Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
bár ha a formula force gp-vel hasonlítgatod az ms-t akkor nagy hozzáértõ lehetsz 😊)
szerintem nemhogy még probálni, de még látni se láttál akkor MS Sidewindert 😄DDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
lol te aztán igen el vagy varázsolva. 100 tudatlan emberbõl aki megnézi az árlistát és hopp momo az biztos jó lehet. na úgy talán 99 azt vesz. én olyan komrányt nem vennék amivel csak szopni lehet. ms-t már nem gyártanak de mikor még lehetett kapni 30k volt momo meg 31 nemtom akkor lehet nem volt még 1 ezresem? (LOOOOL) örülök hogy nem momo-t vettem így utólag mert anno még azt akartam énis...
a racing kormány része lehet jó, de a pedálok rakás, még 1x mondom RAKÁS szart nem érnek! és ez nagyot ront az összképen!!

Jo hát akkor elmondom neked hogy 100-bol 99 ember azt mondja h még a racing is jobb az összes msnél!
Ms kormányt az vesz akinek nem jön át a szimulácio vagy nincs pénze(Bocs ha kicsit durva voltam)
Havernak Racing van, nagyon jo!Nekem Force, hát nem tom lehet-e rola rosszat mondani.
Az Ms kormányok a Formula force gp-nél jobbak vmivel.

ÁjjLe BoBBi
ja és a force sem jött be...

ÁjjLe BoBBi
force-ot igen. racintrõl meg csak rosszat hallottam. nem egy helyrõl. ms-em van lassan két éve, soha semmi baja nem volt, ffb tökéletes. ellenben pár haverral akik már lassan a 10. racinget voltak gariztatni.

😄D
Probáltál már Momot?😊
Még a Momo Racing is az összes többi felett áll.Force-rol nem beszélek

ÁjjLe BoBBi
lehet már nem aktuális, de mindenképpen MS...még akkor is azt mondanám ha momo racing és ms sidewinder közül kéne választanod. ms megeszi a momo-t.
és nem szar a szoftvere.

Üdv!
Tudna valaki segíteni? A problémám az, hogy játék közben húz a kormányom balra/nincs driver usb-s/,viszont ha win xp- belül bekalibrálom akkor a kormányzás oké viszont a gázpedál/vagy gázkar/ nem fokozatosan gyorsít.Létezik valami komolyabb bekalibráló progi win xp hez? És minden játéknál ez a probléma ahol nem lehet kormányközepet állítani...thx
a kormány nem force-os,elnézést ha ezért offtopicolok
CSOCSO
akkor megvan...
CoolStuff
Jaja, az lesz az, amikor otthagyja a hayabushat!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Saitek R440-hez nem tud valaki valami mukodo xp-s drivert?
nekem mindig eltunnek belole a beallitasok a letoltott es az eredeti driverrel

CSOCSO
sajna nemtom letolteni.. de szerintem ismerem😊legalabbis van hayabusha vs supra videom
CSOCSO
oooohhh... volt valami hasonlo okossag .. igen emlexem.. aszem a tomshardwaren irtak hogy nem tamogatja a nemtom milyen modot ( a kozepre rantasert felelos) IMERS aszem?...
mindegy.. megvettem az uj MS kormanyt a hatan ott van hogy licensed immers technology .. no komment!!!!...
CoolStuff

CoolStuff
Hm...kössz az infót!

Na az a helyzet, hogy mostani állás szerint 15 lenne az MS és 10 a logitech...
Szted még mindig MS legyen?

Ja MS-nél még azt szídják, hogy nem ránt vissza közép állásba, vagy micsoda.

CSOCSO
mindenkeppen MS!!!
nekem is az volt.. havernak meg regi logija. .hat nekem nem tetszett egyaltalan a formula force...
igen.. az MS majdnem olyan jo mint a MOMO... es a drivere nem olyan gaz.. rebesgetnek egy ket dolgot.. de nalam faszan mukodott... igaz mar MOMO-m van.. de csak azert mert kivancsi voltam hogy mit tud.. vegulis nem bantam meg...
CoolStuff
Hali!
Na 2 kormány állna rendelkezésre, mind2õ 13ropiért kb...
Sztetek melyiket vegyem?:

Microsoft Side Wider (Állítólag majdnem olyan jó, mint a MOMO, csak softvere szar)
, vagy Logitech Formula Force...

Én Microsoftra szavazok, de az zavar mind2ben, hogy nincs rendes váltókar rajtuk, csak a kormány mögött az a lapát!😄

RelakS
Eddig én is az asztalt csapkodtam, de elborult az agyam attól, hogy mikor kormányzok, vagy csúszok tovább, hiába megyek lépésben, és engedem el a féket-gázt, vagy eleve a másik irányba fordulok <#wow2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

guardian hero
Van egy eladó Logitech MOMO Racing kormányom, még nincs három hónapos, garanciális 2006 auguszutsáig, gyakorlatilag új még, alig volt használva. Érdeklõdni lehet privátban.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CSOCSO
😞 fasze vered a kormanyt😞((((((((((((
en mar inkabb mar a labamat csapkodom... regen szetcsapkodtam a SNES joyat😊
RelakSfromhome
Ehh... úgy felhúzott a Richard Burns Rally, hogy kicsit megcsapkodtam a kormányt, és az alsó felfogatót tartó négy csavar-ból három alatt megfáradt a mûanyag 😞 Most szárazepokittal összegyúrtam, kiváncsi vagyok, mennyit fog tartani ...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bucser
ÉS most fagy, ha lhúzod a kormányt és úgy próbálod?? esetleg kormány driver update-t próbáltál?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

igen. Eddig anélkül játszottam és nem fagyott 1x sem

\"We are only slaves to our temptations\"\"

CSOCSO
szerintem colinnal lesz baj.. en is nyomtam semmi baj nem volt bele (fekete momo)
csak akkor fagy ki ha kormannyal nyomod?
Sziasztok!

Ma vettem egy MOMO-t (fekete),minden fasza,szép és jó.De:Colin McRae 4-el nyomom és kifagy,de ugy hogy aztán reset kell. Találkozoztt valaki ilyennel? Mit lehetne tenni?KÖszi

\"We are only slaves to our temptations\"\"

oneal1
már egy fél éve jah😄

!Forza Ferrari!

halotátok hogy a kogitechnek lesz uj kormánya karácsony környékén

Ch_Slater
igy utolag... a piros 52k-s az 2002-es ár. legalábbis akkori az értékelés és gondolom az ár is.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kaszi46
köszi mindenkinek a segítséget, a vásárlás megtörtént.

*Posse*T.W.D*

itt páran beszéltek elöttem MOMO Force-rol!
Nekem is ilyen van és azt kell mondjam tökéletes, szét is volt már szedve egyik barátommal átkentük zsirral és csak néztem micsoda dogok vannak benne😊

Pupcika
holnap a fehérvári auchanban a Logitech Wingman FORMULA FORCE GP 12 900 vagy 13 900 lesz, akit érdekel 😄

PLackó
van 1 kérdésem.XP alatt hogy bírom engedélyezni a kormányt?2000-en nem volt semmi gond,de Itt az XP nem ismeri fl,hiába állítom be a vezérlõpultban.

Shan
És nettó 52e volt anno... 😊))
A pirosat már (sajnos) nem gyártják.
Bucser
http://www.edpland.hu/

Ott a címük is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kaszi46
ITT találtam egy egész jó leírást a kormányról.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
neten 30.990Ft-os áron találtam a legolcsóbbat. tud esetleg valaki olcsóbb helyet?
nem ártana ha lenne vmi telephelye is cégnek, mert nem online szertném megrendelni. elõsorban budapesti, szfvári cégek érdekelnének.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
😞 ránézésre én is pirosat választottam volna.
belül is mûanyag alkatrészek vannak?

*Posse*T.W.D*

Bucser
Én Szegeden 28-e-ért láttam Momo-t de úgy tudom már csak a feketét gyártják MOMO-ból is. Ha megnézed a fekete kicsit gagyibb anyagokból készült mint a piros... Én pirosat vennék, csak sehol nem kapni... Ja és Logitech honlapon sincs semmi róla

Kaszi46
találtam 2 fajtát, mind2nek logitech momo a neve csak az egyik PIROS, és 52eft,a másik pedig FEKETE,és 25eft.
kérdésem az lenne mi a 2 között a különbség. illetve szerintetek melyik lenne a jobb választás. egyáltalán lehet itt mo-n kapni mind2-t? még 1 kérdés mi a reális ár érte? mert a fekete ha jol emléxem médiamarktban 40eft az elõzõ weblapon amit linkeltem, viszont csak 25eft.
köszi elõre is

*Posse*T.W.D*

Bucser
Asszem itt most Legotech MOMO a nyerõ, vagy MicrofoS SIDEWINdER FFB bár ezt már nem gyártják

Kaszi46
sziasztok, ha elsõsorban egy profi, tartós jó minõségü kormányt szeretnék vásárolni akkor mit ajánlanátok?

*Posse*T.W.D*

esetleg e-bay,de ne legyél biztos benne

Blackman
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Momo kormányhoz kellene táp, ami 24v-os, mert költözésnél sajna eltûnt a régi. Nem tud valaki helyet, ahol ilyen tápot lehetne venni hozzá?

guardian hero
Csocso, MS-t már sehol sem árulnak, itt Mo-n biztos nem legalábbis.
Momo jó kis kormány, az biztos. Az utóbbi idõben az enyém tökéletesen mûködik.
A Driving Force Pro kinézetre rosszabb a Momo-nál, a fogása se lehet olyan jó (de ezt csak ránézésre mondom). A 900 fokos forgathatóságnak csak kamionszimekben lehet jelentõsége, versenyautóknál a valóságban sem tekergetik körbe-körbe a kormányt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

CSOCSO
nahja...mindegy.. a lenyeg hogy en nem vennek olyat... akkor mar INKABB MS FFW...
MOMO val tobb bajom van es tobb bajt hallottam rola mint az MS rol..

szerencsere mar nincs bajom
Bucser
Ennek a kiküszöbölésére való a deadband...

CSOCSO
ne hari de en ezt ugy ertelmezem es szerintem ugy is van ertelme hogy ha nem tamogatja is automatikusan be allitja azt hogy a jatekban meg csak felet tekertel de a kormanyom mar masfelet.. es ez szerintem ubergaz...
amugy ha jot akarsz venni akkor MOMO-t vegyel ne ps2 es kormanyt!
Bucser
És itt van Momo meg ez a Logitech Driving force Pro is... ÉS egy 100- ft különbség van köztük... NA most mondja meg valaki, hogy melyiket...