361
Emperor: Battle for Dune
-
#184 Eredeti meg nem lehet, mivel még meg sem jelent MaO-on!!! -
#178 Malacka,ezek a problémák csak nálad vannak,valami hibás crack biztos,vagy rossz rip.Nekem a repülők leszállnak a javító mellé,sőt,ha kevesebb landing pad van,akkor amelyik feltöltődött,az automatikusan leszáll a földre,és egy másik megy feltölteni.A harvester mindig a saját lábán indul el,és a szállító gép út közben kapja fel,ha ráér.Ha nem,akkor keréken gurul be leadni a cuccot a bázisra.Szerintem csak féregnyom volt,és piros volt a térképen,de már nem gyüjthető fűszer,és azért nem szedték a harvesterek.mert olyan pálya van 2-3 is,ahol nincs mit gyűjteni.A gépeid meg biztos azért nem lőttek,mert guard módba voltak,kapcsold ki,akkor rámennek arra is,aki távolabbról lő -
#177 Erre csak megint azt tudom mondani, hogy EREDETI BY WESTWOOD :-) -
#176 szerintem csak egy progi hiba volt :) -
#174 Ebből látni, hogy a magyarok kis ország, de mindíg maradandót alkotnak. Nem úgy mint egyes országok, hogy csak tömegkielégítésre gyártanak!!! -
#172 El vagytok veszve, ha egy a játékot a videók alapján ítéltek meg. Jó az fontos, de nem annyira lényeges. A játék hangulata a fontos, nem?
A Westwood-nál sose adtak annyira a videóra, inkább a játék hangulatra. Igaz a Warcraft III videója azért nem semmi.
Én a 13MB-s intrót láttam, magyarán szólva én sem dobtam hátast de azért töltelének elmegy :) -
#171 most nem mondom hogy mit varsz a b kategorias szineszektol mert leleszek hurrogva :) -
#169 Még tart az előrendelési akció ! :))) -
#168 Erre csak annyit mondok, meg kell venni eredetiben!!! Azzal nem lesznek ilyen gondok :DDD -
#167 asszem letörlöm ezt a gamet
nem állapot, hogy egész nap semmi mást nem csinálok
csak töltök meg mentek
-
#166 LAN játék simán megy,seemi zűr nincs vele,TVnet hálozaton.Most hagytuk abba éppen.Megtalálja a host-ot,és rendesen működik.Akinek nem megy,annál valami hálozati beállítás nincs rendben -
#164 Nekem is. Csak cel 433... Papi neked sikerült megoldani? vagy te is még segítségre vársz? -
#162 nekem megvan a RIP valtozat es szeretnek a baratommal LAN-ban jatszani de valamiert nem megy : hostolok egy jatekot beallitok mindent es o nem latja az en jatekomat csak akkor ha kilepek a hostolasbol es csak egy pillanatig latja akkor is es ha joinolni akar akkor meg keso ugye mert en kileptem PLS help! -
#161 Hali.
Segítsetek pls! Nekem is az a gondom mint Tom_san nak. FATAL ERROR:
Unabled to create 3D Device.
Aztán Runtime Error.
C:\wes...\game..\game.exe vel van baja. PLS segítsetek!.
Rookie -
#160 Olvastam és írtam ! :(
-
#159 Újabb halasztás, június 27-től postázzák ha minden jól megy! Aki kíváncsi a részletekre keresse fel a www.pcdome.hu fórumát!
Megint KAMPÓ! -
#157 a grafikat leszamitva semmi egetverö ujitast nem latam a ts hez kepest, es minimalisat a cnc hez kepest. az meg enyhenszolva joregi jatek. scupan ennyi a bajom vele. de ettöl ti meg szerethetitek. :) -
#156 Jee, mindjárt leszedi! Már 68 file megvan a 88-ból! -
#155 Egyetertek veled, nekem is egyre jobban tetszik.
Az elejen nem voltam tole elajlva, de egyre jobb. -
#154 Hát te aztán tényleg anti Dune reklámot folytatsz !!!
Pár kiigazítást én is tennék !
A rip nem szar , nekem semmi bajom vele .
Tök mindegy , hogy cd-s vagy rip , mert mindkettő ugyanolyan jó !
-
#153 szar a rip valoszinuleg... probalkozz a full cd s sel, de inkabb a del -lel, eleg siralmas jatek, sajnos. -
kraszi #145 Lan-os játékot próbáltuk a haverommal, nem tudtunk összekapcsolódni, próbáltuk kalival is, úgy sem jött össze. Valaki, aki már játszott multiban, segítsen, legyen szíves: hol lehet a bibi? -
#144 "baromira hasonlít" - Ez a jelzős beszólás majdnem olyan , mintha azt mondtad volna. -
#142 Samu1 !
Hát ekkora hülyeséget hogy tudtál mondani !?!
Egyforma egységek ???
Egyforma kezelőpanel ???
Egyforma hanghatások ???
3d-s State of War ???
Te valami szuper felspécizett State of war-ról beszélhetsz , mert nekem egyáltalán nem Dune szerű !!!
Vagy hozzájutottál valami különleges patch-hez ?
Mert akkor töltsd fel valahová nekem , hogy olyan legyen az én SoW-om is ! :) -
#141 Samu1: És ez hogy jön ide? :))) -
#139 Szóval! Megvan a game ( persze a netről ) és az a gond vele, hogy a játék indulása után, úgy 2 perccel lefagy. És nincs tovább... Csak az Alt-Ctrl-Delet segít. Segítsetek plíz!!! -
#137 Nem tudja vki honnan lehetne letölteni? -
#136 de mondom,haver -
#135 hu nem mondod??!! :))) -
#134 Mondok egy jó trükköt.Atreidesekkel rakjunk a sivatagba egy fremen fredaykint egyedül,deploy-ozzuk le.Akkor elkezd egy férget hívogatni.meglovagolja.Tudjuk irányítani a féreglovast,brutál,ahogy le lehet vele tarolni az ellenség tömörülő csapatait -
#131 de engem az erdekelne hogy van e benne diplomacia mint a starcraftban tehat hogy kivalaszthatod kivel vagy barat es kivel nem(az is jo ha az elejen lehet kivalasztani a fix csapatokat mint az AoE2-ben) -
#130 Igen !
Egy netes ismerőssel így akarjuk végignyomni a hadjáratokat majd ( ha megjelenik ) !
Mármint a dobozos ! :)))
-
#129 lehet ugy vele jatszani hogy a ket "emberi jatekos" halozatban szovetsegbe van a masikkal a gepi jatekosok ellen? -
#128 Nem. Az első CD az install, a másik 3 meg a 3 családhoz kell single playerben. Ez amolyan westwoodos szokás.
Multira elég az első CD is, meg skirmish-re. Én egyelőre így nézem mert még csak az első CD-jét írtam meg. -
#126 A 4-ik CD nem az ajándék zene CD??? -
#125 A pcdome fórumból!!! -
#122 13000 ft es megkapd a boltba -
ShotGun #116 Nekem a Dune kb 5 napja van meg.Hát mit mondjak elég szar lett.Asszem a kb:1 éve megjelent Earth 2150 minden erőlködés nélkül veri a Dunét!Ráadásul a gépigénye is kisebb!Most erre gondolom a sok nagyokos azt írja majd,hogy persze a gépe miatt írja ezt.1,2GHz CPU+128Mbram+GeForce2 De attól függetlenül,hogy megy nekem a game mint állat Azért maradok az Earth-nál.Játszhatóbb,fejleszthetőbb egységek és van olyan szép mint a Dune.Na Pá..... -
#115 576
Hétfőtől fűszerezünk!
PC-2001.06.14 09:00
Világszerte hétfőtöl lesz elérhető (tehát akár Magyarországon is) a Westwood legújabb stratégiai játéka, az Emperor: Battle for Dune. Figyeld a következő havi 576 KByte-ot a részletes kiveséző irománnyal.
-
#114 Honnan tudod ?