269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • gabamano
    Gabi ami ér valamit, és emelkedni fog az ára az a Superfast,és a Regular:
  • Willi Betz
    Jaaaa nem tudtam,hogy volt ilyen is.Nekem amik voltak mindnek ilyen volt a doboza.
    Négyzethálós.
  • gabamano
    Szerintem nincs értelme,főleg ne a csíkos kínai kiadást keresd.
  • Szabi1991
    mind2-t megnézném szívesen :)
  • gabamano
    Sajna minden modell 3 helyen a sérülékeny: Antenna, Tükör, Légterelő.
    De még leejteni sem kell, a modellvitrin széle lazán leüti a tükröt.Én mindíg rögzítem a vitrint a talapzathoz egy kis celluxal.
    Nézegetni a vitrinen át is ugyanúgy lehet,és biztos hogy nem sérül.
  • Willi Betz
    Akkor nincs értelme ilyen darabokat összeszedegetni?Mondjuk ez nekem nosztalgia is,mert volt ilyenem.
  • gabamano
    Ebben Harlynak sajna igaza van.
  • Willi Betz
    Ez olyan mint az öreg versenyautó,minél régebbi annál többet ér.Ez húsz éves kiadás akkor volt 300Ft kb,most meg 4000.És minél öregebb lesz annál többet fog érni,főle ha nem lesz belőle ilyen sok makulátlan állapotú.
  • w77d
    mármint újonnan vagy törötten? :)
  • Harly18
    Amúgy honnan veszed, hogy baromi sokat fog érni egyszer? Szerintem nem kapsz érte tízezreket x év múlva sem...Én már letettem erről, hogy mindent megvettem arra való tekintettel, hogy majd sokat fog érni évekkel később...
  • Szabi1991
    kép van róla ? :)
  • w77d
    de remélem, hogy tudnak még szerezni, nagyon örültem amikor megszereztem :(
  • w77d
    sajnos könnyen törik...
  • Szabi1991
    1:43 ? :O

ennyire könyen törik?

vagy 8.-ról ejtette el ? :D
  • w77d
    de ha meg lennének a darabok vissza tudnám ragasztani, de nincsenek!
  • kemszi2
    így már én sokszor jártam.sajnos.antenna visszapillantótükrök,szélvődő törések.sőt volt drasztikusabb is...ajtó leszakadás....
  • w77d
    basszus most vettem észre, hogy az 1:43-es Corsámról hiányzika tükör és az antenna is! Rákérdeztem a családban, kiderült, hogy ma amíg nem voltam itthon, apám kíváncsiságból fölemelte és gyönyörűen el is ejtette a modellt! az alkatrészek persze nem kerültek elő!
    most néztem hogy a modellszalonban elfogyott, de rendelhető státuszban van! Írtam nekik, remélem tényleg tudnak szerezni még belőle, ez egy számomra nagyon kedves darab volt :(
  • Willi Betz
    Én meg egy ilyet lőttem,igaz nem 1:18,de buzi drága lesz pár év múlva(most se volt olcsó)
  • gabamano
    meg eztetet is vettem:
  • kemszi2
    persze a maketteken mindent én csináltam.a rally gépeken a matricák felhelyezése elég pepecs munka de megéri:)
    (most 1 635 csi készül elfele)
  • w77d
    szépek a makettek! te is fested őket??
  • kemszi2
    ja a matrica nagyon kényes ezen is,meg az összes fém modellen amit én raktam össze.
  • kemszi2
    de csak pirosban
  • Goruck
    az a fekete Lancia Delta nekük is megvan csak teljesen szét van jőve az eleje és hiányzik belőle egy csomó darab....és lejöttek a matricái

véletlenül nem ILYEN Ferrarid van ?? :D
  • kemszi2
    meg van 1 ferrari tastarossa 1/18 meg 1 bmw 850csi 1/18.csak azok felújítás alattvannak :)
    a modelleim jó részét gyerekként kaptam,azért ilyen hadviseltek :)
  • kemszi2
    1/24 Jaguar xk8 (vmi noname) és 1 bburago Bugatti

3 Ferrari F50 az 1/18-as piros BBurago,a másik kettő maisto

Alfa 156 1/24

Mercedes SSK 1/24

Lancia Delta S4 bburago mind a kettő

ezek meg a makettjeim:)
  • kemszi2
    1/18 BBurago Lamborghini Countach
  • kemszi2
    1/18 BBurago VW beetle
  • w77d
    várjuk..
  • kemszi2
    berakok pár képet akkor a sjátjaimról
  • Willi Betz
    Igaz.
  • gabamano
    Visszamegy selejtként a nagykerbe....
    De a Lacikáék mindíg is korrektek voltak mindenkivel.
  • Willi Betz
    Látod,ő azok közé tartozik aki böcsületes.Én ezt díjazom mivel én is az vagyok.
  • w77d
    amúgy ma hogy voltam a modell szalonba megint egy pozitív élménnyel gazdagodtam velük kapcsolatban:
    bementem ugyebár és elmondtam mit akarok. ekkor a srác kihozta a két modellt a dobozában, én már fizetnék és raknám el, mire ő mondta, hogy inkább bontsuk ki és vizsgáljuk át tüzetesen! mondom ráérek, nézzük át! erre a 3-as bömöst kibontva egy fúrcsa plexi szilánkot fedeztünk fel a tető és a szélvédő közé szorulva. ő kipiszkálta ezt, nem látszott semmi ezután. erre felemelte, megrázta egy picit és valami úgy zörgöt benne mint az isten! erre nem megpróbálta még rámsózni azt, hogy attól még semmi baja, hanme kifejezetten kérte, hogy ne ezt vigyem el, hanem bontsunk ki egy másik dobozt. a következő már hibátlan volt, azt vittem el!
    Tudom, hogy ez alapvető kötelessége lenne a boltosoknak, de sajnos ritka magyarországon!
  • Sordoran
    hát a többi oldalon annyi, de a toystore-on minden olcsóbb, ami van
    Maisto Mercedes-Benz SLR 1:18-as 5995 Ft volt
    Maisto Mercedes-Benz SL 55 AMG 1:18-as 4890 Ft volt
  • gabamano
    valószínűleg nem... Lesz az 7-7500 is
  • Sordoran
    maisto Audi R8? királyság :D
    akkor azt fogok venni amint kapható lesz toystore-on :D
    igaz h nem a legjobban részletezett modell, de erre még van pénzem (6000 Ft lesz valószínű)
  • gabamano
    Egy ellenőrizhető neten át is nyomonkövethető csomagItt megnézheted
  • Willi Betz
    4 óra kéne,hogy legyen az átfutási ideje ha jól tudom.Kézből-kézbe magyarán pár óra alatt.De nem ők inkább 1 hétig is elhúzzák.
  • davos80
    De ez Magyarország...