15100
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
ZeemanX #4291 Hello hozzáértő kormányosok,
felteszem a már gondolom szokásos kérdést, melyiket érdemes megvenni (anyagilag csak az alsó(bb) kategória megengedett, de úgy gondolom ott sem mindegy ki mit tud).
Trust FF GM3500R
Logitech Formula Force EX
avagy Saitek R220 (legeslegvégsőbbvégső esetben R440, de inkább nem :-) )
A segítséget előre is köszönöm.
-
Már jó ideje, több gépen és játékkal is furcsán viselkedik a Logitech FF GP kormányom: nincs egyenesfutása, ha elengedem, elkezdi odavissza rángatni a kormányt, beállításoktól kb függetlenül. Rázókövön viszont nem ráz ha kanyarodok, azaz ellentartok neki. Tönkrement valami belül, vagy szoftveres gond lehet? Kösz. -
NAgykeres gyerektol pesti,akinek cege van es ev vegen beragadt a kormanyt es ideadta olcson! -
hol vetted
irj róla valamit
rfactor járt hozzá az fasza ezt tudom akkor lehet nagyobb esélye lett volna a megvételre
de valahogy csak léesz annyi pénzem -
az a durva nem régibe volt logitech parfüm
http://www.expert.hu/site/index.php?sid=hirek&hid=333
-
-
és általában a gari végén baszódik el az egész... -
2 ev gari van ra! :) -
(Ja azt nem írtam hogy az a kis műanyag darab nem belülről tört le hanem úgy esett bele)
Milyen garancia? Már több mint 1 éves.
De mintha új lenne. Kormány, pedál kitűnő a váltót meg ismerjük... :(
De még nincs vele gond.
Hátramenet szokott beszarni de hogy őszinte legyek nem sokszor használtam, én csak előre szoktam menni.

-
és pápá garancia. Imádkozz, hogy ne baszódjon el a H váltó. -
Tegnap este szétkaptam a pedálomat mert zörgött benne vmi.
Egy kis műanyagdarab volt benne:)
Ha már így szétkaptam akkor kipucoltam meg újra zsíroztam:)
Képek: g25pedal -
Miután kijött a dvd verziója az rf-nek így nincs akadálya mellékelni.
-
En nem szamitottam ra,mert lehurrogtak,hogy ez kamu,aztan tessek itt figyelt benne! :)))))))))) -
bármi megtörténhet... :P -
Hello!
Én vmikor 2008 elején tervezem a megvételt, és az után érdelődöm, volt-e bármiféle jele annak a dobozon, hogy lesz belül rFactor? Mert gondolom nem úgy nyomták a kezedbe mellette... vagy celluxozták rá...
-
Solt #4276 na igen, de akkor is mondanom kellett! :D -
Sajnos,mint lathattad rajta maradt es ugy lett,tok mazlim volt!! :) -
Solt #4274 ha van még ilyen, ugye nem kell mondanom, hogy kire gondolj! :D -
40-ert nagykerbol es hivtak,h rajtuk maradt 40-be kell e szamla nelkul,de garival! :) MEg szep,h kellett!! :)) -
Solt #4272 akkor még azt áruld el, hogy hol és mennyiért vetted! :)) -
DFP-jevel megy kolcsonbe!! Hala istennek,de kuldik az ujat!!
De legalabb kaptam rFactort is!!
Thx helpet! -
Solt #4270 Én momo-ra emlékeztem... és pl azért lenne meg, mert én is úgy fogom megvenni a g25-öt, hogy a momo-t nem adom el, mivel nincs pofám hozzá annyira kész van már! A trafóról pedig annyit, hogy a momo-m megy a saitek cyborg trafójával! -
majd holnap megyek vissza pestre, akkor megmondom :) -
stoller #4268 Hy!
Karácsonyra kaptam egy Logitech Formula Force Ex kormányt és az a problémám vele, hogy a játékoknál késik a kormányzás. Valaki tudna segíteni? -
Akinek G25 van ,nemtudna megmondani az adapter adatait,mert megprobalnek szerezni vhonnet vmi ismerostol unnepekt alatt,mert nembirom ki amig kuldik ami lemaradt!? Koszonom -
Mivel vadi uj,ugyhogy ami jar az jar!!!Csak felbax,h pont unnepek alatt nemtudok vele.....
Sokan irtak nem jar hozza rFactor,hat nekem jart,de trafo nem!!
-
egyébként lehet venni külön ilyeneket csak tudni kell a pontos paramétert hogy milyen amper a csatlakozó tipusát ami a kormányba megy meg hasonlók.
http://www.ebolt.hu/product78034_category1304.html -
hívják azt trafónak is :)
adapter a becsületes neve és ha nem ment tönkre (emiatt kurtak át akitől vetted)akkor megkell annak lennie ott ahol legutóbb használták csak kimaradt a dobozából. -
Nem momom volt,hanem DFP es miert lenne meg mikor ,ha eladod akkor illeto hogyan nyomna vele,ez nem sima tapkabel,hanem ami 24V vagy 12V-ra alakitja 220-at! -
Solt #4262 neked is momo-d volt előtte nem? a momo tápkábele nem jó hozzá? csak egy ötlet... -
Franko,meg abba bizom,h nomnel maradt,de az mar csak holnap derul ki,aztan ha nem ,akkor kivancsi leszek... -
Solt #4260 átérzem... én meg nem tudok rendesen játszani, mert melegszik az a szemét silent kártyám... így jártunk!
-
Szetb...x IDEG!!! 
-
Solt #4258
de durva!!! részvétem! lehet, hogy szétverném a lakást! kemény lehet még két napig tehetetlenül csak bámulni a dobozát... 
egyébként mennyi volt? -
Sziasztok megvettem G25-ot es nincs benne tapkabel,ezt el se akarom hinni ?! :( -
csoola #4256 15ért neked adom a Logitech Formula Force GP kormányom, meg a Cordles Rumblepad 2-esem igaz nem a legujabb de kb kétszer használtam öket, nem játszok gépen jo ideje és régen sem volt üzemben... bocsi az offért ha kell küldj privit -
Pillanatnyilag 8 ropi a végső ár, olcsóbban nem megy...
Viszont csere lehet, x360-as cucc, pc-játék, stb. De a többi inkább priviben, ne off-oljunk itt!
Csak anyit hozzáteszek, nincs az a gamepad, vagy hasonló árban levő kormány, ami annyi élményt nyújtana, mint egy FFB-s kormány. Persze, nem akarlak rábeszélni, karácsony elött vagyunk, ha kicsit ráállok, tuti seperc alatt elmegy...
Dante. -
gplay #4254 Nos számítástechnikában nem szeretem a használt cuccot. :D
Viszont mennyiért adnád? Valamint Ajándék utalványban vásárolok, mert a kp-m elfogyott. :D -
már megjelenés után az volt :DD -
Nem hinném, hogy aki most akar venni G25-öt feltélenül tud róla.