2756
Reklámzenék
-
#273 az nem daewo
most vettük meg azt a kocsit, chevrolet LAcetti :P nyámm.. -
#272 ja és a daewoo chevrolet raklám zenéjének cime is érdekelne -
#271 Hejho!
kellene a dreher reklámzenéjének a cime!közzi
amibe asszondják ami belül van az számit igazán
aki tudja irja már le nekem! -
#270 még mindig keresem a mostani SUZUKI IGNIS reklám alatt szóló zenét, az ahol mindenki kocsit cserél mindenkivel... plz nézzetek rá!!!! -
#269 az a szám kéne, ami az rtl reklámjába is szól... -
#268 gladiátor zenéje kéne nekem , mia cime? -
#267 majd ráhallgatok. de nem valoszinu hogy tudom -
#266 kéne nekem az a zene ami az rtl őszi filmbetutatója alatt szol -
#265 bár ezt nem kérdezte senki, hátha valakit érdekel:
Heineken minihordó (Jennifer Anistonos reklám)
The Turtles : Happy Together
szerintem jo kis szám -
#264 megleltem tök jó szám -
#263 aha, thx. hol lehet letölteni? csak koncert felvételt találtam :(.
meg a google nállma nem valami stabbil -
#262 Jet - Are You Gonna Be My Girl...
ha erre gondolsz... -
#261 mi a pontos neve a Vodafone zenéjének? -
#260 back for a question:
Az új Ignis reklámzenéje érdekelne, az amiben mindenki autókat cserélget és farolnak meg száguldoznak, majd megint cserélnek stb... szal' annak a reklámnak a zenéjét ha tuggya vki mondjuk CH_SLATER??? :D -
eufrozin #259 Sziasztok!
Megint az új coca-cola reklmája után érdeklődnék... Két csávó ül a patkán, belenéznek az üvegbe, és különböző dolgok történnek meg, emlékeznek vissza, képzelnek el. A végén visszamegy a kamera a két csávóra...
Remélem tudtam segíteni. Nagyon fontos lenne. Köszi. -
Phat Smoker #258 safri duo - baya baya -
#257 t-mobile reklám alattti zenéjének ki az eggyütese és a szám címe? txh -
#256 nem teszed fel ftpre? -
#255 én dc++rol szettem le... -
#254 Vodafone zenéjét nem tuggya valaki honan lehet letölteni? -
#253 huhh, nagyon szépen köszi -
#252 animatrix soundtracken is fent van -
#251 azaz :) -
#250 az a
Előadó: Death In Vegas
Album: Scorpio Rising
Szám: Hands Around My Throat
lesz... -
#249 esetleg vki? SonyEricsson K700i mobiltelefo reklámzenéjének a címére lennék kíváncsi -
eufrozin #248 csáó!!!! én a COCA-COLA legújabb reklámjának betétdalát szeretném megtudni, ki az előadó, vagy a dalcím.
Köszi szépen! -
#247 egyebkent a Samsung reklamban van egy műfa. Ez Londonban van a Tower Bridge mellett a déli parton. (legalábbis ottis van egy ilyen) a reklámban ha jol emlexem sarga szinu, de szerintem ki van világítva, vagy pedig retusa...
-
Gregi #246 köszi szépen :) -
#245 hát majd figyelek félszemmel hátha látom és hátha felismerem. majd jelentkezem... -
Gregi #244 Abból áll a reklám, hogy van egy srác házibuliban egy kanapén, mellette egy csaj. Srác szopogatja az ujját, persze azért mert annyira ízlett neki az adott termék, a csaj viszont félreérti és lekever neki egy pofont. :)
Elgondolkozik, majd egy másik srác mellé keveredik, mindketten az ujjukat szopogatják, egymásra néznek, és leesik nekik, hogy mi a szart csinálnak. :)
Reklám alatt, bal lenti sarokban írják ki nagy piros betűkkel, hogy Tele, meg van felette valami írás, de nem tudom már mi.
Ha ezzel tudtam segíteni, hogy melyik reklámról van szó, akkor örülök magamnak. :) -
#243 Soproni Ászok nenézzé' sörözzé reklám zenéje tuggya valaki? -
#242 miaza teleropogtató? -
Gregi #241 Hali!
A Tele ropogtató reklámnak a zenéjét esetleg nem tudná valaki?
Nagyon megköszönném. :) -
#240 áááá nem csak fejlett a Google skillem és a hallott szöveg után próbálok kutatni -
#239 very thx egyébként honnan tucc ennyi számcímet hallásról? vmi zenekiadónál dolgozol? vagy csak a tapasztalat :DD -
#238 nah láttam a Thalia-s reklámot...
megfejtés:
Előadó: Baby Bird
Szám: You're Gorgeous
Album: Ugly Beautiful (1996) -
#237 nemtom melyik az nagoyn...tom, de elejét nem láttam -
#236 mé mi ebben a furcsa ha? én is az öklömet rázom ha nem vár meg a busz, vagy ha nem áll meg.. meg néhány ujjamat is szoktam mutogatni.. de sztem ez angliában nem szokás :DD -
OPM #235 "vagy hogy integetek a busznak hogy álljon meg" :DDD -
#234 HÁHHÁHÁ megvan arról a thalia reklámról van szó amiben a THALIA reklamációs irodában mutatnak egy dzsonit és aztán van az a zene!! olyasmit mondanak, hogy "egy férfi dolgozik, tökéletes csendben..." stb.stb. nah aki ennek tudja a zenéjét!! az kira!!!