalább ilyen szép belülröl... viszont mac-et nem raksz össze alkatrészenként...
az oprencer meg... ha tudnád mennyien menekülnek elöle, mert annyi a baj.. meg amikor lefagy/kiakad a rendszer és reboot után nem talál vissza akkor irány a szerviz, mert házilag NEM tudsz benne semmit megjavítani, meg különbenis semmi közöd a beállításokhoz... a Win is errefele halad. (a longhornnak már kell pixelshader meg dx9es kártya...) -
Zozo76 #2067 Most jottem vissza a BNV-rol, es ott kiprobalhattam egy G5-os Machintost. Szeles (16/9?) Apple TFT monitorral. Hat gyerekek az a kezelofelulet... Az XP fenyevekre van tole. Aki latta mar a felhasznalovaltast MacOSX alatt az tudja mirol beszelek. Aki nem: ugy kepzeljetek el mintha a kep egy 3D-s kocka oldala volna es amikor felhasznalot valtasz "hattrebbmegy" a kep es elfordul (a kocka) 90 fokkal es visszajon. Es kesz mar masik felhasznalo hasznalhatja. Bocs de mashogy nem birom leirni. Ja es az egesz desktop nagyobb mint a TFT felbontasa ugyhogy valamelyik ablak fole mesz az egerrel es az az ablak kinagyitodik teljes kepernyore. Kurva jo na. A G5-be bele lehetett nezni mert oldalt csak egy plexi volt. Szerintem a PC SOHA nem lessz ilyen szep kialakitasu mint ez. A ventilatorok egy kulon tema. ! KULON ! a proci elott es mogott is van egy (mert elolro szivja a levegot mivel az elso es hatso fal is racsos, es hatra tovabbitja) es olyan LASSAN forogtak hogy lehetett szemmel kovetni a lapatokat. Bar itt ugye nagy volt a hangzavar de gondolom baromi halk lehet az egesz. Szoval nekem nem lehet alternativa mert:
1. nincs ra penzem, es nem is lessz
2. foleg jatszok es a MAC nem igazan van ellatva jatekokkal
De a DESIGN az mindent visz. Es foleg a felulet.
akit erdekel:
www.apple.com
www.apple.hu
-
#2066 topic fel...:)
-
#2065 huhh hát arról foggalmam nincs.. de szeintem valami plugin lehet vagy nem a sysmetrix csinálja.. pl. samurize tudja -
#2064 Meg tudná valaki, hogy a Sysmetrix-ben hogyan kell beállítani az időjárásjelentést? Budapesti vagyok(1094) -
#2063 köfike :)
de nekem nem EZ kell hanem ILYEN :DD -
#2062 Minek, ha van :) -
#2061 ha valaki mecsintoszt szeretne
Mekintos kinézet -
#2060 me too ;) egyébként kb. 500 háttérképet néztem át érte :) -
#2059 -nád... -
Braveheart #2058 Hova lehet feltenni a képeimet? -
#2057 Ezt a csajt hogy meg dugnám! :) -
#2056 tessék! :D -
#2055 de ez se rossz :) -
#2054 ilyenháttérNEKEMis kell :D -
#2053 jol néz ki! :) -
#2052 most már nekem is, biztos csak pont rosszkor néztem -
#2051 lol nekem kiteszi rendesen:) -
#2050 ja, jó mi? piros x :( Nem értem, ha nem megy, akkor a méretét honnan kérdezi le? -
#2049 Hajjaj teccetős