Emperor: Battle for Dune
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy netes ismerõssel így akarjuk végignyomni a hadjáratokat majd ( ha megjelenik ) !
Mármint a dobozos ! 😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Multira elég az elsõ CD is, meg skirmish-re. Én egyelõre így nézem mert még csak az elsõ CD-jét írtam meg.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hétfõtõl fûszerezünk!
PC-2001.06.14 09:00
Világszerte hétfõtöl lesz elérhetõ (tehát akár Magyarországon is) a Westwood legújabb stratégiai játéka, az Emperor: Battle for Dune. Figyeld a következõ havi 576 KByte-ot a részletes kivesézõ irománnyal.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ja és a szar 56k-s modemes elérésemmel több lenne a telefonszámla amíg letölteném mintha megvenném eredetiben :-D
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Steam: [HUN]Feriggno
Rakuldtem az ellenfel Construction Yardjara, raszallt egy szep heja, ami kopkodott lefele vmi energia nyalabokat vagy mit.
Ehhez kepest az ellenfel neki sem allt javitani semmit, mivel nem sebzodott...
Aztan valaszul kaptam egy Death Hand-et 😊
úristen 88 zipfile!
elfárad az ujjam amig belehúzom õket a flashgetbe!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
[email protected]
Egyébként köszike 😊
Mint mondtam , itt már a megjelenés napján fent volt és van is .
Az Emperor music addonját sem árt , ha letöltitek ! 😊))
10*2.8 MB-ban lehet ezt megtenni .
Hát keresned kell egy warez oldalt , ahová felrakták a játékot !
De most tényleg ! Elõször vagy fent a neten ?
Elég aprólékosan kell elmagyarázni mindent .
Bár lehet , hogy én is ilyen voltam , de olyan groteszkül hatnak számomra a kérdéseid .
Megelõzöm a következõ kérdésedet !
-Mi az a warez oldal ?
Olyan site , ahonnan szerzõi jogokat sértõ dolgokat lehet letölteni ingyen.Ezeket általában bujtatják , de van néhány közismert oldal is , amit a szolgáltatók elõszeretettel törölnek idõnként .Kis hazánkban is mûködik néhány , de az elmúlt hónap során a legfelkapottabb oldalak nagyrészének mûködését lehetetlenné tették a hazai szolgáltatók .
-Címet tudsz mondani ?
Nos ! Kiindulási oldalad legyen a következõ :
http://www.webmania.hu/
Nézz el a warez részlegbe és nézelõdj .
Itt találhatsz jópár warez site-ot .Innen tudod letölteni a keresett programokat , ha az oldal készítõi vannak annyira figyelmesek , hogy felrakják nekünk.
Röviden ennyit akartam mondani !
Ez az oldal tajékoztat a játékok megjelenésérõl , nagyságáról ( rip - xx*2.8 db file általában ) , a törés készítõirõl , a felinstalállás módjáról , mi került ki a rip változatból ( movie,music,speech addon ) stb...
és akkor a rip meg a xx zip file szó mit jelent?