15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
zoolee #4170 Ajj de kedvellek téged most Solt:D Igazad volt...
Nem is próbáltam eddíg, hogy ez lehet a baja..Feltételeztem, ha eddíg ne csinált ilyet, akkor mot mért csinálna..
Köszi.:) -
zoolee #4169 De eddíg nekem nem csinálta center fix el..:(
És asszem anélkülis csinálj..:(
De gyorsan megnézem.
4168: Na annak most én is örülnék occsóért. -
DeenQa #4168 nincs valakinek egy nagoyn jó állapotú, minden papirral együtt meglévő g25 je eladóó? -
Solt #4167 ez tuti szoftveres doldog lesz! nekem akkor csinál ilyet, ha a center fix után nem indítom újra! -
zoolee #4166 Na bakker! Meghalt a a momo -m...
Mikor nyomom a gázt se nem ad padlógázt, és mikor megnyomom akkor úgy érzékeli mintha balra fordítanám a kormányt...Szóval a gázt és a balrakormányzást 1 tengelynek veszi..-.-
Jah, meg multkor mikor m3 challengeztem akkor vettem észre, hogy mikor felengedem a gázt nem jön fel teljesen, a pedál igen, de úgy éztékeli mintha még nyomnám.:S Kb 10-15 % nyira..
És multkor ugye eltört az alján a karos rögzítés és megcsináltam , így gari sincs.:S
MIt lehet ilyenkor tenni?Kb mennyibe kerül a javitás? -
#4165 Ha esetleg van vkinek elado G25 ,jelezze please! THX -
#4164 ne tedd rá a pc házra akkor nem fogja megterhelni.. -
Solt #4163 :D Nem terheli meg... hacsak nem ólomból van a kormány és nem a gépedre teszed! :D -
Jól van!
Nem tudom milyenek ezek, azért kérdezem! Egyértelműnek tartom, hogy nem terheli a gépet, csak biztos akarok benne lenni!
Én olyan bizonytalan fajta vagyok! Vagy még sem?
-
#4161 -
Mennyire terheli meg - ha megterheli - a gépet, egy kormány telepítése, használata?
Eléggé szutyok már sajnos a gépem, nem akarnék több FPS-t veszíteni!
-
#4159 Jó kormányt csak drágán kapsz! -
#4158 Sziasztok!
Valami jó kormányt szeretnék venni!
Test drive unlimitedhez, 4 gomb legyen rajta, váltókar is, pedállal.
Logitechen gondolkoztam, de azok rohadt drágák :-( -
ficko14 #4157 császtok
vki nem tudna nekem küldeni egy compressor supreme drivert előre is kösz
msn:[email protected]
-
#4156 Tudom , de azt is mondja, hogy a sajátját eladja lehet... :) -
#4155 én is Logitech-es vagyok
még Logitech bőgrénk is van majd lefényképezem -
#4154 Csak Joysticket ne vegyél tőlük, mert 3. dzsunka balra kategória. -
#4153 A Logitech jó cuccokat gyárt, (egér , bill, kormány etc...) viszont a füleseikkel még mindig nemvagyok kibékülve :D -
#4152 Logitech da Best, :PPP rájöttem a logitech cuccok a legjobbak, és vitának helye nincs :D már mindenem logitech-es, de ez már csak az asztalon tünt fel :)) -
#4151 már akkor mondta, h nem lesz több nála...majd esetleg G25-re átnyergel.. -
#4150 Őőőő Foxyr néven nem árulnak jelenleg kormányt, ahogy látom :) -
#4149 DEhogy van ,elobb irtam!De nem is izgat mar,mert nekiugrok G25-nek remelem!! -
#4148 Ha Ph! Foxyr-tól veszed, akkor őt ajánlani tudom , megbízható, én tőle vettem augusztus közepén, akkor jött az utolsó 5-ös szállítmány, abból egyet sikerült megkaparintanom. 20000Ft + szállítási költség(2900 Ft) volt az ára, és bontatlan, két év garancia van rá.
Külföldön vásárolták, de itthon a Logitech Mo. elfogadja , és érvényesíti a garanciát.
Lentebb nem hiszem hogy viszi majd, de ha nem Foxyr-ről van szó, akkor nemszóltam :D -
#4147 inkább szórják kifele ahol raktáron volt még és lehet jön az utódja.. -
#4146 mert USB-s és jó a PS3-hoz :)
de hidd el már nem gyártják hónapok óta.. -
#4145 Van ott is? :o) -
#4144 Pesten csekkoltam! :) -
#4143 Debrecenben már van! :) -
#4142 Erdekes en G25 es Momon kivul mast nemlattam!! -
#4141 Srácok, asszem ujra kapható lesz a DFP sok helyen :) A mai napon a Media Marktban a G25 ök m elett dfp viritott a pofámba, de playstation 3 hoz árulják, és mostmár nem gran turismo jel van a közepén, hanem normál logitech :) 29990 be kerül :) -
#4140 EN se engedtem 1 centet se igaz meg garis volt,mert nemlehet kapni szal nemfog engedni arabol!! -
#4139 Most van 1 csomo lehetőségem, ph-n 1 srác nagyban mondja, hogy 20 ba vihetem az övét, ami elvileg alig használt, de akkor már legyen 25 árt bontatlan, de hátha lentébb viszi az árat a srác, akkor lehet meggondolom :D -
#4138 En 20ert adtam el hasznaltan gondold el 2 hete!! -
#4137 :D basszameg. Mindenképp iet akarok, eredetileg EX et akartam, de a sok youtube meggyőzött, hogy ezkell nekem! :D -
#4136 szerintem őrülj ha kapsz valahol 25K-ért újat, bontatlant..mert már külföldön sem nagyon lehet hozzájutni csak ott ahol elfekvőben van nagyobb készlet..de már a hong kongi vonal is elzáródott ;) -
#4135 CSeszheted ma mar boltba sincs,max ha beragadt naluk 1 peldany amit ketlek,szal telefonalj elotte feltetlen!! -
#4134 ÉS valóban! hömmm :o Na köszönöm, ez új megvilágításba helyezi a dolgokat! :D -
#4133 tényleg bontatlan? -
#4132 Itt van olcsóbban:
http://www.argep.hu/product_346293.html
23500 Ft és nincs postaköltség. -
#4131 Amugy az hogy B0 mit takar?
Új, bontatlan, dobozos, Logitech Driving Force Pro (B0) kormányok eladók.
Ár: 28.000Ft
Rendelést és a felmerülő kérdéseket privátba küldd!
Sikerült lealkudni 25 re :D