2756
Reklámzenék
-
#313 chevrolettes reklámOK zenéjinek mia cime? -
#312 Hy all! Nagyon szeretném megtudni hogy a Volkswagen Transporter reklámban lévő zenének mi a címe. Én először azt hittem hogy a FIFA 2003 zenéjében volt benne, de nem biztos. Help -
#311 Sziasztok!
Nekem Peter Lawlor - Falling in love (AXE) szám kellene! Kerestem már sok helyen, de nem találtam! Előre is köszi a segítséget! -
sirdond #310 hello
az új kia reklám zenéjét honnan tudnám megszerezni -
#309 az nekem is kéne -
TEST3R #308 mkb bank új reklámjának a zenéjét vki mondja meg honnan szerezhetném + thx! -
#307 ez nem tom miért lett ilyen széles... -
#306 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ATOMLOL :DDDDDD
:D hát ez... bacon sága szelet!!!! nem mintha bírálnám..., lehet jó zenéje, de akkor is olyan hülyén hangzik... :DDD -
#305 füstölt bacon sága szelet reklámzenéje az meg mi? -
#304 Szal Slater még1x beírom pontosabban, hogy a reklámfilet, aminek a zenéjét keresem innen töltheted el!! plz nézd meg mi a muzik-ja!!
Suzuki reklám (IGNIS Tűzön, Vízen) -
OPM #303 "betékelsz" :DDD -
#302 ez kinek volt válasz??? -
#301 te ide nem is irtál én gyűjöttem össze egy csomót, te meg betékelsz
-
forzajuve #300 300 -
#299 ez sürün megesik. lehet ennél is az van, mert ismét nem találok semmit, pedig van mire rákeresni... -
OPM #298 ez engem is érdekelne
volt már egyszer egy westel reklám. valami 777 volt benne, annak is nagyon tetszett a zenéje, írtam is az illetékeseknek mailt, akik azt mondták, hogy csak a reklámhoz készült az a kis rész :( -
#297 Ch_Slater! A suzuki reklám letölthető a suzuki honlapjáról is a legújabb címe: Ignis Tűzön vízen -
#296 le. de gondolom azóta megtaláltad. -
#295 aha..kössz....hol töltötted le magát a reklámot? djoldaláról le lehet? -
#294 hmmm. sajnos nemtom. letöltöttem a reklámot a djuice oldaláról, meghallgattam vagy 50x, nagyrészét értem is, rákerestem azokra, de semmi. lehet h csak rendelésre csinálták, nemtom.
azabaj h tök gyorsan énekel, ráadásul olyan mintha nemis mindig angolul menne, hanem mondjuk pár francia szó... -
#293 mi a cime és esetleg honnét lehet letölteni a DJUICE reklámjánk a zenéjét, azt ami most volt( háztetőről küldenek smseket a húsosnka, meg pizzásnak...stb) -
#292 sőt a Dreher-t is irtam...
mindkettő ezen az oldalon van ráadásul
de azért: Dreher -> Lorna Vallings: Taste -
#291 azt már irtam egyszer.
The Turtles : Happy Together -
COFair #290 ja, meg még a Jennyfer Aniston-os Heineken reklámzene is érdekelne!
szánjon meg valaki... -
COFair #289 a Dreher reklám zenéjét plíííz vki!!!
milyen szám az? -
#288 Heló! megmondanátok, hogy mi a Toyota yaris reklám zenéje? -
blackgamer #287 egyik sörnek a reklámzenéje: Tom Jones - She Is A Lady.mp3 -
#286 oké majd figyelek, de nemnagyon szoktam nezni a reklámokat. a dreheresnél is a bnőm szólt h most megy, figyeljek... -
#285 mi a cime és esetleg honnét lehet letölteni a DJUICE reklámjánk a zenéjét, azt ami most volt( háztetőről küldenek smseket a húsosnka, meg pizzásnak...stb) -
#284 nem tudod akkor a SUZUKI : Ignis reklámzenéjét?? most áccák a TVben.. az amiben mindenki cserélgeti egymással az autókat plzplz nézd meg!! -
#283 kösszii -
#282 Lorna Vallings: Taste -
#281 Survicor reklámzenéje is kéne, plz zjhx -
gladiátor zenéje kéne nekem , mia cime?
az a szám kéne, ami az rtl reklámjába is szól... -
#279 naaa még mindig nem tuggya senki a SUZUKI IGNIS reklám zenéjét? az a reklám, amiben mindenki autókat cserélget!! plzzzz... esetleg CH_Slater?? -
#278 I Monster: Daydream in Blue (Chilled Ibiza II albumról) -
#277 És a Dreher reklám zenéjének sem tudod a címét? -
#276 nem, még nem is láttam a reklámját csak a végét...
amőgy ha láttad volan még mik voltak... -
#275 :DDD -
#274 Jó szar kocsit vettél öcsém!
A címét tudod a zenének?