2756
Reklámzenék
-
DePreSsZYo #193 Ja, ez engem is érdekelne. -
Bad Boys #192 Azt megtudnátok mondani hogy hol lehet a mostani pepsi-s reklám a neten?
Meg az a másik focis reklám? -
Krittyike #191 Sziasztok!Lux reklám zenéje érdekelne ha valaki tud róla vmit légyszi segítsen rajtam is.Köszi!
[email protected] -
djmarkee #190 Halihó!
Az új Heineken reklámzenét keresném...az, amikor egy csaj meg egy fickó találkozik valamelyikük lakásán...és az egyik fél a hűtőben válogatjha a söröket...azt szeretném tudni...
[email protected]
Köszi! -
Homaly #189 Tudna valaki segiteni, mi az uj AXE reklam zeneje?
Az a reklam, amikor 1 lany, meg 1 fiu szedik ossze a ruhaikat (amiket velhetoen hazafele lerangattak egymasrol az agy fele vezeto uton), mikozben mennek a bevasarlokozponta a kosarukert, s egy "viszlat nezessel" bucsut vesznek egymastol! -
#188 Hali! Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a coca cola reklámnak a zenéjét, írjátok már köszi! -
kovigabi2 #187 www.djuice.hu -
#186 Hello! Nem tudja valaki a Mastercard reklám zenéjének címét? (Azt, amelyiket BL meccsek közben játszanak a Viasat3-on) Köszi előre is! -
#185 SGH-X600-sa reklám zenéjét keresem.Amikor a discoban a vakkus mobillal nyomul.Tudja vki a címét? -
1srác #182 Hogyan csábítsuk el a lányokat? Szeretnéd megtudni a választ? www.elcsabitas.hu Tanulj meg minden fortélyt! -
#180 "ván mór tájm szelektá... ná ná ná nná nnnná..." -
#179 :DDD -
#174 senki sem néz reklámokat... -
#173 Mi a kérdés? -
#171 -
#170 Room 5 - Make luv -
#168 -
#166 Jano és Thom111 kéri szépen a Flóra Margarin reklámjának zenéjének előadójának számának címének ideírását! -
#162 nekem a Sony-Ericsson T610-es mobil reklámzenéjének a címe kellene, tudja valaki esetleg? -
NoZoli #159 Ugyan nem reklámzene, de nem tudja valaki ki az előadója az MB-World Racing-ben van egy szám, valami addactive2speed, vagy mi, na annak az előadóját keresem! Márha az nem valami ilyen alkalmi brigád volt... -
#158 Üdv!
A Toyota Yaris reklám zenéjének mi az előadó illetve számcíme? Amikor az UFÓ-k vannak benne, elviszik a kocsit stb.
Köszi előre is. -
#157 Na? -
#156 ööö mindegy mert... ööö mert nem is ööö tudom... -
HOHHA-HOHHA-HOHHA!
-
#153 ööö kussoljál, mert minden biztosítónak van Lakáshitel reklámzenéje... legalább abiztósítót mond már meg... ööö bunkó... -
#150 ööö részletezd.... -
#148 rájöttem... ha kell vkinek: a - good time -
#145 háj... a Nokia zenefonjának zenéjének a címét nem tudjátok ??? -
#144 Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi a címe annak a számnak, ami a birkás mentos reklámban megy? -
#143 Érdekes, mindegy, akkor: #81 -
#142 Így?
-
#141 Mi ez a szám?
-
#140 biopon reklám zenéje? csaj énekel benne valami ilyesmit h:
Why don't you do it? Cause you live on your own.. -
#139 az eurosporton szokták játszani azt a nissan reklámot, amikor maraton futók követnek 1 nissan terepjárót. Nem tudja vki, hogy melyik szám megy a reklám közben? -
#138 Viasat 3 , a hétvégi HÁRMAS AKTÁK /Angel, X-Akták, Millenium/előzetes alatt megy egy szám, ami nagyon bejön! Nem tudja valamelyikőtök, hogy ki az előadó, esetleg számcím? -
#136 hmm... mostmár... -
#135 Flóra margarin reklámzene? Valaki? -
#134 jaja.. én is csak erről tudtam ! -
#129 Nem is fogsz egyelőre. -
#127 Titel: Race You
Song-VÖ: Noch nicht auf CD veröffentlicht.
Produktion (Song): Von Chema eigens für diesen Spot komponiert.
Bezugsquelle: Bei Seat kann man sich den Spot als Videodatei herunterladen. Besser als nix.