15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
zoolee #4090 Fu, most nincs feltöltve a fényképező aksija, de majd estefele... -
#4089 kép van róla? -
zoolee #4088 Hali, ma történt, hogy gameltem, és a MOMO nak az alsó "KAR"jának 3 csavar felfogatója eltört..Mert ugye ez 4 csavarral van a fő részhez rögzítve egy kis lyuk ban, a lyuk végén van egy szűkítés, hogy a csavar ne essen át rajta..
Szóval, hogy tudnám ezt orvosolni? Vegyek hosszabb csavarokat meg alátétet, és úgy rögzítsem, hogy kilog a csavar abból a lyukból és az alátét van ott, vagy kezdjem el megolvasztani a műanyag részt és beszűkíteni, hogy a csavar ne essen át rajta?
Egy ilyen apróság miatt nem viszem gariba....
Kicsit dühít a dolog, hogy kicsengettem érte 30 at, és ez van.:( Alig fél éves... -
#4087 Nem tudok róla. -
Solt #4086 pont ezért ez nem zavar, de a váltóhibán kívül van még valami? :) -
#4085 Gariba cserelik.. :) -
Solt #4084 azon csak a hátramenet nem? ezen kívül? csak azért mert most akarok venni, és nem akarok rácseszni!! a momo-ban egy picit csalódtam... -
#4083 H valtoja pl.... -
Solt #4082 milyen hibái vannak a g25-nek? -
#4081 én azt hiszem nem kell már sokat várni a DFP-t leváltó kormányra..valszeg a G25 hibáit javítva és persze valamit egyszerűsitve (esetleg csak 2 pedál lesz)hamarosan kiadják az új kormányt. Így tettek anno a momo-dfp esetében is.
de az valszeg 30K körül lesz majd. -
#4080 Arra varhatsz! :) -
#4079 az lenne a jó hogy ha a g25 ára lemenne 30-35eft-ra -
#4078 Eleg erdekes politika az teny,szerintem nagy hiba,h nem gyartjak mar... :(( -
#4077 ok
csak meglepődtem, h a logitech elismerte a "hibáját" azután, h leálltak a gyártásával :) -
#4076 NEm is allitottam 1 szoval se ellenkezojet.... -
#4075 úgy látom nem értetted..
DFP-re semmilyen HIVATALOS driver nem volt mert PS/2-hez fejlesztették ki.
És igen tudom a G25-é kellett hozzá.. -
#4074 ezt nézzétek meg 1 átalakított G25
http://img530.imageshack.us/img530/7074/g25modsmalljg2.jpg -
#4073 én örültem hogy találtam... (persze fehérembernek valo árban, nem médiában, saturnban :] azok ott olyanok mintha nem is léteznének :) -
#4072 Nem, de nekem egyébként is volt már akkor rFactorom.
Szakboltokban, bevásárlóközpontokban tuti nincsen benne. Lehet hogy 1-1 bolt akciózott így, de én nem hiszem hogy hivatalosan így árulták volna bárhol is. -
#4071 Tok mind1,mert g25 osevel is gond nelkul ment..... -
#4070 de a lényeg benne, h eddig DFP-re nem volt hivatalos driver mert ugye nem kellett!
na meg simsre? ;) -
#4069 Igen ez mar ujabb,mert ergo 5.00.182 volt!! -
#4068 Eddig nem nagyon nézelődtem driver ügyben mert minek ;)
De most látom, h a DFP-hez is van már külön driver!Persze lehet ugyanaz mint a momoé ahogy eddig is volt..
Title: Logitech Gaming Software
Software Version: 5.01.256
Post Date: 10/18/2007
Platform: Windows XP
File Size: Approximately 13 Mb
DFP driver -
#4067 Mar nemtudom,de tobb helyen is olvastam!! :S -
dashed_ #4066 valszeg nem jar hozza. hol halottad.?
(en se kaptam) -
#4065 Neked nem volt benne? -
#4064 hmmm... nem tudtam. Bár az árban biztos benne is volt. -
#4063 rFactorrol mar hallottam... pl -
#4062 Kormány... Váltó... Pedálok... Install CD
Én extrát még sehol sem láttam. A kormány az extra ;-) -
#4061 Tudna vki segiteni G25-hoz milyen tartozekok jarnak(jatek stb)?!Koszi -
#4060 ok Thx!:D -
#4059 Ha tudsz szerezni, akkor mindenféleképp a DFP. -
#4058 Szerintetek akkor Driving Force Pro vagy MOMO? melyik éri meg jobban?
Thx!:D -
#4057 kened vágod -
#4056 a DFP-nek jobb a pedálja mint a momonak, 900 fokban fordítható a kormánya, továbbá 16 gomb van a kormányon (2 pillangó váltóval együtt) amire mindenfélét lehet beállítani nem csak a fényt és a pit limitert.
a DFP-t a momoból fejlesztették ki és amig a G25 nem jelent meg a piacon a legjobb logitech kormány volt.
PS/2-hez fejlesztették ki ami ne tévesszen meg usb csatija van..ezért aztán nem jár hozzá semmi driver de no para G25 driver leszed,telepít majd ezután a DFP-t lehet bekalibrálni.
Amúgy a G25 drivere általános logitech driver így jó a többihez pl. EX vagy a ps/2 megfelelőjének a driving force ex-nek.
Még valami..a DFP pedálja kompatibilis a momo kormánnyal! -
#4055 Driving Force jobb mit a Racing Force? vagy miben külömbözik?
thx -
#4054 Egyenlore karacsony love kell,ha marad love utana es kapok is meg,akkor johet kov evben G25... -
#4053 csak nem G25 lesz helyette? -
#4052 Logitech Driving Force Pro elado,dobozaban makulatlan allapotban 2007.12.05-ig garis csak hoyy szinten hasznalt!! Ar: 19.990 Ft -
Firo05 #4051 Sziasztok vettem egy logitech formula force ex kormányt és az a gondom hogy nem ismeri fel a gép pedig a cd-t feltelpitettem
arra lennék kiváncsi hogy volt e valakinek hasonlo problémája?
vagy a kormány a rossz?