361
Emperor: Battle for Dune
  • mikike
    skorpio...

ami ki van irva az isonewsen azt hogy lehet leszedni?
  • skorpio7
    Még valami !
    Ha jól olvastam ( még jól látok :))) ) , akkor alig 10 perce olvasható a kedvenc hazai warez oldalamon a hír , hogy letölthető náluk is a program !
    Menj oda , talán gyorsabban lent lesz !
    Mostmár tényleg megyek játszani ! :)))
  • skorpio7
    Én nem tudom , hogy honnan szedted le , de én még a megjelenés napján 1:54 perc alatt leszedtem mind a 88 db zip file-t .
    Most végeztem a setup.bat -os kicsomagolással , ami nem semmi módon , alig volt rövidebb az előbb említett időnél !
    Bár nem is csoda , ha 4 cd-nyi anyagot kell ebbe a 88*2.8 MB-ba beszorítani .
    Most megyek és megnézem , hogy milyen is maga a játék ! :)))
  • Rincewind
    Én most kezdtem letölteni!
    20 perc egy file!
    Katasztrófa 8((
  • skorpio7
    Nem bírtam kivárni , így letöltöttem a rip-et .
    Persze ettől még megveszem az eredeti az online lehetőség miatt , de nem árt egy kis gyakorlás addig is ! :)))
  • RangeR
    Egyetlen jó ötlet,hogy rengeteg misszióból állnak a hadjáratok,mire mindkét ellenséges területet elfoglaljuk,és közben két küldetés között meg is támadnak,olyankor az egy újabb pályát jelent,amin védekezésbe megyünk át.De ezzel is az a gond,hogy nincsenek jellegzetes térképek,nem lesz olyan,mint más játékokban,hogy mindenki tudja,mi az a challenger map,stb.
  • Dante
    fejlesszünk:) 800x600-ban(p3 500, 160MBram, TNT2) eléggé darabos a game.. Adakoztok egy Gef2-re? :)
    Amugy a játék kezelőfelülete mintha csak C&C lenne... már látom is a következő C&C világra épülő gamet ezzel az enginnel:))
  • skorpio7
    RangeR !
    Te küldtél nekem levelet ?!?
    Ha igen , akkor az a válaszom , hogy egy kicsit rosszul értelmezted az #52-es bejegyzésemet , mivel az nem is neked szól !!!
    Figyelhetnél azért jobban is !
    Ez a mondat ( A nagyon hasonló stílus után , akár egy és uganazon személy is lehetsz ezzel az illetővel- :)) ) nem is rád utal .
    Leírom egyszerűbben a kedvedért .
    EMPERROR = :))
    Így már érthetőbb ?!?

• Chris
    Szaporítom a vélemények sorát:
    Újkori fényes-díszes-színes matchboxtologatós vacak. Első ránézésre rájöttem, hogy inkább a 15 év alatti felhasználóréget célozták meg vele. Agyatlanul kell előrenyomulni mindenféle ócska dizájnnal agyonütött lépegetővel, dobozkával...
    Ráadásul már az erősítésként küldött egységekkel is végig lehet gyalulni a pályát, ami úgy a hatodik küldetés környékén meglepetten érintett.
    Pénzzel sosincs gond, harvestereket meg folyamatosan pótolják, még ha több is van, akkor is...
    Végig olyan érzésem volt, mintha egy papírlapon, papír-tereptárgyakkal hadakoznék. A térkép szélének megoldása botrányos!
    Summa summarum: húsvéti hímestojás... Szépen ki van festve, de a tartalma hiányzik.

Csak a nagy előd kedvéért még foglalkozom vele, és keresek némi pozitívumot is...

Üdv mindenki
  • RangeR
    Köszi!
  • Wenik
    Vagy "T" vagy "P" billentyu az egyikkel minden egyseget kijelolsz, a masikkal kijelolsz egyet utana "T" s kijeloli az osszes azonost.(default-ba)
  • RangeR
    Valaki rájött már,hogy lehet azonos unitokat egyszerre kijelölni? Nekem eddig nem sikerült.És mikor odanyomja az utánpotlás vegyes egységeit egy gyufásdoboznyi területre,na onnan ember legyen a talpán,aki kiválaszt 5 snipert a tömegből.
  • Laalee
    de ha nem akor se fogod beismerni magadnak se hogy megse teccik, de valahogy erzni fogod hogy savanyu a szőlő :).
    a westwood pedig az utobbi nehany evben egyaltalan nem a minőség garanciája, inkabb a jo marketingé...
  • Wenik
    Udv.
    Sajat velemenyem a grafika szep, forgathato, zoomolhato etc, de valoban nem tul nehezek a kuldik normal fokozaton. Es az MI sem tul okos talan csak a grafikaban ad ujat a Dune 2000-nel.
  • Wenik
    Udv.
    Sajat velemenyem a grafika szep, forgathato, zoomolhato etc, de valoban nem tul nehezek a kuldik normal fokozaton. Es az MI sem tul okos talan csak a grafikaban ad ujat a Dune 2000-nel.
  • skorpio7
    EMPERROR !
    A nagyon hasonló stílus után , akár egy és uganazon személy is lehetsz ezzel az illetővel- :))
    Még valami !
    Ismered a mondást !?
    "A puding próbája az evés." Majd eldöntöm én magam , hogy milyen a játék és az a pár ember is , akik bízva a westwood-os fiúkban előre meg is rendelték a játékot .
    De megbánni , biztos nem fogom .
    Ami rts-t játékot eddig megvettem ( még ha másolt is ) , mind "bejött" nekem .Ráérzek a leírások , képek , bemutatók alapján , hogy mi az , ami nem okoz csalódást nekem .
    És ez itt a lényeg !
    Te nem azt kaptad amire vártál , én meg tudom , hogy mire számíthatok .
    Ez a különbség köztünk !
  • Scooter
    Megéri ám skorpio7. Én fanatikus Dune mániás vagyok!!!
    Hogy megyek-e majd multizni? mint a szél, amint megkapom :-D
  • skorpio7
    EMPERROR vagy humorherold !
    Vagy teljesen mindegy , hogy mi a neved !
    Itt nagyon egyedül vagy a véleményeddel .Mivel megvan a játék neked , így biztos , hogy csak másolat .Ezért csak sajnálni tudlak , hogy míg én majd online nyomulok emberi ellenfél ellen , addig te a nyamvadt gépi ai ellen küzdhetsz csak .:)))
    Majd ez megmutatja a játék negatív és pozitív oldalát.Te meg csak húzódj a sarokba és élvezd ??? a saját butaságod gyümölcsét !
  • RangeR
    Hááát, emberek,nem ez lesz az év játéka,az biztos.6-7 küldetést lenyomtam az atreidesekkel,és a végén már nem is építettem,nem is fejlesztettem,odamentem az utánpótlás csapattal,oszt lenyomtam az egészet.Van Mongoose lépegető,na abbol 5-6 db lenyom egy bázist,és ez még kicsi fegyver,alap-robot.Taktikai érzék annyi kell hozzá kb.mint...nem is tudok hirtelen példát.Szóval a csilli-villi helyett inkább valami mást kellett volna nyomatni.Nincs pénzhiány,nincs hiány az egységekből,mert percenként jön erősítés,ha elveszik 30 erős lépegető,rá se kell baszni,lesz helyette mindjárt 40 vegyes valami,azokkal lehet nyerni.Szóval nemtom hogy gondolták.Az útkereső rutin,vagy hogyhívják,az annyira gyenge,hogy 10 minotaur nagy lépegetővel vagy mi a neve,gyakorlatilag nem lehet rendesen támadni,mert abból csak 3 lövöldöz,a többi kerülgeti egymást,és a másik irányba csámborog.Nem hozza a Starcraft szintjét közel sem.
  • skorpio7
    Scooter !
    Örülök , hogy így döntött más is !
    Ugye szerinted is megéri a pénzét ez a játék ?
    Legfeljebb ebben a hónapban nincs hétvégi buli , pizza , Mc , stb... Sok elhanyagolható dolog ! :)))
    Úgy is elszórná az ember más hülyeségre is a pénzt , ez legalább valamivel maradandóbb lesz .
    Ugye te is jössz multizni ? :)))
    Majd nézz át a gamestar fórumába , mert ott is gyülekeznek dune-sek !
    Szóval leszünk egy páran ! :)))
    Ezért a játékért még fejleszteni is fogok , ha nem óhajt tökéletesen futni nálam .
  • Scooter
    Az egyetlen megoldás..... na valyon mi - igen vegyél új hangkártyát SB-Live!-ot. Sajna a régi kártyák már nem bírják az iramot, magyarán akadnak. Ez a dolgot nem bírod kikerülni!!!
  • Scooter
    Már nem megy mert előrendeltem :-)))
  • RangeR
    Nem is tudtam,hogy nem bírja az AWE-t...
  • Cloud
    Help me! Megvan a game, de mivel AWE 64-es hangkártyám van ezért akad benne a video, vagyis a hangja és ettől fogva az egész video. Felraktam a legujabb drivert (1997-est :]]), ahogyan ajánlották, de ez se segített. Valaki tud vmi megoldást? Azon kívül, hogy venni kéne egy uj hangkártyát :) , mert igy nem igazán élvezetes a game.
  • RangeR
    KIT érdekel,hogy megjelent-e?! Megvan vagy nincs meg,az számít.Hát így a fenébe játszottam vele.
  • Laalee
    igaz meg nem jacottam vele de nem varok töle sokat, pedig az rts -t és a düne vilagaot is szeretem... többet majd késöbb
  • skorpio7
    http://www.isonews.com/
    Nekem is meglehetne már , csak most ragaszkodom az eredeti verzióhoz ! :)))
  • Scooter
    RangeR: Hogy a fenébe játszottál vele amikor még meg se jelent?
  • skorpio7
    Humorherold !
    Mivel egyedül vagy ezzel a véleménnyel , ez csak egyvalamit jelenthet.:
    "A kivétel erősíti a szabályt !"
  • RangeR
    Ja,ok,rendben,konfigurálható minden,zoom,forgatás,stb. Csak nem vettem észre,pedig kiszúrta a szemem a többi opció között.mind1.
  • RangeR
    A zoom elég ötletes,legtávolabbi nézetból indulva teljesen kicsik az egységek,mint mondjuk red alert.És teljesen felülnézeti.Ahogy közelítünk,úgy dől meg a látószög is,míg a legközelebbi nézetnél már 30 fokos szögben nézünk a katonáink mögül az eseményekre.Nem rossz. Nekem az intellimouse explorer görgőjét használja a zoom-ra alapból a játék,de az a baj,hogy mást nem használ:)) Nem hajlandó zoomolni és szöget dönteni egyik billentyűre sem,pedig biztos van erre is megoldás.
  • RangeR
    Egy nagy problémát fedeztem fel az irányításban eddig.Szóval,dupla-klikkre az istenért sem jelöli ki az egyforma egységeket.Csak a nyomva tartott bal egérgombos összehúzós kijelöléssel.Ez viszont azért nem jó,mert ha éppen egy közeli zoom-nézetkor akarunk kijelölni így 15 egységet,akik közül 4-5 kilóg a képernyőről,akkor nem tudjuk a csapathoz hozzáfogni,mert a nyomva tartott bal gomb miatt nem enged közben scrollozni.Távolabb kell zoomolni kicsit,addigra viszont lehet hogy elkéstünk egy akcióval.Lehet,hogy van valami billentyúzetes megoldás erre a dologra,valami kombináció,majd kihámozom.
  • skorpio7
    Kössz RangeR !
    Pontosan ilyen "tesztre" gondoltam , bár nekem nem ilyen jók a hardveres feltételeim.Azért 800*600-ban is remélem , hogy legalább ilyen jó lesz ! :)))
    Nos !
    Kedves "nevető arc" !
    Legalább vetted volna a fáradtságot , hogy adsz magadnak egy normális nick-et !
    Esetleg te is játszottál már vele ?!?
    Nem ... , nem hiszem .Neked nincsenek olyan ismerőseid , mint nekem vagy RangeR-nek !
    Az ügyességemről szólva pedig , eddig 3 game-t vettem meg dobozosan , az összes többi másolt vagy rip .
    Persze ez nem szép dolog és nem is dicsekvés tárgya , főleg ha az ember a játékokba fektett munkára és pénzre gondol !
    A hozzászólásodból itélve pedig kizárt , hogy rendelkeznél eredeti játékkal , ha fikázod ezt is !
    Az pedig , hogy kinek mi tetszik , mindenkinek saját megitélés tárgya !
    Erről ennyit .
  • Laalee
    hat ez a mindenhol neonfeny eleg sivarul hangzik...
  • RangeR
    Ja,és ahogy leküldtem a kezdő területről néhány unitot körülnézni,azonnal benyelte őket egy homokféreg az első lövést ahogy leadták:)
  • RangeR
    Na megnéztem.Az intro marha hosszú és unalmas,de azért nem olyan bárgyú mint a Red Alert,annál értelmesebb.Játék nagyon szép,csillog villog,tiszta neonfényben úszik az egész.Még a kijelölésekkor és az unitok arrébbküldésekor is mindenféle neonfények vannak.Kezelő felület első ránézésre nem földlakónak való,de hamar rá lehet jönni,hogy tökugyanaz mint a többi westwood,csak ki van csicsázva eszméletlenül.Zene nem rossz,de semmi különlegesség,nem egy Warcraft.1024x768,32bit,minden részletesség maximumon,kb.úgy fut,mint egy sima 2d game,semmi akadás,semmi görcsölés.Gépem: thunderbird 1000Mhz,256Mb ram,geforce DDR,32mb. Ezen érdekes lenne,ha akadozna azért...Egy custom játékot próbáltam eddig,ott mire rájöttem a kezelésre,szétvágott a gép:)) Jónak ígérkezik (amíg nem jön a Warcraft3,addig el lehet vele bohóckodni)
  • Piko
    Skorpio: Mi a helyzet a játékokkal ????
  • skorpio7
    RangeR !
    Mielőbb érdekelne a játék ( tartalom , játszhatóság )és főleg a hardverigénye .
    Például , ha nálad tökéletesen fut , akkor milyen a géped főbb felépítése ( CPU , Videokártya , RAM ) .
  • skorpio7
    Ha esetleg valakinek kétségei lennének a levél valóságos volta iránt ( a csillagokat leszámítva ) , az próbálkozhat a PC-DOME oldalán hozzám hasonlóan egy megrendeléssel . :)))
  • skorpio7
    Csak néhány kétkedő számára egy ma kapott levelem tartalma:

Kedves **** ****** !

Köszönjük, hogy megrendelted az Emperor: Battle for Dune játékot!
    Az alábbi adatokat adtad meg, amennyiben valami nem stimmel, írd meg.

Név: **** ******
    E-mail: **********@*********.hu
    Telefon: **********
    Lakcím: ***** ***** *. * / *
    Város: *******
    Irányítószám: ****

Benne vagy az első száz megrendelőben, így az ajándékokat is megkapod a játék mellé.
    A játékot a szállítmány megérkezése után az Ecobit Kft. postázza Részedre.

Üdvözlettel:
    A PC Dome magazin munkatársai

Nos !Mint itt leírtam , ez a játék eredetiben kell nekem és meg is tettem ez irányban a lépéseket. :)))
    U.i.: Egy kis játék : A csillagok helyére lehet tippelni , a helyes megfejtők között egy EREDETI Emperor: Battle for Dune kerül kisorsolásra. :)))