2756
Reklámzenék
-
#233 nem. pont 1 hete jöttem haza 1 év után és azért nem láttam még. csak még nagy az élmény azért mondom néha azt hogy "itt" és nem hogy "ott" (olyan ez mint hogy még mindig rossz felé nézek az úton, vagy hogy integetek a busznak hogy álljon meg) -
#232 az lehet nem emléxem rá pontosan, de egyébként te most a UK-be vagy? -
#231 nemtom hogy itt melyik verziója van, de elég hosszú reklám volt és szinte végig jobbnál jobb seggeket ráztak benne. a haverom azt mondta nagyon elcseszték itthon a zenével... -
#230 jah hát sokan még annál vannak ami az a paroles paroles szám van alatta, de most láttam egy újat.. nem tom más is látta-e de megpróbálom még1x elkapni... jah azt a renault reklámot én is láttam, de az a rész amikor a végén a csaj rázza a seggét azalatt ilyen dob, vagy mifene van, sztem az nincs benne az eredeti számba -
#229 nos a mostani állás szerint szerintem az összes renault reklámét tudom csak azt nem
(na jó az összes az tulzas de télleg sokat)
dc, ftp mind1 ha feltöltöd megnézem. már csak kell valaki aki ott ül és felveszi... -
#228 esetleg megkérhetek vki akinek van TV-tunerje hogy vegye már föl azt a reklámot.. aztán meg felrakom vmi FTP-re vagy ha van DCd remélem van akkor ott találkozhatunk.. -
#227 nos a thalia-t nemtom még... elég sok renault reklámét tudnám de ezt pont nem... -
#226 egész pontosan megane II berline -
#225 hmm. az nem a thalia hanem a megan amire gondoltam, és ráadásul az egyik haverom azt mondta hogy itthon nem is az a zenéja. én csak londonban láttam eddig. amelyikbe rázzák a seggüket a csajok... na mind1. ott annak a zenéje ha valakit érdekel:
Groove Armada : I See You Baby (Fatboy Slim Mix) -
#224 az melyik? a seggrázós? amiben azt éneklik hogy: I see you baby, shakin that ass...?
-
#223 nah akkor mind1 de esetleg segíhatnél az új RENAULT thalia reklámzenéjében ha láttad!!! -
#222 inkább segíts, ne ázzál :P -
#221 ÁZ! -
#220 jah megnéztem a honlapot és ott meg lehet nézni a reklámokat és nincsen köztük SAMSUNG szóval még nem adom fel a reményt -
#219 ettől féltem de azér kösz... hát ez akkor ugyanaz mint a régi 777-mobil wastel reklámzenéj vmi ilyesmi vlt, hogy "Everybody interested..." üzentem a westelnek azt válaszolták hogy direkt nekik készült és sehonnan nem szerezhető be.. sajna manapság egyre több az ilyen -
#218 Samsung: nos több helyen is azt irják hogy a Human készítette direkt a reklámnak máshol nem elérhető... -
#217 azért mert azt mondják hogy a the Ginks-től a far away, de nem nagyon lehet ilyen zenekart találni. aztan azt is mondják hogy a Human-tól a Dance, de ilyen sincs. Azt is rebesgetik h a Human az nem is együttes hanem egy hangminta készítő cég. a cimuk http://www.humanworldwide.com...
szal nem eccerű -
#216 a Samsung az bajos lesz... -
#215 A Flora margarin reklám alatt a következő zene hallható: Miriam Makeba - Pata Pata... -
#214 Nissan X-trail: Tejo - Quem Que Caguetou (funky remix)( Todo Exitos [Vale #1] válogatás lemezen van rajta) -
#213 ??? -
#212 a flora az lehet hogy a: MIRIAM MAKEBA - PATA PATA...
legalábbis itt UK-ben az... -
#211 muszáj fenntartanom ezt a topikot különben valahol a béka s*gge alatt végzi.. TEHÁT KERESEM a SAMSUNG új reklámzenéjét, amiben az új szétcsúsztatható mobilt reklámozák vmi ilyensmi a szövege "do you wanna move with me..." -
#210 nem tuggya senki se? -
#209 akkor nem vagy biztos benne? ne má!! hahh akkor még mindig keresem a SAMSUNG ÚJ reklámzenéjét!!!
amiben az új szétcsúsztatható mobil van!!!
PLZ HELP aki tud! -
Xboxman #208 asszem én csak beírtam egy nevet de sok szerencsét:) -
#207 egyébként biztos vagy a muksó nevében?? mer még a google is csak 4 találatot adott a névre és egyik se róla szólt hanem egy davidről meg valaki másról akit earnsteennek hívtak... szóval nem lehet hogy elgépelted, vagy nem ez az eggyüttes/dj vagy tudomisénmi neve?? ne értsd félre nem megkérdőjelezlek, csak erre a névre nem találtam semmit -
#206 és esetleg még megkérhetlek vmire? egy linket ha tudnál nyomatni, vagy egy időponto és egy hubcímet, ha neked megvan a szám... -
#205 tuti hogy ez az mer ha igen,akkor HÚHA te vagy a legnagyobb király arc az országban!!!! aki ilyen zenének tudja a címét NEM LEHET MÁS MINT KIRÁLY ARC!!! -
Xboxman #204 David Earnsteen - better -
#203 ti---turi-tu
hát szvsz nekem is kéne :D -
#202 jahh és sztem még elég sok embert érdekel... de az is lehet hogy egy külön zenéről van szó amit a samsung csináltatott, ha arról van szó akkor szívunk de a remény megmarad -
#201 Hello!
Nagyon fontos hogy megtudja mi a mostanában a TV-ben játszott SAMSUNG reklám zenéje: az amiben az új szétcsúsztatható mobil van!!!
AKI TUDJA NAGYON KIRA ARC!!!!
Előre is kösz... -
#200 TÉK !!!
&
HAGGYÁ !!! -
#199 Nem mondom meg a Flóra margarin reklám zenéjét, mer nem segítettetek! -
Kisroka #198 Sziasztok!
Osszeszedtem nagyjabol amit kerestek.:)
Ha vkit erdekelnek a kovetkezo reklamzenek,
akkor irjon nekem 1 mailt a [email protected] - ra
es segitek.
- Lux (auton atmaszos) The 411 - Dumb
- AXE (utcan oltozkodos) Peter Lawlor - Falling in love
- Heineken (randi, melyik sor?) Marino Marini - Guaglione
- Peugeot 407 (jatekautos) - The Film - Can you trust me
- Vodafone - Jet - Are You Gonna Be My Girl
-
Krittyike #197 Az öltözködős Axe reklám zenéje Peter Lawlor:Falling in love.Én a dcről nem tudtam letölteni ha valakinek sikerül légyszi szóljatok!Kösszke.
[email protected] -
Krittyike #196 Az öltözködős Axe reklám zenéje Peter Lawlor:Falling in love.Én a dcről nem tudtam letölteni ha valakinek sikerül légyszi szóljatok!Kösszke.
[email protected] -
#195 407 vazzegh !!! -
#194 nekem 408 reklámzene kellene !