3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Lteebee
    Nem.

Egyetemi(kolesz)buli, kifigyelik a pasikat, akik elég részegek, hogy megdugják őket, majd rájuk vetődnek.
  • Assassin
    Az milyen ?Szögecses bőrmelltartó meg pircing a csiklóba?:)
  • Lteebee
    Harciribanc
  • Lteebee
    Nem kurva egy csaj attól, hogy mindent kipróbál.
  • Breki33
    Szepi a masik fele johet

Amugy szerintem a ferfiak kozott is pont annyi a bunko, csak azokat nem akarjuk felszedni :)
  • Szepi
    Srácok, nagyon rosszmájúak vagytok! Azért nem minden nö hülye vagy kurva! (Bár azokból is van dögivel...meg még keverik is) De a legtöbb csaj, akit ismerek, azért nem egészen ilyen. (Az már más kérdés, hogy az eddigi barátnöim felére illik a "butácska" jelzö)
  • frey
    AAAHHH!!!NEEEEEEMMMMMMMMMMMMMM.....:((((((((((((((((
  • frey
    Kösz, Csilla!Még nem voltam arra,remélem megtaláltad a randigöncös topicot!
  • frey
    Én nem íhy szoktam felszedni a csajokat, de szeretném, ha igy szednének fel.
    A végén pedig kérd el a telefonszámát.És hívd - ne egy hét után!
  • frey
    Az utálni való, amikor hirtelen hetekig nem jelentkezik az a seggfej...Egyébként ajándék nem kell, az elején legalábbis, hívd meg egy italra, vagy csak figyeld, és amikor észreveszi, hirtelen fordulj el, hogy ne legyen feltünő, aztán megint vissza, előbb utóbb leesik neki...Ohh, egy ilyen szényenlös Adonisz...imádnivalo.Sasszéz oda hozzá, és hívd meg.Vagy kérdezz vmi épületeset: hány óra?, te nem a Révaiba jártál gimibe?,stb..
    Egyébként meg hiába minden, a lányok is a vadászatot élvezik legjobban...
  • Breki33
    ja aztan lelep egy gazdaggal a csaj
    mert az tobbet tud nyujtani :)
  • Lteebee
    Tegnap este elég jó helyen tapogatóztam.

Hol laksz? Hányas a lábad? Kólát ittál már? Mizu?
  • Assassin
    A legegyszerűbb ha hagyod magad felszedni...
    Persze így néha sok idő is eltelik két nő között,de az is jó,legalább a lelki nyugalmad megvan...
  • Breki33
    reszleteket reszleteket!!!!!!!! :))))))))9
  • Lteebee
    Játszani kell velük. Én is szoktam. Teljesen kikészülnek.
  • Kacsa
    Lassan már a lányok veszik az italt, hova kell itt csajozni.
  • truman
    "guggolj le és szeress!":)
  • diegho™
    Odamész hozzá megkérded hogy áll a dologhoz, ha simán lefektetheted, akkor már gond van, ha egy hatalmas pofont kapsz, akkor egy normális csajjal van dolgod, de már úgyisz elszúrtad. - szopás nem?
  • Love Ace
    Bizony bizony,én vagyok az, Love Ace.Nevemtől eltérően,nem esik térdre előttem minden csaj,így várom tippjeiteket és tutibbnál tutibb módszereiteket a csajozáshoz.
    Kőcsákány!