2756
Reklámzenék
  • DePreSsZYo
    Ja, ez engem is érdekelne.
  • Bad Boys
    Azt megtudnátok mondani hogy hol lehet a mostani pepsi-s reklám a neten?
    Meg az a másik focis reklám?
  • Krittyike
    Sziasztok!Lux reklám zenéje érdekelne ha valaki tud róla vmit légyszi segítsen rajtam is.Köszi!

[email protected]
  • djmarkee
    Halihó!
    Az új Heineken reklámzenét keresném...az, amikor egy csaj meg egy fickó találkozik valamelyikük lakásán...és az egyik fél a hűtőben válogatjha a söröket...azt szeretném tudni...
    [email protected]

Köszi!
  • Homaly
    Tudna valaki segiteni, mi az uj AXE reklam zeneje?

Az a reklam, amikor 1 lany, meg 1 fiu szedik ossze a ruhaikat (amiket velhetoen hazafele lerangattak egymasrol az agy fele vezeto uton), mikozben mennek a bevasarlokozponta a kosarukert, s egy "viszlat nezessel" bucsut vesznek egymastol!
  • vigyori14
    Hali! Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a coca cola reklámnak a zenéjét, írjátok már köszi!
  • kovigabi2
    www.djuice.hu
  • Balo
    Hello! Nem tudja valaki a Mastercard reklám zenéjének címét? (Azt, amelyiket BL meccsek közben játszanak a Viasat3-on) Köszi előre is!
  • Trade
    SGH-X600-sa reklám zenéjét keresem.Amikor a discoban a vakkus mobillal nyomul.Tudja vki a címét?
  • 1srác
    Hogyan csábítsuk el a lányokat? Szeretnéd megtudni a választ? www.elcsabitas.hu Tanulj meg minden fortélyt!
  • PResident Evil
    "ván mór tájm szelektá... ná ná ná nná nnnná..."
  • PResident Evil
    :DDD
  • PResident Evil
    senki sem néz reklámokat...
  • Pempő
    Mi a kérdés?
  • Loál János #171
  • dentro
    Room 5 - Make luv
  • Loál János #168
  • Loál János #166
    Jano és Thom111 kéri szépen a Flóra Margarin reklámjának zenéjének előadójának számának címének ideírását!
  • zaki
    nekem a Sony-Ericsson T610-es mobil reklámzenéjének a címe kellene, tudja valaki esetleg?
  • NoZoli
    Ugyan nem reklámzene, de nem tudja valaki ki az előadója az MB-World Racing-ben van egy szám, valami addactive2speed, vagy mi, na annak az előadóját keresem! Márha az nem valami ilyen alkalmi brigád volt...
  • Noninnyó
    Üdv!
    A Toyota Yaris reklám zenéjének mi az előadó illetve számcíme? Amikor az UFÓ-k vannak benne, elviszik a kocsit stb.
    Köszi előre is.
  • Jano
    Na?
  • PResident Evil
    ööö mindegy mert... ööö mert nem is ööö tudom...
  • Jano

HOHHA-HOHHA-HOHHA!

• PResident Evil
    ööö kussoljál, mert minden biztosítónak van Lakáshitel reklámzenéje... legalább abiztósítót mond már meg... ööö bunkó...
  • PResident Evil
    ööö részletezd....
  • PResident Evil
    rájöttem... ha kell vkinek: a - good time
  • PResident Evil
    háj... a Nokia zenefonjának zenéjének a címét nem tudjátok ???
  • Crazyn
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi a címe annak a számnak, ami a birkás mentos reklámban megy?
  • Manta
    Érdekes, mindegy, akkor: #81
  • Manta
    Így?

• Manta
    Mi ez a szám?

• Ch_Slater
    biopon reklám zenéje? csaj énekel benne valami ilyesmit h:
    Why don't you do it? Cause you live on your own..
  • lee86
    az eurosporton szokták játszani azt a nissan reklámot, amikor maraton futók követnek 1 nissan terepjárót. Nem tudja vki, hogy melyik szám megy a reklám közben?
  • petesilver
    Viasat 3 , a hétvégi HÁRMAS AKTÁK /Angel, X-Akták, Millenium/előzetes alatt megy egy szám, ami nagyon bejön! Nem tudja valamelyikőtök, hogy ki az előadó, esetleg számcím?
  • PResident Evil
    hmm... mostmár...
  • Jano
    Flóra margarin reklámzene? Valaki?
  • PResident Evil
    jaja.. én is csak erről tudtam !
  • Manta
    Nem is fogsz egyelőre.
  • Manta
    Titel: Race You
    Song-VÖ: Noch nicht auf CD veröffentlicht.
    Produktion (Song): Von Chema eigens für diesen Spot komponiert.
    Bezugsquelle: Bei Seat kann man sich den Spot als Videodatei herunterladen. Besser als nix.