269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#4127 pont azt akartam írni, hogy holnap estig nem kaphatnék-e a válasszal haladékot :)
de ha megrendelted már akkor természetesen fizetem! -
#4126 mindenesetre írtam az importőrnek, hogy az opelt dobja hozzá a rendeléshez -
#4125 Fekete nincs!
kékezüst az a hülyesárga meg azt hiszem piros... -
#4124 sötét színbe nem tudod mi van? -
#4123 Fekete nincs!
kékezüst az a hülyesárga meg azt hiszem piros... -
#4122 végre megjött az sg.hu esze, már nemvagyok VIP tag, 2005 óta...stb ;) -
#4121 egy kis off topic...
most ezért harcolok... ;) -
#4120 persze igazad van, de majd ha sokat üzletelek veletek (amit nagyon remélek), meglátjátok, hogy nem igazán szeretk tartozni, ezért nem halogatom a fizetést :) -
#4119 "Ha egyszer licitál, akkor biztosan ki is fizeti"
Nekem csak ez szúrta a szemem, mert ha lett volna 500 pozitívod, akkor egyértelmű, hogy ha licitálsz, akkor mindent kifizetsz...
De mindegy, tényleg nem akarok ezzel a idiótával foglalkozni... -
#4118 Kb két hét és olyan 6800 ft körül van az ára...
Pesten kell majd személyesen átvenni. -
#4117 értem én mire célzol, de a KITT-es srác szerintem csak arra célzott azzal,a mit nekem írt, hogy tényleg buzgó mócsing módjára minél hamarabb le akartam bonyolítani a dolgot, ezért a lehető legnagyobb gyorsasággal kompromisszum nélkül fizettem neki! :) -
#4116 ha pénteken leadjátok a rendelést szted abból mikor lessz kézzel fogható modell?? -
#4115 Én azt nem mondat, hogy nem vagy korrekt, de szerintem te is érted, hogy mire céloztam ezzel...1 eset alapján nem lehet valakit beazonosítani. Én meg sajnos 2 illetőtől kaptam negatívot, mert mindketten olyanok voltak, hogy egyiktől több mindent akartam venni, de ígéretével ellentétben nem küldött több infót, egyszer meg csak úgy adta a negatívot rendesen pont aznap, mikor keresni akartam. A másik negatív jogos volt, mert meg akartam venni egy modellt valaki kérésére, de visszalépett és fölöslegesen meg nem akartam megvenni. Türelmetlen volt, nem akart várni pár napot, mire kerítettem volna rá vevőt és ő is se-szó adta a negatívot és olyan mocskolódó értékelést, hogy csak néztem...De úgy néz ki ez a két eset a fontosabb, nem pedig a 100 pozitív értékelésem... -
#4114 Momentán Labdacs látott már a börzén Norev "egyenruhában".... -
#4113 ez komoly? :D
naná hogy 5-ajtós fekete -
#4112 Speciel én tőle kérdeztem meg,hogy igaz-e a kombi E-osztálynál azok a dolgok amiket leírt.Erre ő nem túl barátságos módon válaszolt.Pedig én nem voltam bumeráng. -
#4111 Pénteken küldjük el a Norev rendelést....
Milyen színű Corsa kell :O) -
#4110 Engem sajnos újra és újra fel tud idegesíteni ez a f*szkalap... -
#4109 de legalább corsa :) -
#4108 mé? én korrekt voltam teljesen, mindenkinek úgy fizettem mint a kisangyal :) -
#4107 nem kommentálom nekem annyit nem ér meg...kopik a billentyűzet. -
#4106 Ismerősöd, mi? :) -
#4105 ON
" Kiváló vaterás, bátran ajánlom mindenkinek. Korrekt, megértő és pontos. Ha egyszer licitál, akkor biztosan ki is fizeti amit nyert és kiváló vele a kommunikáció. Máskor is szívesen üzletelek vele. "
Ezt az értékelést kaptad a KITT-es barátunktól. Ami azért vicces, mert 1 darab pozitív értékelésed volt, az alapján írta, hoy tuti fizetsz. Ez azért poén, mert nekem 2 negatívom volt a majdnem 100 értékelésből és úgy rakott tiltólistára, hogy komolytalan vagyok és fizetés nélkül licitálgatok...Kapja be az összes f*szt a világon!!!!
OFF -
#4104 vegyetek tőle jó sokat... -
davos80 #4103 Nem semmi cuccai vannak az eladónak.. -
#4102 De ez ződ vagy Papirus sárga. -
#4101 én mindíg ilyet használok:P -
#4100 találtam Corsát :)
itt :) -
#4099 Egy kis OFF
Ilyen szappant nem sűrűn látni
szappan -
#4098 Belgiumból. -
#4097 Ohh, ez tök jó ár, mondjuk posta nélkül mégjobb :) És pontosan honnan jött? Németektől? -
#4096 123 öjró+30 posta
Nagykerből... -
#4095 Módosítanám, nem sokkal kevesebb :D -
#4094 Hogy a fenébe sikerült ennyiért? Itthon 42 ezer Ft és ha jól számoltam ez azért kevesebb... -
#4093 nekem meg mittomén honnam shell főhadiszállásrólXD -
#4091 153 öjró -
#4090 Ja, hogy nem magadnak vetted? Ohh, pedig azt hittem igen...Lehet tudni mennyi volt postával együtt? -
#4089 csak kis? :P -
#4088 A T1 et eleve az új gazdijához postáztattam köszöni jól van megérkezett... -
#4087 már csak azért is mert benne vigyorog egy kis apró....