Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Kéne nekem egy kis segítség, bár nem tudim hogy van-e rá megoldás!!
F1-es bajnokságunk van és kormyánnyal megyünk. Vagyis mennénk😊) Nekem kb. két hétig jó volt aztán most meg nem tudom belõni az XP-ben!
Huz balra az auto; hirtelen jobbra balra kimozog és jobbra nem kanyarodik rendesen! Nem lehet ott bekariblálni!
+. ember mondta hogy nála is ez a gond!
Mit tudunk csinálni?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Szerintem ujjonan mar sehol nem lehet MS-t kapni.
mer akko megveszem Momo force mellé
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
ennel olcsobbak fele enyit tudnak.. a piros /sarga logitech (regiek) sem rosszak csak van egy ket dolgo amiban meg egy gagyi geniusnal is szarabbak😞
szal regi logitechet nem vennek....
inkabb ms...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
egyébként ha lenne pénzem akkor BRD-t vennék!!!
200 rugó ból k is jön a pedál meg a kormány😄
!Forza Ferrari!
Momo force
Láttam saját szememmel MM-ben 40 körül, Herta hírdetésben 33 körül. (ezek br. árak)
Hát ez nem igy van,megrendeled kapsz egy csekket,befizeted aztán ha megkapták a pénzt akkor meg postázzák a cumot...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
80-at tuti, hogy nem adtam volna érte.
Most már olcsóbb, helytõl függõen 40-28 eFT között tanyázik.
Kábelt kell csak kicserélni....ammugy nem ijesztegetlek tökéletes kormány szinte....semmi baj nincs vele a legjobb a Force
Logitech MOmo Force....és GTR-hez használom mostanába semmi baja nme volt eddig...jövök haza sulibol bekapcsolom inditom minden ok a gáz meg a fék nme müködik........
Logitech Profiler-be megnéztem és a fék max erön van semmit nem tudok ellene tenni.......ujra tettem má 3-szor és semmit nem ér.....segitsetek lécci!!!!

Amúgy itt egy link, lehet kérem óvasgatni:
Kormány-kalauz
Amúgy szia! :-)
Colin2
Colin3 brrrrrrrrr
Colin4
Nascar
GPL
MOD-ok
A GTR-hez és a TOCA2-höz még lusta voltam beüzemelni.
Általában kicsire veszem az érzékenységet és max alá egyel az FF-t.
DE FC-t nem nagyon állítok, igazság szerint a Colin3-at kivéve nemis emléxem, hogy ilyenre figyelni kellett volna.
Milyen játékok alatt próbáltad?