Emperor: Battle for Dune
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami ki van irva az isonewsen azt hogy lehet leszedni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Ha jól olvastam ( még jól látok 😊)) ) , akkor alig 10 perce olvasható a kedvenc hazai warez oldalamon a hír , hogy letölthetõ náluk is a program !
Menj oda , talán gyorsabban lent lesz !
Mostmár tényleg megyek játszani ! 😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Most végeztem a setup.bat -os kicsomagolással , ami nem semmi módon , alig volt rövidebb az elõbb említett idõnél !
Bár nem is csoda , ha 4 cd-nyi anyagot kell ebbe a 88*2.8 MB-ba beszorítani .
Most megyek és megnézem , hogy milyen is maga a játék ! 😊))
Persze ettõl még megveszem az eredeti az online lehetõség miatt , de nem árt egy kis gyakorlás addig is ! 😊))
Amugy a játék kezelõfelülete mintha csak C&C lenne... már látom is a következõ C&C világra épülõ gamet ezzel az enginnel😊)
Te küldtél nekem levelet ?!?
Ha igen , akkor az a válaszom , hogy egy kicsit rosszul értelmezted az #52-es bejegyzésemet , mivel az nem is neked szól !!!
Figyelhetnél azért jobban is !
Ez a mondat ( A nagyon hasonló stílus után , akár egy és uganazon személy is lehetsz ezzel az illetõvel- 😊) ) nem is rád utal .
Leírom egyszerûbben a kedvedért .
EMPERROR = 😊)
Így már érthetõbb ?!?
Újkori fényes-díszes-színes matchboxtologatós vacak. Elsõ ránézésre rájöttem, hogy inkább a 15 év alatti felhasználóréget célozták meg vele. Agyatlanul kell elõrenyomulni mindenféle ócska dizájnnal agyonütött lépegetõvel, dobozkával...
Ráadásul már az erõsítésként küldött egységekkel is végig lehet gyalulni a pályát, ami úgy a hatodik küldetés környékén meglepetten érintett.
Pénzzel sosincs gond, harvestereket meg folyamatosan pótolják, még ha több is van, akkor is...
Végig olyan érzésem volt, mintha egy papírlapon, papír-tereptárgyakkal hadakoznék. A térkép szélének megoldása botrányos!
Summa summarum: húsvéti hímestojás... Szépen ki van festve, de a tartalma hiányzik.
Csak a nagy elõd kedvéért még foglalkozom vele, és keresek némi pozitívumot is...
Üdv mindenki
a westwood pedig az utobbi nehany evben egyaltalan nem a minõség garanciája, inkabb a jo marketingé...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Sajat velemenyem a grafika szep, forgathato, zoomolhato etc, de valoban nem tul nehezek a kuldik normal fokozaton. Es az MI sem tul okos talan csak a grafikaban ad ujat a Dune 2000-nel.
Sajat velemenyem a grafika szep, forgathato, zoomolhato etc, de valoban nem tul nehezek a kuldik normal fokozaton. Es az MI sem tul okos talan csak a grafikaban ad ujat a Dune 2000-nel.
A nagyon hasonló stílus után , akár egy és uganazon személy is lehetsz ezzel az illetõvel- 😊)
Még valami !
Ismered a mondást !?
"A puding próbája az evés." Majd eldöntöm én magam , hogy milyen a játék és az a pár ember is , akik bízva a westwood-os fiúkban elõre meg is rendelték a játékot .
De megbánni , biztos nem fogom .
Ami rts-t játékot eddig megvettem ( még ha másolt is ) , mind "bejött" nekem .Ráérzek a leírások , képek , bemutatók alapján , hogy mi az , ami nem okoz csalódást nekem .
És ez itt a lényeg !
Te nem azt kaptad amire vártál , én meg tudom , hogy mire számíthatok .
Ez a különbség köztünk !
Hogy megyek-e majd multizni? mint a szél, amint megkapom :-D
Vagy teljesen mindegy , hogy mi a neved !
Itt nagyon egyedül vagy a véleményeddel .Mivel megvan a játék neked , így biztos , hogy csak másolat .Ezért csak sajnálni tudlak , hogy míg én majd online nyomulok emberi ellenfél ellen , addig te a nyamvadt gépi ai ellen küzdhetsz csak .😊))
Majd ez megmutatja a játék negatív és pozitív oldalát.Te meg csak húzódj a sarokba és élvezd ??? a saját butaságod gyümölcsét !
Örülök , hogy így döntött más is !
Ugye szerinted is megéri a pénzét ez a játék ?
Legfeljebb ebben a hónapban nincs hétvégi buli , pizza , Mc , stb... Sok elhanyagolható dolog ! 😊))
Úgy is elszórná az ember más hülyeségre is a pénzt , ez legalább valamivel maradandóbb lesz .
Ugye te is jössz multizni ? 😊))
Majd nézz át a gamestar fórumába , mert ott is gyülekeznek dune-sek !
Szóval leszünk egy páran ! 😊))
Ezért a játékért még fejleszteni is fogok , ha nem óhajt tökéletesen futni nálam .
Nekem is meglehetne már , csak most ragaszkodom az eredeti verzióhoz ! 😊))
Mivel egyedül vagy ezzel a véleménnyel , ez csak egyvalamit jelenthet.:
"A kivétel erõsíti a szabályt !"
Pontosan ilyen "tesztre" gondoltam , bár nekem nem ilyen jók a hardveres feltételeim.Azért 800*600-ban is remélem , hogy legalább ilyen jó lesz ! 😊))
Nos !
Kedves "nevetõ arc" !
Legalább vetted volna a fáradtságot , hogy adsz magadnak egy normális nick-et !
Esetleg te is játszottál már vele ?!?
Nem ... , nem hiszem .Neked nincsenek olyan ismerõseid , mint nekem vagy RangeR-nek !
Az ügyességemrõl szólva pedig , eddig 3 game-t vettem meg dobozosan , az összes többi másolt vagy rip .
Persze ez nem szép dolog és nem is dicsekvés tárgya , fõleg ha az ember a játékokba fektett munkára és pénzre gondol !
A hozzászólásodból itélve pedig kizárt , hogy rendelkeznél eredeti játékkal , ha fikázod ezt is !
Az pedig , hogy kinek mi tetszik , mindenkinek saját megitélés tárgya !
Errõl ennyit .
Mielõbb érdekelne a játék ( tartalom , játszhatóság )és fõleg a hardverigénye .
Például , ha nálad tökéletesen fut , akkor milyen a géped fõbb felépítése ( CPU , Videokártya , RAM ) .
Kedves **** ****** !
Köszönjük, hogy megrendelted az Emperor: Battle for Dune játékot!
Az alábbi adatokat adtad meg, amennyiben valami nem stimmel, írd meg.
Név: **** ******
E-mail: **********@*********.hu
Telefon: **********
Lakcím: ***** ***** *. * / *
Város: *******
Irányítószám: ****
Benne vagy az elsõ száz megrendelõben, így az ajándékokat is megkapod a játék mellé.
A játékot a szállítmány megérkezése után az Ecobit Kft. postázza Részedre.
Üdvözlettel:
A PC Dome magazin munkatársai
Nos !Mint itt leírtam , ez a játék eredetiben kell nekem és meg is tettem ez irányban a lépéseket. 😊))
U.i.: Egy kis játék : A csillagok helyére lehet tippelni , a helyes megfejtõk között egy EREDETI Emperor: Battle for Dune kerül kisorsolásra. 😊))
😊))
Remélem nem csesznek át :-)))
Ajánlom nekik, hogy ne :-D
Én már elõrendeltem a www.pcdome.hu-n
Ez a játék is megjelent !
Mármint az isonews szerint érdemes érdeklõdni a "biztonsági másolat után az ismerõsnél" . 😊))
Bár én most ezt eredetibe megveszem !
Kerül , amibe kerül !
Képzeljétek a tesóm barátjának (aki a Libri-nél dolgozik) sikerült rábukkannia 1egytlen 1 db eredeti Dûne könyvre (igaz még nem tudom melyik rész, csak hétvégére lesz meg). De azért istenkirály!!!
Ha tudtok esetleg ajánlani helyeket, annak örülnék (ahol a többit be lehet szerezni. Gondolom antikvárium, de merre).
Ja és nektek mi a véleményetek (már aki olvasta) a Szukits kiadónál megjelent "A Dûne - Az Atreides Ház" címû könyvrõl?
Tehát megéri-e megvenni???
(Véleményem szerint igen).