Emperor: Battle for Dune

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Ajánlom neki, hogy csöngessen 😄 mert ha nem, és esetleg 1 héttel késõbb fog csöngetni, akkor rajta fogok bosszút állni, és letöröm a kezét
:-DDD
skorpio7
Bizony ám !
Elvileg már most kellene postázniuk !
Péntekre szerinted csönget vele majd a postás ? 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Scooter
Még mindíg nem jött meg! A Pc-dome fórumán azt írja Dino 😞 Hát ez haláli, ennyit csúszni egy játéknak, nem semmi.
Scooter
Ki tud valami pontosat? hogy az a buzi Ecobit mikor postázza a játékot??? Ilyen egy béna céget!
RangeR
Nem kell kali,az ipx-es multinál kell.ez sima lan

I.C.ram
meg jo hogy lesz ez nehezebb is 😊)) csak nyugalom
I.C.ram
nekem a RIP-pel megtalalja a masik gepet de ahogy joinolni akarok varok es varok majd kiirja azthogy TIME OUT! vajon mi a FASZERT???
Köszi, de különbözõ cdkey-el telepítettük, egyelõre hiába... Különben használtál Kalit vagy az sem kellett hozzá?
RangeR
Volt már olyan játék,asszem westwood volt az is,ha azonos cdkey-el telepítette több ember,akkor nem ment a LAN.Lehet,hogy itt is ez van.
038785-895894-747474-9011
036642-256734-246754-5202
036666-666666-666666-2921

próbáljátok ezek közül külömbözõt választva telepíteni

RangeR
Tvnet LAN ,azonnal megy a játék,rögtön megtalálja a másik gépeket.nemtom miért nem megy nektek.

Biztos láma a kérdés, de hogyan tudom én azt befolyásolni, hogy melyik alházzal kötök szövetséget? Ranger téged meg irigyellek, mert nálunk valamiért nem mûködik a LAN...
RangeR
Lan-on játszottam,ott is fogok,mert idegesít a lagos játék,Lan-ba meg nincs lag

RangeR
Próbáltam,nem megy a minotaurus taktika az én ellenfelem ellen.Inkább a fredaykin rajtaütés,de az sem úgy mint a gép ellen.nagy harkonnen lépegetõbõl többet lelõttem kinjal katonákkal,mint minotaurussal.Azokat ledarálták,pont én voltam a lejtõ alján,õ meg felülre hordta szállítóval a nagy lépegetõket.

skorpio7
Itt !
...free.x3.hu/klunej
Mellesleg ott van a music addon is az Emperorhoz ...
Topic idézet !

Laalee
vanhoszza music addon

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

RangeR
Aha,tényleg nem jó az,hogy attack paranccsal elküldök egy csapatot,és basznak lõni arra aki szembejön,csak akkor balhéznak,mikor odaérnek a kijelölt ponthoz.Patrol-lal kellene próbálni,majd megnézem,lehet,akkor kinyírják a szembejövõket is útközben

Scooter
Nem hiszem, végre egy topicom osztatlan sikernek örvend !!! YEEEHAAA örül Scooter bácsi 😊
Scooter
Semmi vész az a fõ, hogy megértetted 😊
Laalee
© Scooter ma 11:39 | Válasz erre | #184

Eredeti meg nem lehet, mivel még meg sem jelent MaO-on!!!
Válasz 'Malacka' üzenetére (#182)

ha ebbol nemjossz ra kinek irtak...

Laalee
egy masolt cd és az eredeti között a serial numm a különbség

Scooter
Eredeti meg nem lehet, mivel még meg sem jelent MaO-on!!!
RangeR
Malacka,ezek a problémák csak nálad vannak,valami hibás crack biztos,vagy rossz rip.Nekem a repülõk leszállnak a javító mellé,sõt,ha kevesebb landing pad van,akkor amelyik feltöltõdött,az automatikusan leszáll a földre,és egy másik megy feltölteni.A harvester mindig a saját lábán indul el,és a szállító gép út közben kapja fel,ha ráér.Ha nem,akkor keréken gurul be leadni a cuccot a bázisra.Szerintem csak féregnyom volt,és piros volt a térképen,de már nem gyüjthetõ fûszer,és azért nem szedték a harvesterek.mert olyan pálya van 2-3 is,ahol nincs mit gyûjteni.A gépeid meg biztos azért nem lõttek,mert guard módba voltak,kapcsold ki,akkor rámennek arra is,aki távolabbról lõ

Scooter
Erre csak megint azt tudom mondani, hogy EREDETI BY WESTWOOD :-)
Mr.Macho
szerintem csak egy progi hiba volt 😊
Scooter
Ebbõl látni, hogy a magyarok kis ország, de mindíg maradandót alkotnak. Nem úgy mint egyes országok, hogy csak tömegkielégítésre gyártanak!!!
Scooter
El vagytok veszve, ha egy a játékot a videók alapján ítéltek meg. Jó az fontos, de nem annyira lényeges. A játék hangulata a fontos, nem?
A Westwood-nál sose adtak annyira a videóra, inkább a játék hangulatra. Igaz a Warcraft III videója azért nem semmi.
Én a 13MB-s intrót láttam, magyarán szólva én sem dobtam hátast de azért töltelének elmegy 😊
Laalee
most nem mondom hogy mit varsz a b kategorias szineszektol mert leleszek hurrogva 😊

skorpio7
Még tart az elõrendelési akció ! 😊))

Scooter
Erre csak annyit mondok, meg kell venni eredetiben!!! Azzal nem lesznek ilyen gondok 😄DD
mikike
asszem letörlöm ezt a gamet

nem állapot, hogy egész nap semmi mást nem csinálok

csak töltök meg mentek

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

RangeR
LAN játék simán megy,seemi zûr nincs vele,TVnet hálozaton.Most hagytuk abba éppen.Megtalálja a host-ot,és rendesen mûködik.Akinek nem megy,annál valami hálozati beállítás nincs rendben

Rookie
Nekem is. Csak cel 433... Papi neked sikerült megoldani? vagy te is még segítségre vársz?

I.C.ram
nekem megvan a RIP valtozat es szeretnek a baratommal LAN-ban jatszani de valamiert nem megy : hostolok egy jatekot beallitok mindent es o nem latja az en jatekomat csak akkor ha kilepek a hostolasbol es csak egy pillanatig latja akkor is es ha joinolni akar akkor meg keso ugye mert en kileptem PLS help!
Rookie
Hali.
Segítsetek pls! Nekem is az a gondom mint Tom_san nak. FATAL ERROR:
Unabled to create 3D Device.
Aztán Runtime Error.
C:\wes...\game..\game.exe vel van baja. PLS segítsetek!.

Rookie

skorpio7
Olvastam és írtam ! 😞

Scooter
Újabb halasztás, június 27-tõl postázzák ha minden jól megy! Aki kíváncsi a részletekre keresse fel a www.pcdome.hu fórumát!
Megint KAMPÓ!
Laalee
a grafikat leszamitva semmi egetverö ujitast nem latam a ts hez kepest, es minimalisat a cnc hez kepest. az meg enyhenszolva joregi jatek. scupan ennyi a bajom vele. de ettöl ti meg szerethetitek. 😊

Lacc
Jee, mindjárt leszedi! Már 68 file megvan a 88-ból!
Wenik
Egyetertek veled, nekem is egyre jobban tetszik.
Az elejen nem voltam tole elajlva, de egyre jobb.

skorpio7
Hát te aztán tényleg anti Dune reklámot folytatsz !!!
Pár kiigazítást én is tennék !
A rip nem szar , nekem semmi bajom vele .
Tök mindegy , hogy cd-s vagy rip , mert mindkettõ ugyanolyan jó !

Laalee
szar a rip valoszinuleg... probalkozz a full cd s sel, de inkabb a del -lel, eleg siralmas jatek, sajnos.

Lan-os játékot próbáltuk a haverommal, nem tudtunk összekapcsolódni, próbáltuk kalival is, úgy sem jött össze. Valaki, aki már játszott multiban, segítsen, legyen szíves: hol lehet a bibi?
skorpio7
"baromira hasonlít" - Ez a jelzõs beszólás majdnem olyan , mintha azt mondtad volna.

skorpio7
Samu1 !
Hát ekkora hülyeséget hogy tudtál mondani !?!
Egyforma egységek ???
Egyforma kezelõpanel ???
Egyforma hanghatások ???
3d-s State of War ???
Te valami szuper felspécizett State of war-ról beszélhetsz , mert nekem egyáltalán nem Dune szerû !!!
Vagy hozzájutottál valami különleges patch-hez ?
Mert akkor töltsd fel valahová nekem , hogy olyan legyen az én SoW-om is ! 😊

CaviaR
Samu1: És ez hogy jön ide? 😊))

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Szóval! Megvan a game ( persze a netrõl ) és az a gond vele, hogy a játék indulása után, úgy 2 perccel lefagy. És nincs tovább... Csak az Alt-Ctrl-Delet segít. Segítsetek plíz!!!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hmuda
Nem tudja vki honnan lehetne letölteni?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RangeR
de mondom,haver

I.C.ram
hu nem mondod??!! 😊))
RangeR
Mondok egy jó trükköt.Atreidesekkel rakjunk a sivatagba egy fremen fredaykint egyedül,deploy-ozzuk le.Akkor elkezd egy férget hívogatni.meglovagolja.Tudjuk irányítani a féreglovast,brutál,ahogy le lehet vele tarolni az ellenség tömörülõ csapatait