Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Ez tutira megy PC-vel???? Mert azért nem fürödnék be vele szívesen....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

B@ldrick
Profit, tartósat akarok, annak meg ára van. Amúgy ez csak egy ficsõr, és talán kikapcsolható -játékban v. kormányon- is ha zavar, nem:
"Automatikus kompatibilitás a 200 fokos kormányzási móddal
A 900 fokos elforgatást nem támogató játékokban a kormánykerék automatikusan alkalmazkodik a 200 fokos kormányzási módhoz."

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

CSOCSO
szertinem verszenyjatekokhoz baromira kenyelmetlen 900foknyi tekeres.. boven eleg a momo vagy az ms tudasa... sooot.. talan jobb is!!
amugy Baldrick:
ha olcso de jo kormanyt akarsz akkor a piros microsoft kormany utann nezz.. mar nem gyartjak.. ezert lement az ara .. boltba 1 eve 18 ezer volt.. lehet hogy mar sehol nincs boltban (itt meg van es csak 60 dolcsi)
de ha nincs akkor probalj kisebb szamtek boltban korulnezni...
hasznaltat is vehetsz.. de csak ovatosan!...
bar elromlani nem szokott...
B@ldrick

Akkor ezért nem találtam meg; xp driver van hozzá, konfigurálható korrekten? RBR felcsigázott..

JohnnySmith
És pc-vel teljesen faszán mûködik. Ne tévesszen meg senkit hogy ps2 kormány.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Ja a lényeg magyarul

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Amire te gondolsz "25 körül" az a sima driving force. A PRO az masszivabb teljesen új mechanikával (kevesebb mûanyaggal) és 900 fokos elfordulást tesz lehetõvé. (gyk 2 és fél fordulat) Eztért is drágább mint a MOMO.

guardian hero
Szerintem alkalmas rá, a kormány részével nem sokott gáz lenni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Szerintem olcsóbb volt, mint a Momo. 25 körül talán?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

JohnnySmith
Nehezen lehet beszerezni és kb 35-38e körül mozog (és hát ugye ez a legjobb kormány most a piacon)
(ja és nekem van 😄)

Hi!
volna egy kérdésem hozzátok!
ma rendeltem ezt a kormányt!LogiTech WingMan Formula Force GP Racing Wheel.
alkalmas lesz ralis játékokhoz???
mert most megrémitetek,mondván,hogy a sok elenkormányzás miatt nagyon hamar beadja a kulcsot!
igaz ez?
válaszotokat elõre is köszönöm.
B@ldrick
Köszi, a lényeg hogy beszerezhetõ. Ára esetleg?

guardian hero
Azt hiszem az Europark Media Markt-ban láttam.

guardian hero
A Momo Force-t már nem gyártja a Logitech, leginkább használtan találhatsz olyat. A Momo Racing a Mo-n kapható legjobb kormány.

guardian hero
Azt hiszem adtak ki hozzá azóta direkt XP-s drivert.

B@ldrick
Logitech Driving Force Pro. Na ilyet hol találok? thx

B@ldrick
Sziasztok!
Beakarok szerezni én is egyet. Ahogy olvasgatom a topikot a Logitech® MOMO® Racing-et (fekete) favorizáljátok gyengeségeivel együtt, viszont volt egy MOMO Force (piros) típus is, amit jobbnak mondtok, de ilyet sehol nem találok. Más jobb márka nincs is a piacon..nálunk?

SAntA_ClAus
Üdv!

Microsoft FF (US😎 kormányhoz nincs új driver? Én még mindig azt használom amit CD-n adtak hozzá. Emlékeim szerint az FF hatás sokkal erõsebb volt Win98 alatt mint most az XP-nél. S elvileg ha telepited a Kormány szoftverét akkor jelzi is, hogy nem minden fog úgy mûködni 2000/XP alatt.
Esetleg valakinek win98 VS XP tapasztalat. GYengébb erõsebb FF hatás?
guardian hero
Volt az Auchan-ban 15e-ért, de már nem biztos, hogy van ez az akció. De egyébként is 17-18e-ért meg lehet venni.

CSOCSO
egyiketse tudom.. sorry
Logitech Wingman forcefeedback komány kellene.

Nem tudja valaki Debrecenben hol lehet e legolcsobban megvenni?

Pesten mennyibe kerül ?

Hi all! Vettem egy kormányt (Trust FF380), minden játékkal jól megy csak a Colin 4 alatt nem mûködik a force feedback.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
CSOCSO
sajna fogalmam sincs😞
nekem senki nem tud segiteni?

CSOCSO
guardian hero
Egyelõre a kihúzás-visszadugás megoldotta a problémát.

CSOCSO
ahot.. ugyanugy szarakodik mint amit en irtam???
mert ha igen..akkor probald meg szethuzkodni majd visszadugdosni.. ha nem jobb.. akkor szedd le ezt a progit:
DXTweak2

(google ba keress ra)
elvileg nem kene rajta javitani de miutan en kiprobaltam a progival a kormanyomat eszrevettem hogy megenn jol muxik a kormany.. ha nem lett jobb akkor vissza vissza!!! ha nem javul akkor... hat... akkor privizz ram.. van egy oldal ahol le van irva a MOMO szerelese...
kellene kis segitség!
vettem egy Logitech Formula Force GP-t.
eddig minden tök jól klappol, leszedtem netrõl a legujabb drivert, és jol megy a jéték, minden játék király.
DE az F1 2002 és az F1 Challenge 99-02 esetében nem mûxenek a pedálok. mi lehet a probléma?

Szint úgy, több mint egy éves és semmi baja ezidáig a MOMO kormányomnak.
Bucser
Most voltam Act Labs honlapján egy új pedálset 25 dollár az új poti a gázba meg a fékbe pedig darabja 9 dollár😄 Hát azt hittem leborulok a röhögéstõl😊 Egyébként köszi CsoCso az ajánlatot de élnek külföldön ismerõseim akik át tudják venni a cuccot. egyenlõre pénzt gyûjtök gép bõvítésre😞

Egyébként ami észrevettem, hogy a Logitech ujabban baromi szar minõségû potmétereket használ....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

guardian hero
Mázlid van, kopogd le gyorsan.

Hm. nekem egy éves, és semmi baja sincsen.
guardian hero
Hát ez nemigaz basszus 4 napos a Momo és nálam is elkezdte a gáz a szarakodást 😞 Szerintem nem is érdemes viszzavinni se, úgyis ugyanilyen szart kapok...

Shan
de, act-labs is árul kormányt, ramiris-nél lehet kapni, de nézd meg a depo.hu-t a kormányoknál kidobja, melyik kisker folgalkozik vele...Force-os-t szerintem sem forgalmaznak nálunk, de a sima az valami nagyon jó...komolyan...nekem volt, csak vágytam a rezgésre...😊)
CSOCSO
hat most egesz nap jo volt! halleluja!
guardian hero
ha kihúzod USB-bõl és visszadugod, akkor újrakalibrálódik vagy mi, és ideig-óráig megint jó lesz. De ez nem tökéletes megoldás...

CSOCSO
jolvan.. akkor most ezt a tokom se erti. .mostmeg mukodik mint kep pedal😞.. most akkor oruljek vagy mindig elromlik egy kicsit mikor olyan kedve van?
CSOCSO
fasza😞 a baj az hogy szetszereltem..szal nemtom.. lhet baszhatom a garit
guardian hero
Etz típushiba a MOMO-nál. Csekkold ezt, hátha segít: http://web.axelero.hu/mozso/momo_m.html

Egyébként végül én is Momo Racinget vettem. Kíváncsi leszek, meddig bírja... szerencsére két év gari van rá, de utálnék a szervízbe rohangálni. Logitech suxxx, kár, hogy itthon semmi más normális kormányt nem lehet kapni.

CSOCSO

f*sza b*szameg... most ugy megcsinaltam hogy mar a fek is csak az elso piros vonalkaig megy😞((((( AAAAAAAARHHH gecc ezt nem hiszem el eskuszom.. ha valaki tud valamit mondani az pls ne tartogassa.. esetleg ha valaki tud valami kulfoldi forumot ahol tudnak segiteni..pls ossza meg!
CSOCSO
nah.. szoval aztan valahogy kiderult hogy hiaba nyomom ki a pedalt 3/4 reszig megy csak el.. egyre erdekesebb..tehat a marade kozepsi negyed reszben tortenik valami?..\aztan eszrevettem hogyha beletaposom szoszerint erovel a muanyagba a pedalt akkor vegigmegy...
ahh mondom es hihetetlen.. gyorsan meglesem a colin mcrae rallyban is hogy csak az utcso 3/4 ig megy el? es igen... ohh faszom.. gyorsan kijovok a logi sajat szarjaban meglesem hogy mizujs... ott is csak az elso piros kis pocokig megy el..ooh fasza.. ha erosen rataposok (kenyelmetlen lenne igy hasznalni de nagyon) akor vegigmegy..
jo. szepen szetszereltem.. erre most latom hgy kuuuuurvara nincs mit igazitani az egeszen.. erre szepen szet is esett az egesz😞((((((( 15 percig szorakoztam vele hogy osszetegyem mert szanaszet esett az egesz.. erre kiesik valami muanyagocska is belole😞 hat majdnem szivrohamot kaptam mert kurvara nemtom hova kell visszarakni..azota kitalaltam hogy szerintem a kis fogak ala kell berakni valahova mert most nem mukodik a fogakat kiengedi kis gomb..szal tuti oda kell valahova.. nagynehezen osszerakom.. meg nincs osszecsavarozva de kibaszottul nem mukodik egyik pedal se..szal kb a boges hataran vagyok baze...😞 fakkom kivan de rendesen!
CSOCSO
amcsiba igen??? ha igen akkor megoldhato.. persze ugy kicsitdragabb lesz...
Bucser
pedig nekem olyanom van.. egy force rs.... ÉS imádom.. csaka gáz potiját ki kéne cserélni, de magyarországra nem szállítanak spare partot.. hogy dögöljenek meg....

CSOCSO
amit linkeltel.. nezd meg hogy nez ki az a pedal..... uberszarul nez ki!!! nemtok mit rajt amagyarazni hisz latni lehet rajta zonnal...
guardian hero
Most néztem a honlapjukat, úgy néz ki beszüntették a kormánygyártást 😞

guardian hero
És a pedálja miért tûnik überszarnak? Nekem még nem volt kormányom, nem tudom milyennek kéne lennie...

Bucser
Act Labs már nem árul kormányt?? vagy csak sehol sem lehet kapni???

CSOCSO
trust szamomra ismertebb marka de ez a 380 as valami UBERSSZARNAK nez ki..foleg a pedal resze...
mondjuk nekem az f1 kormanyai se tetszettek sehogyan sem...
a btech meg ...... hat nemtom... talan probald meg azt...
guardian hero
Hi! Kormány vásárlását fontolgatom. Momo túl drága, nem jöhet szóba. Logitech Formula Force GP lenne 15-ért, de azt nem szeretnék, mert sok rosszat hallottam a potijairól, amit hajlamos is vagyok elhinni, miután 3 logitech analóg gémpadom ment szarrá hasonló hibával (legalább a zsét visszakaptam). Trust FF380 van hasonló árban, nagyon jó fogása van (talán csak a Momo-nak jobb), masszívnak tûnik, viszont semmit nem tudok róla, és a pedálok nem látszanak túl meggyõzõnek. Errõl van szó: http://www.trust.com/products/product.htm?artnr=12933
Harmadik lehetõség a Btech cég BJW350-es cucca lenne, ennek se rossz a fogása, és kedvezõ nagyon az ára: http://www.btech.hu/modules.php?op=modload&name=postkart&file=index&req=itemview&IID=84&KID=2004081623250882.131.182.226

Szerintetek melyik éri meg ezek közül? Esetleg hasonló árkategóriában van valami más? MS-t ne mondjátok, mert nem lehet már kapni sehol...

A blufisnel 34 brutto, 10essel olcsobb mint a mediamarkecban.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.