361
Emperor: Battle for Dune
  • skorpio7
    Kár ! :(
  • Csibe
    Most veszem észre mekkora orbitális ökörséget írtál: "Z2 ronda, bugyuta..." A duneben még közlekedni sem tudnak rendesen. Valami hihetetlen béna, ahogy kerülgetik (kerülgetnék - ha tudnák) egymást. Ronda? Bazzeg nem olyan szines, mint a Dune, de a robbanások, füstök, alakulatok mind tökéletesen a helyükön vannak. Az AI pedig az eddig látott legfejlettebb, ami az rts-eket illeti. Frenetikus baromságot mondtál.
  • skorpio7
    Azért nem vagyok olyan öreg :) , csak van néhány nagyon segítőkész és "régi" fórumozó , akik nélkül nem lenne a supergamez olyan , mint amilyen most .
    Csak erről szól a dolog .Mi azért nyugodtabban válaszolunk egymásnak ( meg persze néha némi időkéséssel ) .
    De hát mi ilyenek vagyunk . :)
  • skorpio7
    Thrawn !
    Neked nincsen meg az eredeti ?
    Jöhetnél te is akkor a WWOL-ra egy kis közös "mérkőzésre" .
    Na ?!
  • skorpio7
    De ... szokás !
    Csak te későn "ébredtél" .Már a legtöbb warez oldalon és ftp-n ( ha nem mindegyiken ) törölték a game-t .Esetleg átnézhetsz a 0dayftp topic-ba és ott talán még tudnak neked segíteni , de csak talán .
    Mindenesetre mivel te itt még "új" vagy , nem kellene feleslegesen háborognod , mert előfordulhat , hogy tényleg nem fog segíteni senki .
    OK !?
  • Csibe
    Nem arról van szó hogy nem tudom megkülönböztetni, hanem arról, hogy a csata hevében a 20 féle (csillogó villogó) alakulatok közül nem könnyű kiválasztani azt a 3-at, amire nekem szükségem lenne. Nem beszélve az erősítésről, amit egy gyufásskatulyányi helyre rak le. A Z2 forog? Nézd meg a dünét... az egységek mindent csinálnak, csak nem haladnak. 40 jármű közül 3 tüzel a célpontra, a többi meg egymást kerülgeti...
  • Scooter
    Már akinek cukorfalat :) Akinek 1 napig tart egy játék az biztos így vélekedik róla. Aki fanatikus 3D mániás, az egy hosszabb lélegzetvételt enged meg a játéknak! Nálam pl. még mindig toppon van a Dune 2000, mert annyira jó, hogy nem lehet benne csalni!
    Meddig játszottál vele? max. 5 percet???
  • Laalee
    a pc s ujsagok minden nagznevü jatekra sok pontot adnak, és a dünének sajnas a neven kivul semmi se jo, talan a grafikaja.
  • Csibe
    Előszőr a Z nekem sem tetszett... valószínűleg ezért nem jött be neked sem. Nem elég "1 pillantást" vetni rá. Én előszőr játszani se nagyon akartam vele, de miután egyszer igazából nekiálltam, nem tudtam otthagyni. Arrakis: az általad említett """szakújságokat""" meg hagyjuk... legyen erre elegendő példa az 576 kbyte... én ismerek személyesen néhány illetőt onnan, és tudom, miért ilyen minőségűek a cikkek. Csak hát sajnos sokaknak ki lehet szúrni ezzel a szemét... sajnos.
  • Csibe
    ja és ha te azon a színkavalkádon el tudsz igazodni, gratulálok
  • Csibe
    Nekem speciel ez a véleményen... ha neked más, az is rendben van. De ez a játék akkor is szar... (nézd meg a többség véleményét). Ez nem nézőpont kérdése: olyan alapvető hibái vannak, amik miatt egyszerűen játszhatatlan, élvezhetetlen az egész. Nekem 9 éve van pc-m, előtte volt 6 évig c64-em és Atarim. Kismillió gémmel játszottam, el tudom dönteni mi a jó, és mi nem... A hangokról annyit, hogy nézd meg Z2-t...
  • RangeR
    bazz.ez a játék tényleg 2 hétig szórakoztató,utána csak a 4 cd foglalja a helyet,míg valaki el nem kéri,aztán nem mondom,hogy adja vissza...
  • I.C.ram
    Hello ATi te az az ATi vagy akit en ismerem az SF-bol?? :))
    Csibe te baromi hülye vagy.Nagyok az egységek? zoomolj!Nem lehet elkülöníteni?Pl nem tudsz egy lépegetőt egy gyalogostól megkülönböztetni?Összekevered az ellenfél egységeivel?A színek miért vannak he?A hangok szarok? Hülye vagy! A lépegetőknek baromijó hangjuk van ahogy mennek.A lövések meg a robbanások meg rohadtfrankók!!!A zene meg fenomenális!Ennyi.Menjél vissza a szarcrafthoz!
  • Sephi
    Hat vegig nyomtam Artidisse... Harokenek meg suxx de jol es Ordos ketszer suxx szal ennyi volt nekem a Dune! Byez!
  • skorpio7
    Scooter !
    Mi van ? :)))
    Megkaptad már ? Megnéztem a filmet és most megyek fel a net-re vele .
    Tudod ... írj a PC-Dome-os fórumba , ott meg tudunk beszélni mindent .
    Persze hogy értettem , hogy kinek szólt ez a megszólítás ! :)
    Szóval indulok a csatába ... Csá !
    U.i.:
    Remélem te is be tudsz még ma szállni ! :)))
  • Scooter
    © skorpio7: az első szót nem neked írtam hanem....tudod kinek az ecobit-nak (kis e betűvel)
    :-)
  • Scooter
    Bazdmeg - mindenkinek megjön csak nekem nem! Intenverte, tetű, féreg Ecobit. Dögöljön meg mindenki most azonnal aki ennél a cégnél dolgozik :-)))))))))))))))))))))))
    Vagyis csak akkor dögöljenek meg amikor már magkaptam a csomagot :-)
    Soha a büdös életbe nem fogok rendelni az Erobic-tól !!!!!!!! Még a CD-Galaxis is korrektebb !
    Az egy fasza cég - eddig még nem csalódtam bennük.
  • Csibe
    Ezt a játékot piszok módon elcseszték. Inkább ajánlom mindenkinek a Z2-t, az valamire való 3d-s rts. Ez a game egyszerűen élvezhetetlen! Túl nagyok az egységek, képtelenség elkülöníteni egymástól, még az ellenségtől sem tudom megkülönböztetni a sajátomat... teljes káosz. Órákig kerülgetik egymást, nem hajlandók tüzelni, egy cseppnyi önnállóság nincs bennük, és nevetségesen egyszerű legyőzni az ellent, nemis értem mi akart lenni ebben a játék? Kihívás 0, movie-k baromira unalmasak. Csak a 3d-re ment ki a játék, ezen kívül egy nagy rakás szar! A hangok is említésre méltóak, annyira förtelmesen gyengék és erőtlenek a hangok, hogy az már nemhétköznapi. Hihetetlenül nagy csalódás! Nem ajánlom senkinek!
  • skorpio7
    Na szóval !
    Aki rendelkezik egy eredeti,dobozos DUNE-vel ( és esetleg érdekli a dolog ) , az jöjjön a PC-Dome fórumára a "DUNE-Emperor : Sand's Warriors klán " topicba .
  • skorpio7
    SCOOTER ! SCOOTER !
    Végre megjött a game !!! :)))
    A PC-Dome fórumán tartjuk a gyülekezőt , gyere oda , ha gondolod .
  • Sephi
    Me nem lehet multiba jaccani!?

Lan ba akrunk ket gep jatekra de nem megyen!

me!?!?
  • mainruler
    hol lehet letölteni?
  • Sephi
    szal nem valami nagy szam a Artidesnel az a rejtet egyseg.... egy repulo amit tok gyors olyan mint egy Spy es csak lekit tud tamadni...ez modjuk akkor jo amikor kiverem az oszes carrierjet es jovok egy wormal a harvestereire:)))
  • RangeR
    írd le lécci mivel lehet előhívni a rejtett egységeket,azt a 3-at.Tudom melyik az,mert a gép küldi őket rám,de jó lenne gyártani is belőlük
  • Sephi
    Jah advanced wind trap... aszontak ebben nem lesz..nah kivancsi vagyok:)
  • Laalee
    hat ha lattad volna egy az egyben a könyv... te a regirol beszelsz ami tenyleg ritka szar...
  • Sephi
    Aha... rulez:)) Szeteptem a Wormmal csomo unittot:) Csak a baj az hogy fele az enyem volt:))) Nem leher rendesen iranyitani a bestiat:))

Szal tudtatok hogy van 3 eldugot egyseg a jatekban?!:) En mar tudom hogy kell oket elohivni! Majd ide linkelem a megoldast oksa?!
  • RangeR
    kicsit várni kell,mondjuk 1 percet vagy 2 percet aztán jön a kukac
  • skorpio7
    Köszönöm ! ( A segítséget. )
    Sajnos én csak a PRO7-en láttam a filmet ( persze németül ) bő 3 hónapja .
    Az HBO nekem nem ér annyit , hogy előfizessek rá , így majd marad a videótéka .
    Esetleg valaki nem konvertelná fel pl: asf-be ? :)
    Csak a kisebb méret miatt .Kíváncsi lennék a magyar szinkronra , hogy mennyire sikerült.
    Nekem mindenesetre az eredeti 2 órás film jobban tetszett , mint ez a 2000-es feldolgozás .
  • Sephi
    Szal hogy kell a Worm okat iranyitani? Mert pasi beal sivatak kozepere es valamit pumpal de nem tudom hogy kell.. elo kell csalogatni vagy hogy?
    En nem ladtam a filmet... vanvalami koze ehez a reszhez?
  • Bith
    Van a térkép alatt külön egy upgrade ikon (tán jobbra), amire nyomva megjelenik ott minden, ami upgrade-elhető.
  • Bith
    Na, egész jó volt a film. Kíváncsian várom a többi 2 részt :). Már nem is emlékeztem, hogy a Fremeneknek kéken világít a szemük.
  • skorpio7
    Lehet , hogy buta lesz a kérdés , de hogy kell upgradelni ?
  • Bith
    Azért ajánlom minden játékosnak a figyelmébe, aki nem ismerné a játék hátterét. Meg gondolom lesz benne Féreg is szép nagy :).
  • Bith
    Jaaaaa, ez nem is a klasszikus film, hanem egy újarafeldolgozás (2000-es) 3 részben. Akkor ezt még nem is láttam.
  • Bith
    Ez király! :)))
    Pont most megy az HBO-n a Dune film! :)) Nem is tudtam, hogy lesz. De rég láttam már.
  • Sephi
    Koszke!
  • RangeR
    fremen camp-ot kell építeni,aztán upgradelni.akkor jön elő a fredaykin,azt kell deployozni a homokba,az hívja elő a férget és irányítja
  • Sephi
    Megveni... hmm bammeg tudtatok hogy ha barmelyik hazat legyozzuk akkor vege a jateknak? Nem kell a masikat is legyozni:)

Hogy kell olyan unitot csinalni ami tudja iranyitani a Wormsot?