361
Emperor: Battle for Dune
-
#248 Bocs BLEI, hogy ezt mondom, de szerintem nem fogsz játszani a játékkal pénteken se, meg a hétvégén se. Nem sok esély van rá, hogy pont pénteken postázzák (100%, hogy nem jön meg).
Max. jövő hét eleje!!! -
#245 Hat igen... lips nah aze a Force commander nem volt anyira faken szar... en aszt birtam amikor lehozta eloszor a Birodalmi Lepegetot! apam megora elvezet volt 1000 tonnat mukodtetni es milyen siman megfordult:))) -
#242 Hogy kell interneten keresztul haveral jaccani? Aszongya nem jo a serial.. SEGITSEG! -
#241 Nincsek hírek az Emperor-ról, hogy mikor jön végre meg??? Már kezdek kómás lenni :) -
#240 Minden rókabőr lehet egyedi :) és ez az lesz !!! -
#237 Aquli igaz... ez jobb de masikban azert nehezebb volt... itt megepitek 15 minot es leearatom vele az egesz palyat:)
hat bugokat fixel a patch! hogy miket nem tudom mert en nem ladtam bugokat de bisztos jou:) -
#236 Azert jobban sikeult ez a rész mint a Dune 2000 vayg nem? Dune 2000 jo lett volna Dune 1997-nek inkabb... -
#232 Danke schon! -
#228 huje... az a star port... az oke.. de en nem errol beszeltem... nekem az oreg mutatod valami tok mutans unitokat es aszonta hogy ezeke ajanjak fel nekem es en dontom el hogy melyiket valsztom... de nem tudom hogy kell donteni:) -
#227 Ahol az upgradet lehet az épületeknél,annál az ikonnál,vagyis mellette megjelenik,hogy milyen cuccokat tudsz tradelni a.Kiválogatod őket,aztán alul rá kell nyomni,hogy go! vagy valami iltesmi.Aztán pár perc múlva hoza a gépeket az űrhajó -
#226 Jaj... enyhen egyik opalyan rajuk mentem enyhe 17 darab lepegeto negycsovuvel es 12 kis lepegetokkel... es csorok meg ase tudtak mondani hogy nyek! Persze enyhen lefagyott de nem baaaj! van mas monitor is! Majd eszt leviszem megjavitatni a kezemet meg bekotni mert faj... na -
#225 Van 1.07 patch... hol lehet leszedni!? -
#224 Ok gyerekek nyugi!
Hogy a fakenba kell tredelni unitokat a jatekban?! -
#223 Ezért vagyok megszállott Westwood hívő ! :)
Amúgy meg...
1. Nem vagyok a kisfiad .
2. Te meg ne szúrd , hanem lődd tökön magad , ha annyira nem vagy képes , hogy 1-2 játékot megvegyél eredetibe .Ezzel elismerve a fejlesztők eredményét .
3.A rip réges-régen megvan , de a movie-k miatt nem játszottam végig egyik házat sem .
4.Te születésedről csak annyit , hogy apád véletlenül a recskás csizmájával jól megbillentette anyádat .
Szóval örülj , hogy élsz , bár elég selejtes ivarsejtből származol az itt bemutatott teljesítményedet értékelve.
5.Téma lezárva ? -
ShotGun #222 Hát Skorpio7 Én a helyedben már tökön szúrnám magam,hogy a fórumon már mindenki már a Dunét nyomja csak Te meg a lüke haverod várja még a postást:-))Szövegelsz itt,hogy igy warez+úgy warez,de kisfiam Te szépen letejelsz a kiadónak és ő hálából még meg is szopat azzal,hogy várat.Tehát gratulálok a szüleidnek a fantasztikus teljesítményért aminek Te lettél az eredménye!:-)Ja és továbbra is Warez Rulez a kiadók pedig kapják be!! -
#221 Hehe oksa meg volt aoldva! Emberek eljutottam egy reszhez ahol az oreg tata bemutat valami uj unitokat es aszongya hogy ezeket ajanjakes hogy en vaalszotm mit akarok.. oke de hogy lehet valasztalni? hogy lehet TRADE elni!? -
#219 Valószínűleg mert warez :)))
Az eredetivel nem lesznek ilyen gondok! -
#218 Szal rulz meg minden de miert van az hogy amikor kilepek jatekbol akkor a mouse pointer sarga kocskava valik es nem lehet atvaltani csak restarttal! -
#217 Nos most van asztalomon a 4cd majd este felrakom es meglasuk! -
#216 Ugyan miért "piszkolnád" be a kezed vele ?
Egy aranyos , jól fejlett pitbullocska is megteszi ! :))) -
#215 Ajánlom neki, hogy csöngessen :D mert ha nem, és esetleg 1 héttel később fog csöngetni, akkor rajta fogok bosszút állni, és letöröm a kezét
:-DDD -
#214 Bizony ám !
Elvileg már most kellene postázniuk !
Péntekre szerinted csönget vele majd a postás ? :))) -
#213 Még mindíg nem jött meg! A Pc-dome fórumán azt írja Dino :( Hát ez haláli, ennyit csúszni egy játéknak, nem semmi. -
#212 Ki tud valami pontosat? hogy az a buzi Ecobit mikor postázza a játékot??? Ilyen egy béna céget! -
#209 Nem kell kali,az ipx-es multinál kell.ez sima lan -
#208 meg jo hogy lesz ez nehezebb is :))) csak nyugalom -
#206 nekem a RIP-pel megtalalja a masik gepet de ahogy joinolni akarok varok es varok majd kiirja azthogy TIME OUT! vajon mi a FASZERT??? -
kraszi #205 Köszi, de különböző cdkey-el telepítettük, egyelőre hiába... Különben használtál Kalit vagy az sem kellett hozzá? -
#204 Volt már olyan játék,asszem westwood volt az is,ha azonos cdkey-el telepítette több ember,akkor nem ment a LAN.Lehet,hogy itt is ez van.
038785-895894-747474-9011
036642-256734-246754-5202
036666-666666-666666-2921
próbáljátok ezek közül külömbözőt választva telepíteni
-
#203 Tvnet LAN ,azonnal megy a játék,rögtön megtalálja a másik gépeket.nemtom miért nem megy nektek. -
kraszi #202 Biztos láma a kérdés, de hogyan tudom én azt befolyásolni, hogy melyik alházzal kötök szövetséget? Ranger téged meg irigyellek, mert nálunk valamiért nem működik a LAN... -
#201 Lan-on játszottam,ott is fogok,mert idegesít a lagos játék,Lan-ba meg nincs lag -
#198 Próbáltam,nem megy a minotaurus taktika az én ellenfelem ellen.Inkább a fredaykin rajtaütés,de az sem úgy mint a gép ellen.nagy harkonnen lépegetőből többet lelőttem kinjal katonákkal,mint minotaurussal.Azokat ledarálták,pont én voltam a lejtő alján,ő meg felülre hordta szállítóval a nagy lépegetőket. -
#197 Itt !
...free.x3.hu/klunej
Mellesleg ott van a music addon is az Emperorhoz ...
Topic idézet !
-
#194 vanhoszza music addon -
#191 Aha,tényleg nem jó az,hogy attack paranccsal elküldök egy csapatot,és basznak lőni arra aki szembejön,csak akkor balhéznak,mikor odaérnek a kijelölt ponthoz.Patrol-lal kellene próbálni,majd megnézem,lehet,akkor kinyírják a szembejövőket is útközben -
#190 Nem hiszem, végre egy topicom osztatlan sikernek örvend !!! YEEEHAAA örül Scooter bácsi :) -
#189 Semmi vész az a fő, hogy megértetted :) -
#187 © Scooter ma 11:39 | Válasz erre | #184
Eredeti meg nem lehet, mivel még meg sem jelent MaO-on!!!
Válasz 'Malacka' üzenetére (#182)
ha ebbol nemjossz ra kinek irtak... -
#185 egy masolt cd és az eredeti között a serial numm a különbség