Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
hát azt írtad csak használtan lehet kapni
s kisem írtad
ez megzavart P
Panther
Nos én vettem alig használtan egy Microsoft Sidewinder FFB Wheelt, a tulaj nem sokat ment vele. Minden remek és nagyszerû kormány, de volna egy kérdésem, lehetõleg olyanhoz, akinek ez a típusú kormánya van.
Be lehet állítani a középrehúzás mértékét? A Sidewinder szoftverben (nekem jól megy XP és 98SE alatt is) elvileg igen és a Windowsban nagyszerûen mûködik, érzem is, de amint betöltõdik egy FFB-s játék, a középrehúzás elmegy, elszáll. Nem mintha annyira zavarna, de furcsának találom. A játékok: Nascar Racing 2003 és modjai, F1 Challenge és modjai, stb.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Shan
2-es pont.
Breki33
A Microsoft kimaradt
Shan
Egyébként szerintem mostanában nem sok alternatívája van a halandónak:

Tapasztalataim alapján amit vennék, márpedig venni fogok a GTR miatt:

1. Logi MOMO (legjobb, legdrágább)
2. MS FF Wheel (nem lehet kapni, csak használtan -->rizikós)
3. Logi FF (nem rossz, ismerem, de nem annyira teccik nekem, ára viszont jó)
4. Genius FF (nem ismerem)
5. "TESCO-s cuccok" (Target, Saitek, meg nevenincs cuccok, nem ismerem õket, de nem mernék venni)

+ Thrustmaster FF (a másik legdrágább, de azt meg csak f1 szimhez ajánlják)

Tehát számomra marad a két logitech bébi.

Van aki próbált már MOMO-t is, és sima FF-et is?
Megéri azt a tizenpárezer plusszt??
Shan
bocs, bucser, lentrõl olvastam, nem láttam, hogy már válaszoltál.
Shan
Elõször szerintem hívd fel a garanciavállalót...(ez nem egyértelmû egyébként?), ha nem segítenek, akkor a kormány oldalán biztos van kontakt. emilt nekik.
Shan
Act-Labs RS... Meg kell venni hozzá külön a Pc, és a PS2 adaptert is....(egyiket kapod hozzá, a másik kb 5-6ezer.) Nekem a Pc-s volt, mûbõr borítással, iszonyat jó fogással, jó kis bõr illattal:), szerintem az egyik legjobb leszorító technikával, és kellemes erõsségû visszahúzó rugóval.. Szerintem jobb, mint a nem force-os MS.

Lehet kapni force-os változatot is, de Mo.-on még sajna nem találkoztam vele. a honlapjukon van info.

szeva!
Bucser
Act Labs RS sorozatához csak egy hátsó hardveres firmware-t tartalmazó rész kell kicserélned azt kell külön rendelned és tudod használni PC, X-BOX, PS-2-höz símán sõt PS-hez is... A lenti linkemet nézd meg... JA és elég csak az új csatlakozóaljzatot megrendelni és nem kell új kormányt venni...(cirka 100$-t spórolsz)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Aki esetleg nem tudná és véletlenül Act Labs kormányra fájna a foga, vagy éppen hibás Act Labs kormánya van. Felújították az Act Labs honlapját ott is a webshop részt.. Nekem van egy döglõdõ Act Labs Force RS kormányom szétment az egyik potméter a gáz pedál helyén... Eddig kellett volna rendelnem egy teljesen új pedálrészt ahhoz, hogy használhassam újra a pedált de mostmár lehet részegységeket is rendelni.. Szal potmétert távtartót kábelezést Akár még külön motort is a force kormányba akár tengelyt vagy tokot.. Mindent amire csak a szétszerelés után szükséged lehet.. ÉS ami fontos Lehet faxon rendelni utánvéttel és postázáskor kell fizetni és igen légi postával megy Magyarországra isa dolog...

Szóva kellemes meglepetés volt az új Act-Labs oldal.

Brrr visszaolvasva ez olyan volt mint egy rossz TV shop reklám:)) De tényleg jó lett:)))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

M@TriX
nekem az van, de most nem vagyok otthon, ha duig nem mondja meg senki, akkor majd megnézem neked.
ha estig nem tenném, akkor vágj a fejemhez egy mailt, hogy elfelejtettem. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

köszi.De most nézem elfelejtettem irni a tipust na szóval egy logitech wingman formula force gp tápjának kéne a technikai paraméterei

Ruffi
Logitech Momo Force-m van
Input 200-240V 0,25
Output 24V 0,75 A

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Megnézné valaki akinek van Logitech FFB kormánya,hogy az adapterre hogy mi van rá irva?Konkrétan a volt/áramra kiváncsi.Emlékeim szerint 20 volt/2A de nem vagyok egészen biztos benne

Sziasztok skacok!!!

Van egy Saitek R4 Force Feedback tipusu kormnyom. Az a gaz vele hogy nincs driver WinXP operacios rendszerre: "Windows 2000/XP
We're afraid that this product is not supported under Windows 2000/XP; it was discontinued in production some time ago and as a result will not receive any more driver updates". Nemtud valaki egy hazi keszitesu drivert neki v. valami fix megoldast? Az egyetlen megoldast amit ismerek az http://users.bigpond.net.au/Ramjet/index.html ezen az oldalon talalhato, Saitek kormanyt atszerkeszteni Microsoftra... Valaki?

Thx elore

\'danja

Hi!
Nekem az a bajom, hogy elszakadt az ekszij ami mozgatja a kormanyt! Hol lehet ezeket szervizelni vagy ilyen szijjat beszerezni,mert amugy a kormany tokeletes allapotban van.

JohnnySmith
Hi!
Olyan márkás kormányt keresek (Logitech szintüeket) ami kompatibilis pc-vel és ps2-vel is.
Segítséget elõre is köszönöm.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Probald meg ezt az oldalt: http://web.axelero.hu/mozso

Vagy vidd vissza es kerj a masodik reviziobol. Dobozon Rev B., kormany aljan xxxxxxxx-1000 sorozatszam. Abban van par javitas.
Részemrõl passz. Nem ismerem a kicsikét. De utána nézek.
Patesz
A típusa: TARGET

A neve pontossan így van írva:
Target Force Feedback USB Steering Wheel

Model: 59085

Ha tudnánk, milyen kormány, talán okosabbak lennénk. Így, hogy 8 gombos, nem sokat mond.
Patesz
Sziasztok !

Már 2-3 hónapja szenvedek azzal hogy a kormányomhoz XP drivert találjak. Tegnap végre sikerült! De sajnos nem sok sikerrel! A kormányom egy 8 gombos kormány (a driver a nyolc gombot rendessen érzékeli) de viszont a hozzá tartozó pedállal nincs ilyen szerencsém mert a két pedál közül csak az egyiket érzékeli! Játék bealításoknál is ez van, a gázpedált nem érzékeli!
Több játékkal is kipróbáltam (Colin 4, Colin 3, NFS Underground) de mindegyiknél ugyan az van!
Valaki segítsen!
Mi lehet a megoldás???
Please!

CSOCSO
ahoy.. eladtam azt is.. majd veszek ha kell de mostansag nincs ra szuksegem... de szerintem mostmar momo-t veszek.. kivancsi vagyok milyen lesz...
direwolf
Szevasz Csocso!

Rég jártam erre, még mindig a MS FFB Wheeled van?
Én 3 éve nyúzom, az eredeti szoftverével :D Ezért is jöttem megkérdezni nincs belõle upgrade? Nem mintha nem lenne valami jó, csak esetleg új fícsörök stb. M$-nél még mindig csak a 3.02-t lehet letölteni, holott már 3 éve is a 4.0-t adták hozzá :DDD

There\'s no replacement for displacement

CSOCSO
:(... szerintem csereltesd ki
Mr_Rob
Sziasztok!

Lenne egy problémám: Van egy MOMO Racing Force kormányom. Mostanában olyan gonddal küzködök vele, hogy egy rövid idõ után a gázpedál maximális benyomása után csak kb 75%-osnak érzékeli a driver. Ha ilyenkor kihúzom az USB-bõl, majd vissza, akkor megint jó, de gondolhatjátok, hogy elég kényelmetlen ez játék közben, ráadásul ilyenkor a force effektek is lekapcsolnak.
Valszeg valami kontakt hiba lehet, hirtelen túl nagy nyomást érzékel és azt kalibrálja maximumnak, vagy valami hasonló.

A kérdés az: Nyugodjak bele, hogy ilyen drága cucc is ilyen hamar beporosodik, kh-s lesz (karácsonykor vettem), vagy vigyem el szervízbe?

Üdv: Rob

RelakSfromhome
"picit"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Szerintem mechanika. Egy picit lassabb, mint kéne.
RelakS
Engem még mindig az bosszant, hogy a momo Force kormányomnál ha teszek egy hirtelen mozdulatot (pl szûk keresztezõdésben kicentizek egy civil verdát, nfsu-ban sajna nem ritka), akkor nem tér vissza középre, hanem pl balra kell kormányoznom, hogy egyenesen menjek. Szó mi szó, a forsz is úgy állítja be a kormányt, tehát ha elengedem, akkor egyenesen megy, és ha kitolom a kormány "lassan" végkitérésig, akkor már helyére fordul. mi lehet ez? Mechanika? Szoftver???

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sajna nem vagyok egy mûszaki ember, így nem ismerem. :-(
Win98Se rendszerben és játékfüggetlen mindíg csinálja
Win98Se rendszerben és játékfüggetlen mindíg csinálja
Köszi a választ.Tehát nem lehet ezt a hibát házilag javítani.Nem ismered véletlenül az usb-s kormányok mûküdési elvét?Már ott tartunk.hogy átalakítjuk a hanyományos játékportra.potisra.
Ez a force miatt van. Bizonyos kormányok esetén elõfordul hasonló. Az egyik haver Logitehc Wingman FF kormánya is csinált hasonlókat, igaz az mindíg csak balra húzott egy picit. Úgyhogy nevezhetjük a kormány hibájának is, de ha nem idegesítni az embert, akkor tekinthetjük a kormányt hibátlannak is. :-)
CSOCSO
milyen rendszer? es milyen jatek kozben csinalja ezt?
amugy soha nem volt ilyen kormanyom...
Sziasztok!
Saitek R220 kormányom van. A mûködés során sajnos nem stabil.Ha egyenesbe állítom alattomosan elcsúszik jobbra, vagy balra.Van-e valakinek ilyen problémája, és ha igen hogyan orvosolta? Ez vajon mechanikai hiba vagy a beépített elektronika okozza? Esetleg vezérlõprg.hiba?létezik egyáltalán saját driver hozzá?
lacibacsi

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Vigyázz, bele ne szakadjál. Tudod, mint a kiskutya. :-))
lacibacsi
Hi!

Újra telepítem majd és megpróbálom az 1.09 peccsel. Most a WRC2002 mod van rátéve, bár azt mondják a szakértõbbek, hogy az FFb-s kormányokkal kapcsolatos problémákat már ebben is kiküszöbölték... Hát, lehet, hogy mégse.

Szombaton próbálkozom majd, mint a kiskutya:))

Hm. Nekem tökéletesen megy. Igaz, most xp van fent, de anno 98 alatt is jól ment, minden effekt tökéletes volt. Szerintem rakjál fel peccset Colin2-höz.
lacibacsi
Sziasztok!

Nekem is Colin-nal van gondom, de nekem a 2. résszel.

Win 98-am van + Logitech MOMO FFB kormány. A probléma az, hogy nem mûködik az FFB a játékban. Más játékokkal (NFSU, Screamer 4x4, TOCA, sõt, még a Colin 3 is) minden gond nélkül mûködik.

Mi lehet a baj? A játékban az erõket 100%-ra állítottam, Wrc2002 MOD-dal nyomulnék.

Help me!

köszi

lacibacsi

A megoldás: Colin 3 uninstall. Csak ennyi a baja. A játék hibás, nem a kormányod
sziasztok. Vettem kéz alol egy Force Racer kormányt ami ps&pc-re alkalmas de az xp nemismeri fel. Kéne hozzá telepitõ cd? segisetek! Köszi
Szasztok!

Van egy MSFFB kormányom, az a gondom vele, hogy a Colin3 alatt nem müxik az ffb :(
Tudtok esetleg rá +oldást?
köci :)

Az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek.

gumikacsa
Nekem Genius van. Mikor vettem, mindenki szarozta, de nekem semmi gondom nincs vele. Igaz, nem gyûröm annyira, mint ti, mert én szinte csak kamionozok vele. De ha tudna valaki egy ACT-Labs váltót, a hármas pedállal, arra vevõ lennék...

Renault magnum http://kamionszim.hu

CSOCSO
nemtom az emberek miert vesznek gagyi kormanyt.. ha csak egy 10ese van az embernek akkor regi logitech..igaz nem szeretem.. de jobb mint a noname szarok..
ha van 18 akkor MS.. ha sok.. akkor MOMO...de ezeket tudom ajanlani...mindenki ezeket vegye szerintem...
seAke
Igaz nem kellett volna de ha már megvette (nem kell mindenkinek MOMO-val kezednie)!
Próbálja leszedni a legújabb drivert..vagy ha nem megy azzal se akkor próbálja ki más játékokban!
Letölthetsz egy közkedvelt simulatortinnen

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

mb66
Hi!
egyik haverom vett egy Bjw-350 es force feedback pedált.
(lehet hogy rosszul tette?)
a helyzet az, hogy igaz csak egy gammája van,, a GradPrix 4 asszem, de nem hajlando elfogadni a cuccot.
pls help, mi lehet a baj? a kormány a nagyon szar, vagy a game nem kompatibilis vele? ezesetben melyik gamet próbálja??
elöre is thx

www.hordamusic.hu

gumikacsa
1)nincs...de lesz...:)))
2)nem fekvõs lesz
3)rúgós ülés nem lesz, de minden ami megoldható, az meg lesz oldva. Csak kéne egy Act labs kormány...De ha nem lesz, azt is megoldjuk...

Renault magnum http://kamionszim.hu

CSOCSO
1)sajna nincs akkora kormany :))))
2)nem fekvos helyzetest kell epitened
3)honnan szerzel olyan rugos uleseket?
:)))
no mindegy..sok sikert!!! act labs az jo..csak sajna keves gamez hasznalja ki. :(...igaz kulon vehetsz pedalt es valtot...es allitolag muxik minden mas kormannyal is...csakhat kulfodrol kell megrendelni..