2756
Reklámzenék
-
Gabcsika #353 Viszont nekem kicsit régebbi reklámzene kéne... Valamilyen autóreklám az is (Peugeot? Renault?), ahol elefánt megy az utcán, meg néhány más állat is feltűnik, asszem... Na annak mi a zenéje! Régi, blues, jazz nóta az... -
#352 nos? -
flashX #351 má szedem izs! -
flashX #350 thx -
Phat Smoker #349 ha a Jennifer Anistonos verzióra gondolsz akkor : Turtles - Happy Together -
flashX #348 Nem tudja valaki, mi a neve az előadónak és a szám címének? A Heineken minihordó című reklámfilmjének zenéjére gondolok. -
#347 #315..? :^\ -
#346 már megvan...
Buster Poindexter - Bad Boy
-
#345 ezt még senki sem fejtette meg? -
blackgamer #344 nem rossz! :) -
skristof #343 hmmm
én meg egy ILYET találtam....
[még elég lightos] -
sirdond #342 Már volt sztem:
Pop tarts-Girlie Pop
ha jól tudom -
Burbala #341 a pannonos smsküldözgetősnek a zenéjét nem tudja vki hogy mifene? -
sirdond #340 úgy mondod mintha ott fent is lenne -
blackgamer #339 ismeritek ezt az oldalt? http://reklamzenek.atw.hu/ -
#338 Engem is az érdeklne nagyon. Külföldi fórumokon is érdeklődtem ,de seho lnem tudják :( -
Steveke #337 A nokia legújabb reklámzenéjének a címét nem rudja valaki? a 7260-as & 7280-as telcsit reklámozza. Ha megvan a cím utánna fel is rakom ide hálám jeléből. -
#336 ha mondotok egy helyet ahova fel tudom tölteni, akkor megkeresem...
mármint ha az I monsterre gondoltál... -
#335 ha megtaláltad vhol szólj -
#334 Hu csak most nézem hogy itt a chevroletes zene.
Kösz hoy leírtad -
#333 az I Monster meg a chilled ibiza albumon van, amit még akkor kölcsönöztünk ki egy helyi könyvtárból amikor londonban laktam.tehat azt onnan rippeltem. igy az nem dc, de a többi igen. -
#332 szerintem dc-rol szedtem le oket. a turtles szám benne van a joreggeltvietnam cd-ben is. -
#331 akit érdekel ez a szám, annak:
Transplants: diamonds and guns -
#330 nektek honnan sikerült letölteni a:
Lorna Vallings: Taste (Dreher reklám)
The Turtles: Happy Together (Heineken reklám)
I Monster: Daydream in Blue (Chevrolet reklám)
?? -
#329 ahogy elnézwm wt már korábban is is kérték, és válasz is volt rá, szal ok. -
#328 vagy pedig az új chevrolet reklám zenéje kéne, amelyikben a csaj énekli, hogy:
teach me tiger, how to kiss you.... -
#327 A garnier fructise, vagy organics, vagy melyik sampon reklámnak nincs meg vkinek a zenéje, vagy nem tudjátok melyik az. aza reklám, amelyik úgy kezdődik, hogy már egy csepp víztől is begöndörödik a hajad? -
#326 Hali! Az új Renault Megane reklám zenéjének a címét tudja valaki ?
Az van a klippben, hogy egy fagyis árús kocsiból kiugrik egy csóka, hogy egy bankár arcot agyonlőjjön... bankárcsákó meg bebújik a kocsi mögé... ilyen lassú, jellegzetesen egyedi dal lehet !
aki tudja pls írja le ! -
blackgamer #325 a Kia Picanto reklámnak mi a zenéje? nem tudja valaki? -
#324 Ez engem is érdkelne, tehát vki tudja mi az új nokia reklám zenéje? -
#323 nokia 7620 meg más készülékek reklámjának a zenéje kéne....Chrere tippelek, de szerintem más...
tudja valaki a címét? -
COFair #322 help!!! a Bailays reklám zenéjének a címét tudja vki? -
#321 -
Gregi #320 Van ott chipp is, pl ami az autó kerekénél támaszkodik.
Egyébként meg értsd rá. :) -
#319 azzok nem chippek hanem ellenállások -
Gregi #318 Tud valaki segíteni a Citroen C3-as reklámzenéjében?
Kis chip-ek ugrálnak és fényképezik magukat. :) -
#317 Valaki megtudná mondani, hogy mi a Toyota Yaris reklám zenéje? -
#316 (a The Skull c. film soundtrackje) csak mondom -
#315 Szevasztok, itt is kerdem:
A minap lattam a Halozat-on egy Asus reklamot, egy notebookot reklamoztak benne. Nagyon profi volt a zeneje, az elejen valami tööp-tööp - öket énekelt egy férfi hang, majd kezdődött egy nagyon profi hegedűszóló. Egész véletlenül nem ismeri valaki ezt a számot? (ha ez egy szám...) -
#314 Djuice zene, az ami mostanába szól anak itt lehet meghalgatni 30 másodpercben (köszi az infót Djuice az honlapomról) Pop Tarts - girlie pop, similar:
csengőhangnak:
http://www.mobilissimo.hu/files/sounds/9458.mp3