3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#507 elnézést a megnememlítettektől. -
#506 Hát freya sajna ritka vendég itt manapság. -
#505 h-blocky az már smafu?Nameg az én kedvencem, frey? -
#504 mert kb. nárcisz és ipszilon itt a lány, és ebből jelenleg ipszilon is keveset irogat. -
#503 Ha emlékeim nem csalnak ezt a kérdést én is feltettem csak a lányoknak a fiúkról, igaz kicsit más formában de arra egy lány se válaszolt.
miért lehet ezzzzzzzz????????????? -
Laci #502 :-)))))))))) -
#501 a vitatkozás már eleve föltételez egy bizonyos értelmi szintet.nincs annál siralmasabb partner mint az akivel még egy jót vitatkozni sem lehet.az már tényleg csak ARRA jo. -
#500 Az is fontos, hogy észrevegye, ha egyedüllétre van szükségem.
Ez a saját jól felfogható érdeke is, hiszen ilyenkor, ha nem hagynak egyedül, tüskés és sértő vagyok.
Ja, a hangoskodást, kiabálást, nyerítést sem bírom.
Vitatkozni viszont király. -
netrunner #499 Szerintem általánosságban itt nem lehet beszélni, mindenkinek mások az elvárásai. Másfelől meg most mindenki irkálhat akármit egy magának elképzelt ideális nőre vonatkozóan, a valóságban álatlában mások a reakciók.
Teszemazt: én most azt mondom nekem azok a csajok tettszenek akik szerények, kedvesek, alkatra vékonyak és stb. mert azokkal én tuti rendes volnék és sosem bántanám meg. Bárcsak így volna, de - bár igaz nem vagyok túl tapasztal macho :) - a valóságban mások a reakciók.. ennyit azért tudok.
Sokszor van hogy az ember a többiben keresi a hibát (pl. "mert nincs egy rendes nő a világon aki megért...", a lányok meg ugyanez: 2nincs egy rendes pasi a földön...") de - és ezt is tapasztalatból tudom - hogy a hibát magunkban kéne keresni.
Ezt ne vedd magadra nárcisz :) általánosságban beszéltem. -
#498 a duzzogás alatt én a "nem mondom meg mi a bajom,ha igazán szeretsz kitalálod" tipusú viselkedét értem.rettenet. -
#497 Most hogy ezt kifejtettük(bár a listának még csak az elején járunk),megkérdem:
Nárcisz,melyikünkhöz jössz ezek után feleségül?:) -
#496 Bocs:rosszabb -
#495 A duzzogás nem is olyan rossz,mert legalább jelzi hogy valami baja van.Ennél rosszab ha nem jelzi(azt várja hogy majd kigondolatolvasod a kis buksiját)és cselekszik(ilyenkor általában már késő...
Na még egy :próbáljon meg úgy viszonyulni,kommunikálni velem mint egy férfivel és ne úgy mint egy nővel.A nők ugyanis fogékonyabbak a ki nem mondott,érzelmi töltetű dolgok meg ítélésében,a férfiak meg inkább a verbális kommunikáció utján próbálnak jelzéséeket adni/venni...huh -
#494 meg a duzzogás!attól falra mászok.
a humorérzék tényleg fontos...főleg mellettem:) -
#493 Még annyit tennék az alant elhangzottakhoz,hogy:
-nem egészséges ha túlzottan meg akarnak változtatni(egy kicsit azért lehet)
-ne legyen inaktív(ágyban,szórakozásban,hétköznapok dolgaiban)
-jó ha van egyensúlyérzéke(átvitt értelemben mondom,kb.minat az agyonisten-fogadjisten szitu)
Majd még írok ha eszembe jut,mert nehéz általánosságokat írni mert minden nő más... -
#492 A hiszti, meg a szeszély majdnem kizáró ok.
Fontos a humor, az ápoltság... -
#491 illetve normális -
#490 nekem speciel a mormális tetszik jobban.ha flegma, hisztis, szeszélyes egy héten belül elhajtom a picsába. -
#487 60-90-40 vagy hogy volt az a nagyszerü poén? :)
-
#484 JAJA. -
#483 Írok már mert még lekerül a fórumról. -
#482 hehe, még jóhogy lelövöm..alap..:)
költözni meg egy nőhöz igen nagy felelőtlenség a kapcs elején..:)
muhahhahaaa
de prószáljátok csak ki...
hehe -
#481 Tőlem meg egyenesen távol. -
#480 a költözés ötlete soha nem állt közel hozzám. -
#479 Neked nem mindegy,50 éves korodig még elköltözhetsz vagy 20x...Korai még aggódnod:) -
#478 ezek az ötletek is jókor futnak be... francba... :))) -
#477 Csajozz a környéken! -
#476 Hát sajnos még fiatal vagyok és ég nem lehet jogsim. -
#474 Heh:) -
#473 Szerintem ha ilyen a való életben is, az gáz.
Ha meg másmilyen, akkormeg az a gáz, hogy megjátssza magát, csak mert netezik. -
#472 ö sem videki :)
-
#471 Sose árt egy kispados tartalék!:)
És a gyűrűk úrnője úgy gályázik mint alább kifejtetted? -
#470 termeszetesen hordunk -
#469 kösz már van megfelelő alany, valami gyürü félét is hurdunk. -
#468 Szerintem keressünk Laaleenak a fórum segítségével egy megfelelő tulajdonságokkal rendelkező(igavonó és szexmester)barátnőt!:))
Csak hogy lásd mennyire a szívünkön viseljük a sorsod... -
#467 maaarhára... -
#466 Fáj az igazság, mi? -
#465 pfff joduma... -
#464 Mintha autót szerelne.
Csak pénz kérdése az egész és az ilyen Láli-félék is lyukhoz jutnak. -
#463 Nemán!