Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Automatikus kompatibilitás a 200 fokos kormányzási móddal
A 900 fokos elforgatást nem támogató játékokban a kormánykerék automatikusan alkalmazkodik a 200 fokos kormányzási módhoz."
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
amugy Baldrick:
ha olcso de jo kormanyt akarsz akkor a piros microsoft kormany utann nezz.. mar nem gyartjak.. ezert lement az ara .. boltba 1 eve 18 ezer volt.. lehet hogy mar sehol nincs boltban (itt meg van
de ha nincs akkor probalj kisebb szamtek boltban korulnezni...
hasznaltat is vehetsz.. de csak ovatosan!...
bar elromlani nem szokott...
Akkor ezért nem találtam meg; xp driver van hozzá, konfigurálható korrekten? RBR felcsigázott..
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
(ja és nekem van 😄)
volna egy kérdésem hozzátok!
ma rendeltem ezt a kormányt!LogiTech WingMan Formula Force GP Racing Wheel.
alkalmas lesz ralis játékokhoz???
mert most megrémitetek,mondván,hogy a sok elenkormányzás miatt nagyon hamar beadja a kulcsot!
igaz ez?
válaszotokat elõre is köszönöm.
Beakarok szerezni én is egyet. Ahogy olvasgatom a topikot a Logitech® MOMO® Racing-et (fekete) favorizáljátok gyengeségeivel együtt, viszont volt egy MOMO Force (piros) típus is, amit jobbnak mondtok, de ilyet sehol nem találok. Más jobb márka nincs is a piacon..nálunk?
Microsoft FF (US😎 kormányhoz nincs új driver? Én még mindig azt használom amit CD-n adtak hozzá. Emlékeim szerint az FF hatás sokkal erõsebb volt Win98 alatt mint most az XP-nél. S elvileg ha telepited a Kormány szoftverét akkor jelzi is, hogy nem minden fog úgy mûködni 2000/XP alatt.
Esetleg valakinek win98 VS XP tapasztalat. GYengébb erõsebb FF hatás?
Nem tudja valaki Debrecenben hol lehet e legolcsobban megvenni?
Pesten mennyibe kerül ?
Nem tudjátok mi lehet a gond?
mert ha igen..akkor probald meg szethuzkodni majd visszadugdosni.. ha nem jobb.. akkor szedd le ezt a progit:
DXTweak2
(google ba keress ra)
elvileg nem kene rajta javitani de miutan en kiprobaltam a progival a kormanyomat eszrevettem hogy megenn jol muxik a kormany.. ha nem lett jobb akkor vissza vissza!!! ha nem javul akkor... hat... akkor privizz ram.. van egy oldal ahol le van irva a MOMO szerelese...
vettem egy Logitech Formula Force GP-t.
eddig minden tök jól klappol, leszedtem netrõl a legujabb drivert, és jol megy a jéték, minden játék király.
DE az F1 2002 és az F1 Challenge 99-02 esetében nem mûxenek a pedálok. mi lehet a probléma?
Egyébként ami észrevettem, hogy a Logitech ujabban baromi szar minõségû potmétereket használ....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként végül én is Momo Racinget vettem. Kíváncsi leszek, meddig bírja... szerencsére két év gari van rá, de utálnék a szervízbe rohangálni. Logitech suxxx, kár, hogy itthon semmi más normális kormányt nem lehet kapni.

f*sza b*szameg... most ugy megcsinaltam hogy mar a fek is csak az elso piros vonalkaig megy😞((((( AAAAAAAARHHH gecc ezt nem hiszem el eskuszom.. ha valaki tud valamit mondani az pls ne tartogassa.. esetleg ha valaki tud valami kulfoldi forumot ahol tudnak segiteni..pls ossza meg!
ahh mondom es hihetetlen.. gyorsan meglesem a colin mcrae rallyban is hogy csak az utcso 3/4 ig megy el? es igen... ohh faszom.. gyorsan kijovok a logi sajat szarjaban meglesem hogy mizujs... ott is csak az elso piros kis pocokig megy el..ooh fasza.. ha erosen rataposok (kenyelmetlen lenne igy hasznalni de nagyon) akor vegigmegy..
jo. szepen szetszereltem.. erre most latom hgy kuuuuurvara nincs mit igazitani az egeszen.. erre szepen szet is esett az egesz😞((((((( 15 percig szorakoztam vele hogy osszetegyem mert szanaszet esett az egesz.. erre kiesik valami muanyagocska is belole😞 hat majdnem szivrohamot kaptam mert kurvara nemtom hova kell visszarakni..azota kitalaltam hogy szerintem a kis fogak ala kell berakni valahova mert most nem mukodik a fogakat kiengedi kis gomb..szal tuti oda kell valahova.. nagynehezen osszerakom.. meg nincs osszecsavarozva de kibaszottul nem mukodik egyik pedal se..szal kb a boges hataran vagyok baze...😞 fakkom kivan de rendesen!
mondjuk nekem az f1 kormanyai se tetszettek sehogyan sem...
a btech meg ...... hat nemtom... talan probald meg azt...
Harmadik lehetõség a Btech cég BJW350-es cucca lenne, ennek se rossz a fogása, és kedvezõ nagyon az ára: http://www.btech.hu/modules.php?op=modload&name=postkart&file=index&req=itemview&IID=84&KID=2004081623250882.131.182.226
Szerintetek melyik éri meg ezek közül? Esetleg hasonló árkategóriában van valami más? MS-t ne mondjátok, mert nem lehet már kapni sehol...
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.