Emperor: Battle for Dune

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem speciel ez a véleményen... ha neked más, az is rendben van. De ez a játék akkor is szar... (nézd meg a többség véleményét). Ez nem nézõpont kérdése: olyan alapvetõ hibái vannak, amik miatt egyszerûen játszhatatlan, élvezhetetlen az egész. Nekem 9 éve van pc-m, elõtte volt 6 évig c64-em és Atarim. Kismillió gémmel játszottam, el tudom dönteni mi a jó, és mi nem... A hangokról annyit, hogy nézd meg Z2-t...
RangeR
bazz.ez a játék tényleg 2 hétig szórakoztató,utána csak a 4 cd foglalja a helyet,míg valaki el nem kéri,aztán nem mondom,hogy adja vissza...

I.C.ram
Hello ATi te az az ATi vagy akit en ismerem az SF-bol?? 😊)
Törölt felhasználó
Csibe te baromi hülye vagy.Nagyok az egységek? zoomolj!Nem lehet elkülöníteni?Pl nem tudsz egy lépegetõt egy gyalogostól megkülönböztetni?Összekevered az ellenfél egységeivel?A színek miért vannak he?A hangok szarok? Hülye vagy! A lépegetõknek baromijó hangjuk van ahogy mennek.A lövések meg a robbanások meg rohadtfrankók!!!A zene meg fenomenális!Ennyi.Menjél vissza a szarcrafthoz!
Sephi
Hat vegig nyomtam Artidisse... Harokenek meg suxx de jol es Ordos ketszer suxx szal ennyi volt nekem a Dune! Byez!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
Scooter !
Mi van ? 😊))
Megkaptad már ? Megnéztem a filmet és most megyek fel a net-re vele .
Tudod ... írj a PC-Dome-os fórumba , ott meg tudunk beszélni mindent .
Persze hogy értettem , hogy kinek szólt ez a megszólítás ! 😊
Szóval indulok a csatába ... Csá !
U.i.:
Remélem te is be tudsz még ma szállni ! 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Scooter
© skorpio7: az elsõ szót nem neked írtam hanem....tudod kinek az ecobit-nak (kis e betûvel)
:-)
Scooter
Bazdmeg - mindenkinek megjön csak nekem nem! Intenverte, tetû, féreg Ecobit. Dögöljön meg mindenki most azonnal aki ennél a cégnél dolgozik :-)))))))))))))))))))))))
Vagyis csak akkor dögöljenek meg amikor már magkaptam a csomagot :-)
Soha a büdös életbe nem fogok rendelni az Erobic-tól !!!!!!!! Még a CD-Galaxis is korrektebb !
Az egy fasza cég - eddig még nem csalódtam bennük.
Ezt a játékot piszok módon elcseszték. Inkább ajánlom mindenkinek a Z2-t, az valamire való 3d-s rts. Ez a game egyszerûen élvezhetetlen! Túl nagyok az egységek, képtelenség elkülöníteni egymástól, még az ellenségtõl sem tudom megkülönböztetni a sajátomat... teljes káosz. Órákig kerülgetik egymást, nem hajlandók tüzelni, egy cseppnyi önnállóság nincs bennük, és nevetségesen egyszerû legyõzni az ellent, nemis értem mi akart lenni ebben a játék? Kihívás 0, movie-k baromira unalmasak. Csak a 3d-re ment ki a játék, ezen kívül egy nagy rakás szar! A hangok is említésre méltóak, annyira förtelmesen gyengék és erõtlenek a hangok, hogy az már nemhétköznapi. Hihetetlenül nagy csalódás! Nem ajánlom senkinek!
skorpio7
Na szóval !
Aki rendelkezik egy eredeti,dobozos DUNE-vel ( és esetleg érdekli a dolog ) , az jöjjön a PC-Dome fórumára a "DUNE-Emperor : Sand's Warriors klán " topicba .

skorpio7
SCOOTER ! SCOOTER !
Végre megjött a game !!! 😊))
A PC-Dome fórumán tartjuk a gyülekezõt , gyere oda , ha gondolod .

Sephi
Me nem lehet multiba jaccani!?

Lan ba akrunk ket gep jatekra de nem megyen!

me!?!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mainruler
hol lehet letölteni?

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Sephi
szal nem valami nagy szam a Artidesnel az a rejtet egyseg.... egy repulo amit tok gyors olyan mint egy Spy es csak lekit tud tamadni...ez modjuk akkor jo amikor kiverem az oszes carrierjet es jovok egy wormal a harvestereire😊))

RangeR
írd le lécci mivel lehet elõhívni a rejtett egységeket,azt a 3-at.Tudom melyik az,mert a gép küldi õket rám,de jó lenne gyártani is belõlük

Sephi
Jah advanced wind trap... aszontak ebben nem lesz..nah kivancsi vagyok😊

Laalee
hat ha lattad volna egy az egyben a könyv... te a regirol beszelsz ami tenyleg ritka szar...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sephi
Aha... rulez😊) Szeteptem a Wormmal csomo unittot😊 Csak a baj az hogy fele az enyem volt😊)) Nem leher rendesen iranyitani a bestiat😊)

Szal tudtatok hogy van 3 eldugot egyseg a jatekban?!😊 En mar tudom hogy kell oket elohivni! Majd ide linkelem a megoldast oksa?!

RangeR
kicsit várni kell,mondjuk 1 percet vagy 2 percet aztán jön a kukac

skorpio7
Köszönöm ! ( A segítséget. )
Sajnos én csak a PRO7-en láttam a filmet ( persze németül ) bõ 3 hónapja .
Az HBO nekem nem ér annyit , hogy elõfizessek rá , így majd marad a videótéka .
Esetleg valaki nem konvertelná fel pl: asf-be ? 😊
Csak a kisebb méret miatt .Kíváncsi lennék a magyar szinkronra , hogy mennyire sikerült.
Nekem mindenesetre az eredeti 2 órás film jobban tetszett , mint ez a 2000-es feldolgozás .

Sephi
Szal hogy kell a Worm okat iranyitani? Mert pasi beal sivatak kozepere es valamit pumpal de nem tudom hogy kell.. elo kell csalogatni vagy hogy?
En nem ladtam a filmet... vanvalami koze ehez a reszhez?

Bith
Van a térkép alatt külön egy upgrade ikon (tán jobbra), amire nyomva megjelenik ott minden, ami upgrade-elhetõ.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Na, egész jó volt a film. Kíváncsian várom a többi 2 részt 😊. Már nem is emlékeztem, hogy a Fremeneknek kéken világít a szemük.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

skorpio7
Lehet , hogy buta lesz a kérdés , de hogy kell upgradelni ?

Bith
Azért ajánlom minden játékosnak a figyelmébe, aki nem ismerné a játék hátterét. Meg gondolom lesz benne Féreg is szép nagy 😊.

Bith
Jaaaaa, ez nem is a klasszikus film, hanem egy újarafeldolgozás (2000-es) 3 részben. Akkor ezt még nem is láttam.

Bith
Ez király! 😊))
Pont most megy az HBO-n a Dune film! 😊) Nem is tudtam, hogy lesz. De rég láttam már.

Sephi
Koszke!

RangeR
fremen camp-ot kell építeni,aztán upgradelni.akkor jön elõ a fredaykin,azt kell deployozni a homokba,az hívja elõ a férget és irányítja

Sephi
Megveni... hmm bammeg tudtatok hogy ha barmelyik hazat legyozzuk akkor vege a jateknak? Nem kell a masikat is legyozni😊

Hogy kell olyan unitot csinalni ami tudja iranyitani a Wormsot?

Scooter
Bocs BLEI, hogy ezt mondom, de szerintem nem fogsz játszani a játékkal pénteken se, meg a hétvégén se. Nem sok esély van rá, hogy pont pénteken postázzák (100%, hogy nem jön meg).
Max. jövõ hét eleje!!!
Sephi
Hat igen... lips nah aze a Force commander nem volt anyira faken szar... en aszt birtam amikor lehozta eloszor a Birodalmi Lepegetot! apam megora elvezet volt 1000 tonnat mukodtetni es milyen siman megfordult😊))

Sephi
Hogy kell interneten keresztul haveral jaccani? Aszongya nem jo a serial.. SEGITSEG!

Scooter
Nincsek hírek az Emperor-ról, hogy mikor jön végre meg??? Már kezdek kómás lenni 😊
Scooter
Minden rókabõr lehet egyedi 😊 és ez az lesz !!!
Sephi
Aquli igaz... ez jobb de masikban azert nehezebb volt... itt megepitek 15 minot es leearatom vele az egesz palyat😊

hat bugokat fixel a patch! hogy miket nem tudom mert en nem ladtam bugokat de bisztos jou😊

Aquli
Azert jobban sikeult ez a rész mint a Dune 2000 vayg nem? Dune 2000 jo lett volna Dune 1997-nek inkabb...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sephi
Danke schon!

Sephi
huje... az a star port... az oke.. de en nem errol beszeltem... nekem az oreg mutatod valami tok mutans unitokat es aszonta hogy ezeke ajanjak fel nekem es en dontom el hogy melyiket valsztom... de nem tudom hogy kell donteni😊

RangeR
Ahol az upgradet lehet az épületeknél,annál az ikonnál,vagyis mellette megjelenik,hogy milyen cuccokat tudsz tradelni a.Kiválogatod õket,aztán alul rá kell nyomni,hogy go! vagy valami iltesmi.Aztán pár perc múlva hoza a gépeket az ûrhajó

Sephi
Jaj... enyhen egyik opalyan rajuk mentem enyhe 17 darab lepegeto negycsovuvel es 12 kis lepegetokkel... es csorok meg ase tudtak mondani hogy nyek! Persze enyhen lefagyott de nem baaaj! van mas monitor is! Majd eszt leviszem megjavitatni a kezemet meg bekotni mert faj... na

Sephi
Van 1.07 patch... hol lehet leszedni!?

Sephi
Ok gyerekek nyugi!
Hogy a fakenba kell tredelni unitokat a jatekban?!

skorpio7
Ezért vagyok megszállott Westwood hívõ ! 😊
Amúgy meg...
1. Nem vagyok a kisfiad .
2. Te meg ne szúrd , hanem lõdd tökön magad , ha annyira nem vagy képes , hogy 1-2 játékot megvegyél eredetibe .Ezzel elismerve a fejlesztõk eredményét .
3.A rip réges-régen megvan , de a movie-k miatt nem játszottam végig egyik házat sem .
4.Te születésedrõl csak annyit , hogy apád véletlenül a recskás csizmájával jól megbillentette anyádat .
Szóval örülj , hogy élsz , bár elég selejtes ivarsejtbõl származol az itt bemutatott teljesítményedet értékelve.
5.Téma lezárva ?

Hát Skorpio7 Én a helyedben már tökön szúrnám magam,hogy a fórumon már mindenki már a Dunét nyomja csak Te meg a lüke haverod várja még a postást:-))Szövegelsz itt,hogy igy warez+úgy warez,de kisfiam Te szépen letejelsz a kiadónak és õ hálából még meg is szopat azzal,hogy várat.Tehát gratulálok a szüleidnek a fantasztikus teljesítményért aminek Te lettél az eredménye!:-)Ja és továbbra is Warez Rulez a kiadók pedig kapják be!!
Sephi
Hehe oksa meg volt aoldva! Emberek eljutottam egy reszhez ahol az oreg tata bemutat valami uj unitokat es aszongya hogy ezeket ajanjakes hogy en vaalszotm mit akarok.. oke de hogy lehet valasztalni? hogy lehet TRADE elni!?

Scooter
Valószínûleg mert warez 😊))
Az eredetivel nem lesznek ilyen gondok!
Sephi
Szal rulz meg minden de miert van az hogy amikor kilepek jatekbol akkor a mouse pointer sarga kocskava valik es nem lehet atvaltani csak restarttal!

Sephi
Nos most van asztalomon a 4cd majd este felrakom es meglasuk!

skorpio7
Ugyan miért "piszkolnád" be a kezed vele ?
Egy aranyos , jól fejlett pitbullocska is megteszi ! 😊))