45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• [HUN]PAStheLoD
    Ohmmmmmmmmmmm ... ohmmmmmmm ... ohmmmmmmm!
    :)
  • [HUN]PAStheLoD
    túl erőforásigényes :)
  • The Garrett
    NEm de akárhányszor ránézk jókedvem lesz és ez elég :)
  • Madmaxx
    simgatod=simogatod
    pénzed=pénz
  • Madmaxx
    buddhista lettél bazze?? te is simgatod a kis hasát naponta hogy több pénzed álljon a házhoz?
  • The Garrett
  • VinylToy #2082
    Kicsit összevisszaság! :(
  • Crazyn
  • Blasta
    Mondjuk ez csak grafikai megoldás kérdése. XP is tud 4 külön asztalt kezelni, főleg ha felpakolod a Power toys-t
  • Blasta
    VAZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-(((((((((((
  • FtranX
    nézd meg a kép URL-jét! :)
  • Blasta
    Ez mi?
    Longhorn effektje lesz, vagy mi?
  • cement
    Kurvajó háttér
  • Pyx #2075
    Yo ez a háttér! ^.^
  • Pyx #2074

szép lenne igy "elforditani" a wint...
  • Dzsini
    egyetértek, hatalmas élmény leülni elé és mókázgatni vele..
    de aztán jönnek az apróságok hogy 2 vagy több gombot már nem mindig kezel le minden progi mindenhol (merthogy 1 szál gomb elég az egérre), meg hogy nem enged lekapcsolni a "(f)elhasználóbarát" dolgaiból egyet sem...
    cégnél van bent egy G4, bitang egy gép, csudaszép dolgai vannak, de valamiért a dtp-seink ha lehet inkább a pc-ket nyúzzák, pedig lassabbak, keveseb ram van bennük, stb... és ez tudomásom szerint a helyek nagyobb részén így van...
  • Lynx_TWL
    rühellem a machintosokat suliban azzal dolgozunk már három éve, és egyrejobban kiakaszT:)
  • Zozo76
    Lehet mondom most elosszor hasznaltam kb 10 percet. ugyhogy ez alatt nem derult ki semmi (ami ugye a lenyeg lenne) de gondolom azzal mindenki eggyet ert velem hogy legalabbis elso latasra LEHENGERLO a gep DESING szempontjabol mind a hardware-t mind a feluletet ertve.
  • Dynamic
    Egyébként pont tegnap volt nálam egy ilyen kis cuki 700ezres cucc.Szóval abban egyeteértek, hogy kétségtelenül látványos, mind a hardver, mind az oprendszer, de sokan mondják hogy felhasználói szempontból elég kaki.
  • Dynamic
    A Mac főleg a dizájnról és a csicsáról szól.Annyit nem ér a cucc, hogy 3 napig gyönyörködhessek az extrákban(600-800e)
  • Dzsini
    ha megnézel 1 összerakott, profi highend gépet az legalább ilyen szép belülröl... viszont mac-et nem raksz össze alkatrészenként...

az oprencer meg... ha tudnád mennyien menekülnek elöle, mert annyi a baj.. meg amikor lefagy/kiakad a rendszer és reboot után nem talál vissza akkor irány a szerviz, mert házilag NEM tudsz benne semmit megjavítani, meg különbenis semmi közöd a beállításokhoz... a Win is errefele halad. (a longhornnak már kell pixelshader meg dx9es kártya...)
  • Zozo76
    Most jottem vissza a BNV-rol, es ott kiprobalhattam egy G5-os Machintost. Szeles (16/9?) Apple TFT monitorral. Hat gyerekek az a kezelofelulet... Az XP fenyevekre van tole. Aki latta mar a felhasznalovaltast MacOSX alatt az tudja mirol beszelek. Aki nem: ugy kepzeljetek el mintha a kep egy 3D-s kocka oldala volna es amikor felhasznalot valtasz "hattrebbmegy" a kep es elfordul (a kocka) 90 fokkal es visszajon. Es kesz mar masik felhasznalo hasznalhatja. Bocs de mashogy nem birom leirni. Ja es az egesz desktop nagyobb mint a TFT felbontasa ugyhogy valamelyik ablak fole mesz az egerrel es az az ablak kinagyitodik teljes kepernyore. Kurva jo na. A G5-be bele lehetett nezni mert oldalt csak egy plexi volt. Szerintem a PC SOHA nem lessz ilyen szep kialakitasu mint ez. A ventilatorok egy kulon tema. ! KULON ! a proci elott es mogott is van egy (mert elolro szivja a levegot mivel az elso es hatso fal is racsos, es hatra tovabbitja) es olyan LASSAN forogtak hogy lehetett szemmel kovetni a lapatokat. Bar itt ugye nagy volt a hangzavar de gondolom baromi halk lehet az egesz. Szoval nekem nem lehet alternativa mert:

1. nincs ra penzem, es nem is lessz
    2. foleg jatszok es a MAC nem igazan van ellatva jatekokkal

De a DESIGN az mindent visz. Es foleg a felulet.

akit erdekel:

www.apple.com
    www.apple.hu
  • batman
    topic fel...:)

• [HUN]PAStheLoD
    huhh hát arról foggalmam nincs.. de szeintem valami plugin lehet vagy nem a sysmetrix csinálja.. pl. samurize tudja
  • Crazyn
    Meg tudná valaki, hogy a Sysmetrix-ben hogyan kell beállítani az időjárásjelentést? Budapesti vagyok(1094)
  • [HUN]PAStheLoD
    köfike :)

de nekem nem EZ kell hanem ILYEN :DD
  • I.C.ram
    Minek, ha van :)
  • mikike
    ha valaki mecsintoszt szeretne
    Mekintos kinézet
  • cSuwwi
    me too ;) egyébként kb. 500 háttérképet néztem át érte :)
  • Frank99
    -nád...
  • Braveheart
    Hova lehet feltenni a képeimet?
  • traXion
    Ezt a csajt hogy meg dugnám! :)
  • Pyx #2056
    tessék! :D
  • [HUN]PAStheLoD
    de ez se rossz :)
  • [HUN]PAStheLoD
    ilyenháttérNEKEMis kell :D
  • Pyx #2053
    jol néz ki! :)
  • cSuwwi
    most már nekem is, biztos csak pont rosszkor néztem
  • ayden
    lol nekem kiteszi rendesen:)
  • cSuwwi
    ja, jó mi? piros x :( Nem értem, ha nem megy, akkor a méretét honnan kérdezi le?
  • ayden
    Hajjaj teccetős