269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • w77d
    pont azt akartam írni, hogy holnap estig nem kaphatnék-e a válasszal haladékot :)

de ha megrendelted már akkor természetesen fizetem!
  • gabamano
    mindenesetre írtam az importőrnek, hogy az opelt dobja hozzá a rendeléshez
  • gabamano
    Fekete nincs!
    kékezüst az a hülyesárga meg azt hiszem piros...
  • w77d
    sötét színbe nem tudod mi van?
  • gabamano
    Fekete nincs!
    kékezüst az a hülyesárga meg azt hiszem piros...
  • Lunatic83
    végre megjött az sg.hu esze, már nemvagyok VIP tag, 2005 óta...stb ;)
  • Lunatic83
    egy kis off topic...
    most ezért harcolok... ;)
  • w77d
    persze igazad van, de majd ha sokat üzletelek veletek (amit nagyon remélek), meglátjátok, hogy nem igazán szeretk tartozni, ezért nem halogatom a fizetést :)
  • Harly18
    "Ha egyszer licitál, akkor biztosan ki is fizeti"

Nekem csak ez szúrta a szemem, mert ha lett volna 500 pozitívod, akkor egyértelmű, hogy ha licitálsz, akkor mindent kifizetsz...

De mindegy, tényleg nem akarok ezzel a idiótával foglalkozni...
  • gabamano
    Kb két hét és olyan 6800 ft körül van az ára...
    Pesten kell majd személyesen átvenni.
  • w77d
    értem én mire célzol, de a KITT-es srác szerintem csak arra célzott azzal,a mit nekem írt, hogy tényleg buzgó mócsing módjára minél hamarabb le akartam bonyolítani a dolgot, ezért a lehető legnagyobb gyorsasággal kompromisszum nélkül fizettem neki! :)
  • w77d
    ha pénteken leadjátok a rendelést szted abból mikor lessz kézzel fogható modell??
  • Harly18
    Én azt nem mondat, hogy nem vagy korrekt, de szerintem te is érted, hogy mire céloztam ezzel...1 eset alapján nem lehet valakit beazonosítani. Én meg sajnos 2 illetőtől kaptam negatívot, mert mindketten olyanok voltak, hogy egyiktől több mindent akartam venni, de ígéretével ellentétben nem küldött több infót, egyszer meg csak úgy adta a negatívot rendesen pont aznap, mikor keresni akartam. A másik negatív jogos volt, mert meg akartam venni egy modellt valaki kérésére, de visszalépett és fölöslegesen meg nem akartam megvenni. Türelmetlen volt, nem akart várni pár napot, mire kerítettem volna rá vevőt és ő is se-szó adta a negatívot és olyan mocskolódó értékelést, hogy csak néztem...De úgy néz ki ez a két eset a fontosabb, nem pedig a 100 pozitív értékelésem...
  • gabamano
    Momentán Labdacs látott már a börzén Norev "egyenruhában"....
  • w77d
    ez komoly? :D

naná hogy 5-ajtós fekete
  • Willi Betz
    Speciel én tőle kérdeztem meg,hogy igaz-e a kombi E-osztálynál azok a dolgok amiket leírt.Erre ő nem túl barátságos módon válaszolt.Pedig én nem voltam bumeráng.
  • gabamano
    Pénteken küldjük el a Norev rendelést....
    Milyen színű Corsa kell :O)
  • Harly18
    Engem sajnos újra és újra fel tud idegesíteni ez a f*szkalap...
  • w77d
    de legalább corsa :)
  • w77d
    mé? én korrekt voltam teljesen, mindenkinek úgy fizettem mint a kisangyal :)
  • gabamano
    nem kommentálom nekem annyit nem ér meg...kopik a billentyűzet.
  • Harly18
    Ismerősöd, mi? :)
  • Harly18
    ON
    " Kiváló vaterás, bátran ajánlom mindenkinek. Korrekt, megértő és pontos. Ha egyszer licitál, akkor biztosan ki is fizeti amit nyert és kiváló vele a kommunikáció. Máskor is szívesen üzletelek vele. "

Ezt az értékelést kaptad a KITT-es barátunktól. Ami azért vicces, mert 1 darab pozitív értékelésed volt, az alapján írta, hoy tuti fizetsz. Ez azért poén, mert nekem 2 negatívom volt a majdnem 100 értékelésből és úgy rakott tiltólistára, hogy komolytalan vagyok és fizetés nélkül licitálgatok...Kapja be az összes f*szt a világon!!!!
    OFF
  • gabamano
    vegyetek tőle jó sokat...
  • davos80
    Nem semmi cuccai vannak az eladónak..
  • Willi Betz
    De ez ződ vagy Papirus sárga.
  • Goruck
    én mindíg ilyet használok:P
  • w77d
    találtam Corsát :)
    itt :)
  • Willi Betz
    Egy kis OFF
    Ilyen szappant nem sűrűn látni
    szappan
  • gabamano
    Belgiumból.
  • Harly18
    Ohh, ez tök jó ár, mondjuk posta nélkül mégjobb :) És pontosan honnan jött? Németektől?
  • gabamano
    123 öjró+30 posta
    Nagykerből...
  • Harly18
    Módosítanám, nem sokkal kevesebb :D
  • Harly18
    Hogy a fenébe sikerült ennyiért? Itthon 42 ezer Ft és ha jól számoltam ez azért kevesebb...
  • norbi56
    nekem meg mittomén honnam shell főhadiszállásrólXD
  • gabamano
    153 öjró
  • Harly18
    Ja, hogy nem magadnak vetted? Ohh, pedig azt hittem igen...Lehet tudni mennyi volt postával együtt?
  • Harly18
    csak kis? :P
  • gabamano
    A T1 et eleve az új gazdijához postáztattam köszöni jól van megérkezett...
  • gabamano
    már csak azért is mert benne vigyorog egy kis apró....